עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by achiya1,

אני צריך את הפקודה שפותחת את הסידי רום בקובץ טקסט שהופכים אותו ל BAT תודה רבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  2. אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by Electric Boom,

והכל התחיל כך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83345.0 בבקשה מי שקורא ת'לינק שיעבור על כל העמ' כדי לקבל מושג טוב על הבעייה. עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by et_gershon,

שלום. לאחרונה יש לי במחשב מדי פעם ובמיוחד במשחקים כמו קאונטר רסרטים פתאומיים. ניסיתי להוסיף עוד מאוורר אבל זה לא עזר. אני לא חושב שזה בעייה של חום! כשביטלתי את האפשרות לפי המדריך בסטיקי לרסטרטים אוטומטיים זה עדיין עשה בלי מסך כחול! מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה,איתי.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  6. שלום לכולם מרוב טיפשותי הצלחתי למחוק את ההרדיסק החיצוני... ניסיתי לפרמט את המחשב ולא שמתי לב שההרדיסק החיצוני מחובר ובהתקנה של הווינדוס כשצריך לבחור באיזה כונן להתקין בטעות עשיתי delete להרדיסק החיצוני! אפשר לעשות משהו עם זה??? כי זה לא נראה לי הגיוני שהוא מחק 200 ג'יגה בשניה!! כי הוא לא עשה איזשהו תהליך כזה.... עוד בעיה היא שהוא לא מזהה לי את ההרדיסק ב"מחשב שלי" אבל בDEVICE MANAGER הוא כן מזהה אותו, ועשיתי uninstall עשיתי ריסטרט חיברתי את ההרדיסק למחשב הוא זיהה אותו, התקין(יש לי וינסטה אז הוא עושה את זה לבד..) ועדיין הוא לא מראה לי ב"מחשב שלי" את הכונן... אבל הוא כן נמצא ב DEVICE NAMAGER מישהו יכול לעזור לי בבקשה??תודה!!

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by getsomefood,

טוב... אז לפני כמה ימים היו לי כמה פעמים מסכים כחולים אז פעלתי לפי faq פה כדי שלא יעשה restart... אז עברו כמה ימים ושוב הופיע לי המסך הכחול... בדקתי בגוגל את מה שרשם לי הwindows אבל הוא לא מצא את מה שחיפשתי... :s07: נכנסתי לminidump לבדוק והוא מראה כאילו לא היה בכלל מסך כחול.. ומראה כאילו האחרון היה לפני בערך חודש.... עכשיו אלו הפרטים שקיבלתי במסך הכחול האחרון שהופיע לי היום: 0x000000D1 (0xf98c4c38,0x00000002,0x00000000,0xf7b07f60) fw.sys- address f7b07f60 base at f7a81000, dates tamp 3f99b878 בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הנה תמונה של הminidump: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. היי טוב אחרי כמה ניסיונות כושלים... במחשב(לא זה שבחתימה) יש אופציה לחיבור דרך ה onbord ואופציה לחיבור דרך הכרטיס אני רוצה לחבר 2 מסכים שיראו את אותה התצוגה בדיוק (בכרטיס agp אין אופציה לחבר 2 מסכים זה כרטיס עתיק) קראתי שאפשר לחבר לשני המקומות למרות הנעילה האוטומטית של ה Onbord ואפשר לקנפג דרך תוכנה או בווינדוס ששני המסכים יעבדו במקביל מישהו מכיר איך לעשות את זה???? זה דחוף .תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?

11. Started by CraXeD,

אז ככה.. מדי פעם שאני מדליק את המחשב או סתם עושה ריסטרט זה מראה לי No-Signal . בדקתי שהמסך מחובר היטב בכל החיבורים ושהכרטיס יושב טוב בתוך ה-PCI-Express ככה שאין לי מושג מזה.. חוץ מזה יש לי עוד בעיה .. שאני מנסה להפעיל 1.6 אז זה פותח את המשחק אך אינו מגיע לתפריט רואים את הרקע אבל לא את התפריט ואז זה רושם לי "LoadTGA: only type 2 and 10 targa RGB Supports " ניסיתי להתקין מהתחלה את המשחק +הדרייבר של הכרטיס מסך + את הסטים וכלום לא עוזר.. נכנסתי גם לאתר של STEAM וחיפשתי את הבעיה , מצאתי אותה אחרי שעה ככה ועשיתי מה שרשום שם אך זה לא עזר גם. אם יעזור לכם אז זה המפרט שלי : Mobo: Asus P5K3 GPU : BFG 9600GT 512MB OC in SLI PSU : Corsair 550W-VX Memo : 2x1GB Ocz DDR3 1333Mhz C…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by yoyo_shir,

יש לי מעבד אינטל. ובכל זאת יש לי בעיה. ניסיתי להתקין את הפאטצ' אבל זה לא עוזר. הינה הודעת השגיאה המופיעה לי: מה עושים? מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by netanel1234,

שלום, יש לי שני הרדיסקים, אבל למה כשאני מחבר רק את ההרדדיסק של ה WINDOWS אז המחשב שלי עולה לאט לוקח לו הרבה זמן להידלק, אבל כשאני מחבר עוד הרדיסק אז המחשב עולה יותר מהר? מוזר לא?! תודה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by itzik2025,

שלום חברים סלחו לי על מצב הרוח העגום קיבלתי היום את הכונן הקשיח שהזמנתי. הדגם הוא WD3200KS SATA 2 הזמנתי מפאנדס אז זה בא בלי כבלים ובלי ברגים הלכתי לקנות כבל SATA וחזרתי הביתה.. הרכבתי אותו בשיא הזהירות (עם ברגים שלקחתי מהכונן דיסקטים (שמתי שם ברגים אחרים)) הדלקתי ושום דבר לא קרה.. נתתי לו לעלות את ווינדוס ולא קרה כלום הלכתי לביוס והוא לא זיהה אותו יש לי אפשרות בביוס שנקראת ide primary slave ועוד כמה בדיוק אותו דבר רק משני וSLAVE לחצתי על אחד ריק והיה שם אפשרות למעלה AUTO DETECT לחצתי הוא טען שניה וחצי ולא רשם כלום בבקשה אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! שכחתי לציין כמה דברים 1) יש לי כבר כונן IDE שהיה עד עכשיו 2) דגם לוח האם שלי הוא: MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) והנה כמה תמונו…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  15. אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  16. מחשב חדש כוס אומו המדינה הזאת! והמיקרופון פועל במחשב הישן טוב מאוד אני ממרחק של מטר יכול לדבר ושומעים אותי ועכשיו במחשב אני צריך להיצמד אליו כדי שישמעו וכל ההגדרות הכי גבוהות DG965SS <-- כ.קול מובנה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by halo,

כשאני מכבה את המחשב לאחר כמה שעות שאני בא להדליק אותו הוא עושה לי צפצוף ארוך ו 2 קצרים ולא רואים כלום על המסך לאחר כמה נסיונות אני מחכה חצי שעה ואז מנסה שוב וזה פועל זה קרה לי בדיוק באותה בעיה 2 פעמים עכשיו אני לא יודע אם לכבות את המחשב או לא מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by Capsula,

אחיין שלי נכנס עם האופניים במחשב הנייד שלי והמסך נשבר, רואים תמונה אך עם סדקים מעצבנים למעשה אם אני לא אתקן את זה במהרה הלך עלי מה עושיםםםםםם ??? תדה CAP

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. Started by ita123,

שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ati hd3650 עד עכשיו הכל עבד בסדר . כאשר אני מחבר את היציאה השנייה של הכרטיס דרך מתאם HDMI לטלוויזיה, בווינדוס הכל עובד כרגיל אבל כשהמחשב כבוי ואני מדליק אותו אני שומע צפצוף ארוך והמחשב לא עולה. רק כשאחת מן היציאות בכרטיס מנותקות המחשב עולה. מישהו נתקל בבעיה הזו אי פעם , אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by KungFuHustle,

יש לי לוח אם של אסוס p4p800s se ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר יותר מכרטיס אחד של זיכרון ללוח אם. [move]תודה מראש[/move]

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. כי יש לי כרטיס מסך בנפרד... יש אפשרות כזו?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  22. היי, יש לי 2 בעיות שנתקלתי בהן(ב2 מחשבים שונים): 1) המחשב זועק שאין מקום בכונן C, אך כאשר אני נכנס לכונן C, לוחץ על CTRL-A ולאחר מכן ימיני ומאפיינים הוא מראה רק 8 גיגה תפוס מתוך 20. הזיכרון הוירטואלי הוא רק 700MB בערך והFREE SPACE הוא 400MB. מה יכולה להיות הבעיה? 2) כאשר אני יוצר נקודת שחזור חדשה, ולאחר מכן ניגש לשחזור המערכת לנקודה קודמת בזמן, המחשב מודיע שלא קיימות נקודות שחזור. מה הבעיה? יש לציין שבמחשב מותקן NORTON AV, מעודכן, ובדיקת הווירוסים לא מעלה כלום.

23. Started by asmon,

הודעה שרשמתי בפורום וינדווס אבל כנראה שזה לא קשור לוינדוס. הנה ההודעה: עד לפני כמה ימים השתמשתי בדבר הנקרא PENTIUM 3 1000 מגהרץ עם 256 זיכרון. בכל מקרה משחקים כמובן לא עבדו לי טוב כנ"ל הוינדווס עצמו. חשבתי בטח בגלל המחשב העלוב, הזיכרון היה כל הזמן תפוס, ההארד דיסק עשה רעשים כאילו שהוא הולך להתפוצץ (משנת 2000) קיצר הבנתם. עכשיו החלפתי למחשב פה שהיה לי, (יש זמן עד שאני אקנה מחשב חדש, בינתיים לפחות זה שיפור קטן מהמחשב שהיה לי) פנטיום 4 2400 ו512 זיכרון והארד דיסק חדש. התקנתי את הוינדווס וכבר מתחילות בעיות, קודם כל יש מיליון תוכנות שאני לא צריך. אני רק נכנס לאינטרנט והוא לא זז בגלל כל השטויות שפועלות שאני לא צריך. לאחר שהעפתי,סרקתי,סגרתי את הכל. (התקנתי כל מה שצריך,דרייברים …

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה אני מקבל רסטארטים פתאומיים בלי שמסך כחול יופיע או מבלי שהמחשב יתקע, פשוט המחשב דופק לעצמו רסטארט ללא שום התראה או רמז לבעיה... אילו דברים יכולים לגרום לרסטארטים כאלה? אין לי שום וירוסים ושום ספייווארים מבחינת תוכנה הכל אצלי תקין וכשר.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  25. פתטום אני בא למחשב בבוקר אני רואה על הדפדפן BAR חדש ששמו protection bar ואני מנסה להוריד לו בדפדפן את ה-v והוא לא יורד, ובלוח בקרה נכנסתי להוספה הסרה למחוק אותו ואני לא מצליח זה אומר לעשות רייבוט אני עושה וזה לא נמחק תעזרו ליייי.... תודה רבה לכם.. יום טוב :]

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים