עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alex7777777,

לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by avsb,

לפני שבוע הכל היה רגיל המעבד והכרטיס מסך בלי אובר..לא הייתי בבית שבוע ושחזרתי הדלקתי ראיתי שהמעבד שלי במנוחה(איסיקיו מסנג'ר אינטרנט) מגיע ל39 עד 42 מעלות והלוח אם 45 עד 50 והכרטיס מסך לא יורד מ66 מעלות אני בדקתי את גופי הקירור כולם עובדים והכל בסדר אני לא מבין איך זה קרה פתאום מי שיכול לעזור אז בבקשה אני יודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by oz4225,

אני מנסה לבטל את המצב שינה שלי, אך ללא הצלחה 1.באפשריות צריכת חשמל, שמתי על ביצועים גבוהים, ובהגדרות מתקדמות ביטלתי שמה את כל מצב השינה (אך מופיע לי "הגדרות מסוימות מנוהלות על ידי מנהל המערכת)- הודעה זו הופיע גם לפני כן, והמצב לא הלך למצב שינה... 2.בדקתי בהגדרות של הביוס, ו ההגדרות שנוגעות למצב שינה מכובות.... אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by eins,

קניתי את הWD 250G יותר נכון שלחתי את אחי הקטן לקנות מ KSP והם הביאו לו את הארד דיסק סגור בשקית מבודדת כזאת אבל בלי כבל SATA ובלי דיסק או אפילו הוראות הפעלה אין לי זמן בגלל עבודה לגשת לשם, אבל מקרה פירטמתי אותו דרך דיסק בוט של ווינדוס והוא מזהה לי אותו כ 150 איך הופכים אותו ל 250 ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. לוח אם:GA-M55S-S3 Gigabyte מעבד:AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 4400+ הבעיה: יש לי בעיה שכל נגיד 5 שעות שאני משחק(אני גימר) אז כל המשחק מתחיל לזוז במהירות שלא אמור להיות כאילו אובר מהירות וכשאני מעביר את המשחק שיעבוד על מעבד אחד ולא שתיים אז זה חוזר להיות נורמאלי יש לזה אולי פיתרון?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by itail,

****בטעות כתבתי את זה פה אפשר למחוק/להעביר***** שלום! אני צריך מפרט למחשב משרדי שאמור יהיה להריץ אוטוקאד ותוכנות מתמטיות בתקציב של כ-2300 ש"ח (אפשר קצת יותר) המחשב הוא ללא מסך/כוננים וצריך הארדיסק קטן (80G יספיק). אם אפשר, אז שהמפרט יהיה מKSP כי אני קונה את המחשב משם תודה!

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by oceans68,

יום שבת. היה לי קצר בבית שגרם להפסקת חשמל. אחרי שהחזרתי את החשמל, המחשב לא עולה לי. כאילו לא מזהה את הכוננים ולא מצליח להעלות את הווינדווס. הוא מגיע לשלב העלאת הווידווס אבל מעלה מסך כחול לחלקיק שנייה ( שהייתי צריך לתפוס עם מצלמת ווידאו בשביל לראות מה כתוב) ואז מאתחל את המחשב וחוזר חלילה. גם לסייף מוד לא נותן להיכנס. ניסיתי לנתק את הכוננים הקשיחים מאספקת חשמל ולהעלות שוב ולא עזר. הנה המסך. אם למישהו יש עצה אני אשמח לשמוע. מקווה שלא קרה שום דבר לכוננים, למרות שיש גיבוי. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by omrygal,

שלום לכולם אז ככה, המחשב שלי מלא בוירוסים, וכבר אי אפשר לעלות את הווינדוז ולכן ברצוני לפרמט מאחר ומערכת ההפעלה לא עולה אני רוצה להבין איך עושים פורמט מבלי להיכנס לווינדוז? יש לי דיסק התקנה של ווינדוז 7 וניסיתי להתקין עלי ידי דריסה של העותק הקיים , אך באמצע ההתקנה יש בעיה והיא נפסקת ולכן ברצוני לפרמט מראש. תודה עמרי

9. מקודם הכל היה רגיל במחשב פתאום הכל התחיל להיות לאט פתאום הופיע לי על המסך כחול לבן כזה יענו נעלם המסך וחצי נהיה כחול וחצי לבן ואחר כך עשיתי ריסט ואז המחשב עשה ציפצוף ארוך עכשיו אני משתמש במאוורר חיצוני והכל עובד אבל חברה זה דחוף

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by ofekd23,

שלום היום למדתי על Certificate ואני הבנתי מה זה בדיוק בסרבר אם משהוא יכול להסביר לי בבקשה תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  11. שלום, גלשתי אתמול באינטרנט, כאשר המחשב שלי לפתע נתקע. לאחר שביצעתי בו הפעלה מחודשת הוא החל לצפצף ולא עלה בשנית. לכשפתחתי את המארז, ראיתי שישנן 3 אורות דלקים על לוח האם (האדומות - אלה שמצביעות על הבעיה). הבנתי שזה קשור לזכרונות אז ניסיתי להוציא ולהכניס אותם, כמו גם לנתק ולחבר את המחשב מהחשמל. כעת ישנן רק 2 נורות דולקות בעת ההפעלה. יש למישהו רעיון הכיצד מטפלים בכך ומביאים את המחשב שלי לעבוד? תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לא ידעתי איך בידיוק לתמצת את הבעיות שיש לי כרגע מדובר במחשב מאוד ישן (משהו כמו 5 שנים) לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך לא ממש הגיב כלומר במקום שהנורה שלו תהפך לירוקה היא נשארה כתומה היה גם איזה מסך כחול שקפץ לפעמים המסך כן נדלק ויש בו כל מיני צבעים לפעמים הוינדואס עולה והוא כאילו תקוע (כלומר אני לא יכול להזיז את העכבר) אם אני נותן למחשב מכה מקדימה או מהצד ומנסה מידי פעם להדליק מחדש, אז הוא לפעמים עולה אחרי כמה ניסיונות כל תזוזה קטנה של המארז עלולה לגרום לו להיתקע ולמסך לההפך לשחור לדעתי כנראה מדובר באיזה חוט רופף, אבל מכיוון שאין לי ידע של טכנאי, אשמח לשמוע את דעתכם. אולי זה בגלל שהוא כבר ישן, גם זאת אופציה. בכל אופן, אני בנתיים פותח נושא לקניית מחשב חדש במידה ואני לא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Burkey,

יש לי שאלה קצת טיפשית... אני צריך להרכיב צורב DVD ממחשב ישן על מחשב חדש. הצורב הוא עם חיבור IDE, והלוח כמובן חדש לגמרי. האם אני צריך להרכיב את הפין שמסמן שהצורב הוא SLAVE כדי שההארד דיסק יזוהה ככונן C הראשי, או שזה יקרה אוטומטית ? (ההארד דיסק מחובר כמובן בחיבור SATA 2).

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. Started by GlolG,

נשרף לי שקע usb במחשב (על לוח האם), מעוניין לקנות כרטיס usb 2.0 לאפיק pci שאלתי היא - האם ניתן לחבר את הכרטיס מבסחינת התאמת חומרה וכמו כן מערכת ההפעלה הינה 98SE (אם זה בכלל משנה משהו). בתודה מראש עומר

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום הכל המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  16. הבעיה היא שהעכבר זז לא טוב והוא נתקע לפעמים לכמה שניות והתנועה ממש לא נוחה ניסיתי לשנות צ'נלס אבל זה לא עזר הבטריות ממש חדשות אז אין בעיה איתם יש למשהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yyy123,

המשחק למחשב הנוסע השמיני 2014 משחק טוב? איך המשחק? ויש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram, i5 6400 skylake יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Dmoney,

יש לי כרטיס טלויזיה של Pinnacle והוא עובד מצוין חוץ ממתי שאני רוצה להוריד את החלון של הטלויזיה למטה (Minimize)... ברגע שאני לוחץ על זה המחשב מאתחל את עצמו...למה זה קורה?? ??? * המערכת הפעלה שלי היא Windows XP Pro

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

רכשתי טונר מקורי עבור המדפסת שברשותי מדגם hl2130 של חברת brother. טרם החלפת הטונר כיביתי את המדפסת וזאת בניגוד להוראות (עשיתי זאת בטעות). לאחר שהחלפתי את הטונר והדלקתי את המדפסת, המדפסת מודיעה לי כי הטונר ריק. כיבתי והדלקתי את המדפסת מספר פעמים, ובנוסף הוצאתי והכנסתי מחדש את הטונר, אך דבר לא השתנה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Netanel Sw,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ שמע כל שהו אני לא יכול לשמוע אותו מכוון שאני מקבל הודאת שגיעה... משהו יכול בבקשה לעזור??? Windows XP Home Edition תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. יש לי לוח ישן שיש בו ציפסט של חברת VIA הוא לא מזהה לי הארד דיסק SATA, אחרי שעולה המחשב אני לוחץ TAB הוא מגיע להגדרות של הבקר רייד אבל תקוע ניסיתי לעשות F6 אחרי ההתקנה כולל עידכון דרך הפלופי שום דבר..? אני צריך למחוק את הדרייבר של הבקר ולהתקינו מחדש שיזהה את ההארד דיסק SATA תודה..? הלוח הוא kt600-a דגם ECS Elite group הציפסט הוא VT8237 זה הדרייבר מהאתר VIA SATA RAID Controller Driver מה עושים...?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by mp91,

נוצרה לי בכל מחיצה תיקית סאונד: מה אני עושה עם זה? יש אם בעיה או משהו? או שזה נורמלי לחלוטין? אני לא יכול להיכנס אל התיקייה או למחוק אותה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  23. Started by rotemshi,

המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי לחיצה ארוכ…

24. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Dell - Inspiron 5000 דגם 5547, מותקן חלונות 8.1 שפה עברית. לאחרונה אני שם לב לפעמיים בעכבר מגע לא עובד לא מגיב וחוזר כמה שנייה עכבר מגע עובד. עשיתי בדיקה במחשב נייד כללי דרך diagnostics אחרי סריקה בדיקה כללי המחשב נייד נימצא בכל חומרה כולם תקינים. כולל גם עכבר מגע תקין. אני לא מבין. איך בודקים את העכבר מגע שהוא תקין או לא תקין? זה קורה לי כמה פעמיים עכבר מגע לא מגיב וחוזר עכבר מגע לעבוד. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 10.6k צפיות
  25. Started by NesheR16,

האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.