תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
-
הבעיה קיימת כבר חודשיים, ואין לי מושג מה הבעיה בדיוק באמצע משחק כמו COD MW או פיפא (דמו) מופיע לי מסך כחול, והוא מופיע בדרך כלל אם לא תמיד כאשר טוענים שלב ב COD או במקרה של פיפא כשעושים PAUSE למשחק ! תמונה : http://i52.tinypic.com/2agm7m8.jpg קשה לראות מה רשום במסך הכחול כי זה מיד עושה ריסיט.. הטמפרטורות של הרכיבים מתחת ל60 אפילו במאמץ מפרט : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון 550W CHIEFTEC כרטיס מסך INNO 460GTX תודה לעזורים !!
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי! יש לי פה מערכת עם תופעה מוזרה, לאחר התקנת W7 ודרייברים הכל נראה שהמחשב עובד כמו שצריך רק שכשמדליקים את המחשב עם לחצן ההפעלה לפעמים המחשב נדלק ולפעמים לא (צריך לנסות מס פעמים עד שהוא נדלק לבסוף) במחשב יש ספק HEC 500W שלא ג'נרי ולכן אני לא יודע אם זו תקלת ספק או לוח לא תקין. באחת הפעמים שהמערכת עלתה זוהתה תקלה בעלייה של W7 והוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות REPAIR, ביצעתי REPAIR וכל התוכנות נעלמו כולל הדרייברים. יש לציין כי לאחר מכן המחשב עבד כל הלילה במאמץ בבדיקת BLEND בתוכנת PRIME שלא ציינה בעיה מסויימת... אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין למה המחשב לא נדלק מיד בלחיצה והאם ניתן לדעת אם קיימת תקלת חומרה כלשהי. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום; המחשב שלי החל לעשות בעיות אתמול כאשר בבוקר פשוט סירב לעבוד. המחשב מתחיל לעבוד, הווינדוס עולה, תמונת הדסקטופ אפילו נטענת, ואז נשמע קליק מהדיסק הקשיח והמסך הופך לשחור. כאשר אני מעלה בSAFE MODE המחשב עולה. וכאשר אני מעלה את המחשב בLast known configuration that worked האנטיווירוס מנוטרל (AVG 8 ) . הכל החל אחריי שהתקשיתי שלשום לעדכן את האנטיווירוס (מאחר והתמיכה בגרסא 7.5 תופסק להיתמך בעוד כשבוע). שינויים במערכת לא נעשו פרט לאנטיווירוס. אני חושש שהבעיה היא בו, אבל אינני בטוח, אילו עוד בדיקות אפשר לבצע על מנת לאתר את הבעיה? במידה והבעיה היא בו, על איזה אנטיווירוס חינמי אתם ממליצים? תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחיצה של 11 גיגה שכולם תפוסים ניסיתי לפרמט והוא פורמט תוך שניה אבל כשהמחשב עשה בוט הוא טען שיש שגיאה וכשהמחשב שוב עלה המחיצה חזרה לקדמותה מה אני עושה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כונן Sandisk Ultra fit (כזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00LLER2CS) ומהירות הכתיבה אליו נראית לי נמוכה מדי... לרוב אני מעביר קובץ / קבצים גדולים, של כמה ג'יגה, ומהירות הכתיבה מתחילה ב-80-90Mbps לבערך 10-15 שניות, שזה אחלה, אבל אז יורדת לאזור ה-20Mbps. הכונן מחובר ליציאת USB3, כמובן. ניסיתי גם קדמית וגם אחורית ובשתיהן המהירויות דומות. ברשת מציעים כל מיני פתרונות כדי לשפר את הביצועים, כמו למשל הסרת אופציית ה-Quick Release, אבל שום דבר ממה שניסיתי עד עכשיו לא עזר. מצרף תוצאות בדיקת DiskMark שהרצתי על הכונן וצילומי מסך של מהירות ההעברה של קובץ.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני שבוע רמקולים של Microlab דגם FC330 והם עובדים מצויין, אבל לאחר כמה שעות פתאום יש קולות פצפוץ כאלה מוזרים כששומעים צליל מהרמקולים, ריסט פותר את הבעיה, אבל כמובן זה מציק מאוד. מערכת הפעלה Windows 10 Pro זה מחשב די ישן אז הציפ הוא AC97 הדרייברים של Realtek יחסית חדשים מ-15/05/2015 הרמקולים הקודמים הלכו לעולמם לפני ששידרגתי לווינדוס 10 אז אני לא יודע אם זה בעיה של המערכת הפעלה/דרייבירם או חומרה, או אפילו הרמקולים החדשים עצמם. יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המחשב פתאום נכבה ללא שום התראה (טמפרטורה נמוכה ואין אבק) או שלפעמים הוא נתקע לגמרי (שום מקש לא פעיל ולא ניתן להזיז את העכבר) ואז אני נאלץ לכבות אותו מהמתג הפעלה/כיבוי, מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי מסך כחול והוא לא רושם לי שיש איזושהי בעיה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אחרי שבדקתי בכמה תוכנות כמו sisoft sandra, speed fan את מתח ה3.3V כמו שהוא נמדד גיליתי שבכל הבדיקות הוא עומד על 2.7V בערך מה שבהחלט לא דבר חיובי. לעומת זאת בביוס, אני מקבל קריאה נורמלית לחלוטין של 3.3V יציב. הלוח אם שלי הוא Epox EP-4G4A+. יש לי ספק של ANTEC בהספק של 430W. מדי פעם בעומס כבד, המחשב שלי מחליט לעשות ריסטראט מעצמו וזה בנוסף לעובדה שפעם הייתה לי בעיית ריסטארטים חמורה בלי קשר לעומס כבד, המחשב היה מחליט לפעמים להפעיל את עצמו מחדש ואחרי שבדקתי את זה כנראה שהפיתרון היה לדאוג לקירור טוב יותר לNB. כל שאר המתחים לעומת זאת יציבים כסלע כמו שאומרים.. השאלה היא איזה קריאה לקחת ברצינות יותר? האלה שבאות מהתוכנות או האחת מהביוס?
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. אני קניתי מסך E228WFP של DELL לפני כ3 חודשים. בחודש האחרון אני התחלתי לשמוע רעש סטטי שיוצא מהמסך, בעיקר כשהוא כבוי. מישהו נתקל בדבר הזה? יש למישהו מושג מה עושים? עוד דבר, אני ניסיתי ליצור קשר עם המעבדת שירות של DELL בארץ. נראה לי קוראים להם CPM אך לא עונים לי שם בטלפון. מישהו יודע איך אני יכול ליצור איתם קשר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מופיע לי כימעט כל פעם ההודעה: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz שזזה מצד לצד כאשר אני מהתחל את הווינדוס לא מופיע "ברוך הבא" אלה מופיע המסך המעצבן הזה... מה שאני יודע שבמצב בטווח ובמצב :Enable VGA MODE הווינדוס עולה כרגיל ללא הודעה זו ברוולציה נמוכה בהתאם למצב Enable VGA MODE. אני מישתמש במסך SyncMaster 710V כיצד אני פותר בעיה זו? כפי שהבנתי ההודעה מופיע מהמסך עצמו ולא מהמערכת הפעלה..
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסך MAG 796 FD2 אני מאוד מרוצה ממנו אבל אתמול קרה משהו מוזר: הוא התחיל להשמיע רעש של צפצןף ארוך(כמו אלה שלפעמים מצלצלים לנו באוזניים) אחרי שכיביתי אותו נפסק מייד הרעש... אם הדלקתי אותו מיד הרעש היה ממשיך אבל אם אני נותן לו "לנוח" חצי דקה הרעש נחלש\ נעלם (לפעמים הוא גם מתחזק שוב) למה הוא עושה רעשים כאלה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.אני לא מבין הרבה במחשבים.רכשתי מחשב דיי חזק וכניראה שהעדכונים שהותקנו לא מתאימים למחשב. האם יש תוכנה שבודקת את ואומרת איזה עדכונים אני צריך איזו גרפיקה מתאימה לי לעריכת סירטונים ברמת hd המחשב שלי פשוט לא עובד נכון תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לקחתי כ.מסך מחבר שלי הרגע וחיברתי אותו למסך שלי מדובר ב g force 2 mx 400 64m לפני כן היה לי גי פורס 2 mx רגיל עם 32 זיכרון. ומשום מה אני רואה מין גלים על המסך שלי עם הכרטיס החדש ועם הישן לא היה. מין גלים כאלו כמו שמצלמים במצלמה תמסך רואים גלים כאלו זה כאילו כמה תמונות בשניה המסך משדר herz אבל משום מה זה לא בעיה במסך אלא בכרטיס רציתי לשאול מה יכול לגרום לזה ? אולי אם אני יוריד תמהירויות שעון זה יפסיק או משהו? הכרטיס היה נמצא במחשב של חבר שלי במצב לא טוב המאורר לא עבד דיי הרבה זמן שמתי עכשיו מאורר חדש שהיה לי וניקיתי אותו עכשיו אני שם דרייבים מחדש לא חושב שיעזור משהו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש C2D E6600 על לוח אם P5B DLX . התקנתי את התוכנות שהגיעו אם הלוח ואני ללא OC . מוצגת לי טמפ' של 46 מעלות ללוח אם.ו 51 מע' למעבד וזאת לאחר שהוצאתי את המאווררים דרך התוכנה ממצב אופטימלי. יש לי מארז די גדול ומאוורר , COMPUCASE 6A19B עם מאווררים 120 מ"מ קידמי ואחורי, ZALMAN VF900 על X1900GT, ומאוורר סטוק למעבד (עד שאקבל את הנינג'ה), המחשב ללא מאמץ מיוחד (גלישה / הורדה). האם הטמפ' הנ"ל בטוחות לעבודה? עד לאיזה טמפ' מותר להם להגיע ? לאיזה טמפ' אליי לכוון את ההתראה שקיימת בתוכנה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
Please enter SETUP to recover BIOS setting Press F1 to run SETUP Press F2 to load default values and continue כיצד אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה היה "השבוע" למחשב שלי. הצורב והDVD מתו (לקחתי אותם לPCH ואין להם מוסג למה.. ???) ההרד דיסק שלי (WD 120 GIGA SATA) גם לא עובד (ניסיתי להחליף כבל SATA וכבל חשמל ומקום בלוח אם ולאפס ביוס) ועכשיו גם הרמקולים שלי מתו. אין לי מוסג למה ??? ??? . אם למישהו יש רעיון איך לתקן חלק מהדברים אז תודה רבה מראש אור
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. אני בא להתקין את הדריבר של הכרטיס קול (מובנה בלוח אם) מהדיסק של הלוח אם (זה הדגם של הלוח אם שלי ASUS P5GC-MX/1333) וזה אומר לי את הבעיה הזאת באמצע ההתקנה http://img190.imageshack.us/img190/633/sfdg.jpg ואז זה יוצא מההתקנה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה ויום טוב..
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש מעבד אינטל D930 זיכרון RAM 1G כרטיס מסך ASUS 7600GT התקנתי SIMS לא מזמן ולאחורנה תוך כדי משחק מסך מתחיל להבהב - שחור / כחול ללא הפסקה. לחצתי על כפתור sleep ואז הופיעה לי הודעה "parser message - Value creation failed at line 903" ורק אחרי לחיצות מרובות מחשב נסגר . כמובן שפתחתי לא היתה בעיה במסך. אין לי בעיות אחרות איתו. בחיפוש כאן מקומות נוספים לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה . מה לעשות תודה על כל עזרה חג שמח אם זה לא הפורום המתאים מצטער - לא להתנפל , ותעדכנו אותי להייכן העברתם משה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
עכשיו כשניסיתי לשלוח SMS דרך האיסקיו שלי הוא ביקש את מספר הפלא' שלי וכתב שההרשמה אינה כרוכה בתשלום.. אבל השירות עצמו (כאילו שליחת SMS) כן תעלה לי כסף? איך אני יכול לקבת תשובה חד משמעית בנושא הזה? מישהו יודע אולי?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-