תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
המפרט: e6300 ga-945p-s3 2 ג'יגה 667 של spectek. his x1950 pro wd 2500ks compucase **** +hec 400w. אז ככה אני מרגיש שהמחשב קצת איטי.. למחשב לוקח זמן לעלות את המערכת הפעלה, כשאני מפעיל את המסנג'ר לוקח לו איזה 7 6-7 שניות להיפתח. אז בדקתי אם קיבלתי באמת את כל מה שהזמנתי וגיליתי שזה נכון, וגם בדקתי עם תוכנות כמו everest. קיצר השאלה שלי היא: האם ככה אמור להיות המחשב בגלל התדר שעון של המעבד(אני חושב שלא כי שמעתי שבקונרו התדר הוא לא הדבר הקובע) או שפשוט המערכת הפעלה שלי פגומה?? תודה לעוזרים. ד"א: התוצאה שלי ב pcmark05 היא 5450.- אם זה חשוב בכלל.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר שבועיים הכוננים שלי לא עובדים.... עכשיו נכנסתי ל דיוויס מנג'ר והוא מראה לי סימן קריאה ליד הכוננים (צורב וdvd)...ניסתי הכככככככככככללל.. תעזרו לייי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם פורום תוכנה וחומרה של HWzone.. לפני זמן רב פירמטתי את הכונן ללא הצעד ההיגיוני של גיבוי מידע ואני רוצה לדעת האם יש דרך להשיב את המידע הזה או לפחות חלק מאוד סביר ממנו? ניסיתי תוכנות שיחזור מפירמוט אבל רובן הביאו לי תוצאות ריקות. לעזרתכם אודה..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! קניתי דיסק קשיח חדש. התקנתי winxp כאשר עשיתי boot מהדיסק בהתקנה קבעתי שני מחיצות c and d ואפשרתי להתקין windows על c התקנתי,ואז שוינדוס עלה בסדר והכל עובד אני שם לב שה "d" שלי זה ה סידירום [היחיד שיש לי] והמחיצה השניה הינה E איך אני מסדר את זה להיות מחיצות הדיסק הקשיח c/d והסידירום e אל תדאגו, לא התקנתי כלום כל e כך שאין אחרי זה הרבה עבודה ;D בתודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים, המקלדת שלי הפסיקה לפעול (את ההודעה הזו אני כותב במקלדת הוירטואלית של הXP). המצב כזה: -המקלדת מחוברת באופן תקין. -ניסיתי לחבר מקלדת אחרת וגם היא לא עבדה. -ב'מנהל ההתקנים' לא מופיע הסמל של המקלדת. -המקלדת לא עובדת גם מחוץ לווינדוס - אני לא יכול להפעיל 'מצב בטוח'. -יש לי סיסמא על המשתמש ולכן אני מתחבר בתור אורח... אני לא יכול להתקין דרייברים וכד'. -הרצתי בדיקת וירוסים -> המחשב נקי. אנא תזרו לי... המצב הזה בלתי נסבל! תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי 128 זיכרון אבל כל תוכנה או לא משנה מה מראה לי תמיד שיש לי 112 זיכרון. עכשיו גלית את מקור הבעיה מצאתי בביוס שיש לי 16MB Shared memory כלוצר 128-16=112 מה זה ה shared memory הזה האם אני צריך אותו?
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חלק מהמקשים לא עובדים לי כמו: ENTER , SHIFT והסימן שאלה חוץ מזה הכל עובד. איך אני בודק עם הדרייברים מותקנים לי טוב (בהנחה שזה הבעיה).
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כיוונים\יעדים מרכזיים כדאי לבדוק בראשונה ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לעיתי כאשר אני מחשק CS, מופיעים לי מסכים כחולים,או שהמסך קופא. אתמול שמתי לב שבזמן שהמשחק נתקע, הCPU USAGE נמצא על 100%!!!. האם לדעתכם הבעיה יכולה להיות במעבד?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שהמחשב קצת מתאמץ. כששאני מפעיל משחק כלשהו או משהו קצת כבד המחשב מאתחל את עצמו תוך כמה דקות לאחר האתחול הוא לפעמים לא מדליק את המסך (מופיע NO SIGNAL). יש לי מעבד dual core 2.8 עם לוח asus p5ld2 1024 מגה זכרון וכרטיס מסך asus EN6200. הטמפ' (לאחר האתחול מחדש) הן - מעבד 58 מעלות, לוח 37 מעלות כ. מסך 78 מעלות דיסק קשיח 22 מעלות. החלפתי לוח והבעיה לא נפתרה. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית במחשב שאני משחק במישחקים או שומע שירים או רואה סרט המסך ניתקע וצריך לעשות ריסט בישביל שהוא יעבוד כי הוא ניתקע לגמרי אוקי יש כאלה ילדים שאמרו לי שהוא ניתקע ביגלל שהוא חם או משהוא אחר טוב בכל זאת רציתי שתעזרו לי ולתת לי עצה איך לפתור תבעיה מפרט- לוח אם -Motherboard Name Biostar 945GC Micro 775 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) מעבד- e4500 ram-אחד ג'יגה כרטיס מסך-geforce 9500gt ובדקתי ב everest מה הטמפרטורות של החומרה במחשב http://up32.siz.co.il/up1/djmhij4zrmn2.bmp
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הדלקת המחשב מופיעה תמיד הודעה :"שגיאה בטעינת ctccw32.dll המודול שצוין לא נמצא". מה זה אומר ומה צריך לעשות? אציין שהיום הרכבתי שני זכרונות 1GB כל אחד של קינגסטון, במקום שניים של 256MB שהיו.ואחרי ניקוי יסודי של המחשב חשבתי שמשהו יזוז, אבל עדיין המחשב נתקע מידי פעם, בעיקר בדפי אינטרנט והכיבוי של המחשב איטי מאד. מערכת: פנטיום 3.0 1MB GHZ GB GA-8GPNXP DUO 2*1GB ספק גנרי 480W HD120+40 צורב DVD WIN XP SP2
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי XP עם עדכון 2 מחשב פנטיום 4 עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך nvidia gforce 5200fx . אני מתחבר לרשת עם מודם ADSL 750 kbps USB. לאחרונה ניסיתי לשחק משחק MMORPG בשם everquest 2 . כל פעם שניסיתי להתחבר למשחק (לשרת) המודם שלי היה מפסיק להסתנכרן. שמתי לב שיש לבקרים של ה USB ולכרטיס המסך שלי את אותם IRQ. אני מניח שזה מה שמפריע. ניסיתי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב, לאתחל ולהתקין אותו מחדש (פיזית) זה לא עזר הוא נשאר על אותו IRQ. איך אני יכול לפתור את הבעייה. אני אודה לכם מאוד על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב אז ככה: יש לי מקלדת ועכבר ששניהם PS2, הם המתחברים לממיר של USB ומוארכים ע"י כבל USB מאריך - 5 מטר. להלן הבעיה המוזרה: עכבר עובד טוב. ובמקלדת (שהיא מולטימדיה) המקשים של המולטימדיה עובדים תקין אולם המקשים הבסיסיים אינם מגיבים, מה גם שהNUM LOCK והCAPSLOCK לא מגיבים - אין תאורה במקלדת. בSAFE MODE המצב תקין לחלוטין. יש לי WINDOWS 2000. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, לאחר הדלקת המחשב רואים רק את התמונה של הדסקטופ או צבע מסויים ממנה (נגיד רוב התמונה בצבע כחול כהה אז כך גם המסך), לפעמים המסך פשוט שחור והנורה האדומה מהבהבת (זה מה שקורה למסך כשהמחשב כבוי), ולפעמים המסך פשוט שחור ואני רואה את העכבר. מה אפשר לעשות? ד"א ניקיתי אבק כך שהטמפרטורות טובות.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה בכותרת. מצאתי כבר המון תוכנות, חלקם מסורבלות וכוללות שימוש בכמה תוכנות, זאת לא המטרה שלי. מצאתי גם תוכנה שעושה את זה בפשטות וביעילות אבל עולה כ-30 דולר. השאלה שלי, אתם מכירים תוכנה שעושה את זה בלי שימוש ב CD. (רק USB) .. עושים לו BOOT והוא נותן אפשרות לגלות\לשנות\למחוק\להזיז את הסיסמא של הווינדוס וגם שתיהיה חינמית לפעם הראשונה לפחות?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש ייעוץ לגבי סיבות אפשריות לבעיית מדפסת. מדובר ב-HP2483 חדשה שעובדת בצורה תקינה בחיבור נסיון שנעשה לכמה מחשבים. הבעיה היא בחיבור למערכת XP על מחשב מסויים שבה למסך התגובה לפקודת הדפסה ולהדפסה עצמה לוקח לפעמים עד דקה. ברור שהבעיה במערכת אבל איך אפשר לדעת מה הסיבה? הסרה והתקנת דרייבר, הן מהתקליטור המצורף והן מהרשת, לא מועילים ותמיכת HP די הרימה ידיים. ד"א, המדפסת חוברה למחשב חדש לגמרי אבל המערכת (XP) הבעייתית שהועברה אליו מהמחשב הישן ממשיכה לא להגיב כראוי. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, רכשתי Ultrabook מדגם asus ux305ca. המחשב הגיע עם מתאם rj45 to usb. כאשר חיברתי את המתאם למחשב וחיברתי למתאם כבל רשת - אין לי חיבוריות. יש לי דרייברים מעודכנים, אני רואה את המתאם ב-Device manager והוא תקין, הכבל אתרנט תקין. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS מדגם P4C800DELUXE ומערכת XP HOME . הבעיה היא שכשאני מוציא מכשיר מהUSB (לדוג': מצלמת אינטרנט או את הג'ויסטיק) המחשב מיידע אותי. אבל כשאני מחזיר חזרה הוא לא מזהה שנכנס משהו לUSB. רק אם אני עושה ריסטרט למחשב הוא יעבוד כשורה. ועוד בעיה היא עם מכשיר שניקרא TRACKIR (אם מישהו מכיר), שגם מחובר לUSB. הבעיה איתו היא שהוא לא עובד כשאני מפעיל את המחשב. כשאני מפעיל אותו כתוב לי לוודאות שהוא מחובר, והוא מחובר. גם אם אני מוציא אותו מהUSB אין את הצליל המוכר שמודיע שהוא יצא מהUSB, הוא כאילו לא מחובר כלל. רק אחרי מספר איתחולים למחשב (זה משתנה), המחשב מזהה אותו כמחובר. האם זה קשור ל PLUG IN PLAY\PLUG OFF PLAY ? האם זה אמור להיות ON בסטינג של הBIOS? האם אני צריך לעדכן את…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד עם המדריך http://www.pcspot.co.il/guides/assembly3.php ועשיתי מה שרשום שם . בדקתי את הספק , חיברתי אותו ללוח, חיברתי את החוטים של המארז ללוח אבל לא מצאתי את החוט של ה buzzer/speaker איפה הוא? וכאשר אני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר 2 שניות מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי ספק כוח THERMALTAKE THOUGHPOWER W0171RI 1500W 120A יש לי מחשב עם לוח XFX NFORE 790I ULTRA במארז BTX עד עכשיו עבדתי עם ספק 500W 30A וכשהדלקתי את המחשב הכל זוהה טוב ויפה אבל ההתקנה של הווינדוס נתקעה לי ניסיתי להחליף הארדיסקים ואת דיסק ההתקנה של הווינדוס וזה המשיך לעשות את אותו הבעיה הלוח שלי דורש חיבור חשמל של 24 ו8 CPU חשבתי שאולי המעבד לא מקבל מספיק חשמל ומכאן נובעת הבעיה של התקנת הווינדוס קניתי ספק חדש חיברתי אותו למחשב ועכשיו בביוס אני מזהה שהלוח לא מזהה את ההארדיסקים הבעיה המוזרה היא שבספק השני הלוח כן מזהה את ההארדיסקים הספק החדש כן מזהה לי את הDVD אבל לא את ההארדיסקים ניסיתי עם 1TB SATA 2 עם 250G SATA1 ועם 160G IDE את כולם הוא לא זיהה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה מוזרה ומעצבנת במחשב,וקיוויתי שתוכלו לעזור לי.. אקיצר,בכל פעם שאני מדליק תמחשב,אחרי שתיים שלוש דקות בווינדוס הוא נתקע,וכשאני אומר נתקע אני מתכוון שהסמן של העכבר זז,אבל כל החלונות תקועים לחלוטין ולא מגיבים לכלום(גם לא לקונטרול אלט דליט וכל אלה)..וגם המקלדת לא מגיבה. ניסיתי לפרמט,בתקווה בטוחה שזה יעזור ו...זה לא,גם אחרי פירמוט(מחיקת ווינדוס והתקנת אחד חדש,לא "תיקון" הווינדוס הישן),הבעיה ממשיכה... מישהו אמר לי שיש מצב שזאת בעיה בחומרה של המחשב..בדקתי את הזיכרונות,והם בסדר..בדקתי את החיבורים של כל החומרה,והם כולם נראים בסדר..סרקתי את הלוח אם לתקלות אפשריות ולאמ מצאתי כלום.. למישהו יש רעיון,הצעה או פתרון? אני אשמח לתמיכה ולתשובות..תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-