תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, סוף טוב הכל טוב קיבלתי את ההזמנה של הכרטיס מסך בשם: R9 Radeon 280X Vapor-x מחברת- TMS בחצי מחיר מהמקור (לאחר שחזר מביטקויין). לא ידעתי שכך יראה/נראה הכרטיס החדש במארז שלי, הוא נראה דיי גדול לעומת ה- HD 6850 הישן שהחלפתי. יש לי תצלומים של לפני ואחרי התקנת כרטיס המסך, תוכלו בבקשה לעזור לי בלווסת את כמות החום החדשה נכון? או משהו אחר/חדש שאצטרך? לפני ההתקנה: (HD 6850) אחרי ההתקנה: R9 Radeon 280X Vapor-x תוכלו בבקשה לעזור לי לווסת את המאווררים או שצריך לקנות משהו חדש/ לשפר? מקווה שהקירור אדים 2048 של הכרטיס החדש יוכל לעזור בקירור. הכרטיס החדש דרש להתקנה במחשב- 2x8 PIN זאת אומרת שימוש נחרב בחשמל כן? כמו כן במשחקים החום עולה במספר מעלות C אם צריך תמונ…
-
- 71 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל אני אפרט על המחשב שלי: Intel ptentium 4 2.4 GH לוח אם תוצרות ASUS - P4S533 - VM 256 DDR כלשהו כרטיס מסך - Geforce 4 mx 440 128 ddr HD - 40 GB, 7200 RPM תוצרות WD OS - windows XP pro לפני משהו כמו שבועיים, הרצתי משחק על המחשב (NFSU 2 אם זה משנה). ישר כשמריצים את המשחק עולה סרטון, שאותו רציתי להעביר (ע"י לחיצה על רווח או משהו כזה). אחרי שלחצתי על רווח המחשב נתקע - על המסך רואים תמונה מרוחה מהסרט, והמחשב לא מגיב לשום דבר. בלית ברירה לחצתי על ריסט. המחשב נראה בהתחלה כאילו הוא עולה - האור הירוק של החשמל פעל, וכך גם המאווררים - אבל המסך לא הגיב (הודעה של 'בדוק את המסך והחיבורים' או משהו בסגנון), וגם המקלדת והעכבר לא. ניסיתי לנתק את המקלדת, העכבר וכל מה שלא הכרחי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי רק כאשר אני משחק(לדוגמה cod4 ) אני מקבל מסכים כחולים עם הודעה על קובץ:nv4_disp.dll ,שהבנתי ששיך ל-nvidia ניסיתי לפתוח את קובץ ה-minidump עם WinDbg וגם הורדתי את חבילת הסמלים ,אך ללא הצלחה יש לציין שניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש וגם התקנתי את המחשב מחדש אך הבעייה עומדת בעינה. האם זהו הסוף של הכ"מ שלי? :'( אני מצרף שני קבצי minidump תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקיי אז הסיפור הוא ככה: כיבתי את האייפוד כמו שאני תמיד מכבה אותו; לחיצה ארוכה על הכפתור PLAY/PAUSE אבל באמצע צפייה בסירטון. האייפוד נכבה כרגיל ואז נעלתי אותו כדי שהוא יכבה לגמרי, לפחות ככה אני חושב (תמיד כשעשיתי זאת אז גם האוזניות עשו רעש כאילו ניתקו אותן מהחשמל...) ואז כשהדלקתי אותו בחזרה אחרי בערך שעה, הוא נדלק מאוד לאט (כאילו המסך הופך לשחור אבל שחור מהLEDים לא כשהם כבויים) ויש לי את התמונה, מאוד מטושטשת ובשחור-לבן של התמונה האחרונה מהסירטון שראיתי... מאז הוא לא מגיב, שום דבר לא עוזר, אי אפשר אפילו להתחל או ל"פרמט", כלום! מה נראה לכם הבעיה? ומה הפיתרון? תודה בהקדם לכם אנשים! אוהב אתכם!
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי כונן C יש בו קיבולת של 30GB ויש לי כונן D יש לו קיבולת של 130GB זה"כ זה הר דיסק אחד שיש בו 160 GB אני רוצה עכשיו לקחת מכונן D כ30GB ולהוסיף לכונן C , בעצם לעשות Resize , פרטישן מג'יק לא מביא לי הוא דורש לפרמט את כל ההרדיסק ואז לפצל מחדש יש למשהו עצות איך אפשר לעשות זאת ללא פירמוט? , יש לציין שהוינדוס נמצא בכונן C ויש מידע על 2 המחיצות (המידע בכונן D לא משנה אפשר לגבות) תודה.
