עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gbox,

שלום רב ופסח כשר ושמח. לחבר שלי יש פנט'יום 4 הנה קצת פרטים: http://img257.echo.cx/img257/8759/14tk.jpg והמחשב נתקע כעבור מספר דקות של משחק ניקינו הכל והחלפנו כרטיס מסך ולכרטיס מסך GEFORCE4MX (בלי קירור) פירמטנו את המחשב מספר פעמים ככה שאנחנו בטוחים שזה לא בעית תוכנה מה יכול להי'ות הגורם? מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by A.M,

שלום לכולם היום הדלקתי את המחשב והתחלתי לגלוש ואז אחרי 2 דק' של הפעלה של המחשב הוא נכבה ועשה ריסרט פתאומי לבד . מישהו יודע למה הבעיה הזאת ? :s05: תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by Jules Winnfield,

שלום, לפני מספר ימים קניתי מחשב איך אני יכול לבדוק שכל הרכיבים שקניתי הם אלה שבאמת נמצאים במחשב שלי( חוץ מהתוכנה cpu-z כי אין בה מספיק נתונים) *אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא ידעתי לאיזה פורום לפנות תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום אני כרגע אצל ידידה, מתקין ווינדוס על מחשב חדש. הלוח- DFI Lan party ut Ultra D מעבד AMD 3200VC 512 ראם בלה בלה כל הסיפור. הכל הולך טוב ויפה, עד שמגיעים להתקנה של הדרייברים של הלוח והצ'יפסט. אחרי שמתקינים אותם, הווינדוס פשוט לא עולה (נתקע בקטע של מסך הטעינה של הווינדוס, ואם עושים ריסט- לא מזהה את ההארדיסק) מה שמוזר, בסייף מוד הוא כן עולה. אפשר לדעת מה לעזאזל קורה כאן? נ.ב- מכיוון שאין כונן דיסקטים, לא התקנתי את ה SATA Controller לפני ההתקנה של הווינדוס, זה לא אמור להיות קריטי. במחשב שלי זה פעל דווקא בסדר. התקנתי אותו אחרי הווינדוס, והכל פועל עד היום בשמחה ובנחת. יכול להיות שבין ה Gigabyte K8NF-9 שלי ל DFI LP יש כל כך הרבה הבדל, ועוד אחד כזה קריטי? אשמח לקבל תשובה בקרוב…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Glow,

שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  7. למרות שהבעיה אינה ממש שייכת לתמיכה תכנית של חומרה, לא מצאתי מקום אחר לשים את התרד הזה ולכן שמתי אותו פה, כי הוא הכי קרוב לנושא שלי. edit: לא שמתי לב לקיום פורום WINDOWS, נא העבירו לשם בבקשה הבעיה שלי היא מאד מוזרה. כשאתה רוצה להגיע לתיקייה מסויימת במחשב אתה נכנס למחשב שלך, לוחץ על הכונן לחיצה כפולה ונכנס וככה מגיע לתיקייה שלך... אצלי לעומת זאת, זה לא. זה לא עושה כלום. זה לא מגיב ולא נדה. ההיסטוריה: יש לי מלא יצורים מוזרים על המחשב (מסוסים ועד כלבים טרויאנים), ומישהו שיחק לי עם האיקונים של הכוננים והופיע במקום איזה סימן אחר. (גם הופיעו כל מיני תהליכים כמו SMSS ו6xywing). אז כמו כל אדם הגון, הלכתי לfolder options ולסוגי קבצים ושם ניסיתי לשנות את איקון של כוננים. כשעלה…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by VL,

אז הבעיה היא כזאת: שאני מדליק את המחשב נתקע גם הפסים האלה שטוענים כמה פעמים יש כאלה כמו תקיעות, ולאחר מכן יש לי בעיה עם המסך של "Welcome" הוא שוהה לי כמעט 30 שניות (שזה לא אמור להיות לי ככה) ממה זה יכול להגרם? איך נפתרים מזה? (רק לא פרמוט). תודה, VL.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by losha,

לפני יומיים היה לי קןל במחשב ומאתמול אין לי . כשאני ניכנס ללוח הבקרה לבדוק את התקני השמע שלי הוא מראה את המסך אפור כאילו אני לא יכול ללחוץ על שום כפתור. ניראה לי שאיך שהוא נימחק לי הדרייבר וכשאני מנסה להתקין אותו מחדש המחשב לא מקבל אותו. אנה עזרו לי.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  10. לפני מספר חודשים המחשב התחיל לקרוס כל כמה זמן. שמתי לב שלפני כל קריסה מתחילים להשמע רעשים ברמקולים וה USB מפסיקים להגיב כל פעם שאני שומע רשרוש כזה ברמקול. הבנתי שהבעיה היא בלוח אם. חשבתי אולי הבעיה היא חום, כי הבעיה המחשב קורסה רק לאחר כמה זמן של עבודה. אבל החום הממוצע הוא 46-47 מעלות. החלטתי להוריד את מהירות המעבד ל 133 FSB למרות שהבנתי ש ה2500+ אמור לעבוד ב 166 FSB. הקירסות לא היו נפוצות ואז לאחר כמה ימים המחשב עוד פעם התחיל לקרוס. ניסתי להחזיר ל 166 FSB ואז בכלל כבר בשנייה הראושנה שהווינדוס עולה המחשב קורס. רק אם 100 FSB המחשב עובד כמו שצריך. אגב הכפולה היא של 11. אבל זה לא פתרון להשאיר את זה כך... אין לי מושג מה יכול להיות הבעיה... תודה לכל מי שיוכל לעזור. המפרט הכ…

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  11. אני כבר לא יודע מה לעשות אבדנו את הדיסק של הלוח עכשיו מצאתי דרייבר באינטרנט אבל אין SOUND:( ניסיתי את הכי חדש מאתר של asus לפי המיון של הלוחות ועדיין לא עבד

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי יש לי לוח MSI NEO PLATINUM ועדכנתי את ה DRIVER של כרטיס הקול המובנה מסוג REALTEC 850. ולאחר העדכון אין לי סאונד מיציאת ה SPDIF. מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by asaf20,

היי.. א.נראה שאני חדש באתר אני מכיר אותו הרבה זמן לא יוצא להשתתף ולכתוב כי אני חייל קרבי שטוחן בכל מקרה יש כלם אחלה אתר וכל הכבוד לכם.... ב.נמאס לי מהמחשב החלטתי לפרמט (פעם הייתי טוב בדברים האלה) בקיצור הוא רושם לי הודעה "setup did not find any hard disk drives installed in your computer..........." ולא נותן להמשיך בפירמוט ואני לא יודע מה לעשות... אמשח לקבל קצת עזרה. תודה נ.ב. אם צריך את כל ההודעה אני יכתוב.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by antonio2,

שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. כמעט כל הסרטים פתאום מוצגים בווינדווס מדיה פלייר ככהים יותר מדי על סף ממש שחורים שלא רואים כלום ... כאילו הבריג'נס לקח עד הסוף לכוון הכהה. איך אני מסדר את זה ? יש דרך לשחק עם הבריג'נס אולי בווינדוס מדיה פליר ? שדרך אגב יש לי את ההכי חדש 11 עם קודק הכי חדש. (K lite ).

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by NI4NI,

שלום במחשבים נייחים אני יודע שמקובל לשים סטיקים של זיכרון בזוגות כדי לנצל את ה-DDR. האם במחשבים ניידים זה אותו דבר ? האם תמיד עדיף למשל, לשים שני סטיקים של 8GB במקום אחד של 16GB ? תודה

17. Started by et_gershon,

שלום. לאחרונה יש לי במחשב מדי פעם ובמיוחד במשחקים כמו קאונטר רסרטים פתאומיים. ניסיתי להוסיף עוד מאוורר אבל זה לא עזר. אני לא חושב שזה בעייה של חום! כשביטלתי את האפשרות לפי המדריך בסטיקי לרסטרטים אוטומטיים זה עדיין עשה בלי מסך כחול! מה יכולה להיות הבעייה?? בתודה,איתי.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by genyagilin,

שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש : AMD64 3000+ Geforce 6800 GT GB DDR וכו'.. אני משתמש בWindows XP Home Edition באנגלית + SP2. לאחרונה התקנתי את הדרייברים החדשים של nVidia : 66.93. ובכל פעם שאני משחק Fifa2005 \ POP2 המחשב עושה ריסט. כשהוא עולה חזרה אני מקבל הודעה : "המחשב שוחזר משגיאה חמורה בלה בלה בלה לדווח\לא לדווח". אחרי שאני מדווח על השגיאה הוא מפנה אותי לדף אינטרנט הזה : http://oca.microsoft.com/en/response.aspx?SGD=f1805292-eb7f-46c1-bec6-5c0cd3e8e5fe&SID=11 מה לעשות? הבעיה קשורה לכרטיס מסך עצמו או לדרייבר ? לא בטוח אם הבעיה שלי מתאימה לפורום הזה , אם לא בבקשה להעביר את הנושא לפורום המתאים. תודה מראש

20. Started by refael11,

אני צריך לעדכן את החשבון שלי למה הוא נמחק לי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. בדיוק קיבלתי מנעה מחשבים את הathlon64 3000 s754 החדש, הרכבתי אותו, והוא עבד סבבה. אמרתי אוליי יהיה אפשר לעשות OC קטן לזכרונות דרך הביוס, אז שיחקתי קצת עם ההגדרות, נגעתי ב2 מאפיינים, הורדתי להם נגיד מ-12 ל-11. לא ביג דיל. המחשב עשה פוסט כרגיל, הווינדוס עלה. אחרי 5 דקות של עבודה קפצו כל מיני הודעות שגיאה שאי אפשר לגשת לכמה קבצים. BSOD לפנים, המחשב עושה ריסטרט. גם לא הXP, וגם לא הוויסטה עולה, למרות שהוא מותקן על מחיצה אחרת. פשוט קטסטרופה. אני אחרי פירמוט קטן, מנסה למנוע כמה שיותר נזק למידע שיש לי שעוד לא עבר גיבוי. מה יכל לגרום לזה?

22. Started by Lioriiii,

שלום חבר'ה!!! אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by maor6,

צהריים טובים לכם.. יש לי בעיה במחשב הוא נכבה לי כל פעם ואני לא יודע למה זה ואיך אני מסדר את זה שהוא לא יכבה לי יותר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה במחשב..מחובר לי כונן קשיח אחד מסוג SATA, ויש לי עוד שני כונני ATA. כשאני מחבר את אחד מהם למחשב, המחשב עולה והכל תקין. אבל כשאני מחבר את שניהם (פלוס הSATA שכל הזמן מחובר), המחשב עולה ממש ממש ממש לאט, אני מתכוון שאני צריך לחכות איזה חצי שעה שהוינדוס יעלה אם בכלל. שני הכונני ATA תקינים כי אם אני מחבר כל אחד מהם בנפרד עם הSATA המחשב עולה כמו שצריך, הבעיה קורת רק כששניהם מחוברים פלוס הSATA. שניהם על מצב של SLAVE (הם בלי הצ'ופצ'יק הזה). יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by eliXir,

היי, חבר שלי רק קיבל חזרה את המחשב מתיקון לאחר שהחליפו לו לוח אם שנהרס. המחשב עבד והכל, והיום פתאום המסך לא נדלק לו. הוא ניסה להחליף מסך אחר, עדיין לא עובד. הוא אף ניסה לחבר את המסך לכרטיס מסך שמובנה על הלוח אם שלו, את שני המסכים, וגם לא עובד. הוא טוען שהמחשב לא עושה את הרעש הזה שפותחים את המחשב (משהו כזה.. אנערף) בכל מקרה, מה נראה לכם יכולה להיות הבעיה? לפי מה שהוא אומר הכל תקין (מאווררים, ספק, דיסק קשיח וכו') והוא לא מבין מה הולך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים