עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TYCOONMAN,

שלום. ברשותי פנטיום 3, עם לוח אם בusb1. האם יש דרך לחבר אליו usb2 ? אני מתכוון חיבור פנימי ללוח.

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by Moty_p,

אהלן.. יש לי מחשב נייח שלפעמים לא רוצה להדלק.. לוחצים על כפתור ההפעלה המחשב נדלק אבל ביוס לא עולה לפעמים אחרי 10 שניות שלמות הוא עולה ולפעמים לא עולה כלל, מכבים מדליקים מחדש המחשב לפעמים חוזר חלילה ולפעמים עובד תקין מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dante123,

אהלן, ברשותי מחשב נייח כבר כמה שנים (נחשב זקן), וכל פעם לאחר שהוא לא הופעל זמן מה או הועבר ממקום למקום הייתה בעיה בהפעלה שלו, ספציפית מסך שנשאר שחור גם לאחר סטארטאפ (הכל בסדר מבחינת חיבורים פשוט הוא לא קיבל signal). בכל הפעמים זה תוקן ע"י שהוצאתי את זיכרונות הראם מהמקום ושיחקתי איתם- שמתי אחד בסלוט מסוים וכשהוא לא עבד שמתי בסלוט אחר, עד שהמחשב הצליח לרוץ עם זכרון מסוים שלאחריו הוספתי את השאר ללא בעיה. כרגע הפתרון הזה לא עובד. מחיפושים באינטרנט ניסיתי: א. לנתק את הכבלים מהמחשב וללחוץ על כפתור הכיבוי. ב. לנתק את כרטיס המסך ולחבר את כבל הdvi לתוך הכרטיס מסך המובנה של המעבד. ג. להוציא ולהכניס מחדש את הבטריה של הביוס. ד. ל…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני נוגע בקירור שלו איפה שהמאורר ומקבל כבייה מרוב שזה חם זה מסוכן??? כי לא נראה לי זה אמור להיות ככה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by asaf556,

ערב טוב המחשב שלי לא עולה אחרי הפעלה מחדש רק איפוס לביוס גורם לו לעלות והוא עובד תקין כל זמן שהוא עובד אבל ברגע שמכבים אותו ומנסים להדליק שוב הוא לא עולה אלה רק אחרי איפוס ביוס

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yosizach,

אוקי יש לי 512 שני סיטיקים של 256 .... ביחד 512 כמובן ויש לי עוד סטיק 1 של 512 שניהם של אותו מהירות עכשיו הוא מזהה את הזיכרון והוא רושם בהתחלת המחשב dual 64 bit עכשיו אחר 20 דקות הוא ריסט ומחזיר לה 512 ? מה למה ? שמתי את ה 256 אחד ליד השני וה 512 בצד השני זה לוח אם של גגביט 8sq למה זה עושה את זה ? שאני עם ה 512 בלי להוסיף אז אני צריך להריץ איזה משחק לעשות ריסט ואז שוב הוא הופך לה גגה זיכרון ואחרי כמה דקות עושה ריסטרט חוזר לה 512

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by CrashZone,

שלום, ברשותי שני הארד דיסקים, 1 40GB ואחד 2 GB כאשר הם מוגדרים כמסטר וכסלייב. היום אני מדליק את המחשב הופה הביוס החליט שיש לי רק כונן אחד ה- 40GB. מישהו יכול לעשות לי??יש בו חומר חשוב מאוד מאוד מאוד!!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. קניתי את הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=199 ומסיבה כלשהיא כשאני שם עליו את הזכרון שלי(http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=256M184-266DDR&Count=0505064211) הוא לא רוצה להכנס לתוכנות(עושה ריסטים או נתקע) כולל לWINDOWS)וגם כולל תוכנות מBOOT יש לי עוד מקל זכרון שהוא DDR 400 והוא עובד עם הלוח בצורה טובה אז אם יש למשהוא הסבר למה זה לא עובד שיכתוב פה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. במחשב בעל מערך RAID-0, הבוקר הדלקתי את המחשב - ומשום מה קיבלתי הודעה שמערכת הפעלה לא נמצאה. מה קורה פה? כל עצה תתקבל בתודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by xeyt,

שלום לכם פורום תמיכה טכנית יש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכים עכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיבי אז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכל רק ריסט פותר את הבעיה עכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכל לא עזר חשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקין בוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיה במארז עצמו יש 27 מעלות הכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן [לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסך כי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט] מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5ms דגם: XM319W אז אולי צריך עידכון בשב…

11. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, הפכתי את העולם לנסות לגלות מה הסיבה לכך שלפתע ללא קשר כלשהוא יש תקיעה לכמה שניות שמלווה בצליל קבוע של 2 שניות וריסט פתאומי אני מציג לכם את המציג אירועים של הוינדוס אולי יעזור, האחרון היה ב13:08 אודה לכל עזרה

12. שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן מתי שאני סוגר תוכנות ולפעמים סתם קופצות לי הודעות משונות של הווינדוס וזה התחיל לעצבן נראה לי בעיה בזכרון מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. שלום לכולם! דבר ראשון תודה שנכנסתם אז ככה... לפני זמן לא רב שידרגתי תמחשב שלי חלק חלק עד שהגעתי למחשב חדש לגמרי... עכשיו יש לי בעיה עם המהירות של הזיכרון. קניתי זיכרון OCZ הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_dual_channel קניתי את הקיט של שניי סטיקים של 512 כל אחד. כלומר גיגה. וקניתי לוח אם חדש של ABIT דגם KN9SLI. ומעבד AMD ATHLON 4600+. עכשיו הבעיה היא כזו. כאשר אני מגדיר ללוח אם לזהות את המהירות של הזיכרון לבד הוא מתחיל לצפצף ולא עולה. בדקתי קצת והחלטתי להגדיר הכל ידנית במקום לתת ללוח אם לעשות את זה. אז שיניתי את המאפיינים למהירות של 800MHZ CAS 4 TRCD 5 TRP 4 TRAS 15 ומתח שיניתי ל2.1. עכשיו בהגדרות האלו המחשב עולה …

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. מחשב AMD חדש, מפעילה סימס 3 ועוד משחקים, הכל עובד חלק, אבל אחרי כמה זמן של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש... המחשב נקנה לפני כשבוע וחצי וזה התחיל שלשום, אני מיואשת, יש לכם רעיון למה הבעיה? ממש מבואסת.. :s05:

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב עם לוח אם P5KPL-CM וזיכרון 3gb ושאני לוחץ על כפתור ההדלקה של ההמחשב לוקח לו חצי דקה עד שהוא נדלק. וגם שאני גולש בדפדפן .הדפדפן נתקע ולא מגיב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי כונן גיבוי WD עד עכשיו הוא עבד טוב, ופתאום אני מכניס אותו למחשב וזה רק משמיע לי את צליל שזה נכנס אבל הוא לא הראה לי אותו על המחשב הורדתי דרייברים לכונן גיבוי ולחצתי אל משהוא שלא ידעתי מזה ופתאום הוא הציג לי את הכונן אבל הכל נמחק וזה קבצים חשובים מה עושים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by shay1231,

יש לי כרטיס מסך שנראה לי שהוא מובנה על הלוח אם. עכשיו אני חיברתי ללוח אם כרטיס מסך מסוג GEFORCE4 (לוח אם: 745). ושאני מדליק את המחשב המסך לא עולה זאת אומרת רואים את המסך בשחור כאילו המסך לא דלוק. מישהו יודע מה הבעיה?..

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  19. חיברתי מודם פקס חיצוני למחשב חדש ווינדוס 10 מנהל ההתקנים מזהה את ההתקן הגדרתי את הפקס כמו במחשב הקודם ואני לא מצליח לשלוח כשאני לוחץ שליחה מתחיל צילצול ולאחר דקה בערך יש הודעה לא ניתן לשלוח בעבות שגיאה לא צפויה מה לא עשיתי בסדר תודה אני פעם ראשונה בפורום אני מקוה שפניתי נכון

20. Started by Ben N,

יש לי הכ. מסך Radeon Sapphire X1900GT 256MB. בנקודה מסויימת לפני שבוע בערך הגעתי למסקנה שהוא מטונף ואני רוצה לנקות אותו כדי שהטמפ' יצנחו באיזה 5+ מעלות. הלכתי לחבר שכבר עשה את זה לכרטיס שלו, השתמשו בקומפרסור אוויר וניקינו את הצלעות קירור שלו. אחר כך פירקנו את הגוף קירור מהכרטיס, והחלפנו משחה תרמית כמו שצריך, ניקינו את שני הצדדים עם אלכוהול עד שנצץ ושמנו משחה חדשה, וסגרנו את הכרטיס חזרה. עכשיו כשאני מפעיל את הכרטיס כל המסך מלא ארטיפקטים... נזהרנו מאוד עם הכרטיס, היינו אחושילי עדינים.. איך יכול להיות שזה קרה?! נתתי את הכרטיס לחבר אחר שעובד באיזה חנות מחשבים בעיר ומתמצא בדברים האלה. בהתחלה הוא פירק את הגוף קירור, אמר ששמנו הרבה יותר מידי משחה (אני לא ידעתי בכלל כמה צריך.. חב…

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by toxicbszone,

שלום, קניתי מפצל חיבורי USB למחשב. כאשר אני מחבר מכשיר נגן MP4 דרך המפצל אני מקבל את ההודעה "ההתקן לא מזוהה". כשאני מחבר את הנגן למחשב ישירות הוא עובד בלי שום בעיות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום , קיבלתי לפני כמה ימים מחשב חדש מבית לנובו דגם ideapad s530 המחשב בעל מעבד I7 דור 8 , 16gb ram כרטיס גרפי NVIDIA MX 150 , INTEL GRAPHICS UHD 620 כשניסיתי להעלות פיפא 19 לדוגמה נתקלתי בהרצה מקרטעת למשחק ובתצורה גרפית מתחת לממוצע, גם לאחר מיטוב הגדרות הוידאו המשחק אינו רץ באופן שוטף ונעים אלא נראה שמאוד קשה לו עם המשימה. כשהרצתי בדיקה באתר '' Can I Run It'' נוכחתי לגלות שהפרט אינו עומד בתנאים המינימלים להרצת הפיפא, מה שנראה לי מאוד מוזר. בכל זאת, מדובר במפרט בעל מאפיינים חזקים יחסית ללפטופ. בנוסף לכך , הבדיקה מציגה דרייבר לא מעודכן בכרטיס המסך וזאת לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים המותאמים לרכיבי החומרה ולא צריכה להיות בעיה בנושא כרטיס מסך או כל רכיב אח…

23. Started by hadas yechiel,

הי שלום מישהו יכול לעזור לי איך מאפסים סיסמת כניסה למחשב בלישאני יודעת מה הסיסמא אשמח אם תעזרו לי כי זה דופק אותי בכל חור שאני רוצה להכנס אליו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי. קיבלתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. עכשיו באתי להפעיל אותו וסתם לראות שהכל עובד (לא הפעלה לצורך התקנת וינדוס, אלא סתם הפעלה לראות שהכל בסדר...) והמאווררים עובדים, המסך עולה אבל כשלחצתי לביוס זה נתקע... חוץ מזה, הדבר שהכי מדאיג אותי, הוא שיש לי לדים על לוח האם P45-DS3 שמראים עד כמה המעבד מאומץ. הם על ההכי גבוהה, ומה כבר עשיתי? הפעלתי את המחשב כדי שיציג לי ביוס?! זה ממש מדאיג אותי כי שפכתי על המחשב הרבה כסף אישי שנחסך בתקופה האחרונה. אני אודה לכל פיסת מידע מועילה! Q9550 P45-DS3 OCZ VENDETTA2 OCZ 4GB RAM אם צריך עוד מידע דברו...

• 39 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.