עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המצב הוא כזה, היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. screwy במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה שלה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לוחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... מה לעשות? תוספת: העברתי את הנושא לפה מכיוון שנאמר לי שהדבר יכול להיות קשור בהגדרות הביוס. אז תגידו, מה לשנות שם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Nativus,

טוב אני לא דפוק אבל נגעתי במשהו בהגדות של הלוח אם, הורדתי את האפשרות של NUM משהו בADVANCED MOD [לוח אם של ASUS] עכשיו הבעייה כזאת ! המחשב נדלק אבל המסך שחור - המקלדת לא עובדת[יש מנורה 1 במקלדת אבל אי אפשר להדליק אחרות הם יענו תקועות.] , העכבר לא עובד![אין בו אור, רק בשנייה 1 שמדליקים תמחשב והוא נכבה] בטוח צריך לאפס תלוח אם אבל אני לא יודע איך , אז תגידו ראיתי צריך להוציא את הסוללה העגולה הזאת, עשיתי את זה בזמן שהמחשב מכובה וזה לא עבד עדיין מסך שחור וכלום לא עובד בבקשה עזרה זה מאד דחוף. !!! לוח : H61H2-M3 DVI H61 B3 ECS זה בדף של ההזמנה של המחשב. וזה על החוברת של הלוח אם: MTHERBOAD P8H61-M LE

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by shalito,

אני לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום כרטיסי מסך... פה מצאתי יותר מתאים... היה כרטיס מסך 8800GT עם דרייברים מותקנים הוא נהרס לי... אז רציתי לוודא שזה באמת הכרטיס מסך שנהרס לי וביקשתי מחבר שלי שיביא לי את שלו.. יש לו.. ATI RADEON 5XXX משהו... והתקנתי גם את הדרייברים שלו.... עכשיו קניתי כרטיס מסך חדש... 6870... והתקנתי גם את הדרייבים שלו... השאלה היא האם אני צריך למחוק את הדרייברים של הכרטיסים הקודמים?? אם כן אז איך אני עושה את זה תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

שלום, יש לי כאן מחשב נייד של אסוס. הדגם X73E. בעלת המחשב טוענת שהוא לא נדלק לה בכלל. אבל כל פעם שהוא מגיע אליי הוא ללא בעיות. יש לה שני מטענים (אחד מקורי בוודאות, זה שאצלי) כך שלא נראה לי שהבעיה במטען. יש לכם הצעות? רעיונות? מישהו כאן נתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב המחשב בין יותר מ-3 שנים. במהלך תקופתה אחרית זה קרה פעם אחת וכשהיא שלחה את זה למעבדה קרה להם בדיוק מה שקורה אצלי. הוא פשוט נדלק ועל כן הם לא סידרו כלום. עכשיו הוא כבר לא באחריות והיא לא רוצה סתם לשלם כסף על בדיקה שלא תעזור כי המחשב עובד. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by idoyi,

דוד שלי נכנס במחשב שלו לאיזה אתר ולא יודע מה הוא עשה... עכשיו יש איזה פופס אפ שעולה לו כל הזמן שהוא באינטרנט ואי אפשר לצאת ממנו רק דרך סיים משימה איך אני מעיף לו את זה... יש איזה תוכנה שמנקה מהדברים או שזה נמצא באיזה מקום ספציפי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  6. Started by DontPanic,

שלום לאחר התקנת win 7 64 bit על מחשב חדש (זה המחשב שלי שמופיע במפרט מחשב ) הופיע מדי פעם מסך כחול (במיוחד במשחקים- mw2-) עם הודעה משהו בסגנון - שהוא זורק כתובות פיזקליות וליד זה מספרים רצים- לא הספקתי לצלם זה קורה מהר מדי. פירמטתי את ההארד דיסק אתמול (seagate ST3500418AS‎ ) והתקנתי שוב אתמול, כבר בהתקנה בשלב שבו המחשב עושה פעם ראשונה ריסטרט וחוזר להתקנה קיבלתי עוד פעם מסך כחול- המחשב איתחל את עצמו וחזר לאותה נקודה ההתקנה, סיימתי את התקנה ולאחר כמה שעות עבודה קיבלתי שוב מסך כחול כמו כן אח"כ היה משהו מוזר שבו לא הייתי יכל ללחוץ על הסמלים בלוח העבודה (על התחל ושורת משימות היה אפשר ללחוץ) עד שלא אתחלתי את המחשב. עשיתי בדיקה לזכרונות עם memtest 86 במשך לילה (מצורפת תמונה),…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by waizman,

היום אני מעלה את המחשב לאחר שידרוג לוח (אתמול הכל היה בסיידר) ופתאום 3 כוננים שמקורם בהארדיסק פיזי אחד - מדווחים כלא מפורמטים ו XP שואל אם אני רוצה לפרמט... דרך דוס אין שום בעיה של קריאה מכוננים אלה להבדיל מכונן אחד ואותו פירמטתי. איך אני מחזיר את הכוננים לתיפקוד מלא ולמה נגרמה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. פנטיום 2 266, HD WD 30G. המחשב היה תקין עד שהועבר דירה, ואז פשוט לא ראה את ההארדיסקים (היו לו 2 אז) באתחול, אחרי חיבורים ניתוקים והתעצבנויות התברר שרק היה צריך לאפס את הביוס. העפנו HD אחד שעשה רעשים, השארנו רק את ה30G, אחרי כמה זמן, שוב - מדליקים את המחשב ומקבלים "operation system not found". פתחתי את המחשב, הכל נראה בסדר, הדלקתי אותו - עובד. היום שוב - אני מדליק את המחשב - אין הארדיסק. כיביתי, שיחקתי עם הכבלים מאחורה, - איזה פלא! יש הארדיסק. אבל המחשב נתקע בעליה של וינדוס :-\ (אני מקווה שזו בעיה אחרת ולא קשור לקודמת) בקיצור - מה יכול לגרום ל"העלמויות" כאלה של ההארדיסק? ההארדיסק יחסית חדש, תקין ועדיין בטווח האחריות. יכול להיות שזה קשור לכרטיס מסך שיושב קצת חופשי? (הוא הר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Sargon,

נראה לי שיש לי איטיות בדפדפן הכרום שלפעמים חלק מהאתרים לא עולים או לוקח להם מלא זמן לעלות. כשבדקתי את אותם האתרים על אותו המחשב עם דפדפן אחר(OPERA) לא נראה שהייתה בעיה כלשהיא והכל עלה מהר. בנוסף אתמול פעם בכמה זמן דפדפן הכרום התחיל "לשתות" לי את כל ארבעת הCORES כך שהCPU שלי היה כמעט על מאה אחוז, זה קורה לדקה שתיים ואז מפסיק. לא ברור למה. יכול להיות שזה באמת בעיה עם כרום? איך מטפלים בזה? (אני אבדוק אם יש עידכונים)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  11. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש במארז הנ"ל. הבעיה שיש שם (בקידמת המארז) חלונית שאמורה להציג טמפרטורה ואינה עובדת. אין שום חומר מודפס (מדריך) לחיבור הנ"ל. אשמח אם מישהו יוכל לתרום מידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Prophecy,

אתמול המחשב הפסיק לעלות. הוא כל פעם מגיע לחלק שבו הוא צריך להעלות את ווינדוס מההארד דיסק שלי ואז מאתחל את עצמו שוב. יש לי הארד דיסק של 40 ג'יגה שמחולק לסי ודי. היום בבוקר ניסיתי לעשות כמה דברים: 1. העליתי את הגירסא קנופיקס של לינוקס מי שמכיר שלא צורכת התקנה ודרכה ניסיתי להיכנס להארד דיסק. התוצאות היו שהצלחתי להכנס רק לדי. ובסי מותקן הווינדוס. מה שמשמח זה שלא כל ההארד דיסק הלך (אני מקווה) אבל ווינדוס מותקן בסי. 2. ניסיתי להכניס שני דיסקטים של איתחול למחשב. (שלא נעשו במחשב שלי אלא של אח שלי ויש לנו בדיוק אותו מפרט עם אותו ווינדוס והכל.) אף אחד מהם לא עבד והראה שגיאה. כאן אני כבר לא יודע מה לעשות. יש לי תמונה של המחשב של סי אבל אני חייב להגיע לדוס כדי להעלות אותה. הלפ מי פלי…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , ההרדיסק שלי , HITACHI 160GB IDE לא רוצה להתפרמט, בPARTITION MAGIC הדבר הבא נרשם על ההרדיסק : (זה ההרדיסק הראשון..) מה עושים על מנת לפרמט את ההרדיסק באופן יסודי , ולהתקין מערכת הפעלה כמו שצריך ? תודה לכל מי שיעלה בי מידע! אסף.

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by redti,

נכון כשמעלים את המחשב רואים את כל הפרטים על גבי מסך שחור כמו בדוס בזמן האחרון אני רואה P3 467MHZ ובכלל יש לי 933MHZ מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BIR,

הנה אני יושב לי לתומי, משחק לי בCNCZH ונהנה ופתאום, בום! כל המסך שלי מלא בקווים בשלל צבעים, צורות ויקינטונים והגולם עצמו? אינו מגיב. אני עושה רייסט, מנסה לשחק במשהו אחר, אותה בעיה, קווים, תקיעה, עושים רייסט. בפעם השלישית, החלטתי להיות חכם, הלכתי לYoutube לראות סרטונים. באמצע הסרט שהיה מאוד מצחיק, המסך נהיה שחור, בום! עושה רייסט מעצמו, החלאה הקטנה. מה הבעיה פה? ואיך אני מתקן אותה? ...תודה מראש

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה במחשב. קודם כל, אני מתנצל שהכותרת לא מספיק אינפורמטיבית, זה פשוט משום שאין לי מושג מה הבעיה, קל וחומר איך לתקנה. אז ככה, אתמול המחשב עבד בסדר גמור, כיביתי אותו והכל היה בסדר. היום בבוקר הדלקתי אותו, על המסך הופיעו ההודעות הרגילות(Nvidia corp, 256Mb.... Western Digital X Gb S.M.A.R.T Enabled No בלה בלה בלה) ואז... חושך. המסך פשוט שחור, שום דבר לא עולה... חיכיתי 10 דקות, חיכיתי שעה, חיכיתי 8 שעות, כלום. ניסיתי להתעסק עם הביוס(לשחזר הגדרות, לשנות סדר בוט) ושום דבר לא שינה כלום... אני די "שולל" את הכרטיס מסך והמסך, שכן טרם מתי שהמערכת הפעלה צריכה לטעון עצמה הכל עובד פיקס, כנ"ל בביוס. אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר אחר... בביוס הוא מזהה את ההארד דיסקים ב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב, מחוברים לי 2 מסכים למחשב, אחד המסך הראשי DELL23 שמחובר ב DVI, השני הטלוויזיה 32 של סוני שמחוברת בHDMI כל פעם שאני מפעיל סרט HD ומעביר אותו לטלוויזיה יש קיטועים קטנים ונפילות FPS קטנות בזמן ההצגה. בדקתי משאבי מערכת לא נראה שיש עומס על המעבד או הזיכרון בזמן ההרצה, בנוסף כאשר אני מחזיר את הסרט ל DELL הוא עובד בסדר. המפרט מצורף פה בצד ימין, לעזרתם או ייעוצכם אודה. אני על CATALYST 12.3 כי החדשים עשו קצת בעיות (מחשב פתאום לא מחזיר תצוגה אחרי כמה שעות שהוא בIDLE)

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  18. Started by giloman,

אתמול התחדשתי לי בלאפטופ LG F1 עם 2GB RAM מעבד T2080 (מרום) שעליו יש גם כרטיס מסך משולב GMA950 את המחשב קיבלתי עם ויסטה וישר פירמטתי לXP . הורדתי את כל הדריברים מהאתר של LG התקנתי SP2 והכל נראה מצויין התקנתי על המחשב COD2 שאמור לעבוד בהגדרות נמוכות על הGMA950 (אם הוא עובד על mx440 אז למה שלא יעבוד עלGMA950 ) וכל פעם שהוא עולה הוא אומר שיש לו בעיה בDX ויוצא ניסיתי להתקין שוב את הדריבר ניסיתי להתקין שוב את הDX ניסיתי להסיר את הSP2 ואז להתקין את הDX ולא עוזר למישהו יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by sasonhaim,

בעיה במחשב נייד asus g550jk cn367h העכבר המקורי של המחשב שהוא עם כבל {לא אלחוטי} מראה שהוא מחובר, הdpi שלו עובד והכל אבל הוא לא זז מישהו יודע מה אפשר לעשות לגבי זה ? דרך אגב זה קרה לי גם עם עכבר בלוטוט הוא התחבר אבל לא זז. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  20. יש לי כונן LITE-ON DVDRW SOHW-1633S שהוא כונן שמפעיל CDs ו DVDs וגם צורב הוא יכול להפעיל CD אבל כשאני שם DVD הוא מתחיל להריץ אותו ואז עוצר ומריץ מחדש ושוב עוצר וחוזר חלילה ואי אפשר בגלל זה להכנס לדיסקים של DVD או לצרוב ל DVD מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה חלונות XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  21. יש לי כרטיס edimax 7317ug G USB2.0 הבעיה היא לא רשת תקשיבו: הוא עובד יופי טופי אבל שאני מחבר לא משנה מה ליואס בי יש ניתוק רשת והכרטיס עם אני עושה סריקת רשתות הוא לא מוצא רשתות ולפעמים מסך כחול יש לי חשד שזה הכרטיס USB 2.0 של ALI (חברה זבל אני לא מוצא דריברים פליז עזרה) יש בעיות וניסיתי את כל הפורטים פורטים מרוחקים יש פתרון מעצבן קודם לחבר את ההתקן ואז את הכרטיס אני חייב עזרה יש לי מחשב פנטיום 4 סלרון ישן שאין בו USB2.0 יש את 1.1 שבעברת קבצים הוא איטי בטירוף לכל מישה יש לו בעיה דומה כתבו כאן דיי כבר אני כותב דברים ורק אחד עונה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. שלום, הגיע אליי מחשב יחסית ישן: Pentium 4 עם לוח של אינטל (לא יודע בדיוק איזה) ספק 300W של HEC. וזיכרון 1GB המחשב בכלל לא נדלק.... עשיתי בדיקה לספק עם מחשב אחר והוא תקין. כמו כן, כשמחברים את הספק ללוח, אז נורה שנמצאת מתחת לחיבור 24 פין נדלקת, וגם הכפתור של הPOWER מאיר, אבל המחשב בכלל לא נדלק...!! אפילו לשנייה אין פעולת מאווררים, צפצוף או משהו שמצביע על כך שהמחשב נדלק... ניסיתי לבדוק (עד כמה שאני יודע) את הלוח - והוא נראה תקין - אין קבלים שרופים, ריח שרוף או משהו כזה... למישהו יש רעיון איך להתקדם מכאן? איך אני יכול לברר מה מקור התקלה ואיך ניתן להתגבר עליה? ??? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Diman82,

יש לי מקלדת אלחוטית וקורה לעיטים שהיא קצת "משתגעת" (מתחילה לכתוב הכל באותיות גדולות למשל), ובנוסף גם הפונקציות של העכבר נדפקות בחלק מהתוכנות (העכבר לא אלחוטי, לוג'יטק, למשל אי-אפשר לעבור בין חלונות).. האם זה רק בגלל שהסוללות חלשות מדי (המקלדת צורכת 4 סוללות AA רגילות) או יש מצב לעוד סיבה? יש לי מקלדת אלחוטית של GENIUS..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש מחשב בבית שבא לי לזרוק אותו מהחלון , אבל ההורים מתעקשים להשאיר אותו (אבל זה ממש גורם לתסכול ) או יותר נכון מאפשרים להשאיר אותו , ומה אני יגיד לכם זה לא מחשב זו גרוטאה . אז חשבתי אולי אני אבצע לו תקלה כלשהי שאפילו טכנאי מוסמך לא ידע שזה היה במכוון. המחשב בן 1000 שנה עובד הכי גרוע שאפשר לדמיין כבר במשך שנים , ככה שאף אחד לא יתפלא אם הוא יפסיק לעבוד. וזמנו הגיע ממזמן אבל הוא מתעקש להמשיך לעבוד.. (המחשב לא שלי ,אבל יש לי בו שימוש כלשהו שמכריחים אותי לעשות בו) נתתי לו מלא בעיטות ומכות חזקות עם היד וכלום , האומנם הוא נתקע אבל ,אחרי הפעלה מחדש הוא עובד( המכות היו מעצבים ולא ניסיון לשבור אותו ) עצות יתקבלו בברכה . ואני רציני שאני רוצ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.