עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alone66,

כאשר אני מנסה להיכנס למחיצה d: הארד דיסק מתקבל ההודעה הבאה: לפי התמונה. המחשה לאחר פירמוט התקנת xp במחיצת c: (הראשית) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by rOnka,

בהמשך לאשכול הקודם שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519628. היית הפסקה ומאז לא ניתקע המחשב. קניתי משחק מהסטים עקב המבצעים, לא משחק כבד .. עובד על מנוע UNREAL ככה שהמחשב שלי אמור לסחוב את זה בלי להתאמץ בכלל אבל כל פעם שאני מדליק את המשחק אחרי דקה המחשב קופא .. אני עושה ריסטרט לרוב זה ניתקע עוד פעם במסך של הSTARTING WINDOWS עם הלוגו ככה שאני חייב לעשות ריסטרט ואז אחרי זה כשאני ניכנס שוב למשחק שוב פעם קופא ורק בפעם השלישית שאני מנסה המשחק עובד חלק. זה כבר לי כבר 3 4 פעמים ברציפות ככה שיש עקביות מסויימת. ניזכרתי גם כשרק יצא MW3 זה גם קרה לי ומאז לא נגעתי במשחק. אני מאמין שזה משהו שיכול לעזור למציאת הבעיה לא? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. שלום , לפני שתקפצו המערכת הפעלה שלי חוקית והיא 7 64Bit , מפרט : Intel I5 2310 gigs 16 G.skill sniper ddr3 AMD Radeon HD 6950 DDR5 2GIgs ספק Corsair TX650 לוח Gigabyte Z6mp-ds3 Creative X-FI Titanum עכשיו זה לא החומרה אני בטוח ב 99% כי מדובר כבר במחשב שני עם אותה הבעיה בדיוק . וגם זה לא בעיה של מעלות,המעבד אצלי בסביבות 16 18 מעלות ,וגם שאר הרכיבים גג 40 ,מחשב ללא OC. גיליתי באינטרנט שהבעיה הזאת מציפה את הפורומים בחו'ל והיא נקראת ''אירוע 41'' שהוא ריסטרטים בלי BSOD ,ומעניין ש למייקרוסופט אין שום מענה לתקלה הזאת :pissed:

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  4. Started by LoK_fanboy,

בוקר טוב, לפני כשבועיים ניסיתי להכין קובץ אימג' מהמשחק "רד אלרט 2" שיש ברשותי. המשחק הינו מקורי והדיסקים במצב יוצא מן הכלל! הצלחתי לשמור היטב על המשחק במשך 10+ השנים האחרונות. אולם לא משנה באיזה פלפטפורמה ניסיתי התוכנות למיניהן טוענות שכבר בהתחלה יש המוווון מקטעים שהן לא מסוגלות לקרוא והכתיבה לאימג' נכשלה. *אחת הפלטפורמות זה המחשב של ההורים (בן 6) שעליו מותקן אותו צורב (בן 12) שאיתו שיחקתי ואף צרבתי לחברים את המשחק. בתור תוכנה השתמשתי באלכוהול 120% ואף ניסיתי גם נירו 6 אך ללא הועיל. *פלטפורמה שניה זה עם הלאפטופ שלי (בן שנתיים) גם דאמון טולס ואף נירו 8. *פלטפורמה שלישית זה הלאפטופ של אחותי (בן 4) גם כן עם נירו 8 וללא הועיל. לאור ההצלבה מתחזקת בי התחושה כי הדיסקים פגומים א…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. אהלן חברים לפני חצי שעה המחשב שלי נתקע בעת ניגון סרט באינטרנט כשעשיתי ריסט המחשב נותן 4-5 צפצופים, עושה רושם כאילו נדלק (מאווררים עובדים ורעש כמו תמיד של מחשב שעובד) אבל המסך לא מזהה שום דבר ונשאר ב stand by , האורות במקלדת ובעכבר לא נדלקים וככה המחשב נשאר. התופעה חוזרת כמובן בכל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש את המחשב. מחשב ישן אך לא עשה לי בעיות עד עכשיו: windows 7 interl core 2 due e6300 Abit IL9 PRO 2 סטיקים של 512 ראם כונן קשיח אחד של WD למישהו יש מושג מה התקלה ואיך לפתור? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bictelboym,

קודם כל מדובר בלפטופ של acer דגם aspire intel i5 , win 7 , memory-4G , ati hd 5470 512mb בעיה ראשונה: בעת הדלקה או התעוררות ממצב שינה המסך שחור למשך 1-5 דקות ואז הוא חוזר לעצמו (כאשר בזמן זה תאורת המסך עובדת רק לא רואים את הצג). בעיה שניה: בזמן צפיה ישירה או צפיה בסירטונים (ביו טויב למשל) המסך קופא והסאונד נתקע למשך חצי דקה עד דקה. ניסיתי את כל הדפדפנים והתקנת קודקים עדכניים וזה לא עזר. תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  7. Started by asaf5689,

שלום לכולם. המחשב שלא לא קורא את הכרטיס זיכרון אפילו שהתמשתי בשני קוראים שונים. יש צליל כאילו המחשב שם לב שמשהו התחבר אבל לא מופיע ב'מחשב שלי' שום כונן נייד. יש לי ווינדוס 7 והכרטיס הוא microSD עם מתאם לSD רגיל. למישהו יש מושג מה עושים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by 8MiP6,

אז ככה חברים, כנראה שהלך לי סופית הארדיסק בנייד הישן דגם HP משנת 2007 ככה. העיניין הוא שיש לו חיבור IDE. וחבר הביא לי הרדיסק רזרבי בעל חיבור SATA העיניין הוא שאני רוצה למצוא מתאם כזה. מצאתי משהו באינטרנט ורציתי לשאול האם מישהו נתקל בזה יודע האם זה עובד ויעשה את העבודה ? והאם ניתן להשיג אחד כזה בדחיפות בארץ ? לינק למוצר: http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html זה דיי לחוץ לי כי כרגע אני ללא מחשב נייד בלימודים ואני דיי חייב אותו לעבודה שוטפת.. ואין לי תקציב להוציא עכשיו לקניית מחשב חדש. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by yuval12321,

שלום מעניין אותי לדעת איך פועלת הטכנולוגיה של המחשבון יש לטכנולוגיה הזאת שם? אני פשוט שיחקתי בזה קצת היום ואני לא מבין בכלל איך זה עובד (ובמיוחד איך בטריית AA אחת מפעילה אותו לכל כך הרבה זמן)

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי רמקולים מסוג logitech x-530. אני לא יכול לשמוע מהם שום צליל, וגם כפתור ההדלקה שברמקול אינו דולק כשלוחצים עליו. לעומת זאת אני יכול לשמוע סאונד מיציאת האוזניות שברמקולים. במנהל ההתקנים תחת "בקרי קול ווידאו ומשחק" אני רואה 3 דברים AMD High Definition Audio Device AMD High Definition Audio Device התקן High Definition Audio מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zahi,

שלום יש מערכת חדשה fx-8120 8gb dd3 ati 3850 old h.d 120 gb 3 fan 120 mm קורה לי דבר מוזר לאחר הדלקה ראשונית בבוקר ישנו סוג של ציפצופ מוזר לא של הרמקול של הלוח הנורמלי ומספיק לאחר שניה או זה קורה לפעמים בעומס

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. Started by casio222,

בזמן האחרון אני חווה קריסות של המחשב, לא בזמן הרצת דברים כבדים כמו משחק או תוכנה, אלא אפילו בזמן גלישה באינטרנט... זה קורה כך- העכבר והמקלדת אינם מגיבים,ומיד מופיע מסך לבן. המחשב לא מגיב, ואין לי ברירה אלא לבצע ריסטרט והמצב חוזר לקדמותו. אני מצרף קובץ "קריסות" בעזרת התוכנה BlueScreenView. מפרט המחשב: Intel Core I7 920 Gigabyte X58-DS4 1GB*3 DDR3-1066 ATI HD4870 2 הארד דיסקים של Hitachi, אחד 1TB, והשני של 500GB. Antec High Current Gamer 520W PSU אשמח לעזרה בנושא. תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  13. Started by eagle701,

המחשב שלי בתקופה האחרונה עושה בעיות. המסך לא נדלק. החלפתי כבל לא עזר ניקיתי מאבק לא עזר... ביומיים האחרונים כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה מספר ציפצופים וכמובן כרטיס המסך עדין לא עובד... כשהסתכלתי על הכרטיס המאוור שלו עובד והכל טוב ויפה. יכול להיות שהבעיה היא דווקא בספק כח שלא מספק מספיק חשמל לכרטיס? הכרטיס הוא גיפורס GT240

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. היי שלום לכם. ברצוני לחבר את המחשב שלי ישירות לטלוויזיה. יש לי את כל המצרכים כדי לחבר אותו (טלוויזיה עם כניסת HDMI, כרטיס מסך עם יציאת HDMI, וכמובן כבל). להלן מפרט מחשב: Win 7 32bit מעבד : intel core quad CPU Q8200 2.33 GHZ 2.34 GHZ כרטיס זכרון: 2 GB כרטיס מסך: Asus Nvidia Geforce GT430 דיסק קשיח: 500GB טלויזיה של חברת sansui 32 אינץ'. צריך שתסבירו לי איך לעשות את ההגדרות (מיררויג וכל מיני דברים שאני ממש לא מבין בהם)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. הבעיה עם הארדיסק החיצוני ^^ חשוב לציין שהמחשב עצמו מזהה את EXE ושאר פורמטים . ועם הארדיסק הרגיל זה פשוט יום אחד ירד כל המקום... מ 500 GB ל 86GB ואין לי מושג איך לדעת מה תופס שם את רוב המקום . ואיך אפשר לפרמט אותו דרך המחשב ? (WIN מקורי ואני לא רוצה לאבד את הרישיון) . *ניסיתי לעשות שחזור לזמן קודם . זה לא עזר . * WIN 7 64 BIT תודה גדולה למי שיעזור זה ממש דחוף לי אני נוסע מחר בערב לחו"ל ואני חייב את המחשב .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  16. היי מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. אני מקבל לאחרונה הודעה מ avast על קובץ נגוע בשם FNPCASHE.DAT שלכאורה הוא נמחק אך כל פעם מחדש מתריע שוב ושוב עליו, כשתוב עליו באתר הזה: http://home.mcafee.com/virusinfo/virusprofile.aspx?key=579173#none איזה פעולות נוספות עליי לבצע חוץ מסריקה עם hijackthis ו malwarebytes וגם avast free edition שביצעתי איתם סריקה מלאה והסרה של הקבצים אך עדיין מסיבה כלשהי הוא מקפיץ את ההודעות על קיומו של הוירוס. איך נפתרים באופן סופי מהוירוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  18. שלום חברים, רציתי לשאול לגבי פתיחת כרטיסיה(לשונית) כאשר פותחים דף של גוגל כרום יש מצד ימין למעלה סמן שהיה מופיע כפלוס + כעת הוא ללא ה: + לאן הוא נעלם? העלתי תמונת מסך לצורך העניין..סימנתי בריבוע אדום. אשמח אם תוכלו לענות לי על כך.. האם זה באג או שינוי של גוגל? הנה התמונה: http://www.ufu.co.il/files/zamfjkss97i6tmh81l25.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by onlyhuman,

שלום. לא מזמן קניתי את המחשב נייד ASUS N53SV וגיליתי שיש לי בעיה עם הפורט של ה HDMI. ניסיתי לחבר את הכבל עם הטלויזיה שלי SAMSUNG LCD ושום דבר לא עובד. בדקתי את הכבל אצל מחשב נייד של חברים ובאקס בוקס 360 הכל עובד פיקס הכבל סבבה. ניסיתי לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה של חבר ועדיין לא עובד המחשב שלי פשוט לא מזהה אותו. הורדתי את כל הדרייברים החדשים של המחשב ושל הכרטיס מסך,שיחקתי שעות עם ההגדרות הוא פשוט לא מזהה את הכאבל. כאילו הפורט דפוק. ה VGA לעומת זאת עובד טוב. הסתכלתי בפורומים וגיליתי שיש להרבה אנשים את הבעיה הזאת של ה HDMI בדגם הזה של אסוס ובעוד כמה דגמים. מישהו רשם באיזה פורום שהפורט נמצא קצת יותר מדי עמוק בתוך המחשב נייד לכן הכאבל לא מגיע אליו עד הסוף ושהוא חתך את הציפוי…

20. Started by BneXt,

שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה

21. Started by cdrampa,

<blockquote>שלום חברים פירמטתי את המחשב ולא מזוהה בחיבורי רשת Local area connection. יש לציין כי כאשר מחובר הראוטר נורת הלינק מהמהבת, יש ברשותי לוח אם מדגם: Asus M2N-E (socket AM2 ניסיתי למצוא את הדרייברים הרלוונטים באתר, ומה שמצאתי כנראה לא רלוונטי. יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2. אשמח לעזרה. תודה.</blockquote>

22. Started by CroCoDile,

שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by Bartleby,

הארד דיסק 500GB של WD בחיבור SATA. אתמול פשוט קיבלתי בלו סקרין מלא בהודעות שגיאה אבל הוא הופיע לשנייה והמחשב מייד עשה ריסטרט. כשהמחשב עלה, הבחנתי בכך שההארד דיסק חסר. לא רואה אותו גם ב-managment. יש לי עוד 3 דיסקים קשיחים, כולם תקינים. ניסיתי לחבר את הכבל החשמל וכבל והסאטה של ההארד דיסק התקול להארד דיסק שעובד והוא אכן עבד איתם. כמו כן, ניסיתי לקחת כבל חשמל וכבל סאטה מהארד דיסק שעובד ולחבר אותם להארד דיסק התקול ועדיין המחשב לא מזהה את ההארד דיסק התקול - לא בווינדוס ולא בביוס. זה אומר שההארד דיסק הלך? תודה...

24. שלום לכולם, ניסיתי לחבר דיסק קשיח במקום דיסק קיים ולא עבד ואז החזרתי את הדיסק קשיח המקורי ומה שקורה זה כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף לא ברור ולא קורה שום דבר (כולל אין שום דבר על המסך) למישהו יש רעיון ??? תודה רבה חעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rooten,

היי יש לי מחשב נייח שקניתי לפני 4 שנים והתחיל לעשות בעיות לאחרונה. לפעמים הוא מצליח לעלות, לפעמים הוא מתחיל לעלות ונתקע, ורוב הפעמים הוא בכלל לא מצליח לעלות(אין את הצפצוף הראשוני והמסך בכלל לא נדלק). בהתחלה הנחתי שזה תקלה במסך\בכרטיס מסך אבל יש פעמים שהמחשב עולה ועובד בסדר גמור במשך שעות. האם עדיין יש סיכוי שזה תקלת חומרה או שזה כנראה בעיה במגעים ואין אני מתקן את זה? תודה!

דיונים חדשים בפורומים