עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by trojan,

המחשב לפעמים מקרטע במשחקים ואפילו בסרטים כשברקע פועל בד"כ רק מירק וקספרסקי... אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא יודע אם הטמפרטורה הזאת היא מעל הממוצע שלו כי המעבד שלי הוא יחסית חם והמעלות האלו הם לא בזמן הרצת משחקים אלא רק שהמירק והקספרסקי פועלים אם אתם צריכים את הטמפרטורה באמצע משחקים אז אני יביא.. http://img155.imageshack.us/img155/6435/hotttwn0.png המעבד p4 lga 775 3 ghz אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב אז הנה intel avalon 915 512mb ddr g-card g-force 6600 gt 128mb pci-e 120gb WD עריכה הנה קרטוע שהיה הרגע בסרט וזו היתה הטמפרטורה של המחשב... http://img150.imageshack.us/img150/1808/ergeen9.png טוב אחרי בדיקה במשחק counter strike של הטמפרטורה התוצאות לא משהו המעבד 71 מ…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום..יש לי בעייה במחשב שקרתה היום...תפאום המחשב לא מפעיל שום תוכנה שום דבר..ואפילו חלק מהאפרויות בלוח בקרה הוא לא מפעיל...רק הדפדפן אקספלורר עובד והדואר אלקטרוני...שום דבר אחר...כל האייקונים נעלמו...שום דבר לא עובד...ניסיתי לעשות ריסטרט ניתוק תמיכה מווינדואוס לא עוזר כלום..מעבר לזה אני לא ממש יודע מה לעשות..בישביל זה יש פורום עם חברה מומחים כמוכם שאני מקווה שתעזרו לי...כאשר המחשב נדלק...דבר ראשון כשהוא מעלה את השולחן העבודה הוא כותב לא ניתן לפתוח את rstrui.exe אין לי מושג מה זה אומר.. אם מישהו יוכל לעזור לי ואולי אפילו להנחות אותי באיסיקיו אני מאוד אשמח..כרגע אני כותב ממחשב שני בבית שעובד כמו שצריך..שני המחשבים בבית פועלים על אותה רשת אם זה משנה משהו... מספר האיסיקיו שלי…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  3. כבר זמן רב אני בבעיה עם אחד המחשבים בארגון שלי,מדובר במחשב חדש יחסית עם XP והתופעה אצלו היא שבעת הדלקה לוקח למקלדת לפחות דקה דקה וחצי עד שניתן בכלל ניתן להקליד בה.מה שמצחיק ש Cntrl+Alt+Delete מגיב אך לא ניתן להקיש את הסיסמה בעת שמתבקשים. נסיתי להחליף כמה מקלדות נסיתי להחליף בין מקלדת PS2 לבין USB ובכולן אותה התופעה. אודה לעזרה לפני הפירמוט.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. הבעיה היא שברגע שאני מדליק אותו מדי פעם הוא מתחיל לעלות את המחשב רגיל חוץ מבעיה אחת קטנה המסך מציג קישקושים (בוא ניקרא לזה קח) וגם לפעמים סתם שהוא יוצא ממצב SLEEP MODE אותו בעיה הכל רץ רגיל רק עם תצוגת קישקושים מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש! כמובן מדובר במחשב נייד!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by seladlev,

היי המחשב שלי ישן P4 3GHZ המחשב החל לצפצף כשמדליקים אותו ואינו מראה תמונה על המסך כאשר אני מוציא את הזכרונות הוא נדלק אך לא מצפצף וכמובן לא רואים תמונה האם הזכרונות תקולים או שזה יכול להיות חלק אחר?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  6. אני לא יודע מה הבעיה אבל: התצוגה של המסך- גרועה. התמונה התעוותת והדבר היחיד שמסדר את זה זה המתנה לסינכרון אנכי של תמונה כלומר הבעיה היא של סיהכרון התמונה. הזכרון- כשתוכנה פועלת הרבה זמן הניצול של הזיכרון גדל הברבה, למשל באימיול הוא מגיע ל-300 מגה, ואז מגיעות שגיאות, או באמריקז ארמי לאחר חצי שעה של משחק הניצול של הזכרון הגיע ל370 מגה. הארד דיסק- איטי יחסית. בסנדרה התוצאה שלו היתה 20,000 מגה לשניה במקום 30,000. גם בהתקנה של ווינדוס הקאש של ההארד דיסק (8 מגה) מזוהה כההארד דיסק בפני עצמו. סנדרה לא מזוהה הקאש של ההארד דיסק. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשות אחותי מחשב די ישן בן 7. לאחרונה, בעת הדלקת המחשב, המסך לא מציג תמונה או מתחיל לרצד עם עליית וינדוס, ראו תמונה מצורפת. המסך השחור מופיע אחת למס' הדלקות (אציין שהמחשב עצמו נידלק), הריצוד מופיע בכל פעם לאחר כדקה/שתיים מרגע ההדלקה. בדקתי את המסך עם מחשב אחר, עובד בצורה תקינה לחלוטין (מחובר ב-DVI). למחשב יש כרטיס מסך. מישהו יכול בבקשה לייעץ מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. המחשב נתקע אחרי 3-4 דקות בביוס, בוינדוס עובד טוב לא מזמן החלפתי גוף קירור לצ'יפסט האם קשור :s05: יש לי lanparty ultra תודה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי בעיית הקלטה מוזרה. חיברתי את המיקרופון שלי לכניסה המתאימה(מיקרופון סתמי ב30 ש"ח, כרטיס קול מובנה על MSI 875P) והגדרתי את הווליום שלו למקסימום, ובדקתי שהוא לא על מיוט. אני "שומע" את עצמי מדבר כאשר אני מדבר אל המיקרופון, אך אני פשוט לא יכול להקליט איתו... ניסיתי בSound Recorder המבונה בXP(SP2) וניסיתי גם בAudacity... נאדא, כאילו אין מיקרופון(וזאת בטוח לא בעיית ווליום, כי אני שומע את עצמי במיקרופון טוב ויפה ). תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by soulfly81,

שלום לכולם !!! יש לי בעיה אני חושב די מוכרת. קניתי מחשב חדש(בשעה טובה) , התקנתי את המשחק CRYSIS ועבדתי ברזולוציה הכי גבוהה 1680X1050 והמשחק פשוט עף. היום משום מה הוא לא זז כמו בהתחלה . המחשב בנוי מ: 1. C2Q 9300 2. 2GB זיכרון 3. PX8800GT LEADTEK ZALMAN 4.לוח ASUS P5ND 650I . אשמח לעזרה בנושא , כיצד ניתן להחזיר את המחשב לכח שהיה לו בהתחלה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  11. חבר שלי הוריד מאיזה אתר ווינדואוס מדיה פלייר כי הגרסה שלו הייתה לא מקורית אז לא איפשרו לו מהאתר של מייקרוסופט הלרויד אז הוא הוריד ממקור אחר ומאז המחשב פשוט לא נדלק כמו שצריך וכל מיני אנשים אמרו לו שזה בעיה בלוח אם או הארד דיסק באמת כל זה יכול להיגרם מדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by tomerk25,

שלום חברים. קניתי לפטופ(Free DOS) לפני מספר ימים, ובדקתי באינטרנט איך "צורבים" את התקנת הווינדוס על ה DOK. לאחר שהפעולה הזו עברה בהצלחה, התקנת הווינדוס עולה ואז מגיע החלק בו אתה צריך לבחור Partition לבצע בו את ההתקנה. כאשר אני בוחר ב- Partition היחידי שנמצא אצלי כדי לבצע התקנה, ההתקנה אומרת לי את ההערה הבאה: Windows 7 setup was unable to create a new system partition ניסיתי למחוק או לפרמט את כל מה שמוצג לי אך זה לא הועיל, ההערה עדיין מתקבלת ואני לא יכול להמשיך שלב. האם הסיבה נעוצה בזאת שאני מעלה את ההתקנה דרך ה DOK או שיש סיבה אחרת שיכולה להיות? כל עזרה תתקבל בברכה! שיהיה המשך שבוע מעולה תומר

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Boomer,

ניתקתי את הצורב בשביל להעביר אותו למחשב השני מהמחשב הישן יותר (P3 800). כשחיברתי את הכל מחדש לחשמל פתאום יצא עשן. ניתקתי ופתחתי לראות. בינתיים הריח עבר אבל הנחתי שהספק מת. חיברתי עוד פעם לחשמל לראות מה יקרה ואז אחרי שתי שניות בום! התפוצץ. מישהו מוכן להסביר לי למה זה קרה??? תודה

• 33 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by Burkey,

שלום, יש לי מחשב שסובל ממסכים כחולים מדי פעם, עם הודעות שגיאה שקשורות בזיכרון. הרצתי Memtest ואכן התגלו בעיות זיכרון. שאלתי היא כזן: לוח האם תומך בזכרונות DDR2 עד מהירות של 533MHZ. במחשב מותקן זיכרון של 667MHz. האם זו יכולה להיות הסיבה ?? ( למיטב ידיעתי זה פשוט אמור לעבוד לאט יותר, לא לגרום לבעיות ).

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  15. Started by zerokool,

ערב טוב! חבר הביא לי מחשב אשר נתקע לו כל הזמן. לאחר פתיחת המארז התברר לי שהמאורר של המעבד אינו מסתובב. מדובר ב arctic cooling pro freezer. לאחר החלפת גוף הקירור עדיין המאורר לא פועל. חיברתי מאורר של מארז לחיבור של המאורר של המעבד והוא מסתובב. חיברתי את המאורר של המעבד לאחד מהשקעים של מאוררי המארז והמאורר של הספק מסתובב. כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד למקום שלו הוא לא מסתובב. בהדלקה הוא נותן משהו כמו 1/8 סיבוב ונעצר. לוח אם - msi ms-7338 ver 1.1 P35 platinum combo כרטיס מסך - ATI HD 5770 saphire לפי מה שאותו בחור סיפר לי הבנתי שהמאורר של המעבד לא פעיל כבר מספר חודשים ולכן כנראה המחשב נתקע כל הזמן. האם יש סיכוי שהלך לוח האם? או ספק כוח? מחפש עזרה ורעיונות לפני שאני ישבית …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by orio2,

שלום, אחרי התקנת תוכנה בשם designspark electrical, נמחק לי כל כונן D. הוא מופיע אבל הוא ריק ותוכנות שהותקנו בו כבר לא עובדות. נשארו שתי תקיות שקשורת לתוכנה שהתקנתי. לצערי, אין לי נקודות שיחזור במחשב. יש לי ווינדוס 10. יש למישהו פיתרון? תודה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  17. שלום! זאת המערכת E8400 P5QL-E 4GB RAM OCZ WD 500GB AAKS 9800gtx+ עכשיו לאחרונה התחילו לי מסכים כחולים אחת לשבועיים, הרצתי בדיקה על הזיכרונות ב MEMEST86 כל הלילה והוא ביצע 8 PASS ולא היו שגיאות כלל. אבל השאלה שלי אם בדקתי נכון, כי בירשותי שתי סטיקים של OCZ כל אחד 2GB . עכשיו רציתי לדעת איך עלי לבצע תבדיקה? האם להוציא את אחד הסטיקים וליבדוק כל פעם סטיק בניפרד עם ה MEMEST86? או שמה שעשיתי זה בודק את שתיהם ביחד? (הפעלתי את ה MEMEST86 ששתי הסטיקים מחוברים בוא זמנית)

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by natee,

מחשב נייד של טינקפד (YOGA 14) חדיש מהיר שמור היטב מעודכן ללא תוכנות לא חוקיות או צרות אחרות. דגם חדש. ווינדוס מעודכן. דריברים מעודכנים. הכל. מידי פעם הווינדוס לא עולה ויש רק מסך שחור עם חץ. ורק אחרי ריסטארט (כיבוי לא עוזר) המחשב עולה רגיל. מה הפתירון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by almog14,

