תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אהלן; יש לי נגן סאנדיסק E140 ששאלתי מאחותי לאחרו מותו הפתאומי של אייפודי היקר ; בכל מקרה, הנגן הפסיק להזדהות ע"י המחשב (בתחילה הוא היה מזוהה). אני חושב שיתכן שזה קורה כתוצאה מניתוק לא בטוח של הנגן מהמחשב (למרות שאני מקפיד לעשות זאת....), בכל מקרה, יש דרך כלשהי לתקן זאת? *אני בטוח שזו לא בעיה במחשב עצמו, מאחר וניסיתי לחבר את הנגן ב3 מחשבים שונים, והוא עדיין מסרב להזדהות.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשבו מדובר ב2 מחשבים מחוברים ברשת, המחשב שלו דפוק והשני בסדר הוא ניסה תוכנות להסרת ספייוור ואנטיוירוסים כמו Ad-Aware Spybot search & destroy Spysweeper Reg supreme pro ונורטון אנטי וירוס. וכלום לא עזר. הבעיות הן (ציטוט שלו ממסנג'ר) "כל פעם שאני מדליק את המחשב, יש לי אינטרנט לסביבות 10 דקות, ומהעשר דקות והלאה הוא מאט עד שהוא מפסיק לפעול ואני לא מצליח לפתוח שום אתר או להוריד כלום ורק האיסיקיו והמסנג'ר עובדים" יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה או איך מסדרים את זה? (הוא חושב על פירמוט אבל הוא ביקש ממני לשאול אותכם קודם) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון של artifacts מוזרים על המסך: [תמונה] מפרט: 2.4 P4 9800PRO 128 MB 512 DDR 400 שום דבר לא ב-OC ניסיתי לשחק עם ה-Refresh rate ועם הרזולוציות ניסיתי לעדכן דריבר אבל זה לא ממש עזר. הפסים מופיעים בדרך כלל בצורה הזו (רוחב משתנה מפעם לפעם) ובצבעים שונים. רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים, אני חדש פה, ולמען האמת ההבנה שלי במחשבים קרובה לאפס.. הדבר הכי מסובך שעשיתי היה להוסיף עוד מקל RAM, וכנראה שגם את זה לא כמו שצריך.. התקנתי כרטיס RAM נוסף במחשב שלי, בגלל שהוא לא זהה לכרטיס האחר, התקנתי אותו על אותו ערוץ. בכל מקרה, מאז שהתקנתי את הכרטיס- אין סאונד במחשב. ההנחה שלי הייתי שההתעסקות שלי בתוך המחשב הוציאה משהו מהמקום, אבל אני לא מצליח לראות משהו לא בסדר. אני משתמש בכרטיס קול OB. בנוסף זה משום מה עשה בעיות עם SC2, שקורס לי אחרי משהו כמו 15 דקות של משחק, אבל זה לא קשור אליכם, ומשום מה קורה רק עם SC2. כל עזרה שתוכלו לתת- תבורכו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מדובר ב compaq presario 2100 שקע החשמל הפנימי נשבר עקב שמוש אלים שאלתי האם docking station מספק חשמל דרך הסוקט של הdock או שצריך לחבר את התקע הרגיל הסיבה לשאלה היא שנראה לי שיש סיכוי שזה יצא יותר זול מתיקון הנייד ה א/ע רות יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חברים שלום אני זקוק לסיוע דחוף לעדכן הדרייברים במערכת שלי להלן הדרייברים ותנו לי קישורים להוריד דרייברים עשכניים NVIDIA GeForce 7600 GT Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825 Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820 Marvell Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Ports ITE IT8212 ATA RAID Controller Intel® ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 Intel® P965/G965/G35 PCI Express Root Port - 29A1 Intel® P965/G965/G35 Processor to I/O Controller - 29A0 Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 Intel® ICH8 Family USB Universal Host…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה חמורה עם FX5200 כלומר עם הדריברים NVIDIA חברה איומה יתר לא קונה ממנה אני עבדתי כמה חודשים עם הדריבר 93.71 הFPS בלי כל תוכנה היה מזעזע בNFS CARBON 1280X1024 (על פילטר LOW) ובהרבה משחקים והיום חזרתי ל81.98 הFPS היה הטוב פי 20 אבל הטקסט על המסך מזעזע נראה מעוות כמו בצגי הLCD של החברות הלא ידועות הצג הוא סמסונג סינסמאסטר 740N יכול להיות שיש הגדרה או תוכנה שתפתור את הבעיה ועוד דבר נוראי עם NVIDIA VIVO פשוט הדריבר לא עובד עם מלא כרטיסים גם מסדרה 7 ו6 יש קוד 10 בהתקנה של הדריבר חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא דברים תודה לכל העונים ועל תגידו פתרון כמו שדרג לATI X1300 (כרטיס שראיתי אותו אצל חבר שלי והוא טוב) וגם DX9 החדשים מורידים FPS זה תופעה כניראה שאנשים ירכשו כרטי…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל כמה זמן מופיע לי מסך כחול עם כתוביות לבנות לשניה בערך.. ואז המחשב עושה ריסטרט.. מה יכול להיות? הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המסך הזה כבר כמעט שנה ,אני מרוצה ממנו מאוד מאוד חוץ מדבר אחד שבמשחקים מסויימים הוא נותן לי רזולוציה מקסימלית של 1024x768 . הבעייה היא לדעתי כי הוא לא מותקן כי כשניסתי את המחשב עם מסך אחר זה נתן לי . חיפשתי בכל העולם דרייברים למסך חחח אז למי שיש מושג איך אפשר לסדר את זה או מאיפה אפשר להוריד דרייברים אני אשמח מאוד . תודה מראש הנה קישור למסך עצמו עם הדגם והכל http://www.midicom.co.il/prodDetails.asp?productid=1701&catid=54
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום גברים !! הבעיה כזו --פירמטי את המחשב הכל עובד מצויין רק הכרטיס קול לא עובד 1-במנהל התקנים הכל בסדר-הכרטיס מזוהה כולל דרייבר ואומר " ההתקן תקין " 2-דרך שורת משימות גם מזוהה-לא על מצב " השתק " ווליום תקין 3-רמקולים תיקנים ומחוברים 4-בקיצור הכל מחובר ומותקן פיקס --אבל לא ע ו ב ד -- 5-מחכה לתשובות ועצות--אתם תותחים אן אלכם --
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ביומיים האחרונים אני סובל מבעיה כאשר אני נמצא במשחק מסוים או צופה בסרטון וידאו המחשב נתקע וחוזר לעבוד אחרי שלוש שניות עוד פעם נתקע אחרי שאני יוצא מהיישום רושם לי את ההודעה הבאה : תמונה http://i15.photobucket.com/albums/a385/tamr/1818b3f5.jpg תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (P3 500MHZ) שעד לא מזמן מערכת ההפעלה שלו הייתה WIN XP. עקב חולשת המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין 98 אלא שמאז שהתקנתי אותו המחשב עובד בצורה מוזרה... קודם כל, מופיע לי רק 2GB במקום 12 (גם במצב דוס) דגם הכונן: W.D 136AA בעיה נוספת היא שהמחשב פעם כן עולה ופעם לא עולה... כאילו, יותר מפעם אחת העלתי את המחשב והוא הפסיק להגיב עוד לפני עליית הBIOS.. זה קורה בדר"כ אחרי שאני נמצא בביוס בשביל לבדוק דברים.. הבעיה הגדולה ביותר היא טמפ' המעבד... לפי הביוס היא 97 מעלות! אבל כשאני נוגע בהיטסינק לא לא חם בכלל.. מישהו יודע מה לעשות עם הבעיות הללו? תודה, עידו
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רושם מהמקלדת וירטואלית יש ברשותי מקלדת מייקרוסופט אלחוטית והיא פתאום לא עובדת שמתי בטריות חדשות לא פועל הדרייברים בסדר מה הבעיה :'(
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני אנסה לפרט כמה שאני יכול. בדרך כלל כששחקתי משחקים כמו LoL או SC יכולתי לשחק על הכי גבוה עם 60 FPS בזמן שאני מדבר עם אנשים בסקייפ ושומע מוזיקה דרך FF במקביל. לפני כמה חודשים זה השתנה. SC אני משחק על הכי נמוך ו-LoL אני עם גרפיקה יותר נמוכה וגם לא יכול להפעיל דברים במקביל. אני לא יודע בדיוק מה קרה, אני לא ממש יכול להצביע על משהו ספציפי, הניחוש הראשון שלי היה שמשהו קרה לזכרון (יש לי 2X2GB DDR2) אבל אין לי מושג איך בודקים את זה או כמה זה ניחוש קרוב למציאות. המפרט שלי: intel Q9550 (בלי OC) 2X2GB RAM DDR2 1100MHz (לא זוכר איזה חברה) Gigabyte EP43-DS3L ATI Radeon 4870HD 512MB HD של סאמסונג 640GB, לא זוכר בדיוק אבל הוא איטי. מערכת הפעלה win…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צרפתי קובץ עם כל התוכנות שנפתחות עם עליית המחשב שלי (LENOVO) הייתי מעוניין לדעת מה אפשר לבטל ולמה? תודה לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:00:35 המשך של הקובץ [br]פורסם בתאריך: 27.03.2008 בשעה 15:01:37המשך(חלק אחרון)קובץ מצורף[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה שאני מדליק תמחשב אז יש לי תסריקה הזו של הזיכרון ולפעמים הסריקה עוצרת ואז זהו המחשב לא עולה ובשביל להעלות תוינדוס אני צריך לכבות אותו לחכות 2,3 שניות ואז להדליק.. כאילו אני לא יכול לעשות ריסט מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה מחדש את המחשב הוא לא מזהה את הכניסת USB של המפצל USB שאר הכניסות הוא כן מזהה (מקלדת) מה שאני עושה זה מנתק ומכניס שוב וזה עובד אחרי זה..
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה , בעליית המחשב מופיעה הודעה בביוס "NTLDR is missing " ו "alt+ctrl+dell " to restart " מה זה ? ומה עושים עם זה? תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי מעבד e6550 עם 1333fsb עכשיו בתוכנה cpu-z כתוב לי שמהירות הבאס של המעבד היא 333mhz ,ויש לי זכרונות שהם 800mhz האם זזה חונק אחד את השני? , ואיך הfsb משחק פה ? תודה לעונים ,לידור .
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
של פעם שאני מנסה לצאת למצב המתנה המחשב מודיע לי "מנהל ההתקן של QUICK LAUNCH BUTTONS מונע מהמחשב לצאת למצב המתנה" ניסיתי להתקין דרייבר של HP שאמור לפתור את הבעייה - לא עזר ניסיתי להסיר לגמרי - לא עזר ניסיתי להתקין דרייבירים של חומרה אחרת - לא עזר ניסיתי להשבית את ההתקן - לא עזר המקסימום שקרה זה שקיבלתי מסך כחול במקום הודעה יש לי מחשב HP PAVILION 1351EA אני תקוע עם הבעייה הזו כבר שנה. למישהו יש מושג איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב DVD של SONY די חדש עכשיו הבעיה היא כשאני צורב קבצים על דיסק DVD (עם נרו) ואין בעיות במהלך הצריבה ואחרי שהוא סיים אני נכנס לתקייה של הכונן אני לא רואה שום קובץ למרות שאני יודע שיש בתוכו את הקבצים אני יודע שיש בתוך את הקבצים בגלל שדיסק אחד צרבתי תוכנה לבדיקת זיכרונות RAM והוא עלה דרך BOOT אבל דרך הוינדוס אני לא רואה כלום. ניסיתי כמה דיסקים הכול אותו דבר בבקשה משהו שיעזור לי!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-