תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חבר הביא לי את המחשב שלו מכוון שהידע שלו מועט בנושא. ההארד דיסק לא מזוהה על ידי המחשב, ההארד דיסק הוא של סייגיט מסוג בארקודה - SATA. הלוח אם הוא של MSI מסוג NEO2, חיפשתי באתר של MSI ולא ראיתי שום אזכור לגבי דיסקט לזיהוי SATA ככה שאני מניח שהוא אמור לזהות לבד. כשאני מדליק את המחשב ההארד דיסק לא נדלק, כלומר מרגישים אותו טיפה מתחמם אבל אני לא מרגיש או שומע אותו מסתובב מה שמסביר למה הוא לא מזוהה על ידי הלוח. ההארד דיסק כן פועל במחשבים אחרים, רק מכניסים והוא נדלק. האם SATA צריך להיות מחובר גם עם הכבל מידע בשביל להידלק ולהסתובב? האם יכול להיות שהלוח צריך דיסקט כמו לזיהוי הSATA?האם זה מה שקורה כאשר הוא צריך דיסקט?הוא פשוט לא מזהה את קיומו של ההארד דיסק? האם זאת בעיה ידועה ללוח…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד DELL PRECISION M4800 עד לפני כשבועיים המחשב עבד תקין אך לאחרונה הרגשתי באיטיות מעיקה. מפה לשם אחרי בדיקות מרובות שמתי לב שכאשר המטען מחובר לחשמל המחשב איטי מאוד, כשהוא עובד על סוללה הביצועים רגילים. כמו כן כשהמחשב מחובר לחשמל אז מהירות הגלישה עומדת על כ- 22MB וכאשר הוא לא מחובר לחשמל ועובד על סוללה המהירות היא מעל 150MB (הורדה). מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה במשחקים שאני רואה הרבה עצמים מוזרים כגון הבהובים וקווים בלתי מוסברים אשר אינם שייכים למשחק... (המשחקים שניסיתי הם -BATTLEFIELD 2 , stranglehold AND WORLD IN CONFLICT) ניסיתי להחליף DRIVERים , ואף התקנתי מחדש את המחשב אולם שום דבר לא השתנה. ביצעתי בידקת זיכרון עם MEMTEST וכעבור שעה לא נתגלו שום ERRORים. יתרה מזאת לא ביצעתי OC באף רכיב במחשבי. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?? תמונה רכיבי המחשב שלי הם כדקלמן : E6600 P5W DH X1900XT 2 GIGS of cram by croasir c6400 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את Vantec Stealth 80MM Case Fan או ZALMAN FAN ZM-1 80MM אני מאוד רוצה מאווררים שקטים כאלה שלא עוברים את ה-20DB אני יודע שכמה שפחות שקט ככה פחות מקרר אבל זה לא משנה לי כי המארז שלי הוא Sunbeam Transformer יש לו 3 מאווררים של 80MM ואחד 120MM והוא רועש בטירוף. אמרו לי ש Vantec Stealth מאוד שקט אבל רק Pandas מוכרים אותו וסתם רשום שיש אותו במלאי, התקשרתי ואמרו שניגמר ובזמן הקרוב לא יהיה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2658 אני גם רוצה להחליף את הקירור של המעבד למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2596 יש לכם מושג אם הוא שקט ומקרר טוב? יש לכם מושג אם ZALMAN שקט כמו הVantec ? באיזה חנויות מוכ…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות ההתמונה המועברת מהמחשב למסך בכבל HDMI, לבין כבל DisplyPort? מה בכלל ההבדלים בינהם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
חברה השתגעתי אז הגעתי למצב שאני שואל פה מה לעשות. יש לי RAID MAX 868 ויש לי רק 2 כבלים ל- MIC. אחד קוראים לו MIC DATA ולשני GND. אז הבנתי ש-GND מתאים ל- GND על הלוח אבל אז יש לי עוד שני אפשרויות לכבל השני: MIC IN או 5V+ ששם אמור להיות MIC-VCC. אז אין לי MIC VCC לאן זה אמור להתחבר? ולגבי האוזניות יש לי עוד פעם רק שני כבלים (L ו- R) במקום 4 שזה אמור להיות R1 R2 L1 L2. מצאתי קובץ DOC מהאתר של EPOX שמראה בדיוק לאן אמור כל כבל אמור ללכת אבל יש לי מחסור. אולי משהו יודע? '> http://www.epox.com/USA/download.asp?link=N2Y22oV2O32mA30aB00cZ00Bv02v2r2nj1w0b1c0A33o3MW00ef1o3R00DA10iq3M01Dz0O30Rf1h00b1eb1S0r0d03R1p1Z1l3Oz1C0F1B0g0L3J1U01E0v0Dr3B20g0R0z1F2o1X1bD11Bv0t0b1D1G03Pr01f0…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם חוץ ממחיקת ה windows server והתקנת מערכת הפעלה חדשה יש עוד דברים שאני צריך לעשות, והאם אמורה להיות בעיה עם זה ? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים הבעיה היא שהיום קניתי כרטיס מסך מKSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik כרטיסמסך Sapphire - HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E קניתי אותו יחד עם ספק ועוד זכרון של 1GB והכל טוב ויפה ומדהים... חיברתי את הכרטיס המסך לספק עם 6 פינים וחיברתי אותו ללוח אם כמו שצריך לפי הציור הוא פועל יפה מאורר הכל אבל הנה מתחילה הבעיה כשאני מחבר את הכרטיס המסך ללוח אם כמו שזה אמור להיות המסך לא נדלק וכשזה מתחיל לפעול יש נורה קטנה על הכרטיס מסך בצבע אדום שמהבבת.... כשאני לא מחבר את הכרטיס מסך ללוח אם כמו שזה לא אמור להיות המסך נדלק... ויא אפשר להתקין דרייברים וכו' כי זה לא מזהה את הכרטיס מסך. בבקשה תעזרו לי ! תודה למגיבים תמונה של החומרה שלי : http://i…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי את המערכת E8400 ASUS P5QL-E OCZ 2X2 REAPER HFP 1066 HD 1T W.D ATI HD4670 שמתפקדת כHTPC המחשב חדש הורכב לפני כשבועיים ומאז יש בעיה קבועה של נפילות הותקנו דרייברים הכי מעודכנים כדי להסיר ספק,טוב אז ככה לאחר ההרכבה התקנתי XP שעבד עד התקנת כל הדרייברים והתוכנות ולאחר RESTART מתוכנן הוא מגיע מצב LOGIN מקפיץ את העכבר לצד שמאל עליון של המסך ועושה ריסטרט המצב חוזר בלופ קבוע ולא מפסיק. עשיתי ניסיון וומצב בטוח ניתן לעבוד אז סגרתי את כל הסרביסים כדי לעלות אותו נקי ועדין הבעיה לא נפתרה המחשב וXP לא הולך,אז עברנו לויסטה לעשות ניסיון. עם ויסטה המחשב עובד יפה מאוד נותן לשחק משחקים ברזולוציה מקס' עד שמגיעה הבעיה. הדבר התחיל במשחקים שהמחשב היה מאבד סיגנל ועושה ריסטרסים לאחר כמה ד…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ערב טוב, הגעתי אחרי הצבא פתחתי את המחשב והעכבר פשוט תקוע, נסיתי לבדוק עם הבעיה בעכבר ו\או לנסות עם עכבר אחר אבל עדיין העכבר תקוע... help please
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי לחבר שלי כרטיס זיכרון חדש שהוא הזמין אשר דורש יותר מטח מהכרטיס זיכרון הקודם . כמו כן יש לו ספק ג'נרי , עכשיו כאשר חיברתי וכמו כן הרחנו ריח שלו משהו שרוף וזה הגיע מהכרטיס מסך אז השאלה שלי היא האם בגלל העומס על הספק (אם בכלל זה יכול ליצור עומס על הספק הג'נרי ) אז יכול היה הכרטיס מסך להישרף ?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב פשוט ניתקע לי שאני מתחיל לשחק במשחקים. ניסיתי משחקים כמו 1.6 וCALLL OF DUTY 2 ו CIVILIZATION 3 וכמה דקות או שניות אחרי שאני משחק במשחקים האלה המחשב ניתקע. המפרט שלי הוא MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W מה יכולה להיות הבעיההההההה?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי, לא הייתי בטוח אם זה קשור לחומרה אבל אני מניח שכן.. אז הינה: יש לי: 7800gt amd 3800+ x2 2gb ram asus sli premuime עכשיוו כאשר אני מפעיל את המחשב ובא להריץ את וורקרפט הכל רץ סבבה, לאחר כמה שעות של עבודה במחשב, כאשר אני נכנס לוורקרפט, מתחיל משהוא מוזר, לפי פראפס הוא רץ רגיל ב65 פריימים (ויסינק), אבל אני רואה את התמונה לא חלק, מקרטע כזה.. קשה להסביר... כאילו יש לאגים במשחק זה גם בא לידי ביטוי בכך שאני מנסה להשתמש בעכבר כדי לזוז על המפה אז במקום לסחוב אותי לאורך המפה הוא מקפיץ אותי לסוף. אותו דבר בערך בא לידי ביטוי גם בדמו של SERIOUS SAM 2, כאשר הפריימים רגילים אבל אם אני מזיז את העכבר קצת ימינה למשל הוא מקפיץ לי אותו עד הסוף ימינה. ניסיתי הכל: את כל הדרייורים לכרטיס מסך.…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
זה קורה בעיקר בזמן משחקים אבל לפני כמה דקות שלא הייתי במחשב הוא עשה ריסט בדקתי בתוכנה WINDBG את ה MINIDAUP ועולה מזה שהבעיה היא ב ntoskrnl.exe שהבנתי שזה תוכנה של הווינדוס אולי אני לא בטוח יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT יש למשהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-