עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sp_RuS,

שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  3. שלום לכולם אני כל הזמן מקבל את ההודעה הזאת: מתי שאני נכנס למחשב, מעתיק קבצים, משחק במחשב או סתם גולש לי בנט! ניסיתי לעשות פירמוט והתקנה של הווינדוס מחדש וקיבלתי את ההודעות האלה כל הזמן גם בהתקנת הווינדוס עצמו! בנוסף לזה המחשב שלי כל הזמן עושה ריסטים. לפעמים נוצר מצב שהוא עושה שלושה-ארבעה ריסטים אחד אחרי השני בחלון שאפשר ללחוץ DEL כדי להכנס לביוס..ממש בהתחלה, אני מפחד שישרפו לי דברים במחשב מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. מה לא עשיתי האי סי קיו שלי נופל כל הזמן. יש למישהוא פיטרון עשיתי הכל. בבקשה אם מי שהוא יוכל לעזור לי תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. החלפתי את המאוורר הרועש שבא עם המעבד במאוורר של ארקטיק קולינג. אחרי שהתקנתי אותו, הוא עדיין קצת הסתובב על צירו (אני לא בטוחה שזה קשור) אבל נראה יציב חוץ מזה. כשהפעלתי את המחשב הביוס עלה והופיעה הודעה: Overclocking failed! ווטדהפאק? לא ניסיתי לעשות שום דבר, רק החלפתי מאוורר... בקיצור, בביוס ראיתי שהמאוורר מזוהה, מסתובב, הטמפ' נמוכה, הכל סבבה.. הכל נראה טוב אבל אני מודאגת. ועוד שאלה- המאוורר קצת גדול. אני צריכה ללחוץ קצת על הדופן של המארז כדי להבריג אותו חזרה. לא הצלחתי לראות אם זה כי זה לוחץ על משהו או לא. כמה זה נורא אם אני פשוט אבריג? אולי עדיף פשוט להשאיר את הדופן טיפה פתוחה, או שלטווח ארוך זה לא רעיון טוב? תודה ויום טוב לכל מי שצלח את המגילה!

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by dotans75,

שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by A1eX,

הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by אוורסט,

שלום ! לאחרונה הדיסק און קי שלי "נפגע" על ידי וירוס והאנטי וירוס שלי הכניס את הקבצים לבידוד (QUARANTINE) ברצוני לחלץ את הקבצים. איך אני עושה זאת. ברשותי ווינדווס 7 אנטיווירוס NODE32 4. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by danikos,

יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. כמעט כל בוקר אני מגלה שהמחשב נסגר בלילה ותמיד מחכה לי הודאת השגיעה הבאה : Windows was temporarily unable to read your hard disk drive. בדקתי את הדיסק גם באמצעות החלונות וגם באמצעות התוכנה של החברה והדיסק עובד כמו שצריך. איך אני יודע אם יש בעיה בספק כוח או בחיבורים של ההארד דיסק או באיזה דרייבר שהורס לי הכל. חשוב לציין שהתקלה קוראת רק כאשר אני מפעיל את האימיול ( ביומיים האחרונים הפעלתי את הסבבה ולא היתה בעיה אבל באימיול אני מורד לפחות מאה קבצים בו זמנית ובסבבה הורדתי רק שלוש) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. שלום לכולם..! יש בעייה במחשב של חבר של אחותי כהוא פותח את המחשב אז יש הודעה משהו כזאת לעשות ctrl+alt+del אם מסך שחור והמחשב לא עולה (windows xp) ושמדליקים את המחשב הוא עושה רעשים מה זה יכול להיות..? תודה לעוזרים..!!! NiMrOdS

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …

13. יש לי בעיה במחשב , ברגע שאני מדליק אותו הכל בסדר אבל ברגע שזה מגיע למסך של בחירת הווינדוס (באיזה מצב אני רוצה להפעיל אותו מצב בטוח וכו') לא משנה איזה מצב אני בוחר התגובה היא או שהמסך נתקע או שזה עושה ריסט וחוזר לאותו מצב , באותו המסך כתוב שזה בגלל יותר מדיי ריסטרטים או הפסקת חשמל. כנ'ל גם כשאני מנסה לעשות פורמט ברגע שהוא מגיע למסך הכחול וכתוב למטה שהוא מעלה את הווינדוס (רגע לפני שאני בוחר איזה כוננים לפרמט וכו') הוא פשוט קופא. יש מצב שהבעיה בכונן או בכבל שמחבר את הכונן?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by Snufkin,

אחות של חבר שלי התעסקה לו במחשב ומשום מה היא אכשהו מחקה את הדרייברים לפי מה שהבנתי, של כרטיס מסך. אבל, לחבר שלי אין כרטיס מסך, או לפחות או לא קנה (אולי מובנה)! עכשיו חצי מהמשחקים שלו, לא עובדים ובמנהל ההתקנים יש סימן קריאה צהוב על ההתקן!! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  15. --סודר-- אפשר לנעול

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. Started by Dano,

צורב DVD שלי Nec ND-3550A התחיל פתאום ללא שום התרעה מוקדמת לקרוא CD, ומDVD הוא מתעלם. למרות שכשאני מכניס DVD זה משנה את האייקון של הכונן, רושם CD DRIVE, אבל מראה שזה ריק... ניסיתי עם דיסקים צרובים ולא צרובים, וDVD לא עובד. פעם עבד, מה קרה? נ.ב. הרצתי חיפוש וראיתי שהנושא חרוש מכל הכיוונים, אבל עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה שלי...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  18. אני גיימר ולכן אני משתמש במיקרופון לדיבור בזמן המשחק בתוכנה שנקראת וונטרילו, המיקרופון פעל לי מצויין עד שתקנתי את כרטיס הטלוויזיה שלי ועכשיו פתאום המחשב לא קולט אותו, יעני אני יכל לעשות ככה שאני ידבר וישמע את עצמי ואפילו לשלוט בעוצמה של המיקרופון דרך הווינדוס אבל שום תוכנה לא קולטת את הקול שלי, בכאילו זה לא עובד אפילו הרשמקול של ווינדוס לא קולט אותי, אני יכל רק לשמוע את עצמי אם אני יבחר? יש למישהו מושג מה הבעיה אני חושב בכרטיס הטלויזיה התחמן הזה? ???

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by -Tal-,

אהלן יש לי בעיה במחשב הישן שלי P4 2.8GHZ, 512RAM, ASUS P4S800D הבעיה היא שהמחשב פשוט נתקע, קופא, כמה דק' אחרי ההדלקה שלו. זה יכול לקחת 10 דק' וזה יכול לקחת גם שעה. עשיתי כבר פירמוט, עשיתי updates. מה יכולה להיות הסיבה? איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by most,

היי, התקנתי לוח ASROCK 939 DUAL וכל עובד מלבד דבר אחד: מנורת ה POWER ON (ירוקה) הבעיה כזו: הפלג שבא מהמארז הוא בעל 3 פינים כאשר שני החוטים מחוברים לשני הפינים הקיצוניים (האמצעי חופשי - ללא חוט). אבל בלוח יש רק שני פינים והם צמודים (בלוח הקודם לא הייתה בעיה) כך שנוצר מצב שאני צריך לחבר פלג של 3 פינים ל2 פינים. יש פתרון לזה?? מישהו נתקל?? נ.ב: בתכלס מקסימום המנורה לא תעבוד (כמו עכשיו) אבל............למען הסדר הטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. היי יש אצלי כרגע שני מחשבים עם בעיות קצת מוזרות: הראשון, לא נדלק, חשבתי שהלך הספק אז החלפתי ספק ועדיין כלום לא מגיב, אחרי שהסתכלתי מאחורה על המאוורר של הספק ראיתי שכשאני לוחץ הדלקה הוא זז לשבריר שניה ואחכ הכל מת, ככה בשני הספקים שבדקתי, ניסיתי לבדוק אם זה הכפתור של הפאוור אבל לא מצאתי משהו חריג. המחשב השני, הגיע אלי עם בעיות של ריסטים ישר אחרי הלוגו של אקספי אז הנחתי שזה זיכרון, אחרי בדיקה ב- MEMTEST גיליתי שבאמת זה זיכרון דפוק (DDR226) וכשניסיתי לשים זיכרון חדש 512DDR 266 CL2.5 הוא לא הראה תצוגה בכלל, המסך לא קיבל סיגנל. גם אחרי החזרת הזיכרון הישן לא קיבלתי יותר סיגנל וגם כשהוצאתי את הזיכרונות לגמרי זה לא נתן צפצפוף שהלוח אם מתפקד אז אולי הלח הלוח. מדובר בלוח הזה PCCHIPS…

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, בניתי מחשב חדש, ולצערי הוא משום מה לא מצליח להציג כלום על מסכים (הם פשוט לא קולטים אותו). נוסו כמה חיבורים שונים וכלבים שונים ומסכים שונים. אשמח מאוד לעזרה!

23. שלום, נכון להיום יש לי מעבד e6550 עם 1333fsb עכשיו בתוכנה cpu-z כתוב לי שמהירות הבאס של המעבד היא 333mhz ,ויש לי זכרונות שהם 800mhz האם זזה חונק אחד את השני? , ואיך הfsb משחק פה ? תודה לעונים ,לידור .

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by Gsmart,

i won the motherboard yesterday at the vgames lan *yay* and i tried using it with E6600 proccesor and i know that this should work but it didnt then i tried only with one DIM of ram 800Mhz kingstong 1G and it didnt work either you can answer in hebrew its just that my windows is fucked up thanks

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש : AMD64 3000+ Geforce 6800 GT GB DDR וכו'.. אני משתמש בWindows XP Home Edition באנגלית + SP2. לאחרונה התקנתי את הדרייברים החדשים של nVidia : 66.93. ובכל פעם שאני משחק Fifa2005 \ POP2 המחשב עושה ריסט. כשהוא עולה חזרה אני מקבל הודעה : "המחשב שוחזר משגיאה חמורה בלה בלה בלה לדווח\לא לדווח". אחרי שאני מדווח על השגיאה הוא מפנה אותי לדף אינטרנט הזה : http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=f1805292-eb7f-46c1-bec6-5c0cd3e8e5fe&SID=11 מה לעשות? הבעיה קשורה לכרטיס מסך עצמו או לדרייבר ? לא בטוח אם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה , אם לא בבקשה להעביר את הנושא לפורום המתאים. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים