עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by itzikcore,

שלום איך שאני מפעיל את gears of war אני מתחיל לשחק קצת,ותוך כמה דקות יוצא לי מהמשחק.ויש את החלון הזה של המיקרוסופט..נו שאומר לך לשלוח או לא. אני לא יודע למה זה עושה לי את זה,התקנתי את הקראק,הכל.החלפתי עוד קראקים לא עוזר. call of duty כבר סיימתי אותו טס לי.crysis טס לי.למה גירס אוף וואר נהיה לי ככה? אולי יש קראק סופי שהוא עובד טוב?בבקשה תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by אדלרון,

שלום יש לי רעש שיוצא מהמחשב הוא נשמע כמו טרקטור חולה. אני מניח שזה מאוורר?! מדוע כשאני נועל את המגירה של הHD הוא מפסיק את הרעש תודה רונן

4. שלום, יש לי בעיה שקורה כבר פעם שנייה בכל משחק שאני מנסה להפעיל, בפעם האחרונה זה היה עם משחק: PC-CABELAS.OUTDOOR.ADVENTURES זה משחק ישן עם דרישות של פנטיום 3 זיכרון של 128 ודיירקטX 8 בקיצור משחק ישן... הבעיה שלי היא: כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את המסך הראשי עם כל האופציות של המשחק (help, play וכו') כשאני לוחץ על Play המסך פתאום נכבה או שלפעמים קופץ הריבוע שאומר שהמסך לא מחובר אני לא יודע מה הסיבה של זה, יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך geforce4 4400 mx והתקנתי עכשיו את הדרייבר האחרון של nvidia. רציתי לציין שניסיתי את זה על מחשב נוסף של ההורים שלי ושם המחשב מדגם פנטיום 4 שוב 512 זיכרון אבל עם כרטיס מסך geforce 5200 וגם שם אני מקבל את אותה הבעיה. כידי לצאת מ…

5. Started by valera199309,

אתמול קניתי את הכרטיס,והבעיה שיש שם שתי כבלים של ספק אם אני לא טועה 6 פין חיברתי את שתיהם והמסך לא עולה ניסיתי כמה כבלים ושום דבר לא עוזר,יש לי ספק 500 של ezcool ואני לא יודע מה הבעיה. תעזרו בבקשה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by vers,

יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. הביאו לי איזה מחשב ואמרו שיש בעיה בכרטיס קול. הכרטיס קול הזה הוא מובנה. ראיתי שב-device manager הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה עליו ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש- ואותו הדבר קורה. הוא מופיע עם סימן קריאה. ביטלתי את הכרטיס קול מהביוס והוספתי אחד אחר. הכל עבד מעולה החזרתי לבן אדם את המחשב. עכשיו הוא חוזר אליי עם בדיוק אותה הבעיה. הכרטיס קול מופיע עם סימן קריאה וגם אם אני מנסה להסיר אותו ולהתקין מחדש או להעביר אותו לסלוט אחר, הוא עדיין מופיע עם סימן קריאה. למישו יטש מושג אולי המ יכול לגרום ל2 כרטיסי קול להדפק ככה?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by sahargt,

מה המצב חברים בקיצור קניתי מחשב של HP ze 5460 USA יש לי בעייה עם התאורה של המסך שאני משתמש בסוללה האור חלש שאני מחבר לחשמל האור עובד כמו שצריך משהו אמר לי שיש בעייה עם האור האחורי אני לא יודע מה לעשות אני מקווה שתוכלו לעזור לי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:half life 2 counter strike source המסך שלי ניסגר אחרי כ-30 דקות של משחק וכתוב לי:''power saving mode'' ענו לי כבר על השאלה... אבל אשמח לקבל פירוט מצאתי את ההגדרות אבל אני לא מוצא שום טיימר... סוג מסך:LG Flatron L1953TR בתודה מראש yosda-boy

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני... ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני! אפשר לעשות משהו עם זה??? כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!! כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה.... עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..) ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן... אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGER מישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by zabi_g,

אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by sako_188,

שלום לכולם יש לי בעיה , האם יכול להיות שהמשחק ספיידרמן החדש לא יכול לרוץ חלק בקונפיגורציה כמעט הכי גבוה? המחשב שלי : Core 2 duo 6600 Gigabyte ga-965p DQ6 2*1024 OCZ Asus Gforce 7900gt 256 Antec P180 HD WD160 ב3d mark 06 קיבלתי תוצאה 4885

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  14. אפשר איזה תוכנה או משהו שיעזור לי לעשות דברים יפים עם שירים? כמו לעשות רמיקסים והוסיף דברים מגניבים או לשלב כמה שירים ועם תוספות שלי ככה..

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. Started by maor6,

צהריים טובים לכם.. יש לי בעיה במחשב הוא נכבה לי כל פעם ואני לא יודע למה זה ואיך אני מסדר את זה שהוא לא יכבה לי יותר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by eliXir,

היי, חבר שלי רק קיבל חזרה את המחשב מתיקון לאחר שהחליפו לו לוח אם שנהרס. המחשב עבד והכל, והיום פתאום המסך לא נדלק לו. הוא ניסה להחליף מסך אחר, עדיין לא עובד. הוא אף ניסה לחבר את המסך לכרטיס מסך שמובנה על הלוח אם שלו, את שני המסכים, וגם לא עובד. הוא טוען שהמחשב לא עושה את הרעש הזה שפותחים את המחשב (משהו כזה.. אנערף) בכל מקרה, מה נראה לכם יכולה להיות הבעיה? לפי מה שהוא אומר הכל תקין (מאווררים, ספק, דיסק קשיח וכו') והוא לא מבין מה הולך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by omnius,

במחשה הנייד שלי נשבר אחד מהמקשים. חשבתי להדביק אותו חזרה למקום. האם הדבק עלול לפגוע במחשב?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by netanel1234,

שלום, המחשב של אחותי היה עובד טוב ופתאום הוא מתכבה לבד, אני מדליק אותו ולפעמים המחשב עוד לא עולה והוא מתכבה שוב ושוב והמחשב בכלל לא עולה! מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by Raistelyn,

אני מתכוון שכשאני סוגר את המחשב, אז הוא עושה לי כך: Saving your settings->Shutting down your computer. ומשם הוא לא נכבה כמו שהוא אמור, אלא הוא נשאר על "Shutting down your computer" ולא נכבה.. *עכשיו בכדי לכבות אותו אני צריך לעשות " Log Off" ואז " Turn Off" ,ואז לפעמים הוא נכבה. -או שאני צריך ללחוץ על הכפור של ההפעלה מחדש של המחשב ואז על הכפתור הגדול של הכיבוי, ורק אז הוא נכבה.. בבקשה עזרה!!!... מפרט המחשב: *יש לי ספק כח חדש במחשב: FSP Real 350W 60GLN 120mm Noise Killer **אם צריך יותר פרטים על המחשב..נא לומר...תודה.. ***הפירוול+האנטיוירוס שלי במחשב הם בתוכנה אחת: Kaspersky Internet Security 6.0 בבקשה עזרה!!!.....

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  20. אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  21. קיבלתי את המחשב לפני יומיים התקנתי עליו ויסטה 64 פעמיים ולא היתה בעיה אני מבין שזאת בעיה די נפוצה אבל לא מצאתי פתרון לבעיה הספציפית שלי אני מפעיל את המחשב (לוח של ג'יגהבייט) לוחץ F12 עושה Boot From CD הכל רץ ואז מגיע החלק של הבחירת פרטיטישן שזה C או D או להגדיר אותם מחדש וזה נתקע אני לא יכול לזוז בין C וD לא יכול למחוק לצאת או לבחור לא יכול לעשות כלום תודה לעוזרים.

22. הmouseware של לוג'יטק זורק מסכים כחולים בסוף ההתקנה, ואחרי זה שהווינדוס עולה יש בעיות בתוכנה אי אפשר להגדיר את הכפתורים והווינדוס לא מזהה כמו שצריך את העכבר. יש לי דריבר מעודען מהאתר שלהם, מה לעשות? וזה דחוף כי אני רוצה לפרמט (אני כבר אחרי פירמוט ככה שהווינדוס זה לא הבעיה)

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by ita123,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by avivbiton11,

שלום! השבוע פירקתי את המחשב במטרה לנקות את המאווררים כי המחשב היתחמם לי מאוד. אז פירקתי את כל המאווררים ואז נשאר המאורר של המעבד אז הוצאתי אותו ופתאום המעבד היה מודבק לצלעות קירור של המאוורר חשבתי שזה בסדר ניקתי את הכול ואז באתי להחזיר את המאוורר למקום ואז שהכנסתי את המאורר עם המעבד ביחד אז כמה פינים שלו עיתקמו ולא שמתי לב כמובן כי כבר הכנסתי את המאורר. ניסתי להדליק את המחשב והמסך נשאר ריק לא עלה כלום במסך אז חשבתי שלא הכנסתי טוב את המאוורר אז הוצאתי אותו ופתאום ראיתי שהמעבד לך מחובר לצלעות קירור זה בפעם השנייה.הוצאתי את המעבד וראיתי שכמה מהפינים שבורים אז השגתי מעבד חדש הכנסתי אותו ואף פין לא עיתקם ניסיתי להדליק את המחשב וכלום לא עלה! המחשב לא מצפצף הוצאתי את הכרטיס מסך …

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  25. קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …

דיונים חדשים בפורומים