עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by poltergeits,

החלפתי מעבד מ- 3200 ל4400 X2 , איפסתי את ההגדרות בביוס לדיפולט, המחשב עולה עד למסך הטעינה של הווינדוס ואז יש כיבוי מלא של המעבד וההרדיסק (מאווררים והכל), כשניסיתי להעלות את המחשב בסייפמוד הוא נתקע על השלב CLASSPNP.SYS קראתי קצת שזה יכול להיות נוגע לתצורת הדיסק הקשיח, למישהו יש הצעות כאן ללא פרמוטים כמובן. תודה

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by moshe1980@gmail.com,

היי, אני משתמש באתר של פנדורה, ניתן להיכנס לאתר רק מארצות הברית. אני משתמש בתוכנת ultrasurf והאתר עובד חלק. האתר עובד אצלי בכול מחשב שאני משתמש בו בלי בעיות למעט הלאפ טופ שלי. איזה הגדרות אני צריך לשנות במחשב? זה קשור לפרוקסי? יש לציין שבשאר המחשבים לא נאלצתי לשנות שום דבר. אני אשמח לעזרה כי אני צריך את זה דחוף, תודה לכולם !!

3. Started by קרל עוזר,

החברה החליפה לי מטען וחשמלאי החליף לי את הלוח חשמל וזה עדיין קורה כשאני מחבר את התקע לחשמל נשמע רעש יוצא ניצוץ וכל פעם הפינים נשרפים קצת עד שהם כבר אכולים במידה ניכרת כבר החלפתי 4 כבלים שמשחברים בין המטען לחשמל הבעיה שזה גם הורס את השקע אחרי תקופה המחשב זה lenovo legion Y540 17IRH

4. טוב אז היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא הייתה תצוגה במסך (NO SIGNAL) אחרי כל מני נסיונות לחבר מחדש בשביל לשלול שמדובר בבעיה במגעים המחשב איכשהו עלה, ואחרי דקה עלה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו מאז כשאני מדליק את המחשב הוא מאתחל את עצמו כל 30 שניות ובנוסף לכך אין תצוגה במסך...\ האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או בתקלה יותר חמורה?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  5. אחת השאלות החוזרות על עצמן בקבוצות תמיכה למחשבים היא - למה המחשב שלי נכבה בפתאומיות. ובכן, אני קיבלתי מחשב ישן שלדברי בעליו הקודמים - כל עוד המארז שלו היה סגור, היה נכבה תוך כמה דקות מההפעלה. אם פאנל הצד של המארז היה פתוח - הוא היה עובד. אם מעניין אתכם לראות מה עשיתי כדי לפתור את הבעיה, מוזמנים לצפות בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Idan-h,

תראו אני עשיתי OC רק למעבד לא לזכרון, כי חששתי שיקרה לו משהו, בכל זאת זכרון של PQI, לא החברה הכי טובה בעולם.. היום קמתי בבוקר המחשב לא נדלק ראיתי שמאורר אחד לא פועל ומקצר הוצאתי אותו והמחשב פעל, אבל מידי פעם קיבלתי מסכים כחולים. בדקתי את הזכרון תחילה עם התוכנה של מייקרוסופט וקיבלתי כמה שגיאות, ואח"כ עם Memtest-86, וגם שם קיבלתי הרבה שגיאות, אז כנראה שהזכרון נדפק או לפחות סטיק אחד ממנו. אני רוצה לפנות לאייבורי כי הם נותנים אחריות לזכרון לכל החיים, אבל אני חושש שהם יגידו לי שעשיתי OC בגלל הסטוריית הביוס, למרות שלא עשיתי שום OC לזכרון! מישהו יודע אם קיים דבר כזה "היסטוריית ביוס" ואיך אפשר לאפס אותה? אולי להוציא את הבטריה לאפס את גרסת הביוס? או לאפס את גרסת הביוס בדרך אחרת? א…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  7. המחשב שלי מאוד מאוד חם (לפחות מבחוץ). אני חושב שיש לו שני מאווררים (אף פעם לא התעסקתי עם זה) בכל אופן לפעמים הוא ממש רותח (ממש אי אפשר לשים עליו את היד) אבל זה לא משפיע בכלל על העבודה של המחשב (הוא עובד טוב - לא נתקע או משהו) - זה אומר שהוא חם רק מבחוץ? - ובכלל כדאי להוסיף מאוורר או משהו? כל הזמן אומרים לי להוסיף היטסינק - מה זה בכלל????????????? תסבירו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by -swap-,

יש לי את הצורב מבית PLEXTOR PLEXTOR 40/12/40A MODEL: PX-W4012TA עכשיו מתי שאני צורב משהו לא משנה איך ה BUFFER שלי יורד ל 20 וקופץ בין 20 ל 40 ... מתי שאני מנתק את ה CDROM ה BUFFER על 100 יציב אבל אז אין לי CDROM. זאת לא בעיה ב CROM מכיוון שהוא פעל עם הצורב הישן שלי שהוא היה SCSI. החיבורים של ה IDE במחשב: Primary IDE Connector 1. IBM 60gxp 7200rpm 40gb - Master 2. MAXTOR 7200rpm 40gb - Slave Secondary IDE Connector 1. PLEXTOR PX-W4012TA - Master 2. ASUS x50 CdRom - Slave אני לא מוצא שיטה לתקן את הדבר הזה ניסיתי הכל כולל קריאת כל החוברת שקיבלתי עם הצורב. DMA ON הכל הכוננים. Windows2000 Professional , Service Pack 2.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום , פרמטתי לחבר שלי את המחשב לפני כמה ימים, אבל כנראה הדיסק שהוא השיג היה פגום והמחשב לא הצליח להתקין סיפרייה בשם DRIVERS.CAB שמן הסתם הכילה דרייברים.. הכל עבד טוב וחשבתי שלא יהיו בעיות, אבל כשניתקנו את העכבר והמקלדת.. וחיברנו שוב, ראינו שזה לא עובד פשוט.. הPS2 והUSB לא עובדים.. המחשבה הראשונה שעולה לי בראש זה שבספרייה שהוא לא הצליח להתקין היו דרייברים של PS2 וUSB.. עכשיו אני צריך להתקין ווינדוס שוב.. השאלה איך אני עושה את זה בלי מקלדת ועכבר.. אמרו לי שבביוס ולפני שהווינדוס עולה , המקלדת תעבוד.. אבל עוד לא בדקתי, זה נכון? :] ואם יש דרך אחרת או שזה בכלל לא קשור לסיפרייה של הDRIVERS - אשמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NaDav.p,

כיוונתי ב-REFRESH FIX ליותר ממה שהמסך יכול לתת בלי לדעת....אז כשזה העלה את הווינדווס זה כתב לי OUT OF RANGE. נכנסתי ל-LAST KNOW CONFIGURATION ועכשיו זה לא נותן לי לשנות בחזרה כתוב לי N\A לבטור של הHZ ועכשיו בווינדווס אני רואה חרא כי זה על 4 BIT ואיאפשר לשנות. מה אני עושה????? בבקשה אנשים זה דחוף...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by iyehuda,

GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה: בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לעשות בעיות עם הסאונד.. אני לא זוכר בדיוק מתי זה קרה אבל נראה לי שאחרי שלקחתי את הרמקולים שלי לבצפר ואז בבית חיברתי והבעיה התחילה(אני יודע שזה מוזר). אז הבעיה היא כזאת: זה כאילו שהמחשב משדר לי רק לרמקול אחד.. השמאלי(או הימני אם אני מחליף בהגדרות את המרכז) בWINAMP וMEDIA PLAYER הוא משמיע לי סאונד, אבל באינטרנט אין לי סאונד.. גם הICQ והMSN משמיעים, אבל נגיד במשחקים, כמו PRO EVOLUTIN SOCCER 9 אני לא שומע מוזיקת רקע או אפקטים, רק את השדרים. כאילו שחלק מהדברים המחשב משמיע וחלק לא.. באינטרנט שום דבר לא משמיע, לא יוטיוב ולא כלום. לקחתי רמקולים מבן דוד שלי וזה אותו דבר( כי שלי פשוט מאוד ישנים, חשבתי שזה בגלל זה). הורדתי סאונד פאץ' מהאתר של אסו…

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  13. יש לי 160 GB.. וחילקו לי את זה לC 70 והשאר בD אני מעוניין לחלק את זה אחרת.. אך מבלי לפרמט את המחשב זה אפשרי? :'( :s05: ???

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by eldangab,

התקנתי היום מעבד פנטיום 4 531 על לוח של ג'יגהבייט (GA-8I915MD-GV), בכל אופן בשלב מסוים היה קצר חשמלי ונשמע קול פיצוץ קטן. חשדתי שהמעבד נשרף - בדקתי, הוא לא נראה שרוף וגם לא מריח ככה, כנ"ל לגבי הלוח - אין קבלים מנופחים והלוח נקי. החלפתי ספק - המחשב נדלק. יש לציין שהפעלתי את המחשב ללא זיכרון - רציתי לבדוק אם הלוח מגיב - הוא צפצף - משמע אין זיכרון והוא מגיב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם המעבד לא היה תקין, הלוח היה מצפצף בכלל (כשאין זיכרון עליו)? אני פשוט רוצה לשלול את האפשרות שנשרף המעבד. מצטער על הבלאגן בהודעה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה מתסכלת שאני לא מצליח לאבחן ומן הסתם גם לתקן. אז ככה: המחשב נדלק ועולה באופן תקין (לעיתים). לאחר מספר דקות מתחילות להופיע על המסך קוביות אדומות או פסים רוחביים בשלל צבעים. תחילה חשבתי כי הבעיה בכרטיס מסך\חיבורים\דרייבר, לכן ניתקתי את הכרטיס וחיברתי, בדקתי כבלים ועדכנתי דרייבר. כמובן לא עזר. מה שבלבל אותי ממש, זה,שלעיתים, התופעה מתחילה עוד לפני עליית הווינדוס (לדוגמא בBIOS), לכן ששללתי וירוסים וכדומה. ניסיתי גם להכניס ולחבר את זכרון הRAM, לצערי גם ניסיון זה לא צלח. אמשח לרעיונות, צירפתי מספר תמונות. תודה מראש, מישה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by denisr11,

אז קצת רקע.... לפני כחודש התקנתי וידנוס 7 הכל היה טוב ומעולה....לפניי כשבוע התחיל להיתקע לי המחשב פשוט קופא ולא זז בזמן האחרון שמתי לב שיש גם צפצוף מציק פשוט מקודם לא הדלקתי את הרמקולים חחח. חשבתי שהבעיה בווינדוס וחזרתי לוידנוס אקספי מקורי. הבעיה עדיין נמשכת. קראתי קצת פורומים ובדקתי טמפ' וכשהמחשב נתקע שום רכיב לא עובר את ה50 מעלות. למרות זאת עשיתי ניקוי יסודי במחשב הוצאתי את כל האבק. למרות שאני קצת מעמיס עליו יותר באיזה משחק עם איכות אז הוא נתקע הרבה יותר מהר מאשר סתם גלישה באינטרנט. ניכנסתי למצב סייפ מוד הרצתי סריקות ווירוסים ב AVG 9 Trojan Remover 6.8.1 VCleaner Ad Aware ושום דבר לא נמצא...באף תוכנה וגם המחשב לא ניתקע. אגב בתוכנת speedfan במצב רגיל יש לי רכיב GPU שהוא …

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by idodos,

win XP שלי פשוט לא עושה ריסטאט הוא תקוע במסך של שומר את ההגדרות שלך... שמעתי שזה משהו בגלל המודם 130 ALE ... וכדי לתקן את זה צריך להוריד דריברים חדשים עכשיו הורדתי מהאתר של בזק את מה שהיה שם וזה לא עזר... (נראה לי שזאת הסיבה) . אם זה לא הדריברים שמתקנים את זה אז תנו את הנכונים להורדה בקשה ואם ישעוד סיבות בקשה תגידו... הווידנווס חדש לגמרי רק התקנתי אותו היום (ומקורי)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by ShaySolomon,

שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by a_a_aa,

לאחרונה כאשר אני מנסה להוציא התקן כמו USB חיצוני וכדו' דרך פונקציית " הוצאת חומרה באופן בטוח " אני מקבל הודעה כי לא ניתן להוציא את המכשיר היות ותוכנה אחרת מבקשת גישה אליו. [ לאחרונה התקנתי אנטי וירוס NOD32 - אולי זה קשור]. למישהו יש רעיון

20. יש לי 2 מחשבים ניידים, אחד חדש והשני ישן . יש לי מסך די ישן של סמסונג עם חיבור DVI , יש לי מתאם DVI לHDMI . כאשר אני מחבר את המחשב נייד הישן למסך , יש חיבור והכל עובד כשורה אך כאשר אני מחבר את המחשב החדש נשמע צליל חיבור אך לא רואים כלום במסך. אני מצליח לחבר את המחשב נייד החדש למסכים אחרים יותר מתקדמים. אני אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי לפתרון תודה רבה לעוזרים

21. Started by Ben-Dor,

אני צריך טובה אני מחפש דרברים נורמלים של הסורק Mustak 600 CP לחלונות XP דרך אגב יש אחד באתר של מוסטק שיש איתו בעייה מישום מה אצלי אני מחפש אחד אחר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ABM,

יש לי עכבר מסוג Microsft Wheel Mouse Optical תמונה: אתמול הכל היה בסדר, אבל פתאום הוא לא מגיב שאני לוחץ עליו (מקש שמאלי) ולפעמים בשביל להפעיל משהו צריך ללחוץ מספר פעמים בדקתי וירוסים והמחשב נקי... זכרו כי אתמול הכל היה בסדר, לא התקנתי משהו מאז. מישהו יודע כיצד אוכל לפתור את הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by abr328,

שלום רב, רכשתי לאחרונה מודם-פקס חיצוני לווינדאו 7 : 56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista כאשר שולחים אלי פקס. השולח מקבל הודעה שהפקס נשלח בהצלחה, אני מקבל רקה את הצילצול ואינני מוצא את הפקס שנשלח. אגב, את הדריבר שהיצרן שלח לא הצלחתי להפעיל, האם זו יכולה להיות הסיבה ? בברכה אברהם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, נהרסה לי מערכת ההפעלה אבל הצלחתי לגבות אותה קודם. איפה אני יכול למצוא את הקבצים ששומרים את כל ההודעות ב OUTLOOK? היה לי WIN XP PRO. ניסיתי לחפש סיומת PST ולא מצאתי כלום.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DRAMAKING,

לאחרונה המחשב מוציא לי שמע מרמקול אחד בלבד. פעם בימין ופעם בשמאל לסירוגין. ריסטרט (אחד או שניים) פותר לרוב את הבעיה. ניסיתי להסיר דרייבר ולהתקין מחדש, אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לדעת מה מקור הבעיה בדיוק? כדי לדעת אם עליי להחליף כרטיס או שיש דרך אחרת לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.