תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולכם, ברשותי סידי-רום של אקיטמה(Actima) במהירות של X52. עכשיו, עד לפני זמן מסויים הוא היה מוגדר באופן מוזר מאוד על PIO, עידכון זריז של הVia4in1 תיקן את הבעיה, אבל הניצול מעבד נשאר מעל 70%, דבר המקשה על השימוש במחשב בזמן השימוש בו. הצעות כול שהן איך לתקן את הבעיה? האם הסידירום הוא כזה או שזאת בעיה אצלי ספציפית? בתודה, גוסט דוג.
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה זה מה שהיה אתמול .. שמעו אתמול הורדתי שירים ואני חושב שזהוי הבעיה בהתחלה הכל היה טוב אפילו האנטי וירוס לא אמר כלום אז בערך אני סתם עובר עם הגלגלת ופתאום זה מגדיל מקטין הכל אני בהתחלה עשיתי הפעלה מחדש הסתדר אבל עוד פעם זה קרה אחר כך אז שמתי דיסק לפרמט עשיתי הפעלה מחדש לחצתי F12 כדי לעשות CDROM אבל המקשים לא עבדו עכשיו אני מדליק תמחשב יש קובץ CMD אני עושה X זה עושה הפעלה מחדש זהו עכשיו זה יואצ שאני לא יכל לעשות כלום!!!!!!!! המקשים לא עובדים בכלללל אז הצלחתי לפרמט תמחשב ועכשיו הכל חדש כאילו מחקתי הכל עכשיו זה לא ביות גדולות אבל זה מאוד מעצבן אני נגיד לוחץ G בשורת המשימות וזה פותח לי תחיפוש בצד שמאל לפעמים אני עובר עם הגלגלת זה של העכבר וזה מקטין לי את המסך כזה מ…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני לדיסקים, וכל הדיסקים שאני מכניסה הוא קורא ריקים, אני לא כל כך מבינה בזה, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה נתחיל עם זה שהמחשב שלי עבד מצויין עד לפני כמה שעות (כרגע אני מדבר ממחשב חלופי) עד שאחותי אמרה לי שהיא רוצה לצרוב משהו ושהצורב לא נפתח . באותו רגע נזכרתי שבאמת יש בעיה עם הצורב( יש לי צורב וכונן dvd ) אז אמרתי לה שאני אנסה לעשות משהו ( זאת אומרת לפתוח את המחשב ולראות אם הכבלים מחוברים...) רק שלא היה מה לעשות . סגרתי את המחשב והפעלתי אותו מחדש ואז גיליתי שהוא לא מצליח לעלות לוינדוס . לפני שהוא ממש מגיע לוינדוס הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה אני עושה????????????? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי לאחרונה כשאני משתמש בפיירפוקס או כרום עם הרבה לשוניות, המחשב קורס - מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי(ואז עושה ריסט לסדר את זה), או לפעמים מסך כחול בלי פירוט מיוחד חשדתי בזיכרון אז הרצתי כמעט 12 שעות MEMTEST 86 ולא היו שגיאות. הרצתי גם PRIME 95 ולא קרס. כל עדכוני WINDOWS מעודכנים. טמפרטורות בדקתי והכל תקין. יש האטה גדולה מתי שהזכירון מתחיל להיות 60% עמוס ומעלה. WIN 10 ENTERPRISE Q9550 4GB X4 מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב גיימינג עם המעבד Ryzen5 3600x והמאורר שלו מאוד רועש איך אפשר להנמיך את מהירות המאורר דרך הביוס (asus).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספיק רק המדבקה שיש על הצ'יפ?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי. לא הצלחתי למצוא ברשת תשןבה לשאלה שלי: יש לי מעבד i7 לוח אסוס p6t. יש לי 6 גיגה זכרון ראם, כאשר המקסימום של הלוח הוא 24. אני מפעיל ווינדוס 7 64 ביט. אני מתעסק בעיקר בתכנת אנימציה שהיא עצמה 32 ביט. השאלה היא כזו, האם ארגיש שינוי כלשהו בביצועי המערכת אם אוסיף ל24 גיגה ראם? לציין שרוב הזמן אני רואה שהמערכת מנצלת כ40 אחוז מהזכרון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4 1800 עם 640 RAM ת ויינדוס XP PRO ועדיןן המחשב שלי איטי יחסית למחשבים אחרים של חברים יכול להיות שזה בגלל האנטיוירוס נורטון שיש לי אני ממש מתעצבן ומרגיש כאילו בזיבזתי את כל הכסף הזה עם אפשר בבקשה תשובה יכול להיות שזה פשוט בעיה בתוכנה ואני צריך לשנות או לשפר עוד משהו? תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אפשר כבר להבין מהכותרת מה קרה לי.. אני ניסיתי לעדכן מחשב נייד מסוג LG X130 ובאמצע הוא נתקע אז כיביתי אותו ולאחר מכן הוא לא רצה לעלות.. לאחר שיוט מעמיק באינטרנט גילית שיש אפשרות לנסות לשחזר לו את הביוס בעזרת כונן דיסקטים שמתחבר בעזרת USB רציתי להתייעץ ולשאול האם זה באמת עוזר ומאיפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה דבר!? [move]תודה רבה על העזרה!![/move]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני צורב בתוכנה נרו ישר על ההתחלה זה כותב לי power calibration error מה זה אומר? ואיך אפשר לתקן את זה? הצורב שלי: yamaha 2100E משתמש באקס פי.. אה וגם זה עושה לי את זה לפעמים: http://img1.tapuz.co.il/forums/41503578.jpg וזה פשוט לא מסיים זה כל הזמן חושב
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ספק hec 350 והמפרט בצד. רציתי לדעת האם המתחים שהוא נותן תקינים, היות והם לא מדוייקים. בדגש על ה 5V שהוא נראה לי הכי משונה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא: Gigabyte GT710 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E מ-KSP בעל יציאות: HDMI *1 DVI *1 VGA *1 קניתי את הכרטיס הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37510&gclid=CjwKCAjw3_KIBhA2EiwAaAAlii_jRZdWDyU9BJw1mY3Uye6W2b1szxUJEXNa22Yv95O_z_cC20Xd0xoCQ94QAvD_BwE שהוא עם אותם נתונים בדיוק, אך עם 4 יציאות HDMI. מצורפת תמונה של 2 הכרטיסים. שאלה ראשונה: הכרטיס הקודם חובר ל-PCI-EXPRESS x16 והחדש מתחבר ל-PCI-EXPRESS x1. האם זה אומר שהוא פחות מהיר? האם ניתן בכל זאת לחבר אותו לחריץ ה-x16 ? כשהפעלתי משחק שהוא לא כבד אכן הייתה ירידה משמעותית בביצועי…
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה. הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה. מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה. הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט. המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דרך הפלאפון. החלפתי תמעבד מe7500 ל8500..אני מדליק תמחשב עובר תפוסט בוחר בווינדוס 7 ובום ניתקע ..עוד לפני שמציג תטעינה של הווינדוס כאילו המחשב נתקע..מישהו יודע למה? עריכה: הבעיה הזאת פשוט הזויה..העלתי תמתחים ביוס בהכל הצלחתי להכנס לביוס..אבלהמחשב פשוט זז בקצב נוראי שאחרי כמה דקות בסרט המחשב קופא..ואני על VCORE 1.36
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום החלפתי את המעבד במחשב שלי מ G3220 ל i5 4590. אחרי שהחלפתי המחשב עלה והמנהל התקנים זיהה את המעבד החדש חיפש דרייברים התקין וביקש ממני לאתחל את המחשב. אחרי האתחול המחשב לא עולה הוא נתקע בשלב שבו הוא טוען את הווינדוס. וכשאני מדליק מחדש ועושה בדיקת שגיאות אני מקבל "an unexpected I\O error has eccurred" . וסטטוס 0xc00000e9 מישהו נתקל בבעיה דומה? יש פיתרון מעבר להתקנה מחדש של ווינדוס? ניסיתי לאפס את ה bios בעזרת הוצאת סוללה. לא כלכך עזר. שאר המפרט מעבד i5 4590 לוח אם h81 hds זיכרון 8gb כ. מסך hd7950 גירסאת ביוס 1.6 מערכת הפעלה win 7 64bit
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מתאם בלוטוס למחשב ככה שיעבוד עם אוזניות בלוטוס. האם יש הבדל מהותי בין 4.0 ו5.0. והאם בלוטוס של אסוס שווה או יש משהו יותר טוב? Asus Bluetooth 4.0 USB USB-BT400 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בקשה כל הזמן שאני עושה ריסט או פתיחה למחשב...מופיע לי מסך כחול ואני צריך לעשות שוב ריסט בקשה אני צריך עזרה בניתוח תודה http://rapidshare.de/files/13401434/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ממש הצלחתי להכניס הכל בכותרת אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון מתי שקניתי את המחשב הזה לפני 3 שנים. אני בקושי משתמש אבל עכשיו דווקא יש לי שימוש בו אבל גיליתי שהוא לא עובד. נזכרתי שלא השתמשתי בו מאז שהתקנתי אקספי (8 חודשים..) וידאתי שהוא מחובר טוב, