תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי זיכרון Corsair TwinX 1024m"g @ DDR400 מופיע לי פה שני מתחים אחד זה DDRvtt שרץ ב 1.3 וולט והשני DDRvdd שרץ ב 2.64 וולט האם זה בסדר ?! והשאלה השנייה זה לגבי כרטיס מסך - R9800PRO\ AGP8, וזה כותב שזה בוולט 1.6... - זה בסדר ? זה לא וולט של AGP4 ? עוד שאלה קטנה... מזה VCore !? והאם 1.4וולט זה בסדר בשבילזה ? תודה תום.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש שלי (מפרט מימין) עכשיו כשהמחשב מתחיל במסך שבו אני יכול להיכנס לביוס רשום ללחוץ F12 לפירמוט...אז לחצתי ואז רשום לבחור מאיזה כונן אני רוצה לפרמט , אז בחרתי את הCD-ROM (הדיסק של XP נמצא בצורב DVD) עכשיו אחרי זה הוא נכנס למסך שחור הוא אומר אם אני רוצה להמשיך אז ללחוץ על כל מקש אני לוחץ אנטר וזה כותב כמה דברים ואז רשום A:// ואני יכול להמשיך לכתוב... או שזה בכלל נתקע לפני המסך הזה ורושם שהוא לא מצא איזשהו קובץ והוא לא יכול להמשיך...
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח. קניתי אוזניות בלוטות ומתאם בלוטות. איך אני מחבר בניהם כדי לשמוע באוזניות וברמקולים במקביל את מה שמנוגן במחשב? כרגע לא שומעים בכלל באוזניות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאודד מעצבנת במשחקים כל משחק שאני משחק,אחרי מספר דקות המסך מושהה ואני חייב לעשות ריסט הטמפרטורות שלי בסדר- 40 מעבד 50 הארד דיסק 70 כרטיס מסך ו35 לוח אם יש לי את הדרייברים החדשים של כל הרכיבים מותקנים וDX 9.0C הבעיה התחילה ממתי ששידרגתי את הלוח+המעבד והתקנתי ווינדווס מחדש-בלי לפרמט המפרט שלי בסדר גמור- AMD64 3500 Venice MSI K8N NEO2 XFX Geforce 6600GT AGP Micron 512MB Segate Barracuda 160GB Thermaltake Silent Purepower 560W Thermaltake V5000A-xazer5 DAMIER+Silent Tower אז בבקשה תגידו לי מה עוד יכול לגרום לבעיה זו
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
משהו מוזר קרה לי התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט ואחר כך התקנתי קרבספי אינטרנט סקיורטי משני הסוגים בתחילה הכל היה טוב והקרספי אושר ונשאר לו כמה חודשים טובים אחרי כמה זמן הוא הפך לאפור וכרטיס הרשת שלי לא הצליח להתחבר בצורה מוזרה כאילו לא חיברתי שום כבל ל RG45 והפיתרון היחידי היה לאתחל את הויסטה שוב האם מישהוא מכיר פיתרון אחר כי בנתיים לא התקנתי אנטי וירוס
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אחי שמשתמש בפורום פה בצבא,הוא המבין במחשבים הקלדתי אצלו עבודה אני כיביתי תמחשב בלילה בתקווה להמשיך היום ופאף לא עולה הוא מביא לי הודעה כזאת לאחר שמחכים הרבה זמן שהוא טוען כזה על החלון של הווינדוס את ההודעה הבאה: stop:c0000218 unknown hard eror בנוסף לזה יש מסך כחול יש לי שם מסמכים סופר חשובים אל תגידו לי שנמחק ואי אפשר להציל פליז תענו מהר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי משמיעה קולות חלשים שלי טיקטוק בזמן שהוא כותב זה אומר ליהיות כך ?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף דיסק קשיח מ ide ל חיבור ATA וזה לא מצליח מה ההגדרות הנכונות בביוס ואיך מעדכנים ביוס מדובר על מחשב נייח ibm פנטיום 4 ליבה כפולה תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מחשב בן 3 מפרט: לוח אם : gigabyte ep45 ds3 מעבד : intel core 2 dou e8400 box כרטיס מסך : connect3d radeon hd4870hd 512 mb זכרונות : geil ddr2 4096mb 800 mhz X2 ספק כוח : corsair cmpsu-550vxeu 550w המחשב עבד מצויין במשך כל ה3 שנים עד שעכשיו שבק חיים ללא כל סיבה. אני מדליק את המחשב ואני לא רואה שום דבר במסך. גם אין אור בעכבר וגם לא במקלדת.לאחר בדיקה גיליתי שלא ניתק שום כבל, כל המאווררים עובדים כראוי והמחשב לבד אינו מתכבה. אינני יודע מה לעשות, אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנה תמונה של הלוח: http://www.2send.us/uploads/69a2069a49.JPG הנה תמונה של הכבלים: http://www.2send.us/uploads/5863c85d50.JPG הבעיה כזאת: את הUSB האחרוי חיברתי כרגיל והול עובד טוב. עכשיו איך אני מחבר את הUSB הקדמי? בגוגל יש מדריך של הלוח שלי (אני לא יכול לעלות כי אי אפשר - יש פה הגבלה). החוטים מפוזרים וזה בעייתי מה אני צריך לחבר ולאן? בנוסף לכך רציתי לדעת מה זה ה SPEAKER הזה ומה הוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
של המחשב באופן ניכר?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום , אז נתקלתי בשתי בעיות : 1. שאני מחבר את המחשב להתקן חיצוני של סאונד כמו רמקולים או אוזניות הוא פשוט לא מזהה אותו וממשיך לנגן מהמחשב . עכשיו קצת שיחקתי עם הדברים ברמה שאני יודע וזה לא עזר . 2. יש לי בעייה שרצה כבר הרבה זמן , יש לי onedrive במחשב וכלפעם המחשב שולח לי התראות על כך שהוא מלא מה שגרם לי למחוק את רוב תכולתו ואני עדיין מקבל את ההודעות . הבעייה העיקרית שלי שאני עושה פרינטסקרין פעם זה היה שומר אוטמטית בתיקייה הזאת היום זה פשוט לא נותן לי ואני צריך להדביק את זה במסמך כלשהו מה שמאוד לא נוח לי בתור אחד שהתרגל ועובד הרבה עם זה. קצת פרטים יבשים : מותקן לי וינדוס 10 והמחשב מסוג dell inspirion 15 7567 .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המחשב שלי נכבה כל כמה דקות - ונדלק מחדש. אני לא מצליח לאתר את הבעיה: הרצתי אנטי וירוס )פנדה מעודכן מלפני שבועיים( והכל בסדר. עשיתי סקן דיסק ותיקנתי תקלות. המחשב לא מתחמם יתר על המידה - בדקתי. שני הדברים יוצאי הדופן שעשיתי השבוע היו לשדרג את המוזילה פיירפוקס שלי ולהוריד פלאש פלייר שיתאים לו. מפרט המחשב שלי מופיע בפרופיל, מערכת ההפעלה - עדיין חלונות 98 SE. תודה מראש לכל העוזרים. אגב, ראיתי כבר הודעות קודמות כגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=72583.10 וכגון זו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=55821.0 אבל לא מצאתי שם תשובות. * עריכה: נורא מוזר. הכנסתי לפני שנתיים את המפרט ללינק "מפרט המחשב", אבל אני רואה שהורידו את האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה במסך הLCD. המסך מהבהב בכל פעם שהוא יוצא מסטנד ביי, או מיד לאחר פתיחת המחשב, למשך כ- 2 דקות. אני חושד שמדובר בפלורסנט לא תקין, ושזמן ההבהוב הוא הזמן שלוקח למסך לזהות את התקלה ולעבור לפלורסנט רזרבה. האם זאת הבעיה? במידה וכן, היכן ניתן לקנות פלורסנטים מתאימים, ומה מחירם?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את המקודדים XviD-1.1.2-01112006 וxivx for window בזמן שאני צופה בסרטים הצבעים מעוותים (שחור/לבן ,חצי מסך צבעוני, צבעים לא אמיתיים) איך אני יכול להסיר את המקודדים מבלי שישאירו לי שום קבצים על מהחשב ,שמעתי שיש איזה תוכנה מיוחדת לזה אם אינ לא טועה!!! ואיזה מקודדים ממולצים שלא יעשו בעיות ? אני צריך divx xvid ac3 !!!
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום תופעה שהתחילה בימים האחרונים: כשאני מפעיל את המחשב המנורה של כונן הdvd מהבהבת והמחשב לא עולה (לא רואים כלום במסך). לפי הרעש מהמאווררים זה נשמע כאילו המחשב מפעיל את עצמו מחדש כל כמה שניות. כשאני פותח את הכונן, המחשב עולה כרגיל. בוינדוס הכונן עובד כרגיל. עריכה: הבעיה הייתה בכבל ide תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהארד דיסק כל פעם שאני מעלה את הWINDOWS לוקח למחשב עוד 2 דקות עד שאני יכול להתחבר לאינטרנט ועד שכל הדברים שקשורים ל SYSTEM עולים הבעיה היא כמאת 100 % בהארד דיסק בגלל שקניתי מחשב חדש וזה עדיין עושה את זה אני חוושב שיש הרבה BAD SECTORS כי פירמטתי את הארד דיסק הזה מיליון פעם ורק אז זה התחיל, איך אני עושה איזה ניקוי. א יש לי : NTFS FORMAT
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מיד אחרי שקניתי את הזכרונות, התחילו להיות להיות באמצע משחקים ריסטרטים פתאומיים, אבל לא לפני שהיה מסך כחול למשך 2 שניות. המשחקים עובדים בסדר גמור, אבל אחרי 10 דקות זה מראה לי את המסך הכחול ועושה ריסט מיד לאחר מכן. עשיתי דיסק של ה memtest86, אבל כלום לא עולה לי... יש מצב שהזכרונות פגומים?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
דבר ראשון, כתובת הלוח האתר הרשמי של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=205 עכשיו ככה, הבאתי עוד מחשב ישן, שבו יש לוח אם ומעבד יותר טובים ממה שהיה במחשב הישן שלי, אז החלטתי לשלב אותם. מה שעשיתי זה שמתי את הזכרון מהמחשב הישן בפחות ישן, וכך גם את כרטיס המסך. הבעיה היא שכרטיס המסך OB שיש על הלוח לא מפסיק לפעול אוטומטית. הצלחתי לבטל אוץוך בביוס ע"י זה ששמתי לו זכרון 0. אבל הכרטיס הלא מובנה לא נדלק בכל זאת. הכרטיס שלא OB הוא ג'יפורס 3 TI 200, לדעתי הוא יותר טוב מהכרטיס המובנה. הכרטיס הזה בעל ממשק של AGP X4 ואילו הלוח שהבאתי תומך בX8, ככה שאני לא רואה בעיה מהבחינה הזאת. יש למישהו רעיונות? אשמח לכל הצעה, תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מבקש עזרה עם מסכים כחולים במחשב. עד עכשיו ניסיתי: 1. Memtest למשך כמה שעות לא הראה שום בעיה. 2. Minidumps מראים כל פעם בעייה אחרת. 3. Error Checking של חלונות לא מצא שום תקלה בדיסק.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לפתוח את הפורטים לבד בעזרת המדריך הזה: https://portforward.com/hot/hotbox/ וגם נציגי התמיכה של הוט עשו זאת אך ללא הצלחה הפורטים עדיין סגורים. אני חייב לציין שהם היו פתוחים לפני שבועיים (נסגרו לאחר ניתוק מהוט והתחברות לבזק וניתוק של בזק וחזרה להוט, בעצם שחזרתי להוט הפורטים הפכו לסגורים), טכנאי בזק עשה משהו בארון תקשורת, האם יש קשר? האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
-