עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מדפסת ליזר 1200 HP אחד הגלילים הפנימיים שמעבירים את הדף התקלף מציפוי הפלסטיק שלו, המדפסת עובדת אבל הדף יוצא עם הטבעה של הגליל המקולף האם ניתן לקנות חלקי חילוף ולתקן לבד? כמה צריך כזה תיקון לעלות? האם מישהו מוכר ציוד יד שניה כזה? תודה

2. Started by Electric Boom,

והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by zehava482,

איך אני עושה דיסק קשיח כמעט ריק כלומר.. כשאני פותחת מאפיינים בקליק ימיני על כונן סי יש לי את הציור העיגול יש לי שמה חצי ורוד וחצי כחול.. איך אני עושה רבע כחול ושלושת רבעים וורוד? ואיזה קבצים חייבים להיות בכונן סי?בכלל מה חייב להיות בכונן סי?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by עידן אברהם,

העכבר בינתיים עובד..אך לפעמים עכבר לא זז לפעמים זז ...וזה משתגע אותי ... מישהו יודע להתקין את הבעיה .. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)

6. Started by ramit02,

שלום לכולם ! יש לי בעיה עם הH.D שלי יום אחד אחי ניסה להיכנס לכונן ( מישני לשם שמירת DATA ) וללא הצלחה לאחר בדיקה המחשב רושם שהכונן לא מפורמט/ אין לו File System כאשר הוא פורמט והיה עליו כבר כמה ג'יגות של מידע ! יש למישהו אולי עצה כיצד אני יכול לשחזר את המידע ? אולי תוכנה שיודעת לשחזר את המידע או להחזיר לו את הFile System ! אודה לכם מאוד על העזרה תודה!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by full_clip,

היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by iyehuda,

יש לי לוח DFI INFINITI NF4 ULTRA

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  9. מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) עכשיו אולי הסיבה היא שהתקנתי ווינדוס 64 ביט ליפני ופיתאום זה קרה או שלא יודע מה.. בכל מקרה בעיה מרגיזיה חשבתי על לעדכן את הביוס אבל עוד לא ניסיתי ודרך אגבבבב פורמטטט לא פותר לי את הבעיה!!! יש לי לוח DFI NF4 Ultra Infinity

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  10. שלום לכולם, הורדתי למחשב נייד (WINDOWS 10ׂ) תוכנת TURBO VPN. למרות שהתוכנה מותקנת ומופעלת הגלישה עדיין לא דרך רשת הVPN. כשאני לוחץ על הסמל של הרשת בחיבורים הוא רושם לי שהגנת הווינדוס דורשת שם משתמש וסיסמא וזאת למרות שאין לי סיסמא בכניסה למחשב. בנייד התוכנה עובדת אוטומטית. האם במחשב צריך לבצע איזושהיא פעולה או הגדרה נוספת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by ftamsut,

אהלן, יש לי MSI WIND U100 והזמנתי בשבילו מקלדת חדשה. המחשב היה תקופה ארוכה ללא מקלדת, ועכשיו הוצאתי אותו מהמזווה והחלטתי לטפל בבעיה... בהרכבת המקלדת פעלתי לפי המדריך הזה: http://kamlau.com/hardware/replacing-the-msi-wind-netbook-keyboard ושמתי לב שהחלק השחור, שאמור לנעול את הכבל של המקלדת, לא קיים בחיבור עצמו במחשב. מדובר בחלק הזה: http://farm4.static.flickr.com/3531/3914258847_1741f0e9c4.jpg (הפס השחור על החיבור הלבן) ניסיתי כבר עשרות קומבינות מסוגים שונים כדי שהכבל יהיה יציב ויעמוד במקומו, ללא הצלחה. כל פעם הכבל יוצא קצת, וכתוצאה מכך מספר מקשים מפסיקים לעבוד. האם יש איזשהו פתרון יצירתי לכך?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. המחשב לא באובר קלוק ... אם אני סוגר אותו הוא לא נדלק עד שאני לא עושה לו "סימוס קליר" בדיוק כמו שכתוב כאן http://www.dfi-street.com/forum/showpost.php?p=127704&postcount=24 ... אח"כ המחשב עולה.. ברגע שהוא נסגר אז שוב בכל מההתחלה !

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by aviram136,

יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. שלום! כאשר הווינדוס שלי מתחיל לעלות (יש את הפס הזה שרץ)... המחשב מחליט לעשות ריסטרט... ניסיתי לפרמט... זה לא עזר.. לפי דעתי בעיית חומרה.. למישהו יש מושג? אולי ספק אולי זיכרון? מה נראה לכם? תודה רבה דני

15. Started by Rhx,

שלום ! אני חדש פה ויש לי שאלה האם טמפ' בלי מאמץ 40-43 CPU לפנטיום 4 זה סביר ? במאמץ זה מגיע לי ל 50-53 , זה טוב? יש לי מעבד Pentium 4 2.40GHz ואגב אני לא יודע אם זה שייך לפה אם זה לא תעבירו את זה בבקשה ואגב יש לי ספק כוח חדש קניתי 400W KSP PFC זה יחזיק לי 6600GT ? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by Skippy,

איך אני יודע על ספק אם הוא ג'יינר או לא ומה זה אומר? ואיך אני יודע אם ההארדיסק שלי הוא סטה אחד או שנים?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by et_gershon,

שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  18. לפי ה cpu z לוח אם שלי נקרא Z390 GAMING X-CF אבל באתר יצרן אין עם סיומת cf ניסיתי להוריד את שני האופציות בלי ה cf ולא מזהה לי את התיקיה או הקובץ, מאחורי המחשב לא רואה כניסה יעודית של דיסק און קיי ל usb מסויים ניסיתי שני כניסות ואין שינוי אתר יצרן לום אם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-GAMING-X-rev-10#kf אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  19. Started by lader,

במסך LCD שלי כשאני למשל סוגר תיקיה בשולחן העבודה נשארות שאריות מהתמונה ואני צריך לרענן את שולחן העבודה כדי שהשאריות יעלמו. למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. קניתי דרך איביי את הזיכרון הבא:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120164793358 והכנסתי אותו ללוח אם שלי שהוא גם כן די מושט :asrock P4i65G עכשיו לא משנה איזה קומבינציות ניסיתי כאשר כרטיס הזיכרון החדש היה במחשב,הוא פשוט לא עלה. כלומר ראיתי שיש חשמל במחשב אך לא עלתה תמונה. לאחר מכן ניסיתי את הזיכרון במחשב אחר פנטיום 4 ישן שתומך DDR233 או 266 אני לא ממש בטוח, בכל אופן שם הוא עבד אך רק בחצי קיבולת "סתומרת" רק חצי גיגה, פניתי לחובבנים שמכרו לי את כרטיס הזיכרון בבקשה לתמיכה טכנית לגביי מה ואיך לסדר שהוא ייעבוד לי על המחשב שלי (asrock P4i65G) והרי תגובתם שלחתי להם את הדגם התחננתי שיענו.. וכלום. אני מתבאס לאלללה ודי חושש לעדכן את הביוס , כי אני לא באמת ממש …

21. Started by STi,

רושם לי בהתחלה שההגדרות לא תקינות של הלוח, והוא עושה שיחזור ל-BIOS ואז הוא רושם בודק פלופי-ואז פלופי לא נמצא.. וככה גם CD והוא פשוט ממשיך לעשות את זה...חוזר על אותה הפעולה בדיוק ניסיתי לאפס את ה-CMOS וזה לא עזר כמובן שגם הוצאת הסוללה לא עזרה בכלום אני חושב שהביוס דפוק אבל מה אני יכול לעשות עם זה!? תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by boim,

אהלן טוב המחשב נתקע.. בהתחלה חשבתי שזה בעית תוכנה, אבל טעיתי (הוא נתקע גם במהלך MEMTEST)... בכל מקרה, הוא נתקע (המסך תקוע, שום דבר לא מגיב) באופן אקראי, לא הצלחתי להבין מתי זה קורה (צפיה בסרט למשל..) בהתחלה חשבתי שזה הכונן הקשיח, אבל החלפתי אותו והבעיה נמשכה. חשבתי עכשיו שהבעיה אולי בזכרונות, והרצתי MEMTEST וגם, פעם ראשונה הוא נתקע אחרי 7 דקות, פעם שניה אחרי דקה וחצי, ופעם שלישית לא נתקע (הפסקתי אחרי שעתיים). עכשיו אני בודק MEMTEST עם כל סטיק בנפרד (512).. מה אני עוד יכול לעשות כדי לאתר את הבעיה? נ.ב. המחשב: AMD64 3000 VENICE 2X512 DDR 400 DFI NF4 ULTRAY INFINITY 6600 PCIE

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by noambaum,

יש לי בעיה כזו: העכבר זז רגיל ותוך כדי תנועה(לפעמים) הוא זז כאילו יש לאג או משהו. עכשיו , התופעה הזאת קורה גם בעכבר אלחוטי של מיקרוסופט וגם ב-MX1000 . דברים שש לציין: היה לי "שקט" מהתופעה הזו בערך חודשיים מאז שעברתי ל-MX1000 . אני עובד גם עם מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט. המחשב לא תחת עומס כלשהוא , אין לי רוגלות משום סוג או ווירוסים למיניהם ככה שהבעיה היא חומרתית בלבד! אודה לחברי הפורום אם תפתרו לי את הבעיה. נועם.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב! עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיבי עכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזו עכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה: Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה) והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד? 2. האם זו הסיבה לתקיעות?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by Oranl,

אהלן, הגיע לידי מחשב ישן שעבד טוב עד לאחרונה, עד שלפתע החליט להפסיק להידלק. אני לוחץ על הכפתור וכלום לא קורה. 1. בדקתי את הספק והוא תקין. סגרתי מעגל חשמלי עם מהדק והוא מתפקד. 2. בדקתי את הכבל שמחבר בין המתג ללוח האם והוא מחובר טוב גם ללוח וגם לפאנל ההדלקה. 3. הוצאתי את כל הרכיבים מהמחשב והוא עדיין לא נדלק. יש למישהו רעיון? אני כבר אובד עצות.. ???

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים