עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Burkey,

יש לי בעיה קלה עם המחשב לאחרונה, זה התחיל מזה שמדי פעם אני רואה מסביב לאייקון מסויים מאין "שאריות צבעים" בצבע ירוק או סגול, וזה נמשך בזה שלאחרונה המחשב קורס בתדירות גבוהה, מה שלא קרה לו בעבר. הקריסות באות בתוכנות כמו Google Earth, Word 2007 ו - Media Player. לפני כשבוע שדרגתי את הזיכרון ( ל - 2X1 + 2X512 ), כך שסה"כ יש 3GB, וכמו כן פירמטתי את המחשב והתקנתי חלונות XP מחדש ( עם SP3 ). כאמור מאז המחשב קורס יותר מאשר לפני ההתקנה החדשה. תחושת הבטן שלי אומרת שזה קשור לכרטיס מסך, איך אני יכול לבדוק את זה ? ( מלבד כמובן לקנות אחד חדש ולראות אם זה פתר את הבעיה ) ? יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Readon X300, לא הכי חדש שיש.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64 התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים) אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר" אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלה אני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!! מישהו יודע מה הולך פה??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כשאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך שלי ראדיון 9600 אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.fgjhgfhfghfghghghgfhgfhgff.jpg אני לא מצליח להתקין את הכרטיס מסך תןדה רבה לעוזרים ....

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. שלום לכולם. נתקלתי כבר בכמה מקרים שכשמדליקים את המחשב לא רואים כלום על המסך. כרטיס המסך ,הזיכרונות, והמעבד תקינים - 100% (בדקתי על מחשב אחר). כלומר הבעיה היא בלוח אם. עכשיו - כל המאווררים שמחוברים ללוח - עובדים. כל הנורות של המארז - עובדים. כלומר הלוח לא נישרף. אלא הבעיה היא באיזה שהוא רכיב ששייך לתצוגה. ד"א גם כששמתי כרטיס מסך pci במקום ה-agp לא עזר . האם למישהו יש רעיון מה מקור הבעיה ולפתור אותה מבלי להחליף את הלוח ? (איפוס ביוס לא עזר)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by eins,

שלום קניתי מחשב לפני כ 3 חודשים לוח אם gigabyte ga-x99-gaming 5 על המחשב מותקנת מערכת WIN7 כאשר אני מפעיל את המצב שינה, המחשב נכנס למצב שינה אבל לאחר דקה או שתיים המחשב מתעורר לבד האם למישהו יש כיוון איך אפשר לפתור את זה ? תודה.

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by 3gh,

יש לי בעיה מוזרה שאני רואה פס שקוף שחותך/שובר לי את חדות התמונה זה לא ממש מפריע לי לשחק אבל זה עדיין מעצבן.. זה קורה באיזורים סגורים במיוחד שאני עובר ליד אוביקטים כמו דלתות וכל מיני דברים..בבקשה אם אתם יודעים מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה תכתבו.. תודה מראש.יש ליP4 2000 512 RAM DDR R9500 PRO

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by iyehuda,

בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by entire,

היי, מה נשמע :]? אתמול עשיתי פורמט למחשב שלי .. הכל עבד יופי טופי .. בבוקר אחי הוריד לו איזשהו וירוס ממה שהספקתי לראות נפתח חלון CMD והיה רשום מלא "KILL" הוא הרס את המערכת הפעלה ולא נותן לי להתקין אותה מחדש.. כלומר ניסתי להכניס תדיסק לפרמט הוא לא נותן לי . יש לי מסך שחור וזהו בכל מקרה שאני מנסה לעשות ריסט הוא אומר לי שיש בעיה בHDD שהוא לא מצליח לקרוא תמידע או משהו כזה.. אבל שאני מנסה לעשות RECOVER דרך הלוח מ ( יש לו איזה תוכנה) הוא בכלל לא מזהה שיש לי מערכת הפעלה .. מוזר ?.. F8 בכלל לא מגיב.. לפי דעתי תוכנה שאני יעלה אותך דרך הCD ROM והיא תשחזר לי תנקודה האחרונה שהמחשב הזה UPDATE יכולה להציל את המצב.. מישהו מכיר כזאת?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by k340,

שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tomegozi12,

עשיתי התקנה נקיה של win8.1. בהתחלה לא עבדה מקלדת .כרטיס רשת פנימי. אחרי חיפוש הצלחתי להתקין.כרגע לא עובד בלוטוס. וקול .ההודעה שמופיעה זה לא מותקן התקן פלט שמע. ואייקון עם רמקול ואיקס אדום. איך אפשר לסדר בנוסף גם לא מזוהה כרטיס מיקרו sd

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by druide,

יש לי לוח של ASUS p4u800-X ואחרי כמה ניסיונות O.C המחשב פשוט קרס (2-3 ניסיונות) אני מדליק את המחשב והוא אומר לי להכניס דיסקט לכונן A: מחכה כמה שניות ורושם לי System halted ואין לי בכלל כונן A ש לי רק סידי יש אפשרות להציל את המחשב ללא נזק כספי?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by oh,

שלום רב לאחר הרכבת מחשב חדש, מדי פעם בעת עבודה על המחשב, המחשב עושה ריסטרט עצמאי ובמסך הראשוני בעת עלייתו מחדש מופיעה הודעה על כך שהריסטרט נעשה בעקבות בעיה רגעית במתח.... (ראו תמונה מצורפת) האמת שאני לא מבין כ"כ למה, כי המחשב מחובר דרך אל פסק תקני, ספק הכוח מתפקד טוב (כך לפחות אני מאמין...) קראתי קצת בפורומים בחו"ל שזה כביכול נושא מוכר ויש אפשרות לבטל את אופציית הריסטרט האוטומטי בלוחות אם כמו שיש לי... האם זהו מצב מוכר? פתרון למישהו? אודה לתשובתכם

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום כאשר החלפתי מחשב בפעם אחרונה זכרון מעבד ולוח אם הWIN XP לא פעל והייתי צריך להתקין הכול מחדש לפי מה שהבנתי זה אזשיה הגנה אם אני אשדרג את כרטיס מס וזכרון אם אצטרך להתקין את WIN XP מחדש?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  15. שלום וחג שמח לאחר כיבוי המחשב בצורה מסודרת המחשב לא נדלק, אציין שלאחר זמן מה המחשב כן נדלק לאחר לחיצה נוספת על מתג ה-POWER (יכול להיות כמה שעות) אשמח לעזרה בנושא תודה מראש

• 14 תגובות
    • 6.7k צפיות
  16. קודם כל: Palm Zire 71 זה המכשיר. הוא נקנה לפני כשנתיים והוא היה כבוי במשך כשנה. לאחר מכן כשהחלטתי לחברו..אני שם בטעינה כל הלילה וזה פשוט מראה לי מסך דולק בלי שום טעינה בלי שום כלום ואני גם לא יכול לכבות או להדליק מהמצב של המסך ה"דולק" (הוא בעצם מפעיל תאורת מסך) יש למישהו רעיונות? אם לא אשמח גם להפניה לטכנאי מומלץ לבדיקה של המכשיר. תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by oronluko,

שלום כאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים, צורב, הארד דיסקים ולדים דולקים למעט המאוורר של כרטיס המסך, אין צפצופים בכלל ואין אות במסך. בדקתי את הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר והוא עובד תקין, ניסיתי כרטיס מסך תקין אחר במחשב שלי ולא עובד. אותו הדבר לגבי ספק כח. בדקתי את המסך עם מחשב אחר ויצא תקין. החלפתי בין הזיכרונות, ניקיתי מגעים והוצאתי סוללה BIOS והחזרתי אחרי כמה דקות ולא עוזר. מפרט: AMD Athlon 4600 ASUS M2N-E 2x2GB DDR2 667MHZ Geforce GT630 2GB (חדש יחסית במחשב זה - פחות משנה) ANTEC 600W (חדש יחסית במחשב זה - כשנה וקצת) כעיקרון כאשר מחברים את הכרטיס מסך ללוח האם יש שם קצת חופש.... ניסיתי לשחק איתו תוך כדי שהוא דולק אבל זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לעשות או שהלך ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shabis,

לפםני שבועיים קניתי מחשב לפי המפרט: AMD 5200 זיכרון 2G דיסק קשיח 250G SATA צורב פיוניר SATA לוח אם ASUS M2N-X התקנתי עליו XP והכל עבד נפלא היום התקנתי עליו ויסטה פרמיום ההתקנה עברה חלק והכל נראה טוב כאשר ניסיתי לקרוא דיסק מוסיקה מהכונן מתברר שהויסטה לא זיהה את הכונן עשיתי ריסטרט והיה זיהוי אבל השירים לא עלו וככה כל הבקר לפעמים היה זיהוי לפעמים לא אבל בכל מקרה לא היתה אפשרות לקרוא מהכונן האם יש אפרות לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  19. עקב יציאת המערכת החדשה החלטתי לנסות אותה, יש לי הארדיסק מסוג סאטא ועכשיו ההתקנה דורשת שאני אתקין קודם את ה-SATA ורק אז היא תזהה את ההארדיסק... אני בתמימותי מכניס את הדיסקט שקיבלתי עם הלוח (MSI K8M Neo-V (MS-7032), וההתקנה מציגה לי שגיאה - היא אומרת שהדרייבר אשר נמצא בדיסקט הוא דרייבר אשר תומך ב-32, לכן נכנסתץי לאתר של AMD ולא מצאתי שום דרייבר לסאטה או לכל התקן אחר בלוח שלי שיתמוך ב-64! אולי מישהו מכיר? מישהו יכול להביא לי לינק? (במיוחד לסאטא כי בלעדיי זה אני לא יכול להתקין את המערכת). אגב, אם לא הוציאו דרייבר כזה - אין סיכוי שאני אתקין את המערכת? לדעתי זה מאוד טיפשי מצד יצרני הלוחות לא לתת תמיכה בדרייברים של 64, הרי הלוח כולו מיועד למעבד 64 אז מדוע לא שמו עוד תיקייה עם תמ…

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by ThomYorke,

לפני כמה ימים החל המחשב שלי להיתקע לחלוטין לפרקים של דקה בערך ולהגיב עם דיליי. אני כמעט בטוח שזוהי בעיה של הכונן קשיח כי הוא כבר ממש ישן (5-6 שנים). יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 250GB שעליו מותקן הוינדוס ואחד של 1TB, ואני מעוניין לעשות החלפה. ומפה יש לי שתי שאלות: אחת, האם יש דרך לבודד את הבעיה ולדעת בביטחון מלא שהכונן הוא מה שעושה את זה? המעבד שלי גם כן ישן באותה מידה אבל אני לא חושב שהוא מה שעושה את הבעיה הספציפית הזאת. השאלה השניה היא לגבי ההחלפה. אני יודע שבישביל להתקין וינדוס על הכונן של הטרה, אני צריך לפרמט אותו קודם, ואני מעוניין לשמר את כל ה-600 גיגה שיש לי. האם יש דרך בכל זאת להתקין וינדוס בלי לפרמט את הכונן, או דרך יותר מהירה לגבות בעצמי מלהעלות את הכל לשרתי …

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  21. הנגן הוא של IKO דגם 1135 , ברגע שאני מחבר אותו בUSB הוא מראה לי את כוננים שלו לרגע בדיוק ולאחר מכן מעלים אותם על מחשב אחר הוא לא עושה את הבעיה . אני על SP2 , חיבור של DOKים ושל מצלמות נעשה ללא בעיה ... יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה ??

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שלום לכם ערב טוב רכשתי מחקב מבוסס i7 עם 980Ti של ג׳יגה בייט לוח אם h170 gigabyte Seasonic 660w 80 gold 250 ssd של סמסונג 2 טרה של סיגייט 16gbשל קינגסטון hyperx התקנתי עליו ווינדוס 7 הום פרימיום 64 מדיסק התקנתי את כל העדכונים חוה כולל ווינדוס המחשב עובד מצויין עד בסביבות השעה/כמה שעות ואז הוא פשוט קופא בקטע שצריך ריסטרט, בעת גלישה ולא בהכרח בעת משחק המחשב נקנה בחברה מומלצת פה בפורום לפני שלושה ימים איך אני מאבחן מה הבעיה? טמפרטורות אני די בטוח שלא כי יש קירור והמחשב נתקע בשימוש משרדי ולא במשחק תודה מראש ואחלה ערב

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by ניסן פ.,

יש לי מחשב amd 3200 וכרטיס 6600gt כאשר אני נכנס למשחק כל שהוא הטמפ' קופצת תוך דקה מ 40 מעלות ל70 בכרטיס ובמעבד. וכעבור זמן קצר מתחילות גם נקישות נראה לי מכיוון הכרטיס מסך. אגב המחשב בן 3 חודשים.ואני לא יודע מה לעשות,ישלי 4 מאוררים במארז עצמו בנוסף על המאוררים שיש על כל רכיב. מבקש עזרה . תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by matu89,

שלום אני סובל מזה כחודש מהתנתקויות באינטרנט בהתחלה חשבתי שזה נסע מהראוטר של אורנג' אבל עכשיו החלפתי לראוטר אחר שהיה ברשותי וגם בו התנתק אחרי שעתיים . מודם גם הגיע טכנאי להחליף למודם אחר ..( מודם של הוט ) בהגדרות כרטיס הרשת רשום פועל כראוי . יש לציין שהחיבור לאינטרנט חוזר אחרי ריסט למחשב . למישהו יש רעיון ? תודה .

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  25. שלום שלום לכולם נתקלתי בכמה בעיות ואני אשמח לעזרה ובכן המחשב שלי שהוא יחסית חדש (כמעט שנה) נכבה מעצמו.. לא קשור לעומס או טמפרטורה.. עד כה שללתי את שני ההראדיסקים,מסך,כרטיס מסך,עכבר מקלדת,רמקולים, זכרונות, מאווררים.. ובעצם נשאר לי לבדוק לוח אם / ספק כח/ מאוורר על המעבד ממה שידוע לי אין שום בעית תיאום בין הרכיבים השונים ואין בעיה עם תוכנת ההפעלה (פירמוט + התקנת ווינדוס שונה) הספק כח אינו ג'נרי ובעל הספק של 1000 וואט ומן מהסתם אמור להחזיק את המחשב שלי ללא בעיות כמו כן בדקתי את זה בעומס ובמנוחה ואין שום בעיית חום או אוורור.. האם ישנה אפשרות שהבעיה היא במעבד או בלוח אם? או שסביר להניח שזה הספק כוח? ובעייה שניה: רציתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה של ג'יגהבייט (הלוח הוא של ג'יגבייה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.