עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי את העכבר הזה כבר בערך שלושה חודשים אבל כשאני משתמש במערכת הפעלה אני שם לב שהוא כל הזמן מבטל לי את האפשרות של "שפר דיוק מצביע " {במאפינים של עכבר הגדרות מצביע ומבטל את סימון ה V במשבצת של שיפור דיוק מצביע"} כך שזה מקשה להצביע ולהקליק על לחצים קטנים וכו' מישהו יודע איך לפתור את הבעיה כל פעם שאני מסמן V אחרי כמה זמן זה שוב מתבטל {יש לי את הדרייבר שלו וגם את התוכנה שלו בנוסף יש לי גם מקלדת של RAZER LYCOSA אם זה עוזר לפתרון הבעיה גם היא עם דרייברים ותוכנה} בנוסף באותו אשכול הייתי שמח לדעת מה זה אומר ה POLLING RATE ומה זה אומר ה DPI SWITCHER תודה מראש לכלל העוזרים סופ"ש נפלא, אביחי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. זה הארבעה קבצי דאמפ...פעמיים ראשונות אתחול ללא סיבה ופעמיים שניות כנראה אחרי התקנה של דרייבר למדפסת http://www.file2host.com/528373939 http://www.file2host.com/403479182 http://www.file2host.com/697430608 http://www.file2host.com/371197066 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by moshe20,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את הקטליסט של כ רטיס המסך מופיע לי ההתראה הבאה ]

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by full_clip,

היי . חיברתי את המערכת החדשה שלי Q6600 ולוח אסוס ללא כרטיס מסך על הלוח חיברתי הכל עשיתי בדיקת ללוח ללא כרטיס מסך והוא אינו מצפצף הוצאתי את הזיכרונות ואז הוא ציפצף חיברתי את הכרטיס מסך ולא רואים כלום . ניסיתי לחבר עוד כרטיס גם איתו לא רואים שום דבר . בדקתי את הכרטיס על המערכת הקודמת והכל עובד חלק . אני חושב שהלוח תקול מכיוון שללא כרטיס מסך הוא אמור לצפצף והוא לא .על הלוח אין כרטיס און בורד

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. היי היום קיבלתי את המחשב החדש וכמו כן באתי להתקין את מערכת ההפעלה אך כאשר אני מכניס את הדיסק הוא כאילו לא מוצא אותו וכותב: boot from CD/DVD: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אשמ לעזרה בדחיפות בינתיים המחשב דולק ואני לא ממש יודע מה לעשות. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שלום . יש לי כבר הרבה זמן בעיה כזאת ... שנדלק לי המחשב והוא עולה הוא נתקע אחרי כמה דקות . בלי שום קשר לעומס יתר אין כלום והוא נתקע . ושנית רוב הזמן הוא לא עולה בכלל פשוט עושה ריסט . במצב בטוח הוא עולה מצוין .. 100 אחוז , מאיפה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה .. לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by aviram136,

יש לי בעיה אני חושב במחשב יש לי מחשב טוב אבל הוא לא זז טוב מאז שקיבלתי אותו המשחקים והכל עובד לי על האיכות הכי גבוהה אבל נניח אחרי שאני יוצא ממשחק או בכללי סתם ככה המחשב לא זז טוב זה המפרט שלי: מעבד: INTEL 3.0 GH 64BIT לוח: gigabyte i-dna series motherboard nvidia nforce 4 SLI INTEL זכרונות: (2X512) של kingsto DDR2 667 כרטיס מסך: GIL NVIDIA Geforce 7800 GT דיסק קשיח: wastren digital 200GB SATA II בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. שלום רב, בתקופה האחרונה אני סובל מקצרים חשמליים (נפילת מתח בבית כולו), המופיעים בשעות קבועות, פחות-או-יותר (23:00-00:30), ואשר נגרמים, כנראה, ע"י המחשב (מאחר שהוא, למעשה, המכשיר החשמלי הכמעט יחיד שפועל בשעות הללו). על כן, עלי לשאול - מה יכולות להיות הסיבות האפשריות לקיומם של קצרים אלו, הן ברמת החומרה והן ברמת התוכנה (האם בכלל אפשרי שכשל בתוכנה יביא לקצר? אולי וירוס?), ומה יכול להיות פתרון אפשרי לבעיה? ראוי לציין, כי ספק הכוח של המחשב הוא ג'נרי, אולם מעולם לא סבלתי מבעיות כלשהן איתו (עד עכשיו, לפחות). תודה, ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש עם כרטיס GF 8500GT, אני מנסה ללא הצלחה לבצע משהו ממש פשוט - כאשר אני מפעיל סרט במחשב אני אוכל לראות אותו *במסך מלא* בטלויזיה. כאשר חיפשתי ב-HELP של הדרייברים הוא נתן לי הכוונה למקום שלא קיים באופציות.. (From the NVIDIA Control Panel navigation tree pane, under Video & Television, click Modify full-screen video options to open the page. ) פשוט לא קיים! מה עושים? אגב - מישהו יודע איך אפשר לעזעזל לשנות את הממש לאנגלית (ושגם התפריטים יהיו בצד שמאל) ------------- עדכון - אחרי בדיקה, שמתי לב שהפתרון הוא פשוט (ועצוב) - NVIDIA פשוט הורידו את האופציה הזו מהכרטיסים החדשים שלה!! כעת לא ניתן יותר לצפות במסך מלא ביציאה משנית (טלויזיה) בוידאו.. דפוקים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by B@LENO,

שלום לכולם היה לי בעיה במשחק מייקרוספוט פלייט סימולטור 2004 שחלק מקבצי סאונד לא שמעו כי היה חסר לי מקודד בשם: adpcm (0x0002) Microsoft Corporation קודק זה בא עם ווינדוס אקס פי וקובץ אצלי כנראה נדפק אז קראתי מדריך באינטרנט ששם מסבירים איך לשחזר את הקודק הזה אז פעלתי לפי המדריך והכנסתי את הדיסק הפעלה של ווינדוס אקס פי והתקנתי את המקודד מחדש ועשיתי הפעלה מחדש לאחר ההפעלה מחדש ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שמופיע שם פעמיים AUDIO CODECS ולפניי ששיחזרתי את הקובץ זה לא היה מישהו יודע למה נוצר עוד אחד? האם זה משפיע על משהו? האם אפשר להסיר אחד מהם? תודה רבה לעזורים צירפתי תמונה למטה שמראה את הבעיה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by sirexrv,

לא משנה איך יש לי לוח אם שתומך ב2X SATA ועכשיו יש לי יציאה אחת ושתי HD... מישהו יודע איך אוכל לחבר את שניהם ללוח?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by et_gershon,

שלום קניתי מסך חדש 19 רחב של benq עכשיו יש לי בעיה כזאת שכל פעם שאני לוחץ יעני על העכבר וכביכול מסמן סתם משהו בחלק התחתון של המסך הוא משתבש, כשאני עושה רענן הכל עובר. הנה דוגמא: אשמח לעזרה בנושא. איתי

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by megaPipe,

ישבתי על המחשב ופתאום קיבלתי מסך כחול אחרי ריסט הווינדוס לא עולה ונותן הודעה : NTLDR is missing מה עושים ? תודה לעוזרים!

14. Started by croetro,

שמתי עכשיו Floppy במחשב, חיברתי את הכבל שלו ללוח אם ל-FDD כמו שרשום בחוברת של הלוח. הלוח אם : ga-ex58-ud5 gigabyte הלכתי לביוס ועשיתי ב Floppy support Enabled עשיתי שמירה ויצאתי. אני נכנס למחשב שלי. מופיע שם הפלופי אבל כשאני מכניס דיסקט ומנסה להיכנס או לעשות פירמוט לדיסקט הוא לא נותן ורושם שאין דיסקט בכונן. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אוקי אז יש לי את הלוח הנל ואני כבר עובד עליו ומבסוט יש לי 2 דיסקים RAPTORS שמחוברים לחיבור SATA 1 ו2 והם עובדים בRAID 0 נהדר מהיר מאוד. יש לי עוד 3 הרדיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי עוד אחד לחיבור SATA 3 והוא גם זיהה אותו נהדר, יש לי עוד 2 דיסקים שאני רוצה לחבר חיברתי לחיבורים הכתומים הEZ FLASH והוא לא מזהה לי אותם ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא מצאתי איך לאפשר שהלוח יזהה אותם אודה למי שיש ניסיון או רוצה סתם לנסות לעזור ,לעזור לי תודה מראש ושנה טובה לכולם.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  16. יש לי לוח אם P3 דיסק קשיח ישן הוא לא נקלט, לא על SLAVE ולא על MASTER גם כשהוא בודד. אך כשאני מג'מפר אותו על CS הוא נקלט (בודד). למה זה? אולי משהו בלוח? נדמה לי שעל מחשב אחר הדיסק קשיח עובד כרגיל אך דיסקים קשיחים אחרים על אותו לוח אם בעייתי עובדים טוב בכל ג'ימפור.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by uriya,

