תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה. אני מרכיב כאן מחשב עם המפרט הבא: מעבד - CORE I5 750 לוח - GIGABYTE P55M-UD2 זכרונות - PATRIOT GAMING 4096MB CL9 - SECTOR5 : PGV34G1600ELK 1600Mhz כרטיס מסך - GAINWARD GTS250 1GB הארד דיסק - SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB ST3500418AS מארז + ספק - ANTEC NSK 4480II + ANTEC EARTHWATTS 380W אז הסיפור הוא כזה... בזמן צפיה בסרטים 1080P או במשחקים המחשב היה מקבל מסך כחול ואז המסך נכבה (המחשב המשיך לעבוד, לא שזה כ"כ משנה). כמובן שהוא לא עבר בהצלחה מבחני מאמץ וגם קיבלתי בהם את אותה התופעה... חשבתי לעצמי שאולי הספק חלש מדי כי הוא די גבולי למרות שקראתי בכמה פורומים בעולם שה250 עובד מצוין עם הספק הזה... אז לקחתי ספק 500W של סיסוניק - דגם ברונז, הלא מודולרי וגם …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי WIN7 מקורי וזה קרה לי גם שלא יה מקורי, אני מוריד מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון שלהם לGTS250 (אגב כל הדרייברים מעליו שוקלים אותו הדבר אז כנראראה שהם אותו דרייבר) אני מקבל מסך כחול ישר לאחר התקנת הדרייבר, לא נראלי שיש התנגשות בין דרייברים כי הורדתי את הדרייברים האחרונים של הלוח אם שלי ובויסטה זה לא קרה לי, יש בעיה של קבלת הדרייברים של NVIDIA בWIN7?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
הצורב לא מופיע במחשב שלי, אי אפשר לצרוב וגם לא במנהל התקנים, בהתחלה הוא הופיע, ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה במחשב. עד עכשיו הצלחתי להיסתדר ולפתור אותה אבל עכשיו קרה משהו חדש. יש כמו רעש של ירידת לחץ שבא מהמחשב ואחרי כמה שניות ניהיה לי מסך כחול. זה קרה פעמיים ועכשיו חזרתי לבעיה המקורית שהייתה לי (שזה ביעקרון שהמערכת נדפקה והייתי צריך להיכנס לקונסול לעשות צקדיסק ורק אז זה עבד) אבל יש למישהו רעיון? ועוד משהו זה בעיה פיסית או בתוכנה?כי אניוצה לדעת עם פירמוט יפתור את זה. תודה מרארש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו אני בא להקתין לו את הווינדוס 7 זה חושב כזה וכיאלו בא לעלות את הוונידוס ההצמו מדרך הדיסק ואז נתקע .. למה זה לא נותן לי להקין אותו.. לפעמים זה עושה מסך כחול ולפעמים נקתע פשוט כיאלו כלום לא עולה מסך שחור??????..בבקשה תעזרו לי תודה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני לא ממש יכול להצביע על שינוי כלשהו, חוץ ממזג האוויר והמסך שהחלפתי (ואיתו הרזולוציה - אולי זה קשור?) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש מrsm, כל פעם שאני מנתק מכשיר usb מהיצאות הקדמיות של המארז (ante 300)המחשב נכבה. התקנים שמחוברים למחשב דרך הייאות האלו עובדים מצויין רק שמנתקים אותם יש בעיה. תודה מראש, אופיר
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אוקיי אז קיבלתי עותק של ווינדווס 7 והחלטתי לפרמט את המחשב אחרי שנה כמעט בלי פירמוט הכנסתי תדיסק עשיתי ריסט למחשב לחצתי f12 הגיע לי לטבלה של הhard disk cd rom לחצתי על ההארד דיסק כדי לעשות format זה טען לי כרגיל ואז היה לי מלא כתוביות וזה הגיע לחלון error recovery windows שיש לי אפשרות לבחור start windows normaly safe mode וכל מיני כאלה , מה עושים אני לא מצליח לפרמט ? תודה לעונים גם שלחצתי על cd-rom זה עשה את אותה השגיאה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסק ריק שאני יצרוב עליו,ואז נכנס לכונן E זה כותב לי אין גישה לכונן E הפונקציה שגויה אבל שאני מכניס דיסק צרוב שיש בתוכו משהו אני יכול להיכנס ולעשות הכול רק עם דיסקים שאין בתוכם כלום אני לא יכול להיכנס וגם במחשב השני זה עושה את זה,והדיסקים טובים בדקתי אצל חבר שלי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי 260GTX ולפעמים כשאני משחק במשחקים אחרי כמה זמן המשחק קופא וזה נותן לי ERROR של LiveKernelEvent. המחשב רץ על וינדוס 7 וכל הדרייברים מעודכנים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
היום היית לי תקלה מאד מוזרה. התחיל עם זה שלא נתן לי להתחבר לאינטרנט. אז עשיתי ריסט, והמחשב פשוט לא עלה היה לי מסך שחור. לאחר מכן עשיתי עוד ריסט וזה לא עזר. אחרכך סגרתי את המחשב עם הכפתור של הספק כוח לכמה שניות וזה לא עזר. לאחר מכן סגרתי את המחשב לכמה דקות, והמחשב עלה. אני סורק עכשיו עם אנטי וירוס וכו' הטמפרטורה בסדר גמור, אני גם נוהג כל תקופה לנקות אותו. יש לי על הלוח אם מסך קטן והמספר שהופיע שם זה 25. על פי מה אני צריך לחפש אותו בגוגל?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
חבר שלי הפעיל משחק עם קראק מסוים ושאני מנסה להפעיל את המחשק אז הקראק מראה לי לוגו של DOS ולו זה מראה את הלוגו של המשחק.. איך זה יכול להיות?!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
4 קבצי מינידאמפ, המחשב החל לקפוא עם המסך הכחול הזה... בנוסף מרבה להתקע או לקפוא... משהו אומר לי שזה קשור ל INTERNET EXPLORER 8 שהתקנתי... בקיצור - מצורפים קבצי מינידאמפ אשמח אם מישהו מכם יוכל לעזור לי לפענח אותם... תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה חדשה במחשב (amd 3200 939/gigabyte k8n pro sli..), המחשב פשוט לא עולה ולא מגיבללחצנים של הפעלה וריסט (שבמארז)... אני מדליק את המחשב (מחבר אותו לחשמל והוא ישר נדלק), המאווררים (של המעבד ושל המארז - המאורר של הספק כוח לא עובד) עובדים, המנורה של הכונן דיסקים עובדת , אך הלוח אם עצמו לא עולה במסך... בדקתי שכל הכבלים של הספק כוח מחוברים הייטב למחשב ולכל שאר החלקים (הוצאתי וחיברתי מחדש) אך המחשב פשוט לא מגיב לכלום, רק המאווררים פועלים והוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של הכיבוי או ריסט (גם לחיצה ארוכה).... מה יכולה להיות הבעייה ? והאם יש לי דרך לסדר את זה עוד היום (מחר אני חוזר לצבא והמחשב של אחותי)...? תודה מראש, עידו.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
המדפסת שלי (מדפסת משולבת עם פקס ומכונת צילום) BROTHER MFC7420 עושה קצת בעיות... כתוב לי DRUM ERROR אבל אין לי מושג מה הכוונה ... כתוב לי put DRUM out slide blue tab fro, side to side several times ואין ליממש מושג מה החמודה הזאת רוצה ממני , אבל תכלס אני צריכה מדפסת... יש למישהו רעיון למה היא ברוגז? תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לגבות ממש את כל המחשב לכונן קשיח חיצוני. הכל זה כולל את ה"תמונה" של הוינדוס במצב הנוכחי וכולל גם כל הקבצים בקיצור שאני אוכל לשחזר לאותה נקודה בידיוק?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לחבר מגבר למחשב? איזה חוטים, אם אפשר עם תמונות אני ישמח!
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
כל הUSB כבל רשת כבל מוזיקה לא עובד חוץ מהמסך שהוא כן עובד והמחשב עצמו נידלק נכנס לווינדוס..., הערה....---כשאני עושה ריסטארט למחשב אז כמו שרובכם יודעים יש מסך לפני שהוא נכנס לוינדוס ושם כתוב לאיזה מוד ברצוני להיכנס....אז במסך זה המקלדת כן עובדת...רק כעולה הוינדוס כלום לא עובד... מה אני עושה !!!!??? יש לי וינדואוס 7 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים היה לי את התוכנה iconpackager ובעזרתה החלפתי לאייקונים קצת יותר יפים ונימאס לי מהם החזרתי להאייקונים הרגילים של windows כל האייקונים הוחזרו בהצלחה מלבד אייקון אחד מסויים של סייר הWindows אני נותן לכם תמונה נסיתי פשוט הכול קודם כל מחקתי את התוכנה iconpackager ועדיין האייקון לא חוזר לעצמו
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ב"סד יש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדש הוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזריםש לי WIN 7 SP1 הוא היה פרוץ אבל מאז העדכונים שעשיתי קופץ לי שהווינדוס לא מקורי עכשיו שאני מנסה להתקין קראק חדשהוא מבקש ממני להסיר את הישן הבעיה שבשום מקום אין איזכור לגבי הסרת הקראק הישן? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-