עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. קודם כל סליחה אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא מצאתי משהו אחר... היום גיליתי כי גם בכונן D וגם בכונן C יש לי תקיית Windows, הבעייה היא שהתיקיות תופסות יחסית הרבה (כל אחת GB 1.6) ואני רוצה למחוק את התיקייה של הוינדוס שבו אני לא משתמש... לכן האם יש דרך לדעת באיזה וינדוס אני משתמש? של D או של C? תודה

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט במאוורר שעל הכרטיס מסך? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by V-rs,

שלום לכולם יש לי בעיה שהתדר רענון נשאר על 60HZ למרות שאני בוחר 85HZ או כל תדר אחר הגבוה מ60 . הוא מראה לי שזה עומד על 85HZ אבל בפועל זה עדין 60HZ. יש לי את הCATLAYST האחרון על WINXP. הסרתי דרייברים לכ.מסך+מסך+DRIVER CLEANER והתקנתי מחדש אבל שום דבר לא עזר. אשמח לרעיונות לפני פירמוט... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או תוכנה, היה לי צורב ישן מאוד שחשבתי שאולי יעבוד במחשב שלי אז חיברתי ולא עובד עכשיו שניסיתי להחזיר תכונן הרגיל שלי והמחשב לא מזהה אותו. מדובר בכונן DVD (לא צורב) שאני לא יודע מה סוג החיבור שלו אבל המחשב בערך בן שנה אז אני מאמין שזה לא חיבור ישן מידי. בין המחשב לכונן יש 2 חיבורים אחד חשמל ואחד שנראה כמו השמאלי פה http://www.maadiran.com/persian/IMAGES/sata-pata.jpg תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by zvikico,

הי. לאחרונה שדרגתי את המחשב, ולאחר השדרוג אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. זה עבד מצויין קודם. המערכת: מעבד אינטל, לוח אם Asus P5N-D (צ'יפסט nVidia 750i). כרטיס מסך בודד Gigabyte GV-NX86T256H שמבוסס על nVidia 8600GT. מערכת הפעלה XP Pro SP3. מריץ דרייברים הכי עדכניים של nVidia לכרטיס מסך, ללוח אם, דרייברים של Asus. החיבור בעזרת כבל S-Video. הטלויזיה היא טלויזיה רגילה פשוטה (מסך CRT), תומכת PAL ו-NTSC בצורה אוטומטית. הכרטיס בעל יציאה שדומה בצורתה ל-VIVO, אבל מגיע עם מתאם שמתחבר ל-S-Video ו-RCA (להלן תמונה). http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-125-070-14.jpg&Image=14-125-070-09.jpg%2c14-125-070-10.jpg%2c14-125-070-12.jpg%2c14-125-070-13.jpg%2…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by moshe20,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את הקטליסט של כ רטיס המסך מופיע לי ההתראה הבאה ]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by M4z3,

אהלן, עשיתי פורמט לפני מספר ימים, ולאחריו הופיעה לי תקלה מוזרה: כל משחק שאני מעלה על המחשב, עולה בלי בעיה, עובד כ3 דקות ולאחר מכן משבית את המחשב לגמרי, כך שרק ריסט עוזר להעלות אותו. הכרטיס מסך שברשותי הוא 6800XT. עדכנתי את הדרייברים הכי חדשים ויש לי DX מעודכן גם כן. למישהו יש רעיון לסיבה שיכולה לגרום לתקלה מסוג זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by alonezer,

היום התקנתי XP על המחשב שלי ופתאום הופיע מסך כחול ואז הרחתי פלסטיק שרוף ואני מסתכל במחשב ואני רואה שקבל מולקס עם 3 יציאות נשרף לגמרי וכל החוטים שלו נהרסו. החלפתי ספק כוח וחיברתי אותו. עכשיו כשאני מנסה להדליק המאווררים מסתובבים לכמה שניות ומתכבים וככה בלופ אינסופי. הוצאתי את הזיכרונות ואת ההארדדיסק והכל אז כנראה הבעיה בלוח אם לא? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  9. תצורת המערכת שלי לפני התקנת הקירור החדש הייתה כדלקמן: ווינדוס XP PRO 2 הרדיסקים שמאוחדים על ידי רייד 0 - מזוהים בביוס. לאחר החלפת הקירור ונקיון המארז הדבר היחידי שהתבצע מבחינת הגדרות זה איפוס לביוס, אבל כל ההגדרות שוחזרו לאלו שהיו לפני ההתקנה, הבקר מזהה את ההרדיסק וכשאני מנסה להעלות את המחשב במסך שמציג לי בחירה של סייפמוד ההתקנה קופאת בקובץ mup.sys לפי המלצת מיקרוסופט אני אמור להשתמש בrecovery console כדי לשחזר אבל מה שמפחיד אותי שאני צריך להתקין את הבקר רייד מחדש עבור זה והשאלה שמתבקשת כאן היא האם אחרי ההתקנה ההרדיסיקים שמסודרים במערך נכון לעכשיו יזוהו בדיוק אותו באותו אופן וכל המידע ישמר או שמא בסידור המערך מחדש יוזוהה ההרד דיסק כחדש לחלוטין ???? עדכון: …

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. באמצע התקנת ווינדוס במחשב הבא לוח אם כלשהו של MSI מעבד סלרון 1700 מג"צ 768 זיכרון והארד דיסק אחד כל פעם אחרי שאני מכניס תקוד של הווינדוס וממשיך בהץקנה אני מקבל מסך כחולל וריסט.. בדקתי זכרונות והם תקינים..מה עוד יכול לגרום?

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by [NOS],

נכנסתי ללינק הזה http://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/maxtor_desktop שמופיע במדור ה FAQ בתור תוכנה לבדיקת ההרד-דיסק של מקסטור, אבל אני לא מבין מה להוריד פה ... מישהו יכול להסביר לי איזה קובץ אני מוריד משם בשביל לבדוק את ההארד דיסק ? תודה רבה, דור

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. Started by shimonsky,

יש לי תושבת AGP שאני מנסה להחליף לו כרטיסים (עובדים ) והוא לא מראה תמונה . הכרטיס OB עובד זו יכולה להיות בעייה של הגדרה ב-BIOS או בחומרה או שזה AGP שרוף ?

13. מידי הפעם, המחשב נתקע, חלונות לא מגיבים (בעיקר דפדפנים) ואז כל תוכן שלוחם העבודה נעלם, ושוב מופיע מחדש אך ללא החלונות ש"תקעו" את המחשב. מה זה יכול להיות? אין לי וירוסים (אבל היו) WIN XP PRO

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by J_Son,

שלום כולם, המחשב אצלי כבר שנה ולא עשה שום בעיות, פתאום אף disk on key שאני מכניס לא עובד ! וגם לא משנה לאיזה סלוט.. אף על פי כן, המקלדת+עכבר עובדים דרך USB אלחוטי ועדיין ממשיכים לפעול.. מה עושים?? :s05: תודה...

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  15. האם זה אפשרי.. שלא משנה מה אני יעשה במחשב.. סיבוב המאוורר יהיה קבוע.. כנ"ל לגבי צריכת החשמל.. האם זה אפשרי שכל הזמן המחשב יצרוך אותו החשמל.. בלי שום שינוי..? (בעזרת תוכנה או בביוס או משהו בסגנון..)

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  16. קניתי לוח אם ULTRA D אחרי שהוא עבר מוד ל-SLI (לא ידעתי את זה) ובנוסף רכשתי גם כן 7900GTO כל זה נקנה ב-EBAY. כאשר ניסיתי להתקין את כל זה יש אי התאמה, עם הכרטיס הזה המפרט לא עולה, חשוב לציין שהכרטיס עובד על לוחות אחרים גם כן על ULTRA D אשר לא עבר את המוד וחשוב לציין שעם כרטיסי מסך אחרים הלוח אם עם המוד כן עולה. נבדקו כרטיסים כגון X1300P ו-6600 ו-X300SE. מה אפשר לעשות?

17. Started by prigat_a,

לא יודע אם זה שייך לתוכנה או חומרה אבל זה שניהם פחות או יותר.. רכשתי כבל USB TO IDE CABLE ושאני משתמש בו זה כאילו עובד רק בפעם הראשונה, כלומר: חיברתי הרדיסק (1) ללפטופ וזה עבד וכאשר ניסיתי לחבר הרדיסק (2) אחרי זה כבר לא עבד. לקחתי את הרדיסק (2) למחשב אחר חיברתי אותו שם וזה עבד. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. שלום רב, לאחרונה נתקלתי בתופעה מאוד מרגיזה. כאשר אני מעביר קבצים בין המחשבים המחוברים לרשת הביתית אני מקבל את המסך הכחול הבא או לחילופין המחשב פשוט קופא ונתקע. אני חייב לציין שעד עכשיו התופעה קרתה רק במהלך העברת קבצים ברשת אך אני עדיין לא בטוח שזה מצביע על מקור הבעיה. אשמח לשמוע את עצתכם בנושא, תודה. עידכון: במסך הכחול מצויין כי הקובץ TCPIP.SYS הינו הגורם לתקלה. מה שמחזק את החשדות שלי כי מדובר בתקלה שנגמרת בעת שימוש בשיתוף קבצים ברשת הביתית. האם מישהו יודע כיצד ניתן לתקן את הבעיה בקובץ TCPIP.SYS? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  19. לא מצאתי פורום מתאים... מצטער.

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by yakir1111,

חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by RayZ,

יש לי מחשב AMD (מפרט מלא בצד). בקיצור, היה לי 512MB, מדובר במחשב די איטי שעובד ממש לא כמו שהוא צריך לעבוד. הוספתי היום עוד 512MB לחגיגה ועכשיו יש 1GB זיכרון. עכשיו. יש פה מחזה מוזר. אני מפעיל את המחשב. שום דבר לא פתוח (רק Messenger) ולא יותר מזה. בקיצור, אני בודק.. אני רואה שהמחשב תופס 470MB מהזיכרון, וזה פשוט מוזר. כמעט ושום דבר לא פתוח.. בקיצור, לפני שהיה לי 1GB, היה כתוב שהוא תופס משהו כמו.. 320MB גם ככשום דבר לא פתוח. עשיתי סריקה, לא עזר.. מה קורה כאן?

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by _Daniel_,

למה הגה חדש של לוג'יטק לא עובד עם GTA SAN ANDREAS??? המשחק מזהה את ההגה אבל הדוושות לא פועלות וההגה עצמו כן.. עם משחקים אחרים ההגה כן עובד והדרייברים שלו מותקנים ועובדים.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by dotans75,

שלום לכולם שאלה בנוגע להתאמת ספק כח. במחשב עם לוח אם בעל זכרונות RD-RAMישנו חיבור לצמה נוספת שיוצאת מספק הכח בעלת שישה חוטים. האם חיבור זה הוא חובה? איפה משיגים ספק כח עם צמה כזו? תודה מראש דותן

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. Started by O-F,

אני מכניס דיסק לכונן, אבל לא קורה כלום, הוא לא קורא אותו. ניסיתי לפתוח את המארז אולי ברח שם איזה חיבור, אבל לא, כול החוטים היו מחוברים. ורשום לי גם שההתקן עובד טוב. מישהו יודע מה הבעיה?? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  25. קניתי היום כרטיס קול creative audigy 2 value OEM. הסרתי את כרטיס הקול הישן שמורכב על לוח האם, ובעזרת דיסק ההתקנה שקיבלתי עם כרטיס הקול החדש התקנתי אותו. אחרי הפעלה מחדש, ניסיתי להפעיל קובץ מוסיקה אבל קיבלתי את השגיאה שבתמונה המצורפת. מדי פעם השגיאה לא מופיעה, אבל תוכנת המוסיקה פשוט נתקעת! מה הסיבה? עריכה: בסוף הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול לכונן, ודרך מנהל ההתקנים עשיתי "עדכון" לכרטיס קול שלא זוהה (למרות שאת הדרייבר השלם כבר התקנתי מהדיסק!). בכל מקרה, אחרי ההתקנה הזאת, כרטיס הקול התחיל לפעול. אבל האיכות היא על הפנים :-X. יותר גרועה אפילו מהאיכות של כרטיס הקול שהיה מובנה על לוח האם! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים