עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל LiorP23 אני לא מבין מה אתה רוצה באמת אני שם כותרת עניינית ואתה מוחק לי את ההודעה,תגיד לי איזה כותרת ואני יחליף,עכשיו לשאלות: אני קניתי 2 זכרונות 256MB CL2.5 PC3200 של TWINMOS,יש לי כבר 2 זכרונות 256MB 400MHZ CL3,השאלה שלי: האם יש הבדל ואיזה בין 2 זכרונות של 512MB לבין 4 של 256? והשאלה השנייה היא: שקניתי את הזכרון וחיברתי היה רשום שיש לי תזמון 2.5-3-3-8 אני חושב! כבר לא זוכר,ולפני שחיברתי תחדשים זה היה 3-3-3-8 משהו כזה,אבל עם החדשים (כשיש לי תזמון של 2.5-3-3-8 ) רשום שיש לי 2600PC ולא 3200PC,ולא מזמן ששאלתי עוד פעם בקשר לזכרונות אמרו לי שאם אתה מחבר CL2.5 כשיש לך CL3 אז המהירות של CL2.5 יורדת ומתאימה את עצמה לCL3,השאלה שלי אם במקום להוריד מ2.5-3-3-8 ל 3-3-3-8 הוא מ…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by noambaum,

יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. שלום, נתקעתי בלי ספייסר\standoff ללוח אם אסוס לכונן m2. מסתבר שבלוחות של אסוס הספייסר קטן יותר וכל ספייסר שניסיתי או השגתי שמן מדי. האם למשהו יש ספייסר של אסוס שהוא לא צריך או לחלופין מכיר חנות בארץ שמוכרת? אשמח לשלם סכום סמלי עבורו . ראיתי שיש באמאזון שכתוב במיוחד לאסוס אבל הייתי מעדיף לקנות\למצוא בארץ מאשר לחכות שבועים שלושה ואולי יותר בגלל החגים. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה,המחשב נכבה בפתומיות. הטמפ' מצוינת,מעבד על 30 מעלות וכרטיס מסך על 38 מעלות. אני מאמין שגם הספק לא בעייתי(ENERMAX LIBERTY 400W)

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by ariely3,

המחשב שלי נדלק והספק עובד (גם ניסיתי להחליף ועדיין אותה תופעה) אך נדלקת רק הנורה האדומה של הHDD ולא הירוקה של ההפעלה והמחשב עצמו לא מתחיל לפעול - אין ציפצופים, אין מסך ואין כלום. התקלה הזו כבר קרתה מספר פעמים ושיחקתי עם המגעים של החיבור לחשמל וזה נדלק אך עכשיו המשחק כבר אינו מועיל. מז זה יכול להיות ??? מעבד \ לוח אם תקול ? כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 8600 GTS של Gigabyte. האם יש אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי אליו ולהקליט את מה שמשודר? האם יש לכרטיס הזה Video in שאפשר לעשות בו שימוש או שאני חייב כרטיס טלויזיה?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by kingscorpion,

יש לי בעיה מוזרה עם הסאונד של המחשב: כשאני שם שירים בווינאמפ השירים מנגנים רק לא שומעים כלום וכך גם שאני נכנס למשחקי מחשב אין קול בכלל אבל אם אני שם את אותם שירים בווינדוס מדיה פלייר לדוגמא שומעים אותם רגיל כאילו יש פתאום קול במחשב.....מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?? תודה

8. Started by ben060,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע למסך השחור של ה win xp home edition - המסך שבו המערכת עולה לפני המסך התכלת של העלאת המערכת ולאחר שהוא מריץ את עצמו מספר שניות הוא מפעיל את עצמו מחדש ושוב מגיע למסך הכחול ושוב מפעיל את עצמו מחדש וחוזר חלילה. מצב בטוח- לא עוזר גם אז הוא מפעיל את עצמו מחדש פרמוט- כשמגיע למסך הכחול שצריך להריץ את האחוזים הוא נתקע על 0 אחוז ולא זז - מגיב אבל לא מתקדם יכול להיות שזו בעית חומרה או שבעייה בביוס תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by Freddy,

לאחר שינוי ה Timing בביוס לזכרונות, המחשב לא עונה. אין שום תמונה על המסך. שיניתי מ cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T ל cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 5T Dram Ras precharge time 2T Dram Ras to cas delay 2T לאחר מכן המחשב לא עלה! ניסתי להוציא סוללה אבל כלום... מה לעשות? אני נואש! Helpppp :s05:

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by sharon_h,

(שימו לב לCore speed) לפי תמונות אחרות שראיתי זה לא אמור להיות ככה.. זה תקין? מה לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. במנהל התקנים אני לא רואה אותו אז סביר להניח שהוא סגור בביוס,אבל חיפשתי כל מה שקשור ל-LAN ואני לא מוצא זה יכול להיות רשום תחת שם אחר? תודה רבה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by THE FOX,

הייתה לי בעיה עם לוח אם של גיגה בייט NF3U הוא היה ננעל גורם לארטיפקטים הבהובי מסך ועוד....[זה לא הכרטיס מסך כי החלפתי בכרטיס אחר והבעיה נמשכה...] נתתי את המחשב לבדיקה בפנדה מחשבים שם הם אומרים שאין בעיה. הבאתי להם את הלוח אם +מעבד+ זיכרונות והספק כוח. זה מוזר. אני לא רוצה ששוב יתחילו הבעיות המוזרות. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. יש לי צורב DVD של LG שזה הדגם המלא שלו: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B DL13 - הגרסה האחרונה מעודכנת: DL13 הבעייה היא כזאת: הצורב לא קורא לי דיסקים של DVD ולא צורב אותם... אבל דיסקים רגילים CD-R הוא קורא וצורב... ככה שבעצם נהיה לי צורב רגיל ולא DVD!!! בבקשה אני לא יודע מה כבר לעשות@!@@ תודה לכל מי שעוזר...עזרתכם דרושה בדחיפות!!! :s05:

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by davroz,

יש לי בעיה כל פעם שאני מפעיל את המחשב... כשהווידווס עולה שומעים שתיים שלוש נקישות מהכונן כאילו הוא מנסה לקרוא דיסקט... מה שגורם למחשב לעלות לאט יותר...יש למישהו מושג ממה זה קורה? לדעתי זה התחיל אחרי שהתקנתי תוכנה כלשהי לדעתי DEAMON TOOLS אני לא יודע מה הקשר...יש למישהו מושג ממה הנקישות? תודה...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by aavichai,

שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מדליק אותו הוא עולה וכמעט מצליח להגיע לוינדוז אבל אז יש NO Signal וריסטרט מה זה אומר? חשבתי ש No Signal בדר"כ זה כרטיס מסך אבל אם זה היה כרטיס מסך אז המחשב לא היה עולה בכלל, לא? יש לכם עצה? תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by arthur16,

יש לי בעיה מוזרה לאחרונה: כל משחק שאני נכנס עליו יש כל מני דברים כאלה כמו הפרעות - התמונה לא חלקה כמו צורות כאלה שמוםיעות כל הזמן בכל מיני צבעים התקנתי תדרייבר הכי חדש שיש של NVIDIA וזה לא עזר יש מצב שזה בגלל שעשיתי אוברקלוק - יש לי כרטיס geforce 4 mx4000 128 mb והעלתי לו תליבה ב65 ואת הזכרונות ב55 לפני שהחזרתי את התדר ש להליבה המחשב שלי פשוט לא היה מעלה משחק - היה מראה מסך שחור ועושה ריסט מישו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by avidan28,

שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by ofer,

מידי פעם ללא כל סיבה כובה המחשב ועובר להמתנה נורה כתומה במקום ירוק המסך lg 19 קצב ריענון 85hz להחזירו לעבודה אני מזיז את החיבור לכרטיס המסך כבר הוצאתי הכרטיס ניקיתי מגעים וזה חוזר מה הגורם ?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  19. לאחרונה שידרגתי טיפונת את המפרט שבצד שמתי לוח K8NSC-939 מעבד ATHLON3200 העברתי את שאר המפרט, ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הXP המפרט שעכשיו לוח GA-K8NSC 939 מעבד 3200+ 1GB ADATA GF5200(זמני) LG 4167 DVD RW דיסק קשיח MAXTOR MAXLINE III 250GB SATAII בתחילת ההתקנה, הוא מריץ את המסך הכחול הראשון של הXP, יוצר מחיצה מזהה לבד את הדיסק(ללא כל צורך בדיסקטים של דרייברים) אחרי הRESTART הראשון, הוא נתקע בחלון עם הלוגו של הXP, ואחרי שעתיים+ שהפס למטה זז,הוא נותן מסך כחול מה שעוד יותר מוזר, זה שהאחרי המסך הכחול(השגיאה) הראשון, כל RESTART במהלך ההתקנה תוקע את המחשב, בשלב של הלוגו כמו שרשמתי מקודם כך שעד שהוא מסיים את ההתקנה, הוא כבר מלא שגיאות מערכת וכל הזמן קורס ולא מאפשר לעשות RESTART…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by Mr.positive,

טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?

21. Started by dariel,

מנסה לצרוב בנרו DVD בצורב של NEC ומקבל הודעה שיש בעיה ב DMA החלפתי נרו וניסיתי בתוכנה אחרת. התוכנה זה לא הבעיה, הלכתי למנהל ההתקנים וDMA מאופשר.נדפקו לי הרבה דיסקים הוא צורב עד כ 50% וקופא, אבל מודיע מהתחלה כמעט על FAILED בנרו. מה אתם אומרים ? אולי לוח ? יש איך לבדוק את זה ? י.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by vadikml,

לאחר כיממה שהמחשב פועל ברצף , אני מקבל מסך כחול מהיר מאוד שאני לא מצליח לקרוא מה כתוב בו , והמחשב מבצע ריסט לעצמו . האם זה בעיית חומרה/תוכנה ? והאם יש הצעות או פטרונות למצב ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by HarakiRi,

יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster- http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048 יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס. עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד. יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את ה…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

שלום. קניתי ב EBAY עכבר bluethooth, למחשב הנייד שלי, ובמחשב יש לי BT ככה שאני לא צריך להכניס שום אנטנה לUSB.... ועכשיו הבעיה: הגלגלת, כשאני מגלגל, אני אסביר במדרגות, כאילו כל קטע בגילגול: מדרגה ראשונה למטה= הוא יורד כמה שקבעתי לו בדרייבר על וינדוס, X שורות\מסך. מדרגה שנייה למטה= הוא עולה את כמה שירד. מדרגה שלישית= הוא יורד את כמה שעלה. וקיצר נניח שאני מגלגל למטה, אז המסך יקפוץ למטה ולמעלה את כמה שקבעתי לו שהוא אמור לרדת בגילגול אחד. ובדיוק אותו דבר בגילגול למעלה! אם לא הבנתם אני אנסה להסביר שוב, או להעלות סירטון. אם הבנתם, אז תגידו, אתם חושבים שזה בעיה בעכבר, או בתקשורת שלו עם המחשב\דרייבר, משו כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.