עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה המחשב........ http://www.upimg.net/main/666BLABLA.JPG עכשיו אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשפר אותו מבחינת ביצועים כי במשחקים קשה לו יותר והמחשב שלי המרכזבי ומנהל רשת של שני מחשבים ולפעמים הוא נתקע .... אני לא הכי מבין גדול ואני צריך שתעזרו לי ..אני יודע שהלוח אם ישן אבל אני רוצה לדעת אם שווה לשדרג אותו עדיין?..תודה אגב זה המעלות של המחשב..הם סבירים? http://www.upimg.net/main/4159tempature.JPG תודה רבה לעוזרים..?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by DarkIDevil,

מחשב נייד/נייח: AMD X3 720 2.94GHZ סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : WIN XP Pro SP3 x32 סוג הדפדפן : IE8 סוג כרטיס המסך : HD4870 1GB VaporX הבעיה: המחשב לא מוצא קבצי CAB, יענו אני לא מצליח להתקין משחקים/תוכנות שאני מוריד, גם אם אני מנסה להתקין מהדיסק וגם אם אני מוריד ופותח דרך ה-WINRAR...זה מציג כל פעם שהוא לא מוצא קובץ CAB מסויים בהתאם ליישום שאני מנסה להתקין... תמונה של הבעיה:

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שלום לכולם, משהו מוזר קרה לי לפני מספר דקות.. כשהמחשב סיים להעלות את כל התוכנות שעולות עם הכניסה לווינדוס.. לחצתי על חיבור האינטרנט כדי להתחבר והמחשב לא הגיב. הייתי בטוח שפשוט לא לחצתי מספיר מהר ושוב הקלקתי עם העכבר - שום תגובה. ניסיתי ככה במשך חצי דקה ולא הייתה שום תגובה. שמתי לב שהאנטי וירוס שלי נמצא על "DISABLE" - ריבוע שחור במקום אדום ב" MCAFEE " .. פתאום במכה אחת קפצו לי מספר הודעות שאומרות - "לא ניתן לפתוח את פנקס טלפונים" או משהו דומה. ומיד לאחר מכן ה MCAFEE חזר להיות פעיל. האם זאת איזשהי תולעת שביטלה לי את האנטיוירוס וניסתה לפתוח לי פנקס טלפונים כדי להוציא לי מידע פרטי ? (למרות שאין לי בכלל פנקס טלפונים במחשב..)

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by Eliranos,

שבוע טוב , אני אלירן ואני מחשבוניסט , יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע למחשב אך תחילה ארשום את המפרט כדי לתת לכם קצת מושג ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6420 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6420il OCZ2P800R22GK OCZ Platinum Revision 2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2P800R22GK BFG Tech BFGR7950256GTOCE GeForce 7950GT 256MB GDDR3 PCI Express x16 OC Seagate Barracuda ES ST3250820NS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive *2 ON RAID 0 Thermaltake SOPRANO VB1000BWS Black 0.8 mm SECC Chassis, Plastic Front Door ATX Mid Tower Computer Case קודם כ…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי צורב ישן מאוד של HP מהירות צורב מקסימלית X4 כול פעם שאני צורב דיסק גדול [50 מגה ומעל],[טוב אני כבר לא צורב] אז זה נותן ארור ליפני הסוף. עכשיו אני מבין שהצורב כבר דפוק אבל יש איזה משהו שאפשר לעשות? ניגמר לי המקום במחשב ואני רוצה ליצרוב תשירים שלי...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by captainz,

כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוס ה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמל יש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורה הבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו, ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסך אם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויה בכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

משתמש בנרו 8. הבעייה התחילה לאחרונה, בכל מהירות צריבה. קובץ LOG מצורף. האם הבעיה בצורב או במקום אחר? תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by baruch_555,

יש לי חיבורי אודיו במחשב 6 מאחורה ו-2 מקדימה (Front Panel). החיבורים מאחורה קולטים מצוין והכל טוב אבל החיבורים מקדימה לא קולטים בכלל, אוזניות מיקרופון...

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by BIR,

שלום בוקר טוב ! כאשר אני מפעיל סרט לא משנה באיזו תוכנת וידיאו המחשב ניתקע המסך מתחיל ליקפוץ וצריך לעשות ריסט הורדתי מקודדים והכל וזה לא עזר בקשה עזרה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by RONWINER,

יש לי מעבד סלרון והמחשב עולה נוראה לאט השאלה שלי היא האם הבעיה זה שהמעבד סלרון בגלל זה הכל עולה לאט וז יחסית לאט או שאולי להוסיף זכרון RAM למחשב יפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  11. שלום לכולם, אתמול התקנתי מדפסת HP officejet k5400 חדשה (עם חיבור USB) על מחשב פנטיום 4 לא חדש אבל תקין עם XP. הכל טוב ויפה, אולם היום כאשר אני מחבר DIskonKey למחשב מיד המסך נכבה והמחשב גם עושה לעצמו ריסטרט אחרי דקה. אחרי כמה החלפות של כבלים ודיסק און קי גיליתי שכל עוד אחבר דיסק און קי מכל סוג ולכל יציאה כאשר המדפסת מחוברת גם באחת היציאות - יכבה המחשב. אם המדפסת לא מחוברת הכל עובד כרגיל !!! ישנה כאן התנגשות מסויימת, למה זה קורה? איך פותרים???? תודה לכל מי שעוזר ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחול וכרגע לא עובד לי הכונן. אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by levy.mor,

שלום, אני נתקל בבעיה עם האקליפס (ניסיתי את helios ו- indego) על ubuntu 10.04, כאשר אני פותח פרוייקט חדש של cpp ורוצה להתשמש בסיפריות של c הקומפיילר אוומר לי שהוא לא מוצא אותן(unresolved) למרות שהן מופיעות תחת ה-includes בצד שם..ואם אני פותח פרוקייט של c אין כל בעיה. למה זה קורה ? מה הבעיה פה ? דיי לחוץ בזמן ( הגשת ש.ב בקורס.. וזה מחרפן אותי כבר יומיים שאני מבזבז זמן על שטויות..) תודה!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by koby058,

זה מקליט את התמונה אך לא תופס את הsound דחוף אני מפסיד את הסרט

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by AvieL93,

דוד שלי ביקש שאני יבוא לסדר לו תמחשב היה לא בעיות כאלה לפעמיים אבל עכשיו תמיד נגיד פעם הוא היה נכנס למשחק לא תמיד לפעמיים או אחרי כמה זמן שהמחשב דולק המחשב היה נופל הוא היה רואה מסך כחול אם הרבהמילים באנגלית והיה צריך להדליק מחדש ועכשיו כל פעם שהוא מפעיל שתי תוכנות או סתם המחשב נופל וזה קורא וזה מחשב ישן של כמה שנים והוא אף פעם לא פתח אותו ניקה וזה והמחשב עבר מלא פירמוטים קיצר אני ילך אליו מה אתם ממליצים לי לעשות חוץ מלנקות לו תמחשב

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by moses_23,

אז ככה: יש לי מחשב נייד של Dell והבעיה שכשאני אניי מסיים לטעון את הסוללה ואני מוציא מהחשמל המחשב נכבה. ולפני זה,הייתי מוציא את החשמל והמחשב היה ממשיך לפעול. אין לי מושג מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by kopler,

למחשב שלי יש בעיית התחממות קשה הוא מגיע למצב שה-CPU עולה מעבר ל-60 מעלות ושאר החלקים 50 יש לי P4 2.4. היה לי מאורר אחד מקדימה, קניתי אחד נוסף מאחור אבל הטמפ עדיין באותו גובה. השאלה שלי איך אפשר לדעת שהמאורר שקניתי הוא מאורר אחורי באמת (exaust) בהנחה שיש שני סוגי מאוררי באמת (השני Intake). ואולי יש לכם פיתרון אחר לבעיית החום שלי (נוסיף את העובדה שהוא חם עוד מאז החורף אז הימים החמים לאחרונה אינם קשורים).

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. Started by AppleJack,

amd athlon xp 1900 asus A7V266-E Geforce 4 ti 4600 2x256mb ddr266 שני HD, צורב, DVD, 1.44 טוב איפה אני מתחיל.... אז ככה, בזמן האחרון העפתי מבט על המתחים וראיתי שעל ה-12V+ אני מקבל קריאה של 12.98v~ שזה חורג מסטיית התקן ומפריע להמהרת כרטיס המסך אם אני לא טועה. לא יכלתי להמהיר אותו ביותר מ-5mhz עלובים. . . הספק התחיל לעשות רעשים, הייתי מסדר את זה עם עיפרון למאוורר שזה התחיל להגזים. 350W סתם ספק ב-90 ש"ח. קניתי עוד מאוורר למארז והחלפתי מאוורר של הצ'יפסט בלוח אם שהיה דפוק כזה... מפה לשם, המחשב לא עלה, המסך לא מקבל אות וכל נורות ה-HD דולקות קבוע. קיצר רבנו איזה שעה, פעם עבד, פעם לא עבד - מגעים, הידוקים, ניתוקים.. בסוף כבר הרחתי ריח של שרוף ונכנעתי. התחלתי להזיע וברחתי לקנות ס…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. שלום...אז קניתי מחשב חדש בעיקר לעבודות במסמכים וגלישה... הבעיה איתו זה שאני עושה ריסטרט הוא לא עובר את הבדיקה של הביוס... הוא קורא את הזכרון ממש לאט, כאילו יש לו לאגים כאלה ופשוט נתקע על המסך הזה בלי לבדוק את ההתקנים.. עוד דבר נראה גם שהמחשב לא עובד כל כך מהר ולוקח לו הרבה זמן לטעון דף אינטרנט.. ביצעתי בדיקה של וירוסים (AVG) והוא לא מצא כלום ... עזרה? AMD 3800 dual core gigabyte mother board radeon x1650pro 1024 knigston

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by LOOSE,

אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by matan770,

שלום לכולם. עשיתי כמה שטויות ב-ICQ עם כמה ילדים,הם לא יודעים מי אני,נראה לי הם פונים למשטרה או לאיזה האקר.... קיצר,האם הם יכולים להגיע אליי או למחשב שלי אם ה-ICQ לא מחובר ומחוק מהמחשב שלי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by berner,

חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by KiDi,

העברתי את המחשב הישן שלי (P3) חדר והוא נדלק אך לא הראה תמונה. כשהסתכלתי בפנים ראיתי שהחוטים שמחוברים למאוורר של המעבד נקרעו, כנראה מבלאי או משהו(המחשב בן יותר מ6 שנים). יכול להיות שזאת הסיבה שהוא לא מראה תמונה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by AmirDvir,

לפני שבועיים, לראשונה בהדלקת המחשב המסך לא קיבל אותות מהמחשב למרות שהמחשב פעל. מאוחר יותר, נוכחתי לדעת שלעיתים גם ה-cdrom לא מקבל חשמל. והמקלדת לא מקבלת כמעט לעולם. למרות זאת, בפעמים מעטות לאחר ניסיונות רבים, המחשב כן עולה (כל הרכיבים מקבלים חשמל) באופן נורמלי. לא ברור לי אם כאשר המסך אינו "נדלק" (לאחר היותו במצב standby), המחשב כן עולה. בכל מקרה, תמיד המחשב עצמו נדלק מהמאווררים עובדים. היה עוזר לדעת מה סדר ההפעלה של המחשב או אם נתקלתם בבעיה כזאת בעבר. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים