עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כל הזמן רושם לי חסר לא זכרון והוא צריך לסגור חלונות אני לא יודע מה לעשות אפשר במיקרא לאחליף מעבד במחשב נייד בכלל יש אפשרות כזות הדגם שלי הוא סמסונג עם שני גיגה זכרון מעבד B940 500 גיגה ארדיסק אני היה שמח עם מישהו יכול לעזור לי זה דחוף לי מאוד דרך אגב אני לא מריץ בכלל כלום על המחשב ועדיין הוא נותן לי אין מספיק זכרון מה אני יכול לעשות בבקשה עזרה דחוף עמית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by cateye,

היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by izzykatz,

שלום לעונים המחשב IBM THINKPAD T41P משומש היטב, נקנה בזול בבריטניה. החלפתי מקלדת לעברית, תקנתי מאוורר והתקנתי XP במעבדת IBM. המחשב עולה טוב ואפשר לעבוד. אחרי זמן -בתחילה היה שעות או ימים, עכשיו דקות - המחשב נתקע, צריך לנתק את ספק הכוח ולכבות על מנת להפעיל מחדש (בלי ניתוק הספק המחשב לא נדלק). בפורום טינקפד אמרו המומחים שהבעיה ב southbridge - הלחמה לא טובה. http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?f=2&t=102266&sid=408a32ec6059da217dff3dd3837e362c&p=665355#p665355 איך אפשר לוודא לפני שאשבית את המחשב? או שניתן לתקן במחיר סביר? איזי

4. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה (לא LCD) למחשב (כ.מסך geforce 8800gt). קניתי כבל וחיברתי את כרטיס לטלווזיה נכנסתי ללוח בקרה של הכרטיס ועשיתי את כל מה שצריך לעשות שמה, אחרי ששינתי את ההגדרות היו כמה הבזקים על הטלוויזיה של המסך ואז כלום. אני לא יודע כבר מה לעשות. עזרה בבקשה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. שלום, הייתה לי בעיה של מין תקיעות קטנות כל הזמן(אם מקלידים מהר למשל אותיות נעלמות וזה בייחוד מעצבן עם סיסמאות), זה הפך כל שימוש במחשב לפשוט מתסכל, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלגלוש: משחקים פשוט זוועה ככה, כתיבה של כל דבר פשוט מטריפה, פשוט נוראי. הנחתי שפירמוט יפתור את הבעיה אך ממש עכשיו לאחר פירמוט הבעיה ממש לא עברה והמחשב פשוט לא שמיש(הכתיבה של ההודעה הזאת כבר לקחה לי רבע שעה). המחשב הוא toshiba satellite L505-13z תהיתי אם למישהו יש הצעות לפיתרון לפני שאני פונה אל האחריות של טושיבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by !!LIDOR,

שלום ! כשאני מכניסה דיסק לכונן E, המחשב לא קורא את הדיסק בכלל.... איך ניתן לטפל בזה ? כמו כן, זה כונן E תודה !

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. Started by Sh0n,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לחבר את הזיכרונות בלוח אם P31DS3L בDUAL CHANNLE זאת אומרת שאני מחבר אותם הם לא מגיבים. לכן חיברתי אותם כל אחד בערוץ אחר. מה עושים? אני רוצה לשים 3GB בWINDOWS 7 ואני לא יכול !!! תודה לעוזרים. הזיכרונות תקינים בדקתי את כולם !

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. כשאני מפעיל סרטים של 720P ומעלה הצג של המסך ניהיה שחור לשנייה ונדלק ואז הסרט מתחיל לעבוד וכשאני יוצא מהסרט שוב זה חוזר על עצמו . לא מופיע לי שום שגיאה או משהו . כרטיס המסך שלי זה 570GTX והוא מעודכן . דרך אגב,כשהוצאתי את הכרטיס מהמחשב הבעיה לא קרתה,יכל ליהיות שזה בגלל שיש לי כרטיס מובנה על לוח האם ? בעבר פתחתי אשכול : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528647.0 וביצעתי פירמוט,לאחר הפירמוט הבעיה לא קרתה בכל הסירטונים ועכשיו שמתי לב שזה קורה לסירטונים בעלי P גבוהה . תודה .

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. Started by ARIK1984,

שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. http://www.2shared.com/photo/ZQEWUZF7/526687_3829161891269_134449768.html אז ככה קניתי היום מחשב חדש והופתעתי לגלות שאין את החיבורים האלו שמצורפים בתמונה בכדי שאוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב. אנא מכם אם יש משהו שיודע אם יש איזשהו מפצל שאני יכול לקנות בכסף שיגיד לי את השם של המפצל תודה רבה למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  12. Started by Sygnus,

שלום, פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מערכת הפעלה- ווינדוס XP, כרטיס מסך- GeForce FX 5200, מסך- סמסונג 931BW, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו. קיבלתי את כל האפשרויות של הרזולוציות ובחרתי את המתאימה בשבילי כפי שהייתה לפני כן, משום מה יש בעיה של הצגת הכתב בתוכנות ובאינטרנט, משום מה הכתב נראה צפוף וממש מציק לעיניים.. האם מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. אני חיברתי ליציאת SATA3 בלוח אם חדש ( BIOSTAR H67MU3 ) כונן SSD SANDISK 120G SATA 3 . כאשר אני נכנס למנהל התקנים אני רואה כונן SATA2 . אני צריך לשנות הגדרות ב BIOS כדי שהוא יזהה בתור SATA3 ?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. Started by dark crystal,

לאחר מספר סריקות עם מספר תוכנות אנטי וירוס, רוגלות ועוד ולא נמצא דבר, גם חיפוש מורחב בפורום ובאינטרנט לא מצאתי תשובה. במחשב מותקן 6GB זיכרון RAM. לאחר הפעלת המחשב הזיכרון הפיזי מתמלא לאט מאזור ה20% עד ל80% גם בלי לגעת במחשב. יש סה"כ 74 תהליכים, הבולטים מבניהם אלו 2 תהליכי svchost.exe אחד מהם לוקח 500MB והשני 200MB. אך זה עדיין לא מסביר כיצד מתמלא הזיכרון. בלשונית הביצועים יש חוסר התאמה בין סה"כ זיכרון למה שניתן בכלל להשתמש בו מצורפת תמונה של לשונית הביצועים. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לדבר כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by אורי ירדן,

שלום, עברתי דירה לאחרונה אני מחפש שירותי תיקון מחשב קרוב לביתי(רמת גן) ביקרתי באתר דפי זהב וראיתי שיש שם מחירוני שירות ותיקון למחשבים. האם להסתמך על מידע זה או שאולי למישהו כאן המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  16. Started by Cahiml,

במחשב שלי מותקן 4GB זיכרון פיזי. בשבועיים האחרונים השימוש בזיכרון הפיסי במחשב מגיע לאזור 90% (כ 3.5GB) ולפעמים יותר... אני לא מצליח למצוא את הסיבה לכך הכלים המובנים של WINDWOS7. אני מצרף 2 תמונות של התהליכים ושל RESOURCE MONITOR של הזיכרון. סיכום צריכת הזיכרון שמציגים ההליכים אינו מתקרב לאזור 3.5GB מה שמגביר את התעלומה ובינתיים המחשב מקרטע . אודה לכל עזרה בנידון

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  17. אהלן. הבאתי ממחשב ישן כונן קשיח.. שהיה הראשי של אותו המחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו ( למחוק את כל מה שהיה עליו!! הכל כולל הwindows) שאחרי זה.. יהיה לי עוד קונן קשיח ריק.. זאת אומרת יותר זיכרון המצב עכשיו הוא ככה.. ה boot זה מראה לי אותו.. המחשב מזהה. - (סתם שתדעו ניסיתי להדליק תמחשב שהוא הראשי.. והwindows לא עולה..) קיצור החזרתי לכנון המקורי שלי.. ושהכל עולה כרגיל.. אני לא רואה את הכונן השני שמה(כדי שאני יעשה כפתור ימני - > אתחול ) יש לי את הדיסק המקורי של windows 7 אם אצן חושבים שהוא יהיה שימושי. אז בעצם.. איך אני מוחק אותו לגמרי ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by corolla9,

המחשב שלי בזמן האחרון התחיל להפיק צליל צווחני בתדר גבוה שמאוד מציק לשמוע. אני מנסה להבין איך אני יכול לאתר את הגורם אשר מפיק את הצליל המדובר, מה הדרך הכי טובה למצוא את הגורם האחראי ? * באמצעות פתיחה של המארז והקשבה אני לא מצליח להצביע על הגורם הבעייתי ועוד משהו שמציק לי בנושא אחר. הקליטה הסלולארית בחדר שלי גרוע לפיכך מכשיר הסלולאר מנסה לפצות על הנושא בכך שהוא משדר בהספק גבוה יותר, הבעיה שלי היא שלא משנה איפה אני שם את המכשיר בחלל החדר הרמקולים שלי בפרקי זמן רנדומליים מפיקים רעשים חזקים כנראה כתוצאה מהקרינה מהמכשיר. יש דרך להפסיק את התופעה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by shlomi4i,

יש לי טאבלט ואני רוצה לעשות שהתוכנה לתיקון סקטורים פגומים mhdd תעלה מusb יש אפשרות לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  20. Started by ShexyB,

עכשיו אני מתקין אותו הכל בסדר ואז אני בא לתוכנה שעושה Macro למקש וכדי לעשות זאת אתה צריך להיכנס ללשונית Programing אבל כשאני לוחץ על זה לא קורה כלום נשאר חלון לבן ריק אבל שאני מנסה לשונית אחרת כן פועל לי ?!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. Started by ds.trias,

היי, לאחרונה החלטתי ללכת על מחשב חדש למטרות גיימינג. במהלך השבועות האחרונים התחלתי לקרוא וללמוד המון על הנושא, ולבסוף החלטתי להזמין את החלקים ולהרכיב את הכל בעצמי, כמעין אתגר.. זה המפרט שבחרתי לי: Intel Sandy Bridge Core i7 2700K NZXT Source 210 Elite USB3 Black Seasonic S12II-620 620W CPU SCYTHE MUGEN 3 Heat Pipe msi Z77A g45 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C9 1600Mhz CL9SAPPHIRE HD 7850 2GB (OC EDITION) GDDR5 256Bit Dual Fan Crucial M4 128GB SSD Dell U2412M סיימתי היום להרכיב הכל. חיברתי את המסך עם כבל אחד לכניסת DVI של הכרטיס מסך. חיברתי כבל שני מהמסך עם יציאת USB לIO בגב המחשב (בהתאם להוראות המסך - DELL U2412M). חיברתי את הספק והמסך לחשמל. כעת אני מד…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  22. שלום, חברתי כבל HDMI מהמחשב נייד (DELL N5110 Ci7 ) לרסיבר (YAMAHA RX-V467) שמחובר לרמקולים של מערכת קולנוע ביתי. המטרה היא שהמערכת קולנוע ביתי תשמש כרמקולים למחשב. הבעיה היא שברגע שאני מחבר את הכבל HDMI למחשב המסך מחשב הופך לשחור, אבל השמע במחשב כן מועבר דרך הכבל לרסיבר ולרמקולים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. Started by Salwaby,

Ok. so in the past couple of weeks I've been suffering from weird shutdowns. I cant really pinpoint the factors responsible to these reboots, I suspect it is caused by stressing the computer because it has occurred several times while in game or watching 1080p videos. I'm fairly sure it has nothing to do with the video card because I haven't been experiencing weird displays issues, just sudden reboots. but it's weird though, because i did do a stress test to the PC and it hasn't rebooted then.. it appears very random like. I have checked core and GPU temperatures, none are excessive and are at their basic usual level. I'm kinda at a loss here, if anyone has useful insight…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי הארדיסק חיצוני של SAMSUNG ואני מחפש בשבילה את תוכנת הBACKUP שמגבה את המחשב אוטומטית מישהו שמע מישהו ראה.?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים