תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
לאחר נסיון כושל להתקין לינוקס בגלל בעיה בפארטשן ביצעתי פירמוט לכונן Cהתקנתי מחדש את הXP ועכשיו אחרי פרק זמן לא קבוע המחשב קופא לפעמים זה קורה בעליה של הXPהאם זה בגלל הפארטישן ? מה עוד יכול להיותמחשב מתחמם?למרות שפירמטי את C
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בשבוע האחרון קרה לי כבר פעמיים שהמסך שלי התכבה לי כאשר הייתי בווינדווס בלי קשר לשום דבר. כאשר עשיתי למחשב ריסטארט הוא עדיין לא נדלק עד שכיביתי ואז הדלקתי שוב. פעם אחרת רק אחרי הריסטארט הוא כבר נדלק. המסך הוא: LG flatron f700B יש לי כרטיס מסך:g force 4 440 mx 64 mb זכרון:256 mb ddr של סאמסונג (נראה לי במהירות של 333 הרצ - לא בטוח!) אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו. תודה לכל העוזרים והצופים. חג שמח
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי RAM חדש של 1G PC3200 במהירות 400MHZ וניסיתי לשים אותו במחשב אבל כשאני מפעיל את המחשב הWIN לא עולה ויש מסך כחול לשנייה או שהמחשב פשוט נתקע עם מסך שחור, רק כששמתי את הכרטיס הישן של ה256 (PC2100) עם ה1G אז המחשב פעל אבל זה עבד על המהירות של הישן. אבל נוצרה עוד בעיה, מידי פעם במיוחד אחרי זמן מה שאני משחק במשחקים המחשב נתקע :s05: ניסיתי לשים את הכרטיסים בצורות שונות אבל זה לא עזר ניסיתי גם להתקין את הWIN מחדש כשהכרטיס החדש בפנים אבל ההתקנה של WIN דרך BOOTDISK נתקעה אחרי כמה קבצים שהוא ניסה לטעון מה לעשות?! HELP :'( תודה, Adar
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בוקר טוב אני רוצה לאחד מחיצות בדיסק במחשב המחיצה של C קטנה הורדתי תוכנה EASEUS מישהו יכול להסביר לי איך אני מאחד מחיצות ל C בתוכנה השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב היום בבוקר אחרי שלא עשיתי כלום במחשב קיבלתי לפתע את הודעת השגיאה שצירפתי. מה הוא רוצה ממני? איך אני מסדר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משחק, המשחק פשוט קופא, ומלווה גם ברעש צורם לכמה שניות. גם אחרי שאני יוצא מהמשחק, המחשב מתחיל להתקע ללא סיבה גם כן לכמה שניות... זה לא קורה במשחק ספציפי. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הרדיסקים, אבל למה כשאני מחבר רק את ההרדדיסק של ה WINDOWS אז המחשב שלי עולה לאט לוקח לו הרבה זמן להידלק, אבל כשאני מחבר עוד הרדיסק אז המחשב עולה יותר מהר? מוזר לא?! תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואחרי כל ההתקנות וכו' יש לי בעייה לדעתי עם כרטיס המסך. אני אצרף תמונות של כל מה שאני מדבר עליו כי אני לא ממש מבין מה הבעיה ואיך לתאר אותה. 1. תמונה של מה שמופיע במנהל ההתקנים כבעיה 2. תמונה של מה שמופיע אם אני לוחץ על הבעיה 3. אני ממנסה להסיר את ההתקנה ואז להתקין שוב בצורה אוטומטית (חיפוש אוטומטי) אבל אני מקבל הודעה שיש בעייה עם ההתקנה. מה עושים? על מה זה משפיע בכלל? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שמתי עכשיו Floppy במחשב, חיברתי את הכבל שלו ללוח אם ל-FDD כמו שרשום בחוברת של הלוח. הלוח אם : ga-ex58-ud5 gigabyte הלכתי לביוס ועשיתי ב Floppy support Enabled עשיתי שמירה ויצאתי. אני נכנס למחשב שלי. מופיע שם הפלופי אבל כשאני מכניס דיסקט ומנסה להיכנס או לעשות פירמוט לדיסקט הוא לא נותן ורושם שאין דיסקט בכונן. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני עובד שנים עם תוכנת עריכה Ulead VideoStudio 11 plus. לאחרונה לאחר שפירמתתי את המחשב והכנסתי את תוכנת ULEAD, אני יכול להכניס סרטים שאני מצלם ממצלמת הוידאו דיגיטלית שלי (SONY), אני עורך את הסרטים, מכניס כותרים ועוד. אך כאשר אאני לוחץ על CREATE DISK כדי להגיע לסוף תהליך העיבוד ולצריבת הסרט הערוך לדיסק, אני מקבל הודעה בסגנון unified error. ברצוני לדעת מה הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אך להתקין WINDOWS MOBILE 2003 אך מתחילים בכלל ביי
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את המתח המקסימלי שהמחשב שלי צורך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי לנובו מחשב נייד ולפעמים באמצע עבודה שלי על המחשב, השמע במחשב נעלם. הסרתי דרייברים וזה לא עזר. כשאני עושה ריסטרט למחשב, הבעיה נפתרת אבל שוב מופיעה אחרי זמן עבודה על המחשב (לא תמיד)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום התקנתי את vtp_5 שהוא בעצם עידכון איקונים של VISTA על וינדוס XP כאמור התקנתי את התוסף לאחר שראיתי אצל בנאדם אחר שהיא עובדת מעולה לאחר יום עבודה התוכנה מעוד מפריעה ומעטה את המחשב ניסיתי להסיר אותה דרך הוספתה והסרה והצלחתי אך בפועל היא לא נעלמה שיניתי בהגדות לא קרה הרבה עשיתי סריקת רוגלות בעזרת adware ועוד תוכנה חינמית באינטרנט לא עזר כלום ביצעתי שחזור מערכת לא עשה כלום השאלה שלי כיצד אפשר לסלק את התוספת מהמחשב תודה לכל העוזרים תומר
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום! מחיצה D אצלי עם קבולת 120 ג'יגה .בפועל חומר במחיצה יש לי 62 ג'יגה וזה ע"י בדיקה שעשיתי במאפיינים. מה הענין? תודה
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אפשר להפעיל ת התוכנה על כרטיס מסך מסוג GTX או AMD
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי! כאשר אני מדליק את המחשב אינני שומע רעש מהספק שהוא עובד. אך כאשר אני מחבר את המסך אני שומע כמין "טיק" והנורה במסך נדלקת,מה זה אומר שהלך ספק או לא? האם קיימת אפשרות כזו שיילך ספק ועדיין יספק מתח כגון הדוגמא שציינתי לעיל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-