עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A1eX,

הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו?? ד"א, יש מצב שהבעיה בכ. מסך?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. טוב קודם כל שלום. יש לי כרטיס ראדיאון x800xl עם יציאה מיוחדת כזאת שאליה מתחבר מין מפצל כזה. כמדומני קוראים לזה vivo. עכשיו חיברתי את המפצל לכרטיס מסך ולמפצל חיברתי כבל s-video סטנדרטי (ליציאת s-video out שבמפצל) ומשם לטלויזיה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב לא מזהה את הטלויזיה..ניסיתי הכול..ניסיתי לחייב אותו למצוא וניסיתי עם ati tray tool אבל כלום לא עוזר שום דבר לא משתנה בטלויזיה.כאילו לא חיברתי אליה כלום.. אודה לכם מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי אני כבר לא יודע מה לעשות..

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by LOOSE,

אני חייב תשובה חד משמעית (ומהר) איזה ספק עדיף זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4361 או זה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=104&subcatid=124&prodid=402&keySearch והוא עולה 370 ד'א אני קונה ספק חדש בשביל ה X1800XT

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה השגתי hard disk 160GB + hard disk 6.4GB. העניין הוא שיש לי מחשב נייד, אז אין לי את היכולת לחבר אותם בשירשור. קניתי מחבר חיצוני שמגשר ביןIDE/SATA ל USB - מחברים כבל לחשמל (220v) וצידו השני של הכבל (4 פינים נקבה) מתחבר לזכרון, כבל נוסף מתחבר מצד אחד למחבר SATA/IDE לתוך הזיכרון הקשיח, (ה 160 הוא SATA וה 6.4 הוא IDE) ומצדו השני ל USB למחשב הנייד. הבעייה היא שהכונן לא מופיע, ניסיתי לאתר אותו דרך המחשב שלי - ניהול - ניהול דיסקים, אבל הוא לא הופיע שם (אף אחד מהם), עשיתי לו רענן, סריקה מחדש של דיסקים - לא מצא שום דבר. בIDE ניסיתי לג'מפר אותו כ slave לכונן משני - לא עזר. (בsata לא ראיתי אפשרות - הנחתי שהוא עושה זאת אוטומטית) חשוב לציין שכשחיברתי כונן דיסקים - …

5. Started by FreeStyle,

בזמן שאני אפעיל משחק או שהפוטושופ יהיה פתוח + עוד תוכנה כבדה או שאני יריץ סריקה של האנטי וירוס על כל המחשב יחד והמחשב יהיה עמוס אני ישמע רעש ל אמבולנס או של איזה אזעקה ממש ! יש לידי כאן אותו אשכול ביחד אבל לא נעים לכתבו מצטרף לשאלה ולי אני חושב שזה מגיע מאזור המאוורר התחתון או הדיסק קשיח או המאוור של המעבד. יש לי תכונן ויש תמאוור של הספק מאחורה ומתחתיו עוד מאורר 80 והוא עושה תרעש או שאני לא מזהה טוב וזה ה דיסק קשיח גם נראה לי אומה שלא בדקתי אבל יכול להיות שזה של המעבד מה כדי לעשות??

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  7. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום לכולם! אני מפעיל משחקים ישנים שעובדים דרך הדוס (cmd) ,אז היום שיחקתי באיזה מישחק "בונוס" (לצורך העיניין) ,יצאתי מימנו עבדתי קצת במחשב ואז רציתי להפעיל שוב את האפליקציה והוא נותן לי פקודה כזאת מוזרה ומעצבנת בכל אפליקציה של דוס, הפקודה היא כזאת: הוא רושם קודם את השם של הקובץ ואיפה הוא ממוקם ואז את ההערה הבאה: קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של MS-DOS ושל Microsoft Windows לחץ על 'סגור' כדי לסיים את פעולת היישום. זה קרה לי כבר כמה פעמים בעבר ואף פעם לא הבנתי איך מסדרים את זה. אז בקיצור, חבר'ה! תנו עזרה,אתם המיקצוענים פה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. יש לי 3 HD במחשב .... כולם של WD, שניים בנפח של 160 כל אחד ואחד בנפח 80. אחד מהם.... WD בנפח 160 התקנתי רק אתמול (מערכת הפעלה לא נמצאת עליו). משום מה, הטמפרטורה שלו גבוהה מהאחרים במידה משמעותית - 40+ לעומת סביבות 30 באחרים. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by A.M,

שלום לכולם היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לגלוש ואז אחרי 2 דק' של הפעלה של המחשב הוא נכבה ועשה ריסרט פתאומי לבד . מישהו יודע למה הבעיה הזאת ? :s05: תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by haim85,

שלום לכולם אני סובל כבר מעל שנה עם מסכים כחולים או ריסט של המחשב מעצמו זה תלוי איך אתה מגדיר שמהמחשב יעשה ריסט או מסך כחול שיוצג השגיאות! אני לא מצליח לפתור תבעיה הזו כל מה שעשיתי עדיין לא עוזר לי לפתור תבעיה הזו החלפתי כמעט חצי מחשב ועדיין לא עוזררר ארדיסק חדש זכרונות חדשים לוח אם מעבד ספק! כולם חדש בתקווה שלא יחזור מסך כחול אבל כרגיל חוזר מזה לעזאזל מימה זה נובע איך אפשר לסדר תבעיה הזו ? בקשה תעזרו לי לפתור תבעיה הזו הינה תמונות לשגיאות שאני מקבל : stop 0x0000007e 0xc0000005 http://img224.imageshack.us/my.php?image=015jf6.jpg http://img224.imageshack.us/my.php?image=018kp8.jpg http://img524.imageshack.us/my.php?image=025dr4.jpg http://img118.imageshack…

11. Started by DemonOne,

שלום, לפני זמן קצר הייתי צריך להחליף לוח אם והחלטתי להשאר עם אותו זיכרון שהוא GeIL DDR400 CL2 2x256, ולאחר כמה התרסקויות בעת ריצת משחקים הרצתי בדיקת זיכרון ונחרדתי לגלות ש-MEMTEST86 מדווח על מספר כתובות פגומות. עכשיו, הזיכרון הזה עבד מצויין לפני שהחלפתי לוח, וכמובן שיכול להיות שהוא נדפק במהלך ההחלפה, אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם עוד מישהו סבל מתופעה כזאת עם לוח GIGABYTE GAK8N SLI. בכל מקרה, אני יודע ש-GeIL נותנים אחריות לכל החיים, אבל גם הם וגם סידי-לוג (היבואן) מתעלמים ממני (לפחות ב-24 שעות שעברו מאז ששלחתי להם דוא"ל), ולכן אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לממש את האחריות הזאת. אבי.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. שלום לכולם מחשב עם חלונות XP בעברית. בכניסה לכונן F (דיסק קשיח) נמחקו כל הקבצים במפתיע. מה עושים? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. יש לי לוח של ASUS P4P800-E DELUXE עכשיו שאני מעלה את התוכנה של ASUS (שנקראת PROBE) אחרי כל 30 דקות הוא מתריע אותי על 3.3V+ שהוא לא טוב ואז זה מפסיק, מה זה בכלל אומר?? זה מסכן את המחשב?? ועל הדרך רק אם אפשר אבל לא חובה, להסביר בקצרה מה כל השאר : 12V+ 5V+ 3.3V+ Vcore בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. כל פעם שאני מכניס דיסק לצורב ה- DVD שלי ( Pioneer DVR-110 ), המחשב קופא לרגע ולאחר 5 שניות חוזר לפעולה נורמלית, אני מודע לכך שכשזה מתחיל לקרוא לפעמים זה קופא, אבל זה קפיאה די עצבנית וארוכה. יש דרך לטפל בזה ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by vers,

