עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי לפטופ LENOVO G-555. רציתי להתקין לינוקס ולכן יצרתי מחיצות עם התוכנה של WINDOWS. כשסיימתי להתקין לינוקס המחשב לא עבד. תיקנתי את הבעיה עם G-PARTED אבל אז גיליתי שהWINDOWS לא עולה לי, משהו נפגע. ניסיתי כלי אחר בשם MINI TOOL ומחקתי לחלוטין את כל המחיצה של C ויצרתי אותה מחדש, אבל לא הייתה לה אות. בגלל הסיבה הזאת תוכנת השחזור המובנית בלפטופ לא ידעה לאן לשחזר את המערכת ולכן התהליך נכשל. פניתי לMINI TOOL בכדי לשים אות לכונן החדש, שיהיה C וכך אוכל לשחזר את WINDOWS, אך האופציה אפורה. וכעת אני לא יכול לשחזר את WINDOWS, הלינוקס עובד מצוין (כותב מUBUNTU 12.04 עכשיו).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by yoni1234,

שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by mmalia,

היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG

5. Started by 11GnR,

חשבתי לנסות למקם את BF3 בתחילת הכונן הקשיח , אפילו לפני C, ז"א על החלק החיצוני ביותר של הדיסק... זמני הטעינה הראשונית (לאחר הדלקה של המחשב) הם פשוט פסיכיים עם HDD וחשבתי לנסות לשפר אותם קצת בחינם. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  6. אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by xDa,

שלום, היום הגעתי לבית,שמתי לב שהרמקולים מנותקים מהמחשב. חיברתי,ושמתי לב שיש את הסימן x על הרמקול למטה ליד השעון. ריסט למחשב לא עזר,ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש,אך נתקלתי בבעיה קטנה. הנה תמונה: לא הבנתי,יכול להיות הלך לי הכרטיס קול? איך אני פותר את הבעיה הזו? כדאי לפרמט? או שיש דרך לפתור את הבעיה הזו.? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by xDa,

אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?

9. Started by Sikopp,

בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by arkadur,

לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by dima_ga,

קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים... לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה.. הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן... המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב... מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח... הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה.. זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל …

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by nofari:],

במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by RoNeR,

מישו יודע מה זה ההגדרה הזאת בביוס? היא מוגרת כרגע על 8x

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by skydancing,

האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  15. שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by faceless,

תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by liranss,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. אני מבקש לדעת כיצד לפרמט מחשב נייח עם ווינדוס 7 -מעוניין לתרום אותו לילדים ניצרכים

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by oded6188,

פנטיום 4 עם לוח Asus P4C800 E-Deluxe והמחשב לא נדלק. הכל התחיל כשחיברתי הארד-דיסק חיצוני דרך ה USB, המחשב נתקע, ומאז שעשיתי ריסט הוא לא מראה כלום על המסך... מי שמכיר קצת לעומק את הלוח בטח יודע שהוא אומר את התקלה במילים (דרך הרמקולים של המחשב)... מה שהוא אומר זה: "System feild, CPU Test"... הסתכלתי בחוברת של הלוח... וכתוב שאם השגיאה הזאת נאמרת אז סימן שצריך לבדוק שהמעבד יושב טוב בתוך הסוקט... וככה עשיתי... אבל זה לא עוזר... מה שאני יודע זה שלמרות שלא רואים כלום על המסך, והשגיאה נאמרת בלי סוף ברמקולים - המעבד מתחמם... כאילו הוא מקבל זרם... ברגע שאני מפעיל את המחשב כשהמעבד מחוץ למחשב אז זה אומר שגיאה אחרת ("No CPU Instelled")... מה אתם אומרים נדפק? הלוח אם או המעבד? אני מזכי…

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by lipact,

לפני כשבועים פתחתי את המחשב והכנסתי HD ממחשב אחר לשמור את מה שיש בו איזה 6GB ועכשו כל כמה זמן המחשב עושה ריסט אוטמטי כזה אפשר לדעת איזה בעיות יכולות להיות ??

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. יש לי מחשב נייד קטן שאני משתמש בו לניסויים, יש לו כרטיס של אינטל גרפיק מדיה אקסלרטור 3600 התקנתי עליו וינדוס 8 ו8.1 והוא עבד ברזלוצייה נמוכה מאוד (600 על 600 אאל"ט), כשהתקנתי עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל שעובד טוב עם וינדוס 7, זה אמנם שיפר את הרזולוציה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אפליקצייה אני מקבל את מסך המוות הכחול שטוען שיש בעיה באיזה דרייבר בגרפיקה, ומניסוי וטעיה זה הדרייבר הזה. השאלה היא אם יש איזשהו דרייבר אוניברסלי שיעזור לי? המחשב הוא סמסונג N-102 תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shlomi Liber,

שלום יש לי גוגל כרום בגרסה האחרונה ובחודשים האחרונים מופיע לי ההודעה בהגדרות שהדפדפן מנועל ע"י הארגון שלך- HOTMAIL.COM.. מצורפת תמונה. זה תוקע לי כל הזמן את הדפדפן בהפעלה הראשונית שלו אחרי הפעלת המחשב. מישהו יודע מה זה בדיוק? ואיך מעיפים את זה? תודה

23. Started by zack,

קניתי מחשב מסוגAMD לוח אם של GIGABYTE קניתי הכול בחלקים והרכבתי אותו .התקנתי מערכת WINDWOS XP אחרי שהמחשב קולט את הכרטיס תלת מימד לוקח לו 5 דקות עד שהוא ממשיך הלאה. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב והוא עדיין ביקש ממני BOOT CD למעשה המחשב עולה רק עם הדיסק של הWINDOWS וצריך להתקין כול פעם מחדש. אמרו לי לעדכן את גירסת ה BIOS שזו הבעיה. התקנתי מחדש WINDOWS התקנתי את עידכון גירסת הBIOS וזה לא עזר. יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by Ramboli,

שלום לכם ושנה טובה! ברשותי מחשב חדש יחסית עם Windows Vista SP1. את המפרט המלא תוכלו לראות בקישור בצד. ביצעתי OC למעבד מ2.4 GHZ ל3 GHZ דרך הגדרות הBIOS (הגדרות המתח היו על אוטומט). עבדתי עם הOC הזה במשך תקופה ארוכה יחסית ללא כל בעיות. יום אחד בעת שיחה עם חבר במסנג'ר, קפא לפתע המחשב (כלומר כלום לא זז, גם לא העכבר) ולאחר שניות ספורות, הופיע מסך כחול (ראו קובץ תמונה מצורף). הפעלתי את המחשב מחדש, תוך כדי התעלמותי מהתופעה החד פעמית שקרתה, והמשכתי להשתמש במחשב עם OC כרגיל. עבר זמן די רב (חודש בערך) , ושוב נתקלתי באותו מסך שגיאה כחול שהופיע פתאום באופן דומה לקודם (הפעם צפיתי בסרטון פלאש, קפא המחשב והופיע המסך הכחול לאחר כמה שניות). כמובן שבמקרה השני לא ישבתי בשקט, ולכן החזרתי את…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הראוטר ישב אצלי על השידה ליד המחשב. לאחר סידור החדר היה לי יותר נוח למקמו על המחשב הנייח רציתי לשאול האם מיקום הראותר שהוא טיפה חם עלול להזיק למחשב ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים