עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ivgitsab,

בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX

2. אהלן יש לי בעייה עם המאורר של הכרטיס מסך.. הוא לא מסתובב.. :\ נתתי כמה מכות עדינות על הכרטיס ויצא "גשם" של אבק אבל הכל זאת הוא לא מסתובב מה אני יכול עוד לעשות אפשר לומר "קירצפתי" את המחשב אבל בכל זאת הטמפ' מגיעה עד 118 מעלות וכל המחשב תקוע.. בטח יש משהו שאני לא רואה שם בתוך המאורר האם יש דרך להוציא אותו ולהחזיר חזרה? הדגפ הוא NVIDIA GEFORCE 9400GT

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by vitali02,

כבר פעם שלישית שאני פותח פה אשכול ועדיין לא קיבלתי תשובה בשנה האחרונה כל פעם היו תקופות שכשאני מפעיל את המחשב אז לפני מסך הWEKCOME המסך נתקע על מסך שחור ואי אפשר לצאת ממנו ולכן אני נאלץ להשתמש בכפתור הריסט ואז זה מסתדר (אם אני נכנס לSAFE MODE אז זה עובד בסדר) היום אחרי שהחלפתי וינדוס לפני כמה ימים זה עוד פעם הופיע הבעיה.. המחשב הלך לישון בעצמו וכשניסיתי להפעיל את המחשב אז הוא נתקע לא הציג לי כלום אז עשיתי ריסט דרך הכפתור ואז הופיע לי עוד פעם המסך השחור לפני הוולאקם אז עשיתי עוד פעם ריסט וזה הסתדר אבל פתאום ניהיה הבעיה שגם הייתה לי והיא קשורה לדרייבר שהסרטונים ביוטיוב לא מציגים כלום ויש מסך ירוק וזה תוקע את הדפדפן וכדי לתקן את זה אני צריך להיכנס לSETTINGS ולהוריד את הV מEN…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by SantaCruz,

ראשית אני רוצה לפרגן לכל מי שתומך ועוזר באתר פה! עבודה מדהימה! פרטים קצת לפניי: מארז - Aurora 570 מעבד - Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz קולר - Zalman 7500 (אם אני לא טועה) לוח אם - Asus Striker II Formula כרטיס מסך - X2 GeForce 9600gt הלוח ידוע בבעיות חימום בעיקר באזור ה - NB, לאחר עבודה מרובה הצלחתי "לייצב" את הטמפרטורות אבל עדיין אני לא יודע אם זה מספיק. תמונה מHWMonitor: http://imageshack.us/f/847/tempyf.jpg/ אלה הטמפרטורות הממוצעות, השאלה אם יש צורך בקירור נוסף או שאפשר "לסחוב" ככה? תודה מראש לעוזרים! ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  5. אחרי שהמחשב מפסיק לזהות אותו אני מוחק אותו מהחומרה עושה ריסטרט הוא שוב מזהה לקצת זמן ושוב עושה בעיות זה כותב CODE 43 .....

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by refael111,
    • 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by maxpen11,

אהלן חברה יש לי כרגע win 7 32 bit enterprise הורדתי win 7 ultimate 64bit שמתי בדיסק און קי (ההורדה כבר bootable) ולאחר שאני הגדרתי את הUSB שיעלה ראשון דרך הביוס זה עושה ריסט ורושם a disk read error occurd משהו כזה . מה אני צריך לעשות ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. Started by ramithailandi,

חשוב לציין שכבר ממזמן ישלי מסך כחול ובתיקייה Minidump אין כלום בנוסף השתמשתי בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware וב Memtest86_4.0a יצא שהכל תקין אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור את המסך כחול הזה אחד ולתמיד? זה משהוא שקורה כמעט כל יום ואפילו כמה פעמים ביום המערכת קורסת ומופיע המסך ואז צריך לעשות ריסטרטרט מהכפתור במארז בנוסף דרייברים הוחלפו לחדשים מאתר היצרן להכי חדשים וכלום לא עוזר זה לא בעיה של זיכרון ולא בעיה של וירוסים ורוגלות ועשיתי תיקון שגיאות והחלפתי דרייברים ביחד עם חבר של חבר שהוא טכנאי מחשבים רציתי להגיד לכם שישלי שלושה תמונות חשובות של תוצאות בדיקות של תוכנות ואני לא יודע להעלות תמונות לכאן

9. שלום לכולם,מערכת הפעלה ווינדוס 10.לאחר כיבוי המחשב והדלקתו המחשב נדלק אך אין תצוגה. יש צפצופים חלשים מהלוח אם. המחשב מצליח לעלותרק כאשר אני מכבה את המחשב ומעביר את הזיכרונות לזוג השני של חריצי ההרחבה של הזיכרונות (2 כרטיסים של 4GB).כשאני שוב מכבה את המחשב קורה אותו דבר ושוב הוא עולה רק כאשר אני מבצע את אותה פעולה.נבדק ספק כוח ברב מודד ונמצא תקין. כרטיס מסך תקין (קורה גם כאשר מחובר לכרטיס מסך המובנה). התחלתי לבצע בדיקהלכרטיסי זיכרון עם תוכנת memtest לבינתיים עד שלב 3 ללא שגיאות.מישהו מכיר את התופעה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.אלעד

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by et_gershon,

שלום. לאחרונה יש לי במחשב מדי פעם ובמיוחד במשחקים כמו קאונטר רסרטים פתאומיים. ניסיתי להוסיף עוד מאוורר אבל זה לא עזר. אני לא חושב שזה בעייה של חום! כשביטלתי את האפשרות לפי המדריך בסטיקי לרסטרטים אוטומטיים זה עדיין עשה בלי מסך כחול! מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה,איתי.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by RTTW,

אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by ozeini,

שלום לכולם, הלך לי ההרד דיסק לפני שבועיים, קיבלתי את החדש, שמתי את ה-WINDOWS והתקנתי את הדרייברים של המחשב. בקיצור כשאני באינטרנט אני רואה אתרים לאט חבל על הזמן וכשאני מוריד את הגלגלת למטה באתר זה ממש איטי. רציתי לדעת אם זה יכול להיות מההרד דיסק החדש או אולי בעיה בלוח אם. מה שבטוח זה"זד מחשבים" האלה דפקו לי משהו במחשב. אם יש למישהו מושג ממה זה יכול להיות או איך אני יכול לבדוק את זה (ע"י תוכנה כלשהי או משהו אחר) אז תשפכו. אגב זה לא בעיה באינטרנט כי אצל אחותי עם המודם הזה האינטרנט עובד מצויין. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by dman23,

שמעתי כמה פעמים על עניין המגנט ברמקול של מערכת שעשוי לפגוע בתצוגה או בקונן קשיח יש אמת בזה? כי המקום שאני עובד עם הלפטופ ממש צמוד לרמקול עד עכשיו לא נתקלתי בשום דבר חריג אם אם מדובר בנזק מצטבר.... בכל מקרה האם זה ודאי? יש דרך לבדוק משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, פירמטתי את המחשב שלי ואני עדין סובל מהתופעה שהוא עושה ריסט לעצמו אפילו אחרי שהורדתי את הוי שיעשה ריסט. מה עושים? תודה רבה,

16. Started by A.Iniesta,

כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

(שאלה בשביל חבר): קניתי כרטיס מסך חדש radeon 2900xt אחרי שאני מחבר אותו למארז ומדליק ת'מחשב, המאוורר שלו עושה רעש חזק - והמסך פשוט לא נדלק... המחשב עושה צליל כזהשהוא לא מקבל ת'כרטיס יש לי עליו 2 חיבורים, וב1900xt שהיה לי יש רק חיבור אחד (הימני בתמונה). צריך לחבר משהו לשמאלי?-או מה הבעיה?:{ http://www.pictor.co.il/lils22/144527/7253926.jpg לוח האם GYGABITE GA-965P DS4 LGA775 ספק ENEMARX LIBERTY 500W ועוד שאלה: האם הכרטיס1900XT יעבוד טוב עם לוח אם ASUS A8N-VM CSM S-939 וספק HEC Compucase CI-6A21 400W

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  18. יש לי כונן קשיח שמחובר לsata port 0. אני מרכיב כונן SATA נוסף שגם עליו אני מתקין מערכת הפעלה. האם יש חשיבות לאיזה PORT מתוך השלושה הנותרים אני מתחבר?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by michaelr,

שלום יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE יש לי 2GB ראם ניסתי להוסיף היום עוד 512 MB אבל הלוח אם שלי לא מזהה שהוספתי עוד 512 MB ומופיע לי רק 2 GB. למי שיש פתרון אשמח לדעת אותו.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by kashi,

המחשב שלי חזר מתיקון, החליפו לו לוח אם ועכשיו שאני מחבר את ה USB לא קופצת לי הודעה ש"זוהתה חומרה חדשה" אבל אני רואה שיש אור במה שחיברתי לUSB יש לי XP ד"א מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by Doron404,

אנשים, אני חייב ייעוץ! הרכבתי אתמול את המחשב שלי לתוך מארז חדש, עם אותו ספק אותם כוננים והכל, ומשהו מוזר קורה. ברגע שמכניסים אותו לחשמל, הLED של המארז נדלק ולא נכבה, שמנסים להדליק אותו, המאווררים מתחילים להסתובב לשנייה בערך, ואז הכל נכבה. איפה יכולה להיות הבעיה???

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by dor_dru,

משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. --סודר-- אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. קודם כל זה המפרט של המחשב שלי: http://img263.imageshack.us/my.php?image=1238op.jpg עכשיו יש לי בעיה... פתאום, סתם ככה, הבעיה צצה (אגב יש לי את המחשב היום בדיוק שנה!!) אני משחק כרגיל במשחקים במחשב... התחלתי לשחק ב FIFA WORLD CUP 2006 כמו כל פעם ופתאום אני רואה באלגן כזה במסך, מלא קישקושים שבגלל זה גם אי אפשר להמשיך לשחק, אז יצאתי מהמשחק וזה גם דופק לי את DESKTOP, כמו אייקונים מסויימים, ICQ, MSN, ועוד... תמונה באמצע משחק: http://img262.imageshack.us/my.php?image=1114fx.jpg תמונה שאני יוצא מהמשחק, יש את הבעיה גם על שולחן העבודה: (לא להתייחס לפסים שרואים על כל המסך, את זה אני לא רואה! משום מה שאני לוחץ על PRINTSCREEN זה מראה את זה, אולי גם חלק מהבעיה) http://img262.imageshack…

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by ashkenazone,

אהלן, קניתי למחשב משרדי את הלוח ג'יגהבייט הנ"ל, וחיברתי אליו HD ישן [iDE], אבל הHD לא נדלק. בדקתי את הHD בלי לחבר את כבל הIDE, והHD נדלק. חיברתי עם אותו כבל IDE למחשב אחר, וההארד דיסק עובד סבבה. כלומר, הלוח לא מאפשר להארד דיסק להדלק, למה?? תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים