תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אתמול את הפריטים האלה ?A8V-E SE s939 VIA K8T890, SATA, PCI-E? Athlon64 3200+ (s939) Venice Core? ?X550 256MB, TV, DVI, PCI-E? g.skill PC3200(DDR400) 2.5-3-3-6 Single Channel שאני מנסה להפעיל,מנורת הלד דולקת כנ"ל המאווררים והכל אך אין תמונה לא עולה כלום וציפצופים ממושכים נשמעים. אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם ההרדיסק והצורב מחוברים כמו שצריך ההרדיסק שלי מחובר דרך כבל דק שעליו כתוב ATA והצורב דרך כבל IDE האם זה בסדר ? ובביוס מה אני אמור לשים ? IDE, AHCI, RAID (קיבלתי צורב אחר של חברת NEC אבל עדין הוא לא מתקין לי שום דבר חוץ מהדיסק של הדריוורים של המחשב) וגם מתי שאני ניכנס לבדוק את החומרה במחשב שלי במנהל התקנים ואז ל IDE ATA Controlles אז אם מה שבדקתי נכון זה מראה לי את ההרדסיק והצורב ב Primary IDE CHannel תודה על העזרה (יש איזה שהוא דרך לאפס את הביוס ?להחזיר אותו להגדרות שהיו לי לפני?)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן את הביוס בלוח אם 7KM400QP כל פעם שאני מעלה את פלאש העידכון זה נתקע ואני לא יכול לרשום
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שוב על אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור. יש לי את הלוח אם הזה http://www.ciao.it/MSI_915PL_Neo_V__682269 הכרטיס לא עבר עידכון ביוס(אולי תמיכה בליבות של הדור החדש של כרטיסי המסך) ומעבד 3.0 ... החלפתי כרטיס מסך מ X300 ל 8800... הציונים ב D3MARK נמוכים עד מאוד ב-05 7400 ב-06 4600 והFPS במשחקים ממש נמוך איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת...???
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite on 52X32X52 ואני משתמש בתוכנת הצריבה nero express 6 ועד ללפני תקופה מסויימת די בהצלחה... לא מזמן החלה לי בעייה - הצורב אינו מזהה כי קיים בו דיסק ריק. אני ללא ספק מכניסז דיסק ריק. לפני תחילת הצריבה אני תמיד נדרש להכניס דיסק CD-R/RW כאשר בפועל יש כזה בצורב. הוא כותב לי שהוא כרגע ריק. מה הן דרכי הפעולה האפשריות במקרה כזה ?? תודה רבה מראש גיא
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: טוב אחרי פירמוט ושיחזור גוסט הכל עובד תקין. תודה למי שניסה לעזור. (מצטער שההודעה קצת ארוכה) משהו מוזר עובר על המחשב שלי היום. היום החלפתי ספקית אינטרנט לבזק בינלאומי - ניתקתי את החיבור לספקית הישנה בראוטר והגדרתי את השם משתמש + סיסמא החדשים. התחלתי לגלוש באינטרנט דרך בזק בינלאומי ובערך 5 דקות אחרי קפץ לי חלון של Shutdown in 60 seconds. נשלט על ידי איזשהו remote service ממה שאני זוכר (לא הצלחתי לשמור תמונה עם פרינט סקרין בגלל החלון הזה). כמה שניות אחרי שעלה החלון זה עלה חלון של האנטי וירוס NOD32 (תוכנת ההגנה היחידה שמותקנת במחשב שלי). האנטי וירוס הודיע לי שחדר לי וירוס בשם Win32/Rbot trojan ושמקורו בקובץ tftp.exe שבספרייה c:\windows\system32\tftp3404. הפע…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי קניתי צורב DVD חדש ויש לי איתו בעיה. הוא מצליח לקרוא דיסקים רגילים של CD ודיסקים של DVD שיש עליהם קבצים שהם לא סרטים, אבל לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD עם קבצי סרטים עליהם! למישהו יש מושג? אמרו לי שיכול להיות שאני צריך איזה מקודד אבל אני לא יודע איזה.......
-
- 8 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אז יש סריקה אוטומטית כזאת עכשיו הוא מוצא דברים שפעם לא היו , כיראה הוא מצא איזה פגם או משהו . מה אפשר לעשות? גם המחשב שלי התחיל לעבוד לאט לאחרונה , יכול להיות שיש קשר. תראו בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1950XTX והכל עבד טוב ויפה עד שחיברתי את הסנסה E260 למחשב פתאום המסך השחיר והמחשב לא הגיב(זה די אופייני בויסטה) אז עשיתי ריסט ופתאום אני רואה שאין סיגנל למסך אחרי כמה פעמים חיברתי את המסך לכרטיס O\B ואני כרגע עובד דרכו כשאני נכנס לביוס הכרטיס מסך לא מזוהה שם אבל כשאני פותח את המחשב המאוור עובד... יענו הוא מקבל חשמל...(ניסיתי איפוס ביוס) יש לכם רעיונות? עמית
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי לפתור לפתור את בעיית הצפצופים, ננסה למצוא פתרון לעד בעיה שדיי מעצבנת אותי, יש לי שני הרדיסקים , שניהם של WD , אחד של 80 והחדש יותר של 160, בביוס הזיהוי שלהם מוגדר על אוטומטי, מידי פעם הוא עושה לי בעיות, ומזהה את ה 80, אבל לא את ה 160 , במקרה כזה אני פשוט מנתק לו את ה IDE , ומחבר מחדש , ולרוב זה מסתדר , הכבל IDE דפוק ? או שאני דפוק ... ? : ) תודה לכולכם, וד"א למי שיש בעיות צפצופים, תבדקו את הזכרון, ואת הסלוטים ..
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כל פעם שלוחצים מקש ימני על קובץ סרט או מחיקה המסך נכבה לשניה ונדלק ... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אתמול רכשתי זיכרון של 1G DDR400כתוספת ל 512MB DDR400 שכבר היה לי. הזיכרון החדש הוא צ'יפ יחיד בעוד שה 512 מורכב משני צ'יפים של 256 כ"א. אני משתמש בלוח אם של MSI chipset 865, שבו יש 4 sockets לזיכרונות. המחשב עובד פיקס עם 1256MB , כלומר - 2 צ'יפים מחוברים בו זמנית , אבל כאשר אני מחבר גם את הצ'יפ השלישי כדי לעבוד עם 1.5 גיגה ram המחשב לא מתפקד - לפעמים עולה אבל כל הזמן נתקע. בקיצור יש בעייה, אם מישהו מכיר את זה, אני אשמח מאוד לעזרה - תודה. בעז.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... הורדתי את הקובץ מהאתר והתקנתי אותו כמו שרשום בקובץ הטקסט. העתקתי לאיי ריבר את הקובץ , אח"כ עשיתי עידכון פירמוואר.. שיניתי את השפה לשפה שמבוקשת בקובץ הטקסט ו.. כלום! זה לא התקין שום עברית ולא שינה שום דבר ואני עדיין לא יכול לראות עברית באייריבר! מי שמבין בבקשה לעזור לי אני רוצה לסדר את זה כבר!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק שקיבלתי ? להתקין ממנו או שיצאו דרייברים חדשים שמתקנים .. דברים כי יש לי רמקולים 5.1 גם של creative.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
בזמן האחרון היה לי בעיות עם הHD והוא היה מאוד איטי, חשבתי כבר שהוא הלך, קיבלתי 90-100 נקודות בPCMARK2002. לקחתי את אותו IDE והעברתי אותו לSecondary, ואז הHD פעל מעולה וקיבלתי 992 בPCMARK2002, שזו תוצאה טובה מאוד לHD כמו שלי. אז, יכול להיות שהלך חיבור הPrimary? יש לי עדיין אחריות על הלוח, אני רק רוצה להיות בטוח אם יש טעם לקחת את המחשב לתיקון, או שמקור הבעיה במשהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה קורה מקווה שהכל טוב בכל אופן יש לי מחשב נייד...של קומפם למי שיודע זה המחשבים הניידים שמכרו בקוסמוס. לא אני קניתי אותו הוא של חבר שלי והוא הביא לי אותו, שהוא הביא לי אותו היה עליו אקס פי והכרטיס קול היהמותקן הייתי חייב לפרמט בגלל מצבו העגום והתקנתי 2000. עכשיו אין לי קול במחשב אני יודע שיש התקנים של SIS במחשב כמו לוח מודם וכל מני דברים נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייברים של הכרטיס קול ולא עובד ניסיתי את מזלי בעוד כמה דרייברים ולא עובד....אי אפשר מחשב בלי קול אז בבקשה תעזרו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-