יש לי בעיה עם המחשב בזמן האחרון. ברגע שהוא מריץ משחק יותר מ10 דקות או שהמחשב עושה ריסטרט, או שהמסך כולו ניהיה בצבע מוזר כיאלו הכרטיס מסך נידפק ויוצא לווינדוס... בדקתי ווירוסום טוב טוב עם קאספארסקי ונוד32... לא מצאתי כלום. ניראה לי זה פשוט התחממות של הכרטיס מסך. בכל מקרה הורדתי everest ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד והארד דיסק ניראה לי.... עכשיו המארז הוא דיי גדול ומרווח... יש לי אותו בערך שנה והוא תמיד היה סגור. יש מאוורר אחד "פרטי" על הכרטיס מסך (לא הזה שבנוי עליו בסטוק, אל זרוע נוספת מהצד... עוד אחד על המעבד ועוד שניים אחד מאחורה למעלה ואחד מקדימה למטה. אז מה זה יכול להיות? רק התחממות של הכרטיס מסך? או שיכול להיות בעיה אחרת עם הווינדוס? (הלוואי) ד"א יש לי…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by Skid,

המחשב מסרב לעלות כל האורות של המקלדת מהבהבים בלי הפסקה. ניסיתי הכל חוץ מלהחליף ספק ומעבד... יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by Make_Party,

היה לי במעבד טמפרטורה של 52 ניקיתי את המאוררים בכל המחשב גם את המאורר של המעבד עם הגוף קירור של המעבד והטמפרטורה שלי 80 במנוחה והמחשב שלי קורס כל כמה שניות. נ.ב אני לא על המחשב שלי כי הוא כל שנייה קורס אני לא יכול להפיל אותו

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by שמעון 17,

אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by asaf20,

היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by boblil,

קפץ לי החשמל בבית וההארד דיסק שלי שמחולק ל 3 (80 גיגה) של ווסטרן דיגיטל נידפק חלקית שכונן c נמחק עכשיו הבעיה שלי שאני יודע שיש את הדברים בפנים אבל אני לא יכול להכנס לכונן הוא רושם לי : "הדיסק בכונן c אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" יש איזו שהי תוכנה שיכולה לעזור לי?? יש לי שם תמונות שבעלות ערך נורא גדול בישבילי ! אז בבקשה!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  22. האמת אני כבר לא יודע אם זה באג בווינדוס .. בביוס הכרטיס מסך היה מוגדר על 32MB ובווינדוס בהגדרות "מתאם" היה רשום 128MB . שיניתי בביוס ל 64MB ובהגדרות מתאם בווינדוס זה השתנה ל 256MB . איך זה יכול להיות ? במחשב שלי קליק ימני זה מוגדר נכון על 960MB אבל בהגדרות מתאם רשום שהכרטיס 256MB הגדרות = מתקדם = מתאם ==>>> 256MB .

23. וניסיתי תווינדוס אפדייט והוא לא עובד ומחקתי את כל הוירוסים עם כל מיני תוכנות מה לעשות אם יש למישהו להמליץ על איזה תוכנה טובה...

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  24. כשהיום חזרתי מהעבודה המסך היה מכובה כמו שהוא תמיד, כשהדלקתי אותו הוא לא הראה תמונה אז עשיתי ריסטרט, המחשב עלה ועשה שוב ריסטרט. כמה פעמים הפעלתי אותו מחדש וכל פעם מחדש הוא עשה ריסטרט לפני שהוא עלה לווינדוס. כשהבנתי שהבעייה רצינית יותר ממה שחשבתי הלכתי לSafe mode ושם הכל עבד והכל עלה. ישר חשבתי שהבעייה במשהו של הכרטיס מסך אז מחקתי את הדריברים, ואז כשהעלתי מחדש את המחשב בלי הדריברים של הכרטיס מסך הוא נדלק ועבד והראה תמונה. טוב אז ניסיתי שוב להתקין את הכרטיס מסך, וכל פעם שהתקנתי מייד כשהמחשב זיהה את הכרטיס ישר המסך נהיה כולו מפוצץ בארטיפקטים נוראיים, כאילו רואים רק המון המון צבעים פסיכודליים וזהו, המחשב תקוע אבל כל הצבעים האלה מרצדים. בכל מקרה ניסיתי 5 דריברים שונים, וכל פעם…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by achiya1,

אני צריך את הפקודה שפותחת את הסידי רום בקובץ טקסט שהופכים אותו ל BAT תודה רבה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים