עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zoloboy,

i have a p4 with intel 865pearl my procecor is 800mhz fsb and 256mb samsong pc 3200 400mhz[upgrading later] when i run cpu-z these ar the reasulats i get CPU-Z version 1.18 Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) Module #0 Memory typeDDR-SDRAM Manufacturer (ID)Samsung (CE00000000000000) Size256MBytes Max bandwidthPC3200 (200MHz) Part numberM3 68L3223DTM-CC4 Max frequency @CAS#2.5166MHz Max frequency @CAS#3.0200MHz Memory Modules Serial Presence Detect (SPD) does it mean my ram is working on 200mhz can anyone help me

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  2. Started by elyosef,

ערבטוב כולם יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים צורב וכונן CD התקנתי כרטיס PROMISE ULTRA 100 ואליו חיברתי כונן DVD אחרי שסיימתי את כל הסיפור הזה שמתי לב שאין לי אף תקע מתח בשבילו אשמח לקבל רעיונות תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  3. Started by Adirz0,

אני מדליק את המחשב ואין תצוגה במסך (asus uw222u), המסך חדש ועד אתמול הכל פעל רגיל, בד"כ בעבודה המסך מראה נוראה כחולה אבל עכשיו הוא תמיד במצב של נורה כתומה (רק אם מכבים את המסך ואז מדלקים, הוא מראה את הלוגו של ASUS לשניה והמנורה כחולה, ואז הוא כותב no signal והנורה חוזרת להיות כתומה). בדקתי חיבורים והכל, המאוורר של הכרטיס מסך פועל גם כן. (הכרטיס הוא RX1800XT) אין לי כרטיס מסך חלופי, מה אפשר לעשות ואיך אפשר לבדוק' את הבעיה? תודה.

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by orichayun,

שלום רב חברי פורום יקרים, ברשותי מחשב שנקנה באוגוסט וזה המפרט שלו: Intel® Core™ i7-980X Processor Extreme Edition (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) RAM : 24GB GIGABYTE nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 nvidia SLI Dual GeForce GTS 450 HARD DRIVE INTEL SSD 250GB ATA DEVICE WD 2TB 6G per sec Seasonic X-Series 850 W Power Supply GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 Intel X58 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard הרכיבו לי מחשב שאמור להיות מפלצתי ולעבוד כמו סוס עבודה (הוא נקנה בKSP) משום מה המחשב לא טס כמו שציפיתי ונתקע בתוכנות מסויימות כמו אייטונס, סוני וגאס (וידאו), בפוטושופ הוא מאוד איטי לעיתים כשאני שומע ביוטיוב אז יש קפיצות של שירים (לאחר שהשיר כבר …

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by mironm,

כל פעם שהמסך מנסה לשנות רזולוציה בין ווינדוז ומשחקים הוא נכבה ואני צריך להדליק אותו וזה די מעיק... יש לי את הדריבר הכי מעודכן של המסך ואין לי מושג מה לעשות עם הבעיה המעצבנת הזאת! המסך שלי זה Mag 786FD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by maorp,

הלכתי ל -disk management וגיליתי שמתוך הארד דיסק של 40 GB יש שתי מחיצות , אחת פעילה ושנייה לא מוקצת unallocated איך אני מתקן את זה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by bmagice,

אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. המחשב בן חודשיים... למשיהו יש מושג מה אני עושה? תודה...

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by cad5011,

יש לי omnibook 6000 מזה ארבע וחצי שנים. קיבלתי אותו עם win2000 מקורי והוא עבד תקין. לפני שבועיים פירמטתי אותו פעם ראשונה והתקנתי winXP (גם כן דיסק מקורי). אחרי ה-windows התקנתי רק אנטי וירוס (norton 2004). הבעיה היא שמאז הפירמוט המחשב קופא לחלוטין באופן שנראה לי לא עקבי. לפעמים הוא קופא בעליה של windows, לפעמים מיד אחרי העליה, לפעמים אחרי שתי דקות של עבודה, או חמש דקות, או שעה. כשהוא קופא כל מה שאפשר לעשות איתו זה reset. התקנתי דרייברים - ללא הועיל. עשיתי עידכוני תוכנה, אבל ללא service pack 2 (האמת לא נראהלי שזה משנה משהו). הייתי חוזר ל-windows 2000 אבל לא מוצא את הדיסק - אם אתייאש אשיג אותו איכשהו. פרטים על המחשב הזה אפשר לראות כאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/…

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. אז אחרי חיפושים ברשת כולל בפורום פה, התברר שיש מצב שהכרטיס מסך החיצוני גורם לבעיה. ניתקתי אותו והנה שוב תוך כדי הרצת Ubuntu 11.04 המחשב פשוט קפא אחרי כמה דק' !. הרצתי MEMTEST במשך 3 שעות בלי שום שגיאה. מה עוד אפשר לעשות כדי לקבוע מי האשם בתקיעה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by demultiplexer,

שלום לכולם, הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפרטורות בהן המחשב שלי עובד לא נראות לי הגיוניות. צירפתי צילום מסך. אלה הטמפרטורות לא בעת הרצת משחק כבד אלא גלישה באינטרנט. הן משנות לעיתים תכופות ולא נמצאות ברמות האלה הרבה זמן ברציפות אבל העומס היה נמוך והחדר ממוזג מאוד ובכל זאת ראיתי א המספר 90 יותר מפעם אחת. מעבד core i7 2670qm 2.2ghz ביטלתי את turboboost ועכשיו הטמפרטורות לא עולות מעל 70 כך שאני קצת יותר רגוע. מה דעכם? תודה לכולם ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום,מישהו יודע איך מוחקים גיבוי של קבצים מתוכנת Samsung Recovery Solution 5?חיפשתי בתוכנה ולא מצאתי...תודה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  13. תמיד אחרי לילה שהמחשב היה כבוי אני מפעיל אותו והוא עובד הכל סבבה אבל אם אני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק ישר הוא לא עובד כלומר הוא נדלק אבל המחשב לא מתחיל את עצמו לא ביוס לא מערכת הפעלה כלום המסך שחור אני צריך לתת למחשב איזה שעה לפחות לפעמים יותר ורק אז הוא עובד. משהו מוזר זה ככה כבר הרבה הרבה הרבה זמן רק עכשיו יוצא לי לנסות לטפל בזה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by haimvrt,

יש לי כרטיס מסך לידטק 6600gt אני פותח תמארז בשביל שהמארז יתאוור ושלא יווצר חום וכו' רציתי לשחק משחק התחלתי לשחק והוא נתקע אז הפעלתי מחדש את המחשב ונכנסתי לבדוק טמפרטורה של כרטיס מסך וכתוב: רמת טמפרטורה: 83 טמפרטורת ליבה של gpu : 83 טמפרטורה מקיפה: 55 והטמפרטורה שהיא 83 היא לא יורדת אפילו כיוונתי אל הכרטיס מאוורר חזק והטמפרטורה יורדת 2-3 מעלות המאוור של הכרטיס עובד ועכשיו אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה כי זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בכזאת טמפרטורה 83 ואינה יורדת מה לעשות :'(? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by shake7,

כל פעם שהייתי מכניס את הMP3 לUSB המחשב היה מזהה אותו ופותח לי כונן חדש ב ' מחשב שלי'. עכשיו ניסתי ופשוט הוא לא מזהה... לא פותח כונן חדש, לא כתוב למטה שזיהו חומרה חדשה.. כלום. ניסתי להתקין את הדרייבר מחדש וזה לא עזר. למישהו יש פיתרון? תודה.

• 25 תגובות
    • 15.3k צפיות
  16. Started by tiger3,

קניתי מחשב לפני שבוע זה המפרט i5 750 זכרון 8GB KINGSTONE 2X4 ‎KVR1333D3N9/2G‎ לוח ‏P55A-UD3 GIGABYTE כ.מסך GTX460 GIGABYTE ספק ‏MODU82+ 525W ENMARX טמפרטורות טובות גם מעבד גם כ.מסך ווינדוס 7 64 ביט במשך כל השבוע המחשב עבד כרגיל יפה וטוב ומהיר התקנתי משחק בשם PROTOTYPE בזמן המשחק המחשב קפא ללא אפשרות לעשות כלום חוץ מריסט לאחר מכן כל פעם שמנסים לעלות את הווינדוס הוא קופא כל פעם בשלב אחר של הטעינה התקנתי ווינדוס מחדש ועדין אותו הדבר ניסתי לעשות בדיקה לזכרון ב MEMTEST ולפני בכלל שהוא מנסה לעלות הוא קופא ניסתי לבדוק רק עם כרטיס זכרון אחד זה מצליח לבדוק ולפעמים גם קופא יש למישהו רעיונות מה יכול לפתור את התקלה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by NISAN,

לאחרונה אני רואה הרבה לוחות אם אם חיבור חשמל נוסף. (מו ריבוע קטן כזה) לדוגמא: http://www.abit-usa.com/images/products/NF7_S_large.jpg מה זה החיבור הזה? ואם יש לי ספק כוח ללא החיבור הנ"ל, האם אוכל עדין להפעיל לוח כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oded6188,

המחשב הנייד שלי לא מניע, אחרי הרבה ניסויים הגעתי למסקנה שהצ'יפ CMOS שעליו צרוב הביוס, שרוף. הזמנתי צ'יפ צרוב מהאתר: www.badflash.com... (כמו שכתוב באחד המדריכים כאן באתר)... עכשיו השאלה היא מה אני צריך לעשות כשאני אקבל את הצ'יפ? רק להכניס אותו במקום האחד הישן? או שיש עוד איזהי פעולה שאני צריך לעשות? (להוציא את הסוללת גיבוי... אנערף מה עוד אפשר לעשות)... תודה.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by ovad1,

שלום רב אתמול הוספתי כרטיס זיכרון למחשב , יש לי WIN XP , מרגע שניסיתי להעלות את המחשב קיבלתי את ההודעה כפי שצרפתי בקובץ , גם אחרי שהוצאתי את הכרטיס החדש עדיין מתקבלת ההודעה . אשמח מאוד לקבל עזרה . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. שלום , לפני כחודשיים הדלקתי את המחשב והוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ, הקו שרץ לא נתקע אלא פשוט המשיך לרוץ ולרוץ... נתתי למחשב אפילו איזה 20 דקות ככה וכלום. עכשיו ניסיתי לפרמט והמחשב עלה והכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מעדכן ל SP2 הוא שוב פעם עושה לי אותו דבר. בהתחלה חשבתי שזה ה-HD אז השתמשתי בHD אחר והוא גם לא עלה לאחר ההתקנה של SP2 עשיתי בדיקת MEMTEST סתם בשביל לראות שאין שום דבר בזכרונות שלי . מה יכולה להיות הבעיה בבקשה תעזרו לי , תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. שלום לכולם, האם אתם מכירים תוכנה כלשהי שגומרת את הזיכרון לגמריי בעצם טוחנת אותו, אני צריך משהו לבדיקה. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by yonik,

שמתי את זה בפורום windows אבל לא ענו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195576.0 אני רק רוצה להוסיף שלפני העלאת ההתקנה של ווינדוס(המסך הכחול) רשום משהו שאני לא מכיר "no emulation"

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by iveco,

שאני משחק ב WOT אם אני מעלה את ההגדרות ממינימום למשל למקסימום זה משפיע על ה GPU בלבד או ככל שאני משחק בהגדרות גבוהות זה גם משפיע על המעבד ? ומכביד עליו " מאמץ " . למשל המעבד יהיה ממצב של 70 אחוז מאמץ יגיע ל 100 ? נמאס לי מהמעבד הזה אני הולך לקנות I7 , מישהו אמר לי שה WOT עובד רק על ליבה אחת אבל במנהל משימות זה מראה ש 2 ליבות אצלי עובדים ב FULL איך זה יכול להיות ? ========================================================== שמתי לב למשהו שעל הנייר לא אמור להיות שיחקתי על שני מחשבים עם E5700 WIN32 2GB 430GT ו G2020 WIN64 8GB 450GTS באותו משחק WOT והמחשב שאמור להיות חלש יותר על הנייר המאמץ של המעבד היה על 60-65% והמעבד הזה שיותר חזק G2020 היה על 75-…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. אתמול קיבלתי את הזכרונות של G.SKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 וכשהפעלתי את המחשב הוא עלה בסדר אבל אחרי איזה חצי דקה הוא נתע לגמריי (אפילו מקש הקפ לוקס לא פעל... המחשב פשוט קפא). ניסיתי מלא קומבינציות של הזכרונות... החלפתי צדדים, חריצים וכו' ועדין כל פעם ההפעלתי את המחשב ונכנסתי לווינדוס אז אחרי איזה חצי דקה של שימוש במחשב הוא קפא... עכשיו ניסיתי להשתמש בסטיק אחד כל פעם והמחשב פעל מצוין. זתומרת רק ששני הסטיקים מחוברים הם לא פועלים טוב. הלוח אם שלי תומך הכל הפרטים שצריך (הזכרונות הקודמים שלי היו אותו פרטים כמו החדשים רק החברה גנרית CEON ובמקום 800MHz הם היו 533MHz) לוח האם שלי הוא של MSI - K9NGM. תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. היי, אז אני אשמח לעזרתכם בבעיה מטרידה שאופפת את המחשב שלי לאחרונה. אני מדליק אותו, מאווררים מתחילים להסתובב , אבל אין POST לBIOS. פשוט נדלק. לפעמים אחרי חצי שעה/שעה הוא יכול לעלות פתאום. אז טיפה רקע למחשב. לפני בערך 4-5 חודשים הייתה לי בעיה של מסכים כחולים שפתאום נעלמה וחשדתי שזה הלוח אם. בגדול אני עובד עם שני הארד דיסקים, אחד SSD והשני SAMSUNG 500GB בן 4-5 שנים. הסיבה שאני מציין זאת היא שכשאני מחבר את שני ההארד דיסקים אז יש נטייה למחשב לא לעלות. אם הוא כן עולה אז בד"כ אינו מזהה את ההארד דיסק של הישן יותר של ה500GB. עכשיו זאת בעיה שהתחילה רק לאחרונה, אז אמרתי טוב בטח נדפק ההארד דיסק, אך זה לא נשמע לי סביר לגמרי בסופו של יום. קורה שהמחשב לו עולה גם…

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.