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק הזה אך הוא עובד לי באיטיות בטעינה וגם במשחק עצמו יש לי דיליי יש לי amd 1.5xp וכרטיס מסך גיפורס 64 עשיתי את העדכון החדש לכרטיס מסך מישהו יודע מה צריך לעשות או אולי הכרטיס חלש מידי למשחק? יש לציין שהורדתי למינימום גרפיקה של המחשחק ולמינימום אפקטים וכו... וזה השפיע במעט
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב כדי לבדוק איזה זכרונות יש לי (כי אני לקראת שידרגו), ותוך כדי גיליתי שהמאוורר של לוח האם שלי (ABIT IS7), תלוי לו באוויר רציתי לדעת עד כמה קריטית הבעיה. המאוורר עדיין מחובר בכבל קטן אל הלוח, אך אני לא בטוח שהמאוור עובד קשורה, מלבד זאת, כשניסיתי להדליק את המחשב מחדש גיליתי כי אומנם המחשב עובד, אך הוא לא שולח חשמל אל העכבר המקלדת והמסך שלי אז כרגע אני עובד עצות, זאת העבודה שלי ואני גם די טוב בה, מישהו יכול לעזור :?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי בומים מהדיסק הקשיח כל איזה כמה שניות הוא עושה בום בום בום זה רעש ממש מטריף והוא די חזק! זה מהדיסק הקשיח בוודאות פתחתי את המארז וזה מגיע ממנו 100%. לקחתי לאייבורי אמרו שהחליפו אבל עדין הבעיה נמשכת! הדגם הוא WASTERN DIGITAL 5001AALS. מה אפשר לעשות/לבדוק/לנסות? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לפני כמה ימים לעשות מדי פעם צפצופים חזקים והוא עושה לפעמים עם רווח של חצי שנייה ולפעמים רווח של קצת יותר בין הצפצופים בקצב קבוע הוא עושה כאילו מדי פעם לא כל הזמן מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז נתחיל... מחשב הינו נייח בקצב של 32 ביט. בעיות שקורות הם :1. כל פעם שיורדים עם הגלגלת למטה אז בקצה העליון של המסך יש מין קפיצות כאלה.במשחקים אחרי כמה דקות המשחק מתחיל להיות עם תקיעות שהולכות וגוברות (סגרתי את כל היישומים האחרים שפועלים כולל דפדפנים והורדות...) [*]ממתי התקלה קיימת? מהיום D: [*]הסיבוך מתחיל במה שהיה בזמן האחרון : במשך כמה חודשם המחשב נתקע והיה פעמים שלא היה עולה בכלל (לא היו שומעים את צליל ההפעלה) הייתי מחכה שבוע ואז הוא היה עולה אבל שוב אחרי כמה זמן הוא היה מפסיק לעבוד ולא עולה ... קיצר לקחתי אותו 3 פעמים ל KSP ... פעם ראשונה אמרו שניקו תמחשב וחיברו את המגעים טוב יותר - המחשב הגיע הביתה וקרס .. חח פעם שנייה אמרו שאין שום בעיה בכלל לפעמים יש בעיות במח…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אז ככה....מידי פעם יש לי איזה בעיה מין קראש כזה שקורה לי מידי פעם,גם במחשקים וגם בווינדוס אני מקבל מסך BSOD ומה שכתוב בו הוא כזה IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL מי שהיה לו את זה מכיר את זה,ומי שלא ,אז ספק. איך פתרתם את זה(למי שהיה את זה אם בכלל)???? קודם כל עשיתי פוררמט,לא עזר,שיניתי דריבירים לכרטיס מסך,בוא נגיד אני חושב עזר קצת,אבל לא ממש. תודה מראש נתי. ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כשאני מפעיל את המחשב אני רואה שתי חלונות כמו בתמונה מה לעשות ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו חיברתי מחשב חדש, והעכבר פשוט לא זז. המקלדת עובדת כמו שצריך אבל העכבר לא. עשיתי ריסטרט הרבה פעמים וחיברתי הרבה פעמים מחדש את העכבר. מישהו יודע מה לעשות? לעכבר עדיין יש אורות אדומים למטה אם זה עוזר. (למי שלא הבין אני כותב ממחשב אחר)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם...אז ככה, יש לי צורב DVD של LG דגם- gsa-4160b עד היום (בערך שנתיים) הוא עבד מצויין, צרב בצורה מהירה וטובה. לפני כמה ימים בזמן צריבה התוכנה נתקעה (nero) עד למצב שהייתי צריך לבצע ריסט למחשב. לאחר הרבה נסיונות להוציא את הדיסק (שלא הסכים לצאת גם אחרי כיבויים והפעלות מחדש) החלטתי לדחוף סיכה לחור הקטן בשביל להוציא את הדיסק. אך, ברוב טיפשותי עשיתי זאת כאשר המחשב היה דלוק, ולאחר שעשיתי זאת הצורב התחיל להשמיע רעשים מוזרים של גסיסה. כיביתי מהר את המחשב ונתתי לו מנוחה, כעת הוא בשקט, וצורב בסדר. אך הבעיה המרכזית היא המהירות, כאשר אני צורב קובץ מסויים ה-Buffer Level שעד כה עמד תמיד על 98 אחוז, כעת קופצת מ-88 ל35 כל שנייה. דבר המאריך את הצריבה בכ-פי 2 (!!!) רציתי לדעת אם אפש…
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי ASUS TRANSFORMER T101 ולפני כמה ימים כשהסוללות (שלו ושל ה DOC) נגמרו חיברתי אולו למטען. להפתעתי גיליתי שהסוללה הירוקה על המקלדת לא מהבהבת - כלומר אין הטענה, ושהטאבלט לא נטען באופן ישיר אף הוא. נכנסתי לפורומים ממקומות שונים מהעולם וגיליתי שקיימת בעיה עם המטען ועם הכבל, כמו כן קיימים פתרונות דיי יצירתיים החל מלכופף את הפינים ועד להכניס את המטען למקפיא למספר שעות. אף אחד מהפתרונות הללו לא עזרו. מה שכן, שמתי לב שהטאבלט מצליח להידלק לאחר שאני מחבר אותו למחשב למספר שעות אבל נכבה תיכף שכן אין סוללה. אני מסיק מכך שהבעיה היא במטען שכן המתח והזרם נמוכים משמעותית מזה המפיק המטען ולכן לא גורמים לטעינה משמעותית. אם משהו נתקל בבעיה זו והצליח לפתור אותה - אשמח …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב - ככל הניראה במעבד או בלוח אם. הבעיה החלה בחיבור כבל USB , באותו רגע של החיבור המחשב קפא - ולאחר ריסט לא עלה יותר. הבדיקות שבוצעו : המאווררים לא עובדים (מחוברים ללוח אם- אך לא נדלקים) הספק תקין (בוודאות) יצרתי חיבור בין 2 החיבורים שסוגרים מעגל והוא עובד והמאוורר שלו נדלק. בדיקה עם ספק כוח אחר - אין שום שינוי. השארתי את הלוח אם רק עם זכרון פנימי ספק ומעבד , יצרתי חיבור בין ה + ל - של החיבור הדלקת המחשב על הלוח אם - והוא לא נדלק. החלפתי סוללה על הלוח אם - לא נדלק. בדקתי את הזכרונות במחשב אחר - והם עובדים תקין. האם ע"פ הבדיקות הללו ניתן לדעת איפה הבעיה בלוח או במעבד? מדובר בלוח אם של gigabyte GA-K8NSC-939 ומעבד AMD athlon 64 3200+ תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק של ההתקנה אבל משום מה הוא לא מתקין לי מישהו יכול לתת לי קישור להורדת הדריבר הכרטיס הוא כרטיס מובנה על הלוח תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני מצטער שזו פעם שנייה שאני פותח את התרד הזה פשוט זה היה ממזמן וניסיתי כמה דברים אפשריים לפי התגובות שהיו אז ועדיין הבעיה לא ניפתרת....(עידכנתי ביוס החלפתי את המודם הפנימי במודם חיצוני) הבעיה: מממ אוקיי קצת קשה להסביר אני מקווה שתבינו נכון שמדליקים את המחשב והמחשב עולה לווינדוס יש ל הפסים האלו שעוברים בצבע כחול\ירוק עכשיו פעם זה היה עושה 3-5 פסים ועולה לווינדוס ולא מזמן זה התחיל לעשות לי איזה 30+ עד שזה עולה לווינדוס (לוקח כמה דקות) ד"א יש לי DFI Infinity NF4 Ultra ופורמט לא פותר לי את הבעיה........
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-