תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי בעיה במחשב שלפעמים כשאני שומע מוסיקה או כל סאונד שהוא מהמחשב, לפעמים הוא "קופץ" כזה. לדוג: כחו דיסק עם שריטה -> אז נכון לפעמים הוא קופץ כזה? אז ככה זה אצלי! מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס 7 על לפטופ והוא אומר לי שיש לי רק 14 ג'יגה גודל של HD. מדובר בבלפטופ חדש של דל עם 250 ג'יגה זכרון פנימי האם יכול להיות שנדפק ה-HD???
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הבחנתי לאחרונה שהמאוורר של המעבד מפסיק לעבוד לאחר ההפעלה. הוא עובד כמה דקות ואז פתאום מפסיק להסתובב. אין שגיאה והמערכת ההפעלה עולה ועובדת כתקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם ייתכן שנגרם נזק למעבד או ללוח אם? ואם כן כיצד אפשר לבדוק זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון יותר מידי תקלות קורות לי הפעם המסך נורת המסך נדלקת למסך VP 930B של VIEWSONIC 19(מסך מעולה בן 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. לפיכך יש כדאיות לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם יש לי שני כוננים במחשב של 80 ג'יגה ,על אחד מהם מותקן ווינדוס ואותו אני רוצה לפרמט ואת כונן השני אני רוצה לפרמט ולשים את כל הדברים שחשובים לי עליו לא תהיה למחשב איזה בעיה לקרוא את הכונן השני אחרי הפרמוט נכון? או שיכול להיות מצב שהכל ימחק?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, בסיום ההתקנה (אחרי הrestart) מופיעה ההודעה הבאה: https://db.tt/XW4O3x7f אח"כ אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. התקנתי שוב ואותה תקלה חוזרת. אשמח לעזרה, תודה מראש. מעבד Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz לוח אם Asrock H67M-GE B3 זיכרון G.SKILL 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X דיסק קשיח Samsung F3 1TB SATA2 7200RPM ספק כח Seasonic S12II 430W Bronze מארז Antec Sonata III צורב LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב פתאום התחיל לקרוס בשבוע האחרון. כל כמה זמן, כשאני במשחק או לא (לרוב במשחק) המחשב נתקע לשנייה ואז עושה RESTART. ראיתי כאן את המדריך של MILK-INC, מוכרח לציין שזה מדריך פשוט מעולה. פעלתי לפיו והשגתי את הדו''ח: Probably caused by : memory_corruption Followup: memory_corruption --------- 0: kd> !analyze -v ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M (1000008e) This is a very common …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי חברים...אני ממש חייב את עזרתכם לצערי המחשב שלי כל פעם נתקע בשגיאה שציינתי למעלה ואלו הדברים שביצעתי עד כה ניקיתי את המארז מאבק ווידאגתי שהקירור של הכרטיס מסך עובד פורמט למחשב (מחקתי ממש הכל והתקנתי מחדש) - יש לי ווינדוס ויסטה 32BIT אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו קראתי גם פה במדריכים שלכם שהלוח לא מנצל את המקסימום של הכ.מסך... ואני כבר את הכ.מסך שלי שלחתי לבדיקה.. אומרים שהוא תקין , הזכרונות שלי MEMTEST86 3.3 שש שעות בדיקה גם תקין... אני חושב אולי הלוח עושה את זה . מה אפשר לעשות ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista ובזמן האחרון מידי פעם יש אתחולים.. כשהמחשב עולה מחדש הוא רושם שהיתה שגיאה/בעיה והיה צריך לאתחל. הנה מה שזה רושם לי: http://img821.imageshack.us/img821/3825/75245465.jpg ממה זה נובע? ואיך פותרים את זה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1950pro 512MB 1G ram DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz Intel Shrewsbury DG965SS והתוצאה שלי זה 5700 זה טוב? או לעדכן דריוורים וכאלה? + המחשב הזה טוב בכללי? יפעיל לי משחקים כבדים? כמו rainbow6vegas למשל...
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שהמעבד שלו מתחמם החלפתי לו מאוור אם משחה חדשה של זלמן ועדיין הוא מתחמם המארז מאוורר אם שלושה מאוררים יכול להיות שהמעבד תקול????
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה קצת המלצות לניקוי פנים המחשב שזה כולל כרטיסי מסך,זכרון מגעים וכו.. הבנתי שיש ספריי מגעים שכולל אוויר דחוס ושמן שלא פוגע בחלקים? אשמח לקבל עצות!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני גולש לי מחליף עמודים בפיירפוקס פתאום רנדומלית הוא נסגר עם ההודעה: וווואי איזה עצביםםם זה פשוט יכול לקרות גם כמה פעמים רצוף באמצע שאני גולש זה פשוט מוציא אותי מדעתי.. 2. אני עולה לפוקר בפייס תראו מה קורה , וזה לא קורה תמיד.. לפעמים זה לא קורה.. לפעמים באמצע המשחק..רנדומלית! 3. עכשיו אני גולש באקספלורר גולש גולש פתאום (רנדומלי): 4. קצת יוטיוב באקספלורר .. שומע שומע פתאום: גם הסקייפ לפעמים איך שאני לוחץ הוא קורס לפעמים הוא עולה לגמרי ואז הודעת קריסה . עדכון: את הבעייה במאוורר סידרתי זה היה הגדרה בביוס... תודה לעוזרים !!
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, כמו שזה נראה זה מכה לאחרונה, המעבד והכרטיס התחילו להתחמם להרעיש בצורה מטורפת בלי שום סיבה נראית לעין. גם משחקים שבעבר רצו חלק הכרטיס מתחמם לרמות של 100-120 טמפ', אני לא אחד שמוריד שטויות אז באמת לא יודע מאין זה הגיע. מה שמוזר שזה בא והולך, אשמח לתוכנה כלשהי שתוכל להווה פתרון, או אם יש רשימה מסויימת של קבצים שדרכם אוכל להגיע לקבצים הנגועים. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני סוחב כבר כמה חודשים ולמרות ניסיונות שונים לא הצלחתי לפתור עדיין. מפרט המחשב שלי הוא: Pentium 3 550Mhz 256 Sdram אינטרנט בכבלים (החלפתי גם דרייבר כי חשבתי שאולי יעזור) היה לי Voodoo 3 3000 לפני כמה חודשים קניתי GeForce 4 MX 440. התקנתי אותו אחרי פירמוט (בלי קשר, יצא במקרה) והתקנה מחדש של Win98 SE לא הצלחתי לעבוד איתו כי היו לי מריחות צבע חזקות של שולחן העבודה. החלפתי ל - Radeon 9000, לא הצלחתי להתקין וגם טכנאי מחשבים אצלי בעבודה לא הצליח, גם אחרי שהחליף לי ל - XP (לא הצלחנו להפטר מסימן קריאה ב Device Manager). בקיצור מאז החלפתי חזרה ל - 98 נקי (עשיתי Ghost אחרי ההתקנה מחדש) והחלפתי כרטיס ל Nvidia GeForce2 MX 400 (יצא סיפור ארוך). הסרתי את ה - V…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לי יש במחשב כרטיס קול מובנה על הלוח כך שאין לו כניסה לרכיבים כמו הגה וSIDEWINDER שלהם יש חיבור של פינים ולא USB עלה לי הרעיון של התקנת עוד כרטיס קול (משומש כמובן) שיש לו חיבור פינים אבל אני לא יודע אם זה יגרום לבעיות בAUDIO כי אף פעם לא ניסיתי להפעיל שני כרטיסי קול בו זמנית.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 שעליו מותקן WIN XP. לאחר הדלקת המחשב, מתקבלת הודעה על serious system error. מבדיקה ב event viewer של ווינדוס, מדובר על ההודעה הבאה: Error code 1000008e, parameter1 c000001d, parameter2 00000067, parameter3 f87155ac, parameter4 00000000. מה זה יכול להיות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש בבעלותי הארדיסק חיצוני של SEGATE 7200.11 בנפח של 1T ,לפני כשבוע הוא נפל מגובה של חצי מטר ומאז המחשב אינו מזהה אותו. ההארדיסק משמיע רעש כאילו המנוע מנסה להתניע ולא מצליח (לא רעש של קליקים). החלטתי להוציא את ההארדיסק ולפתוח אותו. לאחר שפתחתי את המכסה שלו ראיתי ששום דבר לא שבור , הראש נראה תקין (לא מולחם לדיסק) ואז גיליתי שהדיסקים לא מסתובבים(כמובן חיברתי לשם כך חשמל) המשכתי בנסיונות להבין מה מונע מהדיסק להסתובב.... מעל לדיסקים עצמם באמצע יש מעין סוגר/תופסן שמוברג עם 5 ברגי כוכב, לאחר ששחררתי את הברגים ראיתי שהדיסקים מסתובבים חופשי (סובבתי אותם עם האצבע ולא ע"י חיבור חשמל) האם משהו נתקל בבעיה דומה? מה לפי דעתכם הבעיה? אשמח לכל תגובה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, לפני כמה ימים התחילו לי בעיות עם המחשב הנייח שלי, כרטיס מסך 8600GT, מעבד E6320 1.86 GHz, מסך Samsung BX2234, לוח אם foxconn p965. בהתחלה הרזולוציה פשוט השתנתה כך שזה עשה סוג של Scaling, זה התנהג כאילו שהמסך שלי קטן מדיי בשביל הרזולוציה, אז המסך עוקב אחרי העכבר וכל פעם מראה לי חלק אחר של הרזולוציה. לא מצאתי שום דרך להחזיר את זה לקדמותו, מוכרח לציין שבערב הכל היה בסדר לא נגעתי בשום הגדרות, ובבוקר כבר התחילו הבעיות. אחרי זה התחילה לי הבעיה העיקרית, שהמחשב פעם נדלק פעם לא, כלומר המחשב נדלק תמיד (וגם שומעים שהWINDOWS נדלק) אך אין תצוגה. רק אחרי שאני מנתק את הספק כוח מהחשמל לאיזה 5 דקות ואז מנסה להדליק, רק אז המחשב אולי יידלק ביחד עם התצוגה. בדקתי עם מסך אחר, זאת לא בע…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-