תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לא משנה איך יש לי לוח אם שתומך ב2X SATA ועכשיו יש לי יציאה אחת ושתי HD... מישהו יודע איך אוכל לחבר את שניהם ללוח?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואחרי כל ההתקנות וכו' יש לי בעייה לדעתי עם כרטיס המסך. אני אצרף תמונות של כל מה שאני מדבר עליו כי אני לא ממש מבין מה הבעיה ואיך לתאר אותה. 1. תמונה של מה שמופיע במנהל ההתקנים כבעיה 2. תמונה של מה שמופיע אם אני לוחץ על הבעיה 3. אני ממנסה להסיר את ההתקנה ואז להתקין שוב בצורה אוטומטית (חיפוש אוטומטי) אבל אני מקבל הודעה שיש בעייה עם ההתקנה. מה עושים? על מה זה משפיע בכלל? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מגיע הביתה עכשיו ופתאום כל המועדפים נמחקו (בלי שום סיבה שנראתה לעין), יש אפשרות לשחזר?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים אשר מופעלים בשיטת raid, לאחרונה בצעתי עדכון לביוס (asus p5w deluxe) וכאשר המערכת עלתה ראיתי שב device manager תחת IDE ATA CONTROLERS ישנם שני ATA cannal 0 שני ATA channal 1 ו 2 ו על עוד 1 נוסף כתוב intel 82801g ICH7 FAMILY ועל השני standart doel cannal לפי מה שאני זוכר לפני זה זה לא היה ככה, האם אני צריך להגדיר את RAID 0 מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסק ושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום בקשותי הכרטיס הנ"ל, ומכיוון שהוא עשה לי כמה בעיות החלטתי להחליף לו ביוס, ביצעתי את התהליך, והתוכנה דיווחה שהוא הסתיים הבצלחה. אך מאז כל פרק זמן קצר הווינדוס עושה לי ריסט, או שהמסך פשוט נכבה. האם אני יכול להתקין ביוס של חברה אחרת(כי באתר של fic יש רק את הגירסא הזאת)? או יש איזו דרך לחזור אחורה?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מסך mag dx-1595. לאחרונה הוא עשה קצת בעיות, ואז הוא הסתדר אבל פתאום הוא התרחב יותר מידי והכפתור שלו שאמור לטפל בזה לא עובד (כל שאר הכפתורים, כגון להזיז אותו למעלה ולמטה וכו' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שיכולה לעשות אותו יותר צר? יש לי כרטיס מסך geforce 2 ובפונקציות שלו אפשר להזיז את המסך מצד לצד אבל לא להרחיב ולהצר. תעזרו בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, לפני לא מזמן התקנתי מקלדת של מייקרוסופט מולטימדיה מדגם 1.0A והייתה לי בעיה בהחלפת השפות באמצעות המקלדת. באתר של מייקרוסופט התקנתי דרייבר שמתאים למקלדת וזה עזר לי חלקית ז"א שבאופיס אני יכול להעביר שפות ואילו באינטרנט אקספלורר אני לא יכול להעביר שפות. אשמח אם תוכלו ל עזור לי
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום זאת בעיה שצצה פתאום..... אני משחק במחשב, אחר כך עושה כיבוי שסיימתי פתאום הדלקתי את המחשב הכל נדלק וזה.. פתאום אומר לי eror שנמחק איזה קובץ או חלה טעות בקובץ ב system ואז ניהיה מסך כחול כזה שרשום בו איזה 4 פסקאות אולי יותר.. ואז הוא הולך למסך שיש לי אפשרות בחירה start windows normaly safe mode ועוד.. שבחרתי בוינדאוס נורמלי הוא עושה אותו דבר הבעיה חוזרת על עצמה הכל מהתחלה.. ב safe mode לא חלה הבעיה.. ושאני מנסה לפתוח את backup resetore point הוא לא נותן לי... מה לעשות אולי repair איך עושים repair ל windows 7??
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום,היום רציתי לפרמט ל-7 אבל יצא שאין מספיק מקום ב-c יש לי שם 30 גיגה אבל 7 לא עולה מ-boot ואני לא יכול לפרמט, שאני מתקין רגיל ופשוט חסר לי כמה גיגות בשביל להתקין אז מישהו יודע איך מגדיל את מקום המחיצה ב-vista תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יכול להיות שנורת חיווי של לוח אם תדלק למרות שבבידוד הספק בעזרת קיצור חוט ירוק וחוט שחור וחיבור למתח ACDC המאורר לא מסתובב?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בביוס זה כן מזהה אבל בויסטה כשאני ניכנס ל"מחשבשלי" אני לא רואה את זה שם החלפתי צורב לחדש וגם את הכבל IDE וזה עדיין אותו דבר מה עוד יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי לוח אינטל 965L חדש קיבלתי שילשום. שמתי לב לזה שכאשר אני מדליק את המחשב, או עושה RESET, המאוורר של ה CPU (לא המאווררים האחרים שמתחברים ללוח וגם לא אלה שמתחברים ל 12V) עובד במלוא המהירות, אחרי רבע שניה במהירות בינונית - ככה 3 פעמים (FULL/HALF/FULL/HALF/FULL/HALF) ואז ממשיך במהירות בינונית עד אשר הWINDOWS עולה ונשאר כך בהתאם לטמפ'. הכל עובד סבבה, אבל אני לא יודע אם ככה המאוורר צריך לעשות. עיזרו לי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם , היה לי זיכרון 256 DDR 333 .. והוספתי עוד 256 זיכרון אבל! DDR 400 והזיכרון עובד טוב מאוד ! אבל שאני רואה סרטים פתאום מופיע לי נקודות על המסך אז מה עשייתי?לקחתי את הזיכרון החדש שקנייתי והחלפתי אותו במקום את החדש שמתי ראשון ואת הישן שמתי אחרון והבעיה נפתרה!, אבל כמו תמיד יש עוד בעיה עכשיו בPhotoshop ... כשאני למשל עושה חתימה נגיד שוב , המסך עם נקודות (לא על כל המסך רק על משטח העבודה שאני עובד עליו) אז חשבתי שזה בעיה בתוכנה אבל לא! הבעיה היא בזיכרון הוצאתי את הזיכרון שקנייתי והכל עובד מעולה ! היה לי 4 מקומות להשים את הזיכרון אבל נשרף לי הלוח אם והוציאו לי את 2 המקומות (הפסים האלה השחורים שחכתי איך קוראים להם.) עכשיו נשאר לי 2 על כל מיקרה מה אני עושה עכ…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני במצב די מוזר ופתלוגי עם הכרטיס מסך שלי, הכל התחיל כמובן עם מסכים כחולים (MACHINE_CHECK_SOMETHIN_SOMETHIN( ברוב טיפשותי ובייאוש משווע הצצתי במארז לראות שהכל מאוורר כראוי. עכשיו אני ממש לא בטוח שזה מה שקרה אבל יתכן וגרמתי לקצר בכרטיס מסך שלי בלי כוונה עם היד או משהו לא היה סיגנל בכלל והחלפתי אותו בכרטיס זמני. מפה לשם כל הווינדוס שלי נדפק אבל זאת הקטנה שבצרותיי. המצב כרגע הוא כזה -- כשאני מדליק ת'מחשב(כשה-6800 מותקן) אני מקבל סוג מוזר של ארטיפקטים, הכל ממש ממש ממש מטושטש ושום דבר לא ברור, אחרי זה יש מין ג'יבריש כזה על המסך. אם אני לוחץ F8 ונכנס לSM אני יכול לראות מה אני עושה אבל עם צבעים פסיכודליים והרבה ארטיפקטים. חשבתי לעשות עדכון ביוס לכרטיס(אם הוא לא נצלה, אולי…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב בזמן משחק WITCHER יותר נכון אחרי כמה דקות של משחק --> המחשב פשוט נכבה לחלוטין. היום זה קרה לי פעמיים. צירפתי דוח מנסיוני הדל אני מנחש שמדובר בכרטיס מסך (?) יש לי כרטיס ATI HD4870 עם דרייברים מעודכנים. תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הוא בן שבוע וכל הזמן הוא קופץ, נכבה ונדלק אני לא יודע מה הבעיה.. תודה לעוזרים.. (עידכנתי כרטיס מסך)
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית במחשב.. עד אתמול הכל פעל בסדר, היום הפעלתי את המחשב והטעינה של הXP קפאה.(הקו הכחול הזה שזז..). עשיתי ריסטים וזה לא עזר. ניסיתי להכנס למצב בטוח וזה גם לא עזר, כל פעם זה נתקע שזה טוען את הדרייבר mup.sys משהו כזה. בסוף לחצתי על האפשרות של הפעם האחרונה שהמחשב פעל.(ברשימת מצבים של מצב בטוח, מצב בטוח עם אינטרנט..) וזה פועל. השאלה היא אם בפעם הבאה שאני אפעיל את המחשב זה יפעל בסדר או לא? ואם לא מה הבעייה ומה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-