שלום לכולם רכשתי לי היום כרטיס טלוויזיה משום שרציתי לקלוט את השידורים של hot במחשב, אז אצתי רצתי לי ורכשתי לי גם מנוי ב-hot אבל כשאני רוצה לראות משהו הצבעים לא טובים קיבלתי עם הכרטיס תוכנה לצפיה אך ללא הועיל, שיחקתי עם הצבעים עם ה-כ-ל!!, אך ללא הועיל, יש לציין שאני מקבל סאונד..... (לא שזה משנה?!) אז תגידו לי איך לפתור את בעית הצבע?, האם זו בעיה בכבל?, האם זו בעיה בכרטיס? תודה מראש אוריה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. מדובר בR1950 PRO 512 SHPPHIRE הקטע הוא שחיברתי אותו ללוח אם אבל יש לו עוד חיבור בצד כזה של חשמל של 6 פינים ואין לי דבר כזה בספק.... המחשב שלי הוא במפרט.... יכול להיות וקיים מין מתאם שמחברים לחיבור מולקס וציהיה לו יציאה של 6 פינים? מרובע כזה? אן שאני חייב ספק חדש? כי מה שקורה הוא שהמחשב נדלק המאווררשלו נדלק אך אין תמונה והוא מצפצף כאילו אין כ.מסך.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by amitshental,

יש לי כרטיס קול OB של אינטל בלוח אם של אינטל DG965WH. בזמן האחרון הוא עושה לי רעשים סטטים מוזרים, פרמטתי אותו כבר פעם אחת ובדקתי, הבעייה היא לא ברמקולים אלא בכרטיס. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. בקצה של הכרטיס מצאתי את השקע המתאים אבל בקצה השני יש לי שתי חיבורים דקים כמו של לדים ואני לא יודע לאיפה הם הולכים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. שלום כולם היום בזכות הגשם היתה קפיצת חשמל פה קיצר המחשב של אבא שלי היה מחובר לחשמל ודלוק עכשיו המחשב אבא שלי בא להדליק אותו ואני מקבל פוסט ואז מתחיל הזה של הווינדוס להטען ואז הוא רושם Data eror reading frive C abrot?ingore?retry?fail? לחצתי ריטיי והמשחב נתקע אין מה לעשות הוא לא מכון לעלות תווינדוס אפילו במצב בטוח דרך אגב המשפט הוא 128 ראם 500 הרץ פנטיום 3 מערכת הפעלה 95 המחשב לא עבר פורמט 7 שנים ואי אפשר לפרמט אותו כי יש עליו חומר חושב של העסק של אבי האם יש איזושהיא דרך לעלות תווינדוס ולגבות תדברים?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by reyrey_200,

שלום, יש לי בעיה כאשר אני עושה ריסט אחרי שיש עידכונים או שאני מתקין איזה תוכנה שמבקשת ריסטארט אז אני עושה אבל אז אחרי שהויסטה עושה את הטעינה של הפסים הירוקים נהיה מסך שחור ולאחריו מסך כחול שמופיע למשך 2 שניות שרושם משהו על הארד דיסק עם דאמפ,ורק המזל אחרי כמה פעמים המחשב עולה נורמלי.אני כבר מפחד לכבות את המחשב מה לעשות ? [יש מצב שזה קשור לכך שעשיתי OC]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Ram-,

שלום הסיפור המלא : דודתי ביקשה ממני להחליף לה את הסי די רום , דבר שעשיתי עשרות פעמים , החלפתי לה אותו ללא שום בעיה ותקלות והמחשב לה יפה . לאחר מכן היא ביקשה שאני יתקין לה משחקים של ילדים קטנים (הדיסקים שמקבלים במקדונלדס למשל ) . הכל הלך חלק עד שראיתי שמעולם לא עשו לה עידכון לווידואוס , עשיתי לה עידכון ולאחר שהתקנתי לה DirectX9.c המחשב פשוט נכבה , ניתן לציין שהא לא יציב מאז . אמרתי לעצמי אולי זה בגלל שזה מחשב חדש ווינדאוס XP חלש מידי בשבילו , החלטתי להתקין ווידואוס 98 אבל הוא נכבה גם כשאני מנסה לפרמט :\ . בקיצור : משום מה לאחר שכמה זמן המחשב עמד ולא עשה כלום , ברגע שניסיתי להתקין לו כמה תוכנות הוא התחיל לקרוס ללא סיבה , חיבורי החשמל מחוברים , הטמפרטורה של המעבד נמוכה והכל…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by tomas18,

היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by mp91,

כול פעם שאני מדליק את המחשב אז יש לי את התמונה של הלוח אם ואז יש לי מסך של אפשרויות בחירה להעלת הווינדווס ואז כול פעם שאני לוחץ על start noraml windows זה מגיע לאותו חלון של לוח האם ועוד פעם רץ האפשרויות... זה לא בעיה אצלי אלא אצל חברי שלי DORELI

• 6 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.