תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אוקי,הBluetooth שלי מחובר ל COM5. וישנה תוכנה שכנראה משתמשת בזה,ולא נותנת לתוכנה אחרת שאני רוצה להריץ להשתמש בCOM הזה... איך אני מוצא איזו תוכנה משתמשת בזה וסוגר אותה??? ניסיתי ליצור עוד COM4 לBT,לא הלך. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היום התגלה לי שהמחשב מתקשה לזהות את ההרד דיסקים בהתחלה רואים שהוא מזהה 2 החריצים של הכוננים האופטים במקום 4 חריצים ובזיהוי של ההארד דיסק השני הוא נתקע כשהוא מחפש אותו . כשאני פותח את המארז ומהדק את החיבורים ומפעיל הוא עובד פיקס כשאני סוגר העכבר והמיקלדת לא עובדים . משהו יודע מה הבעיה ??? נ.ב. המאוורר פועל מיד שהמחשב נדלק
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, למחשב מחוברת מדפסת ליזר מסוג 3240PHASER XEROS כאשר אני מנסה להדפיס המחשב כותב "המדפסת במצב שגיאה", חסר לי טונר, האם זו יכולה להיות הסיבה להודעה זו ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
משום מה יש בעיה ולא ברורה מקור הבעיה הנורה הירוקה דולקת והכל מחובר הבעיה היא שאין מסך כשאני מכבה ומדליק את המסך או מוציא ומחבר את כבל החשמל התמונה מופיעה ל2 שניות ונעלמת הנורה הירוקה נותרת דלוקה החלפתי מסכים ומסך אחר עובד בלי בעיה מה לעשות?האם הלך המסך?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב בן 4 שהחל להיתקע לעיתים קרובות, עד אשר היה נתקע 2 ד' ישר אחרי שהייתי מדליק אותו. לאחר פורמט הבעייה לא נעלמה. (אני חייב לציין כי לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש שהוספתי למחשב.) לאחר שהוצאתי את הדיסק קשיח (החדש) המחשב הפסיק להיתקע. אבל הוא עובד לאט (לאחר פורמט!). המליצו לי לבדוק את הטמפרטורות במחשב, ומסתבר שהן מגיעות עד ל50 מעלות בלוח אם, ול60 מעלות ב CPU. מה לעשות? האם כדאי להשקיע בתיקונים? או שכדאי לקנות כבר מחשב חדש?
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
למה כשאנ פותח את המחשב יש רעש של מטחנה? ואיך אני פותר את הבעיה? *הרעש מזכיר את הרעש שעושה חתיכת פלסטיק ששמים בגלגל של האופניים...
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחשב נייד חדש שהוזמן מחול עובד איתו ואחרי זמן מה המסך פשוט מתעוות והמחשב לא מגייב אפשר לכבות אותו רק דרך הלחצן של הpower ואז שמדליקים חוזר לעבוד ושוב עושה שוב את אותה הבעיה. יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
פעם בכמה שעות קופצת הודעת ארור ,כל פעם על תוכנה אחרת מה יכולה להיותה בעיה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
צרפתי קובץ עם כל התוכנות שנפתחות עם עליית המחשב שלי (LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה? תודה לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:00:35 המשך של הקובץ [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:01:37המשך(חלק אחרון)קובץ מצורף[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכניס דיסק לצורב ה- DVD שלי ( Pioneer DVR-110 ), המחשב קופא לרגע ולאחר 5 שניות חוזר לפעולה נורמלית, אני מודע לכך שכשזה מתחיל לקרוא לפעמים זה קופא, אבל זה קפיאה די עצבנית וארוכה. יש דרך לטפל בזה ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כותרת לא ידעתי איפה לבקש אז עם זה לא קשור לפה אפשר בבקשה להעביר לפורום שמתאים..?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי היום נתקלתי בתופעה מוזרה שבה כול משחק שאני משחק בו זורק אותי חזרה לDT ולפעמים מראה הודעת שגיאה של "התוכנית צריכה להסגר" או משו בסיגנון,בעיה מסוג זה לא קרתה בעבר מעולם בדקתי לסוסים טרויאנים\ספייווארים עם XOFTSPYSE 4.29.220 וANTIVIR ולא מצאתי כלום מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כותרת \/ \/ \/ ניסיתי הכל, זה קורה לי גם בדיסקים חדשים! יש לי סימס 3 וכל פעם שאני פותח אותו המסך כאילו נדלק, נכבה, נדלק, נכבה ופתאום נכבה טוטאלית, ומראה את ה-blue screen, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב, ניסיתי להסיר את התוכנה ולהוריד שוב מהדיסק של אח שלי, וגם לא עובד, אבל אצל אח שלי הוא עובד מצוין, וגם כל הזמן שאני פשוט גולש, או משהו, המסך נדלק נכבה נדלק נכבה, ולפעמים המחשב נכבה טוטאלית ולפעמים עולה לי כזה חלון שכתוב בו- windows has detected unexpected problem and recoverd והוא לא נכבה, (בדקתי בדיוק מה שכתוב) והמשחק פשוט לא עולה!! (זה לא רק המשחק, אמרתי, זה גם בכל דבר אחר) ופרמוט לא בא בחשבון! יש לי שם תוכנות שעלו לי כסף ואיבדתי את הדיסק, יש לי שם מלא קראקים שלקח לי ש…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קניתי אתמול geforce 7600GT. יש לי amd 64 3000 וספק הכוח שלי הוא 420 WAT של Thermal Take. הבעיה היא שאחת לכמה הפעלות של המחשב, הוא פשוט נכבה לבד אחרי כמה שניות, לפני שהווינדוס עולה. חוץ מזה, הכל פועל בסדר ואין קריסות. עולים לי שני רעיונות: או שכרטיס המסך לא בסדר, או שספק הכוח לא מספיק חזק בשביל כל המערכת הזאת. מה לדעתכם הכי סביר?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
עשדיתי רייד 0 עם 3 HDD של 250GB 16MB SATA2 והוא בקושי עושה 120MB/S האם זה בסדר או שפשוט הביצועים גרועים ביגלל שזה רק מערך זוגי ואני צריך 4HDD/2HDD כדי לקבל מקסימום ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מסך שמצאתי אותו זרוק וכמובן שהוא לא עובד זה מסך 770PF של מאג, 17" שאפשר להבין מהדגם. הכנסתי אותו לחשמל בלבד והנורה שלו היבהבה בכתום-ירוק לסרוגין ומהר ולא היה שום דבר שמוצג על המסך, נשאר שחור לחלוטין רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה עשויה להיות הבעיה מה אני יכול לבדוק במידה שאני פותח את המסך, אולי יש חלק קטן שצריך להחליף שהרי במעבדה לוקחים על זה לא מעט כסף יש לי ראש לשבת על זה אם למישהו יש כיוון או מדריך טוב שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי סובל הרבה זמן מהבעיה המציקה הזאת- אם מישהו יודע על גורם אפשרי(סוללה?) או פתרון ,אשמח לשמוע... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
בחודש חודשיים האחרונים אני נתקל בתופעות כמו בתמונה, או פסים דקים בצבעים שונים שממלאים את המסך או חלקו, לפעמים המסך מתמלא בפסים צבעונים ואז הרקע שחור וחייבים לעשות ריסטרט למחשב. התופעה אינה מתרחשת דווקא כשמאמצים את הכרטיס ויכולה להתרחש בכל רגע נתון וללא סיבה מיוחדת. הכרטיס מעולם לא עבר OC הוא לא מתחמם ( סביב ה 50 מעלות ) והמאוורר תקין. כרגע עקב התרחשות התופעה, פירקתי אותו ניקיתי אותו וחיברתי מחדש, גם הבטתי בו ולא ראיתי שינויי צבע או התנפחות, לכן כרגע הוא עובד תקין, עד לפעם הבאה, הבעיה היא שזו לא הפעם הראשונה שפירקתי וניקיתי אותו וסביר להניח שהתופעה תחזור על עצמה מתי שהוא בהמשך, המפרט שלי הוא בדיוק כפי שרשום ללא שום שינוי. בקיצור, האם הכרטיס הזה הוא בסוף דרכו ( הוא בקוש…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ש לי בעיה די רצינית : לפיני כמה ימים המחשב שלי החל להכבות באופן בלתי נשלט, כלומר בזמן התחלת הריצה של WINDOWS XP מופיע לי מסך כחול ובו בדרך כלל ההודעה driver_irql_not_less_or_equal (קרה כבר שהופיעו הודעות אחרות... אבל על פי רוב זאת ההודעה הזאת) זה ממש מוזר כי עד לא מזמן הכל עבד מעולה... ניתקתי את כל החומרה החיצונית של המחשב (מדפסת אדפטר של הרשת וכל דבר שהיה מחובר חוץ ממסך מקלדת ועכבר שגם אותם כבר החלפתי באחרים מתוך חשש שאולי בהם טמונה הבעיה|עצוב| ) עד כאן המחשב היה אשם אבל כאן נכנסת הטיפשות שלי ... חשבתי שאולי מדובר בבעיית תוכנה ולכן אובד עיצות פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר... המוזר כאן הוא שהמצב הולך ומידרדר... כלומר : בפעמים הראשונות שנתקלתי בבעיה הודעת השגיאה הופיעה בא…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-