עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by malcolmx9,

מפרט בצד. היו מותקנים במחשב הדרייברים הרגילים של NVIDIA, מחקתי אותם והתקנתי את הדרייברים האחרונים של OMEGA. ההתקנה עברה בהצלחה, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת, אבל כשהמחשב עולה הוא עדיין מודיע לי על חומרה חדשה לא מותקנת (VGA CARD) וגם הכרטיס מסך לא מזוהה בהגדרות (תמונה מצורפת). מה יכולה להיות הסיבה לזה? אני לא מעוניין לחזור לדרייברים של NVIDIA, כי מנסיון כל כמה שנים עם כרטיסי מסך אחרים, הדרייברים של OMEGA מראים ביצועים ואיכות הרבה יותר טובה. XP PRO. עריכה: קראתי את קובץ העזרה של הדרייברים, ושם מצאתי את ההוראות האלה: פעלתי לפי השלבים האלה בדיוק, במחשבה שהדרייברים הותקנו בצורה לא טובה למרות זאת, אבל קיבלתי הודעה שההתקנה נכשלה :-\ (מצורפת תמונה) [attachmen…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by Vector13,

קניתי מעבד ולוח אם חדש, אני כמו גיבור החלטתי לעשות את כל העבודה לבד. לאחר מספר בעיות אם ספק הכוח (קניתי חדש ואז הייתי צריך להחליפו כי כרטיס המסך שלי לא רצה לרוץ) הצלחתי להריץ את המחשב. ועכשיו כמובן עוד בעיות !! אני משתמש ב hardware monitor כדי להשגיח אחרי המחשב שלי, ומה אני מגלה? לאחר 5 דקות החןם בליבת המעבד עולה ל 75С והמאורר מתחיל לרוץ כמו מטורף, כל הזמן מעלה מהירות ... זה ממש לא נורמלי ! אמרו לי להחליף מארז, אמרו להחליף מאורר אבל לא אמרו מה גורם לזה, או איזה מאןרר להחליף (מאבד אן מארז) אז נשארתי מבובל. הערה: כשאני מסתכל ב hardware monitor אני רואה שהמתח שמוזרם למעבד הוא 2.70 V זה ממש גבוה. אך לפי הBIOS זה רץ על 1.35V אז אני לא בטוח למה להאמין ... Specs: Pentium 4 3.0GH…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה שתיתנו לי ציון (1-10) על שתי הלוחות אם עליהם ומה ההבדל ביניהם בביצועים ואיזה מהם כדאי לי לקנות.... בבקשה זה דחוף: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6007 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7152

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by moris,

היי! כאשר אני מדליק את המחשב אינני שומע רעש מהספק שהוא עובד. אך כאשר אני מחבר את המסך אני שומע כמין "טיק" והנורה במסך נדלקת,מה זה אומר שהלך ספק או לא? האם קיימת אפשרות כזו שיילך ספק ועדיין יספק מתח כגון הדוגמא שציינתי לעיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by vm,

קניתי מחשב חדש עם ארדיסק 320 ג'יגה, כשהתקנתי את מערכת ההפעלה היא זיהתה רק 130 ג'יגה. (XP בלי SPים). על המדבקה שעל גבי ההארדיסק כתוב אכן 320 ג'יגה... עבדו עלי? אני לא מבין משהו? עזרה בבקשה.. תודה, עמרי

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. ניסיתי לצפות במספר סרטי DVD (הסרטים על דיסקים מקוריים), והסרטים חשוכים ובאיכות מאוד נמוכה. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם דריבר 9.1.4.7 ומחשב חדש (ומסך samsung lcd). ניסיתי לראות את הסרטים בנגנים שונים (microsoft media player, vlc, powerDVD ) והבעיה חוזרת כל פעם. דרך אגב, משחקי מחשב רצים מצויין במחשב. תמונות ויישומים אחרים נראים גם מצויין במחשב. אתם יכולים לעזור לי לגרום לסרטים להראות טוב? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by oa_18,

שלום לכלום אני רכשתי את המחשב חדש בלי WINDOWS התקנתי הכל אבל אני מסתבך להפעיל את הWIFI וזה בגלל שאני לא מצליח להוריד ולהתקין את הדריבר אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מהאתר של DELL בדגם הזה יש לי מערכת הפעלה WIN7 32 ביט הדרייבר שאני צריך זה network controler משהו יודע מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by ron_Bd,

ברשותי מחשב ניייד ASUS N56V Intel Core i7 (3rd Gen) 3630QM / 2.4 GHz 8gb ram 1600MHz HD 750Gb 7200 NVIDIA GeForce GT 650M - 2 GB DDR3 SDRAM os win10 עכשיו אולי יש מצב שהזדקנתי, אבל אני לא מוצא הגיון שפעם המשחקים עבדו לי על ULTRA והיום אפילו לא על איכות בינונית. במינימום אני מעדיף כבר לא להתקרב למחשב כי אני רק מתעצבן חיפשתי בהמון פורומים תשובה אבל לא מצאתי למה.. (המשחקים מוגדרים על כרטיס מסך של NVIDIA) (הבטרייה לצערי מתה אחרי כמה דקות, אבל הוא מחובר לחשמל באופן קבוע) תודה רבה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  10. שלום אנשים, יש לי בעיה ממש מוזרה, אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי. קניתי כרטיס מסך כזה: http://www.asus.com/Graphics_Cards/EN210_SILENTDI1GD3V2LP/ התקנתי אותו, התקנתי דרייברים, חיברתי את מסך המחשב שלי ל VGA ואת הטלוויזיה של ל HDMI. הכל עבד טוב ויפה. לפני שבוע הכנסתי DOK למחשב והוא תקע לי את המחשב - מחשב קפא למשך 4 דקות, אז כבר לא חיכיתי וניתקתי אותו מהחשמל. הפעלתי שוב את המחשב - ואין לי תמונה = NO SIGNAL על מסך המחשב שלי. אבל ב HDMI כן רואים תמונה. אם אני מנתק את ה HDMI רואים תמונה ב VGA. אם אני מחבר HDMI + VGA - רואים רק ב HDMI. כאשר WINDOWS עולה רואים בשניהם. הבעיה שלי היא כאשר אני מפעיל את המחשב > אני רוצה להיכנס לביוס ואין לי אפשרות - כי אני לא רואה את מסך המחשב…

11. Started by D.A.Y.C,

היי. לאחרונה עשיתי איפוס למחשב ולאחר מכן התחלתי לראות את התלת מימד שלי קצת מטושטש ולא מקודד וגם את המשחקים. ואני מגדיל את הטקסטים בהגדרות גם הם מטושטשים. מה עושים והאם זה קשור לכרטיס מסך? עדכנתי דרייברים ולא עוזר.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. המחשב מסרב בתוקף לזהות את המכשיר! ניסיתי את כלל החיבורי USB וזה לא עוזר. ליתר דיוק, המכשיר לא מזוהה בתוכנה PC SUITE, והתקנתי אותה כמה פעמים מחדש. -קורה מידי פעם שהתוכנה מזהה, אבל לעיתים רחוקות! אשמח לקצת עזרה מכם, תודה!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Balance,

הבעיה התחילה כלפני חודש בכמה משחקים (פעם ב), ועכשיו זה קורה בכל משחק כל הזמן ברגע שאני נכנס למשחק עצמו (לא main menu) המחשב עושה ריסט דוגמה למשחקים שזה קורה בהם l4d2 dragon age just cause 2 זה קורה גם בwindows rating test של win7 ברגע שהתוכנה עושה את הD3D9 Aero Test המחשב עושה ריסט (כשדרייברים של כרטיס מסך לא מותקנים התוכנה מסיימת כרגיל) המחשב שלי: c2d E8400 3.0ghz gigabyte 965p-s3 nvidia 260gtx 2hdd 250/500 antec 500w smartpower v12@19/17 (dual rail) זה לא וירוס/spyware הרצתי 3 תוכנות לכל אחד זה לא בעיה של הארדיסק/זיכרון גם הרצתי בדיקות כל הדריירבים מעודכנים זה קורה רק בכניסה למשחק, כשקורה מצב שהמחשב לא עושה ריסט ממש בכניסה למשחק, אני יכול לשחק שעות ולא קורה כלום יש לציי…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by DarkIDevil,

מחשב נייד/נייח: AMD X3 720 2.94GHZ סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : WIN XP Pro SP3 x32 סוג הדפדפן : IE8 סוג כרטיס המסך : HD4870 1GB VaporX הבעיה: המחשב לא מוצא קבצי CAB, יענו אני לא מצליח להתקין משחקים/תוכנות שאני מוריד, גם אם אני מנסה להתקין מהדיסק וגם אם אני מוריד ופותח דרך ה-WINRAR...זה מציג כל פעם שהוא לא מוצא קובץ CAB מסויים בהתאם ליישום שאני מנסה להתקין... תמונה של הבעיה:

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by tombcatz,

שלום אני מדבר מחבר,יש לו בעית טמפ' חמורה של כרטיס המסך [כנראה] המפרט שלו הוא: Intel pentium 4 prescot 3ghz [1m cache[ Kingston 1024MB DDR [256mbX4[ Western Digital 120GB 10000RPM xfx Geforce 6800GT 256MB 256Bit LG DVDX52 LG CD RW 52X32X52 לפני חודש וחצי התחילו אצלו בעיות טמפ' של המחשב לאחר זמן משחק קצר,הופיעו הפרעות על המסך [כגון ריבועים,קווים ותמונה מעוותת] והמחשב נתקע. היה ברור כי מדובר בבעיות טמפרטורה,לכן הוא שלח את המחשב לטיפול של טכנאי. הטנכאי החליט שמדובר בבעיה בקירור של המעבד,ולכן החליף גוף קירור,וביצע נקיון כולל[שטחי] למחשב. אך הבעיות לא הפסיקו. לכן-הוא פתח את המארז,והצמיד לו מאוורר בגודל 16" [גודל מלא] המחשב עדיין סובל מבעיות טמפרטורה,ונתקע לאחר זמן משחק קצר [כא…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. זה מזמן לא היה לי, מאז ששדירגתי את הביוס הדבר נעלם, אתמול החלטתי להריץ פעם ראשונה בעצמי את התוכנה 3DMark 03 PRO כדי לבדוק את הביצועים של הכרטיס מסך וכו, בזמן הרצת התוכנה בשלב ה- cpu test 2 פתאום המחשב ביצע ריסט, הטמפ של המעבד עמדה על כ- 50 מעלות, מעבד מסוג p4 2400, כרטיס מסך : Leadtek Geforce4 ti 4800 se 128 ddr, זיכרון : kingston 512mb 400 ddr, corsair 512mb 333ddr לוח אמ מסוג epox 4gea+. אין לי מושג מה הבעיה אני בטוח שזה אחד מן הרכיבים, בדקתי את הארדיסק בזמנו והתקנתי ווינדוס על ארדיסק אחר, הבעיה מזמן לא התרחשה והופתעתי לגלות שזה חוזר על עצמו בזמן הרצת התוכנה. תודה לעוזרים ונקווה שיהיו כאלו * הערה : את שאר הטמפרטורות של הרכיבים אני לא יודע איך בודקים. -----------…

17. Started by ofer40,

היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by ofer,

מידי פעם ללא כל סיבה כובה המחשב ועובר להמתנה נורה כתומה במקום ירוק המסך lg 19 קצב ריענון 85hz להחזירו לעבודה אני מזיז את החיבור לכרטיס המסך כבר הוצאתי הכרטיס ניקיתי מגעים וזה חוזר מה הגורם ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  19. שלום לכם אני משתמש בחלונות XP, לאחרונה היתקנתי SP2. והפעלתי מחדש. ופתאום ניתקע לי באמצע ולא עולה לי חלונות XP. למה זה קורה לי, איך פותרים את הבעיה? מיפויי מחשב : מעבד 1.6 לוח אם דגם אינטל 850MV זיכרון Rdram 256MB דיסק קשיח 80GB כרטיס מסך G4 Ti 4200 למה ניתקע לי בעליה חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

WIN XP PRO - ENG מיקרופון חדש לגמרי, מחובר היטב ליציאה הורודה. עוצמת מיקרופון על מקסימום והוא בכל זאת לא פועל... למישהו יש פתרון? תודה..

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by Idan-h,

היום עשיתי ניקוי ממש רציני למחשב, ממש, הוצאתי את הלוח, חוטים הכל, שטפתי את המארז [כמובן שהוא ריק]. תמיד הקובנציה של הIDE אצלי היא כזה Primary Master HD Primary Slave MSI CDROM 52 Secondery Master MSI CD-RW 52 עכשיו אחרי שהחזרתי הכל משום מה הSecondery IDE לא פועל, כי הצורב לא מזוהה בשני החיבורים של הIDE מה לעשות? כמו שאמרתי, ניסיתי בשתי החיבורי של ה-Secondery תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by miki26,

שלום יש לי מסך של מחשב נייד ויש לו מחבר כזה מלבני עם 20 פינים איך אני יכול להפוך אותו לחיבור רגיל? שאני יוכל לחבר אליו וידאו ? האם יש איזשהו מעגל שניתן לבנות כדי לחבר?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Ram-,

שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by roei88,

1.יש לי dvd-rom של LG, שאני מנסה לפתוח אותו אז נורה דולקת וזה עושה רעשים כאילו זה רוצה להפתח, אבל זה לא נפתח. אם אני מנסה לפתוח אותו ואז מיד כזה מרים את המחשב טיפה ועוזב אז הוא נפתח וגם אז לא תמיד 2.הצורב גם של LG 16x10x40x, שאני צורב משהו זה צוב מקסימום בסביבות ה10x, ולפעמים זה צורב נורמלי לכמה זמן ואז עוד פעם מתחיל לעשות ביות המחשב זה p3 933mhz@1050mhz לוח אם asus tuv-4x אני חושב 256 sd-ram כונן אחד של 20 ג'יגה,ואחד של 80 ג'יגה, של wd הספק 400w אני חושב, החלפתי אותו לא מזמן אבל העייה הייתה גם לפני זה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים