תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! לאחרונה יש לי בעיה בהדלקת המחשב - הוא לא נדלק .. הכל התחיל בהודעת שגיאה כאשר הוינדוס עולה (חסר קובץ להפעלת הוינדוס...), ביצעתי פורמט אבל זה לא פתר את הבעיה , המחשב היה עולה עד לוינדוס מציג מסך כחול ונתקע או מבצע ריסט ... לפעמים פשוט נתקע בשבלב האתחול, הוא לא עולה וגם המקלדת לא מגיבה (אני לוחץ על נאםלוק ואין חיווי ) ההארד דיסק חדש אבל שאר המערכת לא כל כך .. מה יכול להיות הבעיה ?? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי לפתור לפתור את בעיית הצפצופים, ננסה למצוא פתרון לעד בעיה שדיי מעצבנת אותי, יש לי שני הרדיסקים , שניהם של WD , אחד של 80 והחדש יותר של 160, בביוס הזיהוי שלהם מוגדר על אוטומטי, מידי פעם הוא עושה לי בעיות, ומזהה את ה 80, אבל לא את ה 160 , במקרה כזה אני פשוט מנתק לו את ה IDE , ומחבר מחדש , ולרוב זה מסתדר , הכבל IDE דפוק ? או שאני דפוק ... ? : ) תודה לכולכם, וד"א למי שיש בעיות צפצופים, תבדקו את הזכרון, ואת הסלוטים ..
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את הדפדפן קפצות לי פרסומות בצד שמאל של המסך. איך אפשר לסלק אותם?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי לוח אם לפנטיום 3, של COMPAQ והוא יום אחד החליט שהוא לא עובד, שמפעילים אותו רואים שיש איתחול ביוס במקלדת אבל הוא לא עושה יותר כלום, ואחרי דקה של פעילות הוא משמיע צפצוף אחד מהיר ושניים ארוכים וזהו אח"כ אין כלום מה לעשות???? תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא שבשמיעת שירים הרבה פעמים פתאום לא שומעים את המוזיקה והיא ממשיכה לרוץ בנגן (כרגע BS.Player ). מה שפותר את הבעיה זה לעשות pouse (או איך שלא רושמים את זה) לשיר וללחוץ Play . האם הבעיה היא באמת בכרטיס קול ? יש לציין כי המחשב עבר פירמוט אתמול והבעיה הופיעה גם לפני הפרמוט. בתודה מראש , לידור.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ככה סתם בלי ששיניתי אין לי אפשרות להשתמש במיקרופון שאיתו אני מדבר בסקיפ מקבל מיקרופון לא מחובר
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
(שאלה בשביל חבר): קניתי כרטיס מסך חדש radeon 2900xt אחרי שאני מחבר אותו למארז ומדליק ת'מחשב, המאוורר שלו עושה רעש חזק - והמסך פשוט לא נדלק... המחשב עושה צליל כזהשהוא לא מקבל ת'כרטיס יש לי עליו 2 חיבורים, וב1900xt שהיה לי יש רק חיבור אחד (הימני בתמונה). צריך לחבר משהו לשמאלי?-או מה הבעיה?:{ http://www.pictor.co.il/lils22/144527/7253926.jpg לוח האם GYGABITE GA-965P DS4 LGA775 ספק ENEMARX LIBERTY 500W ועוד שאלה: האם הכרטיס1900XT יעבוד טוב עם לוח אם ASUS A8N-VM CSM S-939 וספק HEC Compucase CI-6A21 400W
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב מרסט את עצמו בלי שום סיבה ניראת לעין. מצורף קובץ rar שמכיל את תיקיית ה-minidump של המחשב. היו הרבה ריסוטים ביום האחרון, בבקשה מי שמבין שיקרא את קבצי הdmp ויכתוב מה דעתו! אני כבר אובד עצות! קישור לתיקיית ה-minidump: http://www.f2h.co.il/217624 תודה רבה אסף!
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם זה אפשרי.. שלא משנה מה אני יעשה במחשב.. סיבוב המאוורר יהיה קבוע.. כנ"ל לגבי צריכת החשמל.. האם זה אפשרי שכל הזמן המחשב יצרוך אותו החשמל.. בלי שום שינוי..? (בעזרת תוכנה או בביוס או משהו בסגנון..)
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב, המסך מציג את התמונה בטשטוש וקפיצה של כל הצבעים, בריצוד וכו' .יש לציין שאין שום בעיה עם המסך, כי החלפתי מסך, וגם בישן הייתה אותה בעיה. רק לאחר שהוינדוס עלה, ולאחר כמה ריסטרטים טובים המחשב מואיל בטובו להציג כמו שצריך. חשבתי שזו בעיה בכרטיס המסך, אני צודק? מה עוד שלאחרונה הוספתי זכרון למחשב ,ובאותה הזדמנות הוצאתי והכנסתי את הכרטיסים וניקיתי. יתכן שהכרטיס לא יושב טוב?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי עכשיו הארד דיסק חדש של 160GB של WD חיברתי אותו והכל המחשב מזהה אותו, אבל הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? וקניתי גם סטיק זכרון DDR של קרוסיאר ושאני מחבר אותו אז יש ציפצוף כל כמה שניות והמחשב לא נדלק. מישו יכול להגיד לי מה לעשות ? תודה רבה רבה אריאל
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב שצצה רק היום. המחשב טוען את הווינדוס ואחרי שהוא מסיים לטעון אותו המסך ניהיה שחור והמחשב לא עולה. המפרט הוא: לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-d מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 CACHE SOCKET 939 כרטיס מסך: leadtek 6800GS PCI-E 256MB זכרונות: OCZ DDR2 1024MB DUAL CHANNEL 462MHZ ספק: antec smart power 450w תודה רבה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש נכבה כל פעם שאני משחק בשש בש של play65 אני מניח שהבעיה לא בתוכנה עצמה אלא התוכנה גורמת להתנגשות מסויימת בקבצי הDMP כתוב שהבעיה היא ב: viahduaa.sys . מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל את הקטליסט של כ רטיס המסך מופיע לי ההתראה הבאה ]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום כבה לחלוטין (לא ריסטרט). כשאני מנסה להדליק אותו שוב, הוא לא נדלק, אלא לאחר מספר דקות. כאשר הוא נדלק שוב, אחרי כמה דקות הוא שוב כבה. יש לי ספק די חדש FSP 350 GLN60 וזה נשמע לי כמו בעיה בספק? יש לכם רעיונות אחרים? נמצאה הבעיה: כשאני נכנס לביוס אני רואה שטמפרטורת המעבד מתחילה סביב 60-70 מעלות צלזיוס! והיא עולה במהירות. כשהטמפרטורה עוברת את 100 המחשב כבה. האם זה הגיוני? יש לי קירור Freezer 7 pro (שהותקן ע"י אחד שיודע להתקין דברים כאלו, כולל מריחת משחה טרמית). עד אתמול הטמפרטורה אף פעם לא עברה את 50 מעלות. למישהו יש מושג מה קורה פה? ואיך ניתן לסדר את זה? הערה: כשאני נוגע בגוף קירור הוא די קריר. כמו כן, פשוט חשבתי לשנות את טמפרטורת הכיבוי בביוס אבל לא מצאתי פונ…
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
i won the motherboard yesterday at the vgames lan *yay* and i tried using it with E6600 proccesor and i know that this should work but it didnt then i tried only with one DIM of ram 800Mhz kingstong 1G and it didnt work either you can answer in hebrew its just that my windows is fucked up thanks
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תראו, רציתי לפרמט את המחשב (יש לי 2 הארד דיסיקים) ובאחד היה מותקן כבר ווינדוס אז ניתקתי את אחד, עכשיו שהתקנתי את הווינדוס רציתי לחבר את השני בשביל לפרמט אותו להעביר דברים לארד דיסק החדש. עכשיו, כיביתי את אבל שחכתי להוציא אותו מהחשמל וחיברתי את הארד דיסק הישן ועכשיו המחשב שלי לא מזהה אותו.. הוא מת?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-