שלום רב לתותחי הפורום אני עובד על מחשב עם מעבד i7 ומערכת הפעלה win7. אני מבקש לדעת האם אפשר לגרום לכך ששני עכברים ושתי מקלדות המחוברים למחשב יעבדו כל אחד באופן עצמאי עם שני סמנים נפרדים, ויעבדו כל אחד על תוכנה נפרדת. ובעצם איך להפוך מחשב אחד לשתי תחנות עבודה. באופן תיאורטי הדבר אפשרי מאחר וניתן להגדיר למעבד מרובה ליבות סוג של "פיצול קשב" בprocessor affinity דרך הtask manager. וגם ניתן לחבר מסך נוסף למחשב שיעלה יישומים נפרדים. עכשיו נשאר רק העכבר, והאפשרות להגדיר שני חלונות פעילים בו-זמנית... אשמח לכל תשובה בנושא

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  20. יש לי פה מחשב יחסית ישן עם AMD Sempron 2600/2800 (לא זוכר בדיוק). עד אתמול לא היו לי בעיות. מפעם אחת שכתיביתי אותו הוא מודיע ב- Boot עוד ממש בהתחלה שהוא לא מזהה מקלדת. הוא כותב No Keyboard Or Keyboard Error. ניסיתי להחליף כמה מקלדות, לכבות ולהדליק את המחשב בכל פעם שאני מחליף מקלדת, להדק את הכבל חזק לשקע - אבל נאדא. כלום, הוא פשוט לא מוכן לקבל את המקלדות. את כל המקלדות חיברתי ב- PS2 ואין לי פה מקלדות USB (אני גם לא יודע עד כמה זה יעזור, לפעמים מחשבים מחפשים רק ב- PS2 ובכלל לא נותנים למקלדת USB לעבוד בשלב הזה). אני כבר די אובד עצות. אשמח לכל הצעה לפיתרון. וזה קצת דחוף אז כמה שיותר מוקדם יותר טוב תודה!

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by lmlm,

שלום, לעיתים דיי קרובות לא משנה מתי, משחקים שזה במצב שומר מסך , סתם ככה. המחשב כזה ב FREEZE ולפעמים המסך מתכבה. מה יכולה להיות הבעיה? במשחקים זה מראה לי הודעה של VPU RECORVER, ביטלתי את זה עדיין ממשיך. אני חושד בזיכרון או בלוח אם. אולי הזיכרון לא נתמך טוב לוח אם? משהו יודע אולי? בבקשה זה דיי דחוף,אני לא יכול לעבוד שהמסך נתקע ככה סתם

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את המחשב, וגיליתי שהוא לא מזהה כרטיס רשת(ncpa.cpl) לפורט לא מחובר שום דבר(וגם אם מחובר זה נשאר אותו הדבר) מדובר במחשב חדש עם כרטיס און בורד(לוח gigabyte z77-d3h) ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר של הכרטיס רשת, ריסטרט, לנתק מהחשמל ללילה ולהחזיר... יש למישהו מושג מה זה אומר שהנורה תקועה על כתום קבוע? תודה.

• 8 תגובות
    • 9.1k צפיות
  23. Started by זאק,

היה לי פעם ראשונה מסך כחול.. זה קרה במשחק.. האם עלי לחשוש שהחומרה פגומה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by p_q,

מה אני צריך כדי שאצליח לראות DVD במחשב שלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by galav1,

נתחיל בזה שהייתה לי בעיה בדיסק קשיח הקודם כנראה כי קיבלתי הודעה שהמחשב עולה על boot failure עכשיו חיברתי דיסק קשיח חדש אחר אבל הוא עדיין לא מזוהה ב-bios וגם שאני בא להתקין windows חדש הוא לא מזהה את הדיסק קשיח החדש יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לדרייברים או בעיה אחרת?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.