תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D יש לאבא שלי מחשב והוא כל הזמן מתכבה מעצמו או שלפעמיים העכבר לא עובד ושמדליקים את המחשב אז יש אור אדום מהעכבר למטה ואז מפסיק... החלפתי לו היום ספק כוח וזה שוב ממשיך ממה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב, אז קניתי עכבר ומקלדת של מיקרוסופט רגילים(לא אלחוטייים!) ולפעמים קורה שכשאני לא נוגע בעכבר קצת זמן והיד שלי ק מונחת עליו, פתאום הסמן מתחיל לזוז לאיזה שהוא כיוון מסויים לאט לאט, לא קפיצות ענקיות! אך יש גם את הבעיה של הקפיצות הענקיות, זה לא קורה הרבה, אך זה קורה כשאני משתמש פשוט בעכבר, כשאני מזיז אותו, פתאום הוא קופץ לצד השני של המסך... בדקתי בקצב התנועה של העכבר, זה לא זה... הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם המקלדת והעכבר +התקנתי על זה דריבר מהאתר של מיקרוסופט... זה עדיין קורה.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב שעבדו אלי, כי ב- CPU-Z ובאיברסט רשום 5-5-5-15 ואני קניתי CL4! נכנסתי ל- M.I.T אבל לא רשום שם, הרוב שם רשום auto ואין מספרים ליד... מישהו יודע איך בודיקים בלוח אם? ד"א התקשרתי אליהם ואחרי צעקות וויכוחים הם אומרים לי שבביוס זה רשום ובתוכנות זה לא נכון אז אני רוצה לוודא באמת שזה נכון! תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד בן כ 3 שנים עם מעבד איטל e3400 . במחשב מותקן פיזית זכרון של 4 gb אולם מערכת ההפעלה windows 7 32 bit מזהה רק 2.8gb . האם כדאי להעלןת מערכת הפעלה של 64 bit כך שכל 4gb של הזיכרון יפעלו ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא דריברים חדשים לצורב sony ולסידי mtrp (אני חושב) שלי, אני לא מוצאתי. CD-ROM = mtrp 52X CD-RW= SONY crx175e2 24X10X40X תודה.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
לעיתים כאשר אני משחק בunreal 2 אז הוא יוצא לwindows וכותב לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- APlayerController::execClientHearSound <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4 @ Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound : 00C8 line 206) <- UObject::ProcessEvent <- (U2PlayerNetTestController Save0.U2PlayerNetTestController4, Function U2.U2PlayerController.ClientHearSound) <- UObject::execClassContext <- (AssetsHelperGeneric None @ Function U2.AssetsHelperGeneric.HandleMovingOnTexture : 0028 line 85) <- UObject::execClassContext <- (U2PlayerAtlantis Save0.U2PlayerAtlantis0…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שהמחשב שלי (מפרט בפרופיל) נעשה ממש איטי בזמן האחרון עשיתי פירמוט והתקנתי ווינדוס 7. אחרי ההתקנה, כל פעם שהמחשב מגיע למצב של עליית הווינדוס (הפס הזה שזז על המסך) הוא פשוט עושה לעצמו ריסטרט ואח"כ נתקע במסך של עליית הביוס. בדקתי בתוך המארז וכל הרכיבים מותקנים כמו שצריך, בעיית תוכנה זה לא ככה שאני מעריך שיש איזשהו חלק שגורם לבעיה. אני אשמח לעזרה בזיהוי המקור לבעיה, ויעשה\יענה על כל שאלה שתוכל לעזור בנושא. נ.ב. אני נמצא ברייד 0 והווינדוס עצמו עשה מחיצות בכונן בזמן ההתקנה לצורך קבצים של הווינדוס. הבנתי שזה לא בריא לעשות מחיצות בכונן רייד, יכול להיות שזו הבעיה? תודה מראש, אלמוג.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי לכולם , לאחרונה המחשב שלי מרבה להיתקע וההרגשה הכללית שהוא עובד לאט ,החלטתי להריץ עליו spy & bot . תוך כדי שהתוכנה סורקת נכנסתי ל everest ושמתי לב כי רק ליבה אחת עובדת . האם זה ניתן לתיקון? [br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 00:59:57 מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-
אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תמיד אחרי לילה שהמחשב היה כבוי אני מפעיל אותו והוא עובד הכל סבבה אבל אם אני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק ישר הוא לא עובד כלומר הוא נדלק אבל המחשב לא מתחיל את עצמו לא ביוס לא מערכת הפעלה כלום המסך שחור אני צריך לתת למחשב איזה שעה לפחות לפעמים יותר ורק אז הוא עובד. משהו מוזר זה ככה כבר הרבה הרבה הרבה זמן רק עכשיו יוצא לי לנסות לטפל בזה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל פעם שהייתי מכניס את הMP3 לUSB המחשב היה מזהה אותו ופותח לי כונן חדש ב ' מחשב שלי'. עכשיו ניסתי ופשוט הוא לא מזהה... לא פותח כונן חדש, לא כתוב למטה שזיהו חומרה חדשה.. כלום. ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? תודה.
-
- 25 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 KVR1333D3N9/2G לוח P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-