תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני כוננים חיצונים של 6 ו 5 שנים בהתאמה רק לשם שמירת מידע אישי כמו סרטונים משפחתיים ותמונות אני לא יודע עם זה הזמן לקנות אחד חדש , למרות שהם רוב הזמן בארון ללא שימוש בדקתי אותם עם Crystal Disk Info והם במצב טוב , כונן נייח של 2T כלומר 3.5 אינטש וכונן נייד 1T של 2.5 אינטש , כמות המידע מגיע כמעט ל 1T , בנוסף לכוננים יש לי איחסון במדיה של תקליטורים בני 8-7 שנים וקלטות MINI-DV של מצלמת וידאו . אני מחפש לקנות כונן חיצוני אמין או אמצעי אמין אחר ואולי לדעתכם אין צורך בזה כעט . תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן רכשתי רכיבים חדשים והרכבתי מחשב , המחשב כל הזמן ניתקע בעליה שלו לווינדוס הוא עולה תקין ועוברות כל הבדיקות של הלוח אם אך הוא ניתקע בשלב מסויים לפני שמגיע לווינדוס להלן מפרט מלא מעבד i7 920 לוח אם asus x58 P6T זיכרונות crosair 3GB kit 1066 fsb ספק כוח Ezcool 500W model PS-1000 דיסקים קשיחים hitachi מחובר בIDE ו wd מחובר בSATA asus CD\RW כרטיס מסך MSI Geforce 9800GT כרטיס טלווזיה LEATEK PVR כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX מאורר של המעבד שמחובר למעבד לכניסת cpu fan 2 מאוררים 12 ס"מ שמחוברים לספק 4 מאוררים 8ס"מ שצחוברים לספק השלבים שניסיתי לעשות עד עכשיו: 1. להתקין דרברים עדכניים- לא עזר אותה בעיה 2. לפרמט ולהתקין windows XP sp3 32 bit- לא עזר נשאר כמו שהיה אני הרכבתי את המחשב עב…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מזה 10/100 Fast Ethernet מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על זה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי לפטופ Lenovo - g50 70. המחשב מגיע עם HDD SATA2 500GB, וגם CD-ROM SATA 1. חשבתי לשדרג את המחשב לSSD כדי לזרז אותו קצת יותר וכן גם לוותר על הCDROM. רכשתי SSD SATA 3 260GB וגם באנדל תחליף לCD-ROM. אני אציין פרט חשוב. איפה שהCD-ROM הלפטופ מציע SATA 1 ואיפה שהHDD הלפטופ מציע SATA 2. בכל אופן, המחשב לא מזהה שום דבר מלבד שהכנסתי עם הבאדל לחור של הCD-ROM. כרגע הHDD ממוקם איפה שהCD-ROM (אין כונן דיסקים), והSSD איפה שהHDD היה. וכשאני מתכוון המחשב לא מזהה - הביוס לא מזהה בשום צורה (גם עדכנתי את הביוס). למען הסרת ספק, אני בטוח לחלוטין שחיברתי הכל נכונה בסלוט של הCD-ROM, נראה שמועבר שם מתח (יש שם נורת לד בבאנדל …
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
כשאני מנסה לצרוב אז לפני הכל אין לי אפשרות לבחור מהירות ומוצג לי רק מהירות של X4. כשאני מפעיל את הצריבה אחרי כמה שניות הצריבה נכשלת ומוצג לי גם השורה הבאה: Power calibration error ממה הבעיה נובעת? האם ניתן לסדר את זה או שהצורב מת? (למרות שלהריץ דיסקים הוא מסוגל ואין כל בעיה)
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מחשב חדש, בלה בלה בלה הרכבתי אותו בלה בלה בלה, אני בא להפעיל אותו (דרך אגב עם ספק כח ישן), אני רואה נדלק המאוררים נדלקים סבבה, הכרטיס מסך לא מודלק והמסך מעבעב, זה לא בעיה בכרטיס מסך כי אני משתמש בוא עכשיו , הכרטיס מסך מחובר כראוי ל agp והכל בסדר, אבל אני לא יודע מה הבעיה אז חיברתי גם את ההארד דיסק, ואני רואה שהוא מפעיל את ההארד והנורה שמפעילה את ההארד מתחיל לשניה, ואז מפסיקה אחרי כמה שניות ואז המחשב פשוט לא זז המסך מעבעב, וזהו והמאוררים רצים, האם המעבד נשרף? האם בעית זיכרון האם לוח אם? תודה על התשובה המהירה תודה
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל זה התחיל ככה יום אחד הפעלתי את המחשב והכרטיס מסך פעללל פייי 5 פחות טוב ממה שהוא היה במקום 250 אפ פי אס במשחק היה לי ארבעים בלחץ אמרתי כנראה נישרף(המאורר לא פעל) אבל הכרטיס המשיך לפעול סבבה קניתי היום כרטיס חדש gigabyte 6600 gt agp 128mb זה הפעיל לי תכרטיס עם מהירות ליבה 100 mhz כן כן כמו ששמעתם לא אלף מאה ו600 מהירות זיכרון הוא כתב לי ב"איתור בעיות בהגדרות" Silent running:hw clock slowdown due to missing auxiliary power אם מיטשהו יוכל לעשות אז אני מבקש באמת זה חשוב לי הוצאתי אךף שקל על כרטיס חדש שבעצם הישן לא היה בו בכלל בעיה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק WD 10GB 2mb אני מחבר אותו למחשב החלון של הבחירה 98\XP עולה אני בוחר XPאו 98 וזה עושה ריסט מה הבעיההההה?...... זה קרה פתאום..... ואני לא יודע איך לפרמט אותו ניסתי ולא הצלחתי....... מה עושים?........... והאם אני יכול להרכיב מחלקים מחשב?.... אני קונה מעבד לוח אם זיכרון הרדיסק כרטיס מסך האם זה מסובך להרכיב ולהתקין אותו בהתחלה שיעבוד?...... להתקין וינדוס וכל זה אני יודע....רק שיעבוד לי ...ושאני לא ישרוף אותו בטעות
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי לפטופ LENOVO G-555. רציתי להתקין לינוקס ולכן יצרתי מחיצות עם התוכנה של WINDOWS. כשסיימתי להתקין לינוקס המחשב לא עבד. תיקנתי את הבעיה עם G-PARTED אבל אז גיליתי שהWINDOWS לא עולה לי, משהו נפגע. ניסיתי כלי אחר בשם MINI TOOL ומחקתי לחלוטין את כל המחיצה של C ויצרתי אותה מחדש, אבל לא הייתה לה אות. בגלל הסיבה הזאת תוכנת השחזור המובנית בלפטופ לא ידעה לאן לשחזר את המערכת ולכן התהליך נכשל. פניתי לMINI TOOL בכדי לשים אות לכונן החדש, שיהיה C וכך אוכל לשחזר את WINDOWS, אך האופציה אפורה. וכעת אני לא יכול לשחזר את WINDOWS, הלינוקס עובד מצוין (כותב מUBUNTU 12.04 עכשיו).
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עושים? אגב,הדיסק שבור,כנראה. הוא בלט החוצה קצת והכנסתי אותו כי חשבתי שאם הוא יחזור פנימה אני אוכל לפתוח את הכונן,אבל לא. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חשבתי לנסות למקם את BF3 בתחילת הכונן הקשיח , אפילו לפני C, ז"א על החלק החיצוני ביותר של הדיסק... זמני הטעינה הראשונית (לאחר הדלקה של המחשב) הם פשוט פסיכיים עם HDD וחשבתי לנסות לשפר אותם קצת בחינם. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אוקיי אז קראתי את המדריך. הנה הקבצים של ה http://download.yousendit.com/EC8E7CA95930259E MINIDUMP. לפעמים מיד על הדלקת המחשב זה קורה... יש לי עוד בעיה לפעמים שאני מדליק את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב קצת ועוצר וחוזר חלילה. (יש לי APPOLO). לפעמים הוא מסתובב אך אם אני לא עושה RESET עוד פעם שום דבר לא קורה. זה מחשב חדש ואני די נואש (LOL חרוז) תודה מראש לעוזרים!! עכשיו ראיתי שהקוד שגיאה הוא (זה רק אחד מהם נראה לי שיש כמה שונים):(0x0000008e(0xc0000005,0x806354df,0xab0d4bb4,0x80
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, היום הגעתי לבית,שמתי לב שהרמקולים מנותקים מהמחשב. חיברתי,ושמתי לב שיש את הסימן x על הרמקול למטה ליד השעון. ריסט למחשב לא עזר,ניסתי למחוק את הדרייבר ולהתקין מחדש,אך נתקלתי בבעיה קטנה. הנה תמונה: לא הבנתי,יכול להיות הלך לי הכרטיס קול? איך אני פותר את הבעיה הזו? כדאי לפרמט? או שיש דרך לפתור את הבעיה הזו.? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי תקלה מוזרה לאחרונה שלא מבין מאיפה צצה פתאום, אני מקבל מסך כחול של : your pc ran into a problem and needs to restart בדקתי בלוגס של המחשב הוא אומר משהו עם קרנל אבל אני לא מבין בזה. מישהו בערך יודע למה זה קורה לי פתאום ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשים... לפני כשבועיים התחילו איתו בעיות בהדלקה.. הבעיה היא כזו: אני לוחץ על הדלק...כל המאווררים והאורות של המחשב נדלקים ללא כל בעיה...הנורה של מעבד חושב דולקת במשך כ5-7 שניות ונכבת לאחר מכן... המסך מחשב לא נדלק כי לא מקבל אף אות מהמחשב...המאווררים ממשיכים לפעול אך המעבד לא חושב יותר ושום דבר לא זז...יש לציין שגם אין ציפצופים שיש בדר"כ בהדלקת מחשב... מבחינה פיזית הכל בסדר שום דבר לא שרוף/נפוח... הבעיה תחילה הייתה בתדירות של מתוך 4 הדלקות זה קרה פעם 1 או פעמיים. כעת אחרי כ20 ניסינות הדלקה אפילו הBIOS לא עולה.. זה מחשב חדש כך שלדעתי זה בעיה או בהגדרות של הBIOS או איזה כבל שלא חובר ע"י החנות...המחשב עדיין באחריות כך שיש לי אפשרות לשלוח אותו למעבדה אבל …
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
במנהל משימות -> זיכרון פיזי מה זה זיכרון פיזי זמין ומה זה מטמון מערכת? הסה"כ שלי - 1039596 (בק"ב) והזיכרון ראם שלי הוא רק 1 ג'יגה. (אני בנטבוק) איך זה יכול להיות? האם זה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הבעיה שלי היא כזאת שאני מעלה את הBOOT של המחשב צורב נמצא שאני נכנס לתפריט של המחשב הצורב נמצא אבל יש עליו משולש אזהרה . הבעיה היא כזאת שאני מנסה להתקין או לפתור את הבעיה הוא רושם לי שאי אפשר להתקין את הדרייבר .
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תודה על התגובה המהירה לשאלה לגבי זיהוי הכונן נתקלתי בבעיה שראיתי על עצמה אצל כמה אנשים, ולא מצאתי בחיפוש תגובות קודמות: איך מסדרים את הג'יבריש ב NVIDIA CONSOLE שמופיע מהגדרות? (WIN 98 SE) ואם מישהו זוכר כל מיני טיפים קטנים איך להאיץ את הווינדוס אחרי התקנה, אני כבר הספקתי לשכוח.. חוץ מ: - לקבוע גודל קבוע ל SWAP - לשנות את המחשב לשרת במקום שולחני... מחכה לתגובה
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-