תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מקווה שתעזרו לי קניתי מחשב חדש בחלקים מארז 2 מאווררים לא זוכר חברה לום אם MSI P458D מעבד QUAD 9550 כ.מ ZOTAC 9600 ספק 550 W הרדיסק 500 גיגה זכרון DDR3 3גיגה חיברתי תמחשב לאחר מכן מחבר לחשמל כדי להדליק אותו המאוורים מסתובבים לשניה וזהו המחשב לא עושה כלום נכבה אבל הכפתור על הלוח אם מראה שהוא מקבל חשמל אני חושד בספק לא תקין רציתי את עזרתכם נסיתי לפרק כרון ולהדליק ולפרק כרטיס מסך אך הכל לא עזר ונשאר אותו דבר מקווה שתעזרו... איך ניתן לבדוק אם הספק דפוק אם כן יש אחריות כי הוא חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב שלי התחמם מאוד אז פתחתי אותו ורציתי לנקות וזאת פעם ראשונה שאני פותח נייד. בקיצור בטעות התנתק לי הכפתור של ה power מהלוח אם, ואני לא מצליח לחבר אותו הוא מחובר עם רצועה כזאת וקליפס על הלוח אם, זה מחשב pavilion dv6 נגמרה לי האחריות לפני חודש. בקיצור אשמח שמישהו יסביר לי איך לחבר את הרצועה הזאת ! בבקשה!!! תודה רבה לכל מי שיעזור לי!!
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מנסה לצרוב בנרו DVD בצורב של NEC ומקבל הודעה שיש בעיה ב DMA החלפתי נרו וניסיתי בתוכנה אחרת. התוכנה זה לא הבעיה, הלכתי למנהל ההתקנים וDMA מאופשר.נדפקו לי הרבה דיסקים הוא צורב עד כ 50% וקופא, אבל מודיע מהתחלה כמעט על FAILED בנרו. מה אתם אומרים ? אולי לוח ? יש איך לבדוק את זה ? י.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט מה לקנות...AMD\ INTEL... לדבי ביצועים AMD עולה יותר על INTEL אבל מה שמעתי ש AMD מתחמם ונשרף אחרי זמן מה... מה טוב יותר... האם זה נכון? תנו תשובה בבקשה... תודה...
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל וגם במצב הנורמלי האחרון הידוע המחשב חושב קצת ועוד לפני שהוא מעלה את חלונות הוא נותן פתאום מסך כחול שרשום בו stop:c000035 (unable to locate component) q this application has failed to start because USER.DLL was not found. re installing this application may fix the problem אני לא בטוח שיש קשר אבל בפעם האחרונה שהמחשב עבד קספרסקי זיהה וירוס והמליץ לי למחוק (לא זוכר תשם של הוירוס) וכנראה בגלל שהוא לא הצליח למחוק הוא המליץ למחוק שוינדוס מתחיל מחדש ואז אחרי כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והמחשב נתן לי את המסך הכחול והוא לא עולה יותר. כנראה שזה מחק איזה קובץ חיוני השאלה איך אני משחזר את הסיפור הזה? עזרה בבקשה זה מחשב של עבודה שאני זקוק לו עובד בדח…
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
זה מקליט את התמונה אך לא תופס את הsound דחוף אני מפסיד את הסרט
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. יש לי מחשב שקנתי בחופש הגדול ולפני כמה ימים הוא הפסיק עובד. לפני כמה ימים השתמשתי במחשב והכל עבד מעולה. אבל אחרי שאתחלתי אותו פתאום המחשב הגיע למצב מוזר המחשב עצמו היה דולק (שמעתי את המאווררים והנורות דלקו) אבל המסך הראה שהוא לא מחובר למחשב(הנורית שלו מעבעבת וזה תמיד קורה כאשר אני למשל סוגר את המחשב ומשאיר את המסך דולק) ולא היה מה לעשות לחצתי על כל הכפתורים וכלום לא עזר אז לחצתי ארוך על המתג כיבוי והמחשב נכבה אחרי כמה שניות. אבל כשהדלקתי אותו המחשב התחיל לפעול אבל אחרי שתי שניות בדיוק הוא נכבה. פתחתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק והיה הרבה אבל זה לא עזר , הוצאתי את הבטרייה של הביוס אבל גם זה לא עזר. בדקתי אם הכל מחובר ולא מצאתי משהו חריג , ניתקתי את הכונן …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין כרטיס Gainward GT430 במחשב, לוח אם אסוס M2A-VM HDMI, כאשר הכרטיס הקודם הוא ATI 3850 (שעובד מצוין). אני מכניס את ה-GT לסלוט PCI-E, איפה שהיה הכרטיס הקודם, ואני רואה שבעת הדלקת המחשב המאוור שלו מתחיל לפעול (כלומר יש חשמל), אבל ווינדוס 7 לא מזהה אותו, וכשאני מריץ את תוכנת ההתקנה מה-CD אני מקבל הודעה שאין כרטיס מתאים במחשב. SPECCY גם לא מזהה את ה-GT. ניסיתי לשחק עם הגדרות של ה-BIOS, אבל לא מצאתי שום דבר שעוזר. עשיתי פלאש לגרסת ה-BIOS אחרונה ליתר בטחון, גם זה לא ממש שינה משהו... אם אני מחזיר את ה-3850 הכל עובד חלק, מ"ה מזהה אותו, אפשר להתקין דרייברים, הכל טוב ויפה. אני רוצה את ה-430 בגלל יציאת ה-HDMI - מדובר במחשב סלוני שאני רוצה לחבר ישירות לרסיבר. כל ע…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שוב על אותה בעיה שלא הצלחתי לפתור. יש לי את הלוח אם הזה http://www.ciao.it/MSI_915PL_Neo_V__682269 הכרטיס לא עבר עידכון ביוס(אולי תמיכה בליבות של הדור החדש של כרטיסי המסך) ומעבד 3.0 ... החלפתי כרטיס מסך מ X300 ל 8800... הציונים ב D3MARK נמוכים עד מאוד ב-05 7400 ב-06 4600 והFPS במשחקים ממש נמוך איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת...???
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן, לאחר התקנה חדשה ופירמוט של הכונן הלוגי של וינדוס 7, משום מה גם בפרוטי לופס וגם בהצגת סרטונים באינטרנט האודיו וודיאו מאוד מקרטעים, מה יכול לגרום לזה? מאז הפעם האחרונה, שיניתי הפעם את הכונן הלוגי למערכת מהארדיסק חדש יותר וגדול יותר זה המפרט: Gigabyte gak8n ultra 9 amd 939 socket 3000+ 3gb ram 160 gb hardrive 500gb hard drive both seagate sound blaster 5.1 vx geforce 9500 gt האם זה יכול ליהיות השינוי במיקום הכונן של הוינדוס?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה כנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו. בעת הפעלת הווינדאוס המסך לא נדלק לעיתים קרובות וכותב "nopresent mode" כאשר זה קורה אני מפעיל את הווינדאוס דרך ה SAFE MODE ומשם את מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך שלי...לאחר מכן אני עושה רסטרט והווידאוס עולה...למה זה קורה ומה אני צריך לעשות כדאי למנוע את זה? הכרטיס מסך שלי 7950GX2 והדרייברים שאני מתקין 93.71 של NVIDIA תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם חברים,אתמול בלילה התחילה לי תופעה מוזרה ובעיקר קשה לפיתרון: הבעיה היא רעש שנישמע מהרמקולים במערכת סטריאו [נשמע כמו " בזזזזזז...." ארוך ומתמשך ] בהתחלה חשבתי שזה המערכת עצמה אז כיביתי אותה הדלקתי אותה ועדיין הבעיה נמשכה,אחרי זה חיברתי את המערכת למחשב נייד שלי והבעיה נעלמה. חשבתי שזה אולי בעיה בחשמליות כלשהי שנגרמת כתוצאה מאבק,אז לקחתי את המחשב לניקיון בחצר באמצעות פן. אחרי נקיון יסודי מאבק הבעיה נמשכת אבל גיליתי משהו מעצבן ביותר [אגב אני משתמש בכרטיס קול חיצוני של חברת קרייטיב-הבעיה נמשכת גם בחיבור המערכת לכרטיס קול המובנה] בקיצור ,יש לי 6 יציאות USB במחשב [4 אחורה,2קדימה] שמתי לב שבכל יציאת USB יש רעש שונה בUSB אחד הרעש מאוד חזק ובUSB לידו הרעש חלש יחסית. מה שמעצ…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
החצים בכחול, אני יכול לוהסיף שם זכרונות DDR2? הסימום בכתום, למה כשאני מחבר שם כארטיס PCI שעבד לי במחשב הקודם, הכרטיס מסך פתאום לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לו לעבוד.... יש לי סיריאל נמבר מהאינטרנט ופשוט בחלון הוא יש לו שתי אפשרויות: ok וcancel ומשום מה אפשר ללחוץ רק על הכנסל... מה לעשות ?????????
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
למחשב היתה בעיה , בזמן הטעינה של הווינדוס זה נטען ואז ממש בסיום יש מסך כחול ל-0.1 שניות ואז המחשב עושה ריסטרט וככה כל הזמן. עכשיו לקחתי את ההארד דיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. בהארד דיסק יש שתי מחיצות, שמחיצה אחת אני יכול להיכנס אליה ואל השניה לא (כותב שהוא לא יכול לעשות INPAGE) אני חייב את המחיצה השנייה כי שם כל התכולה של המחשב וזה הדברים הכי חשובים שיש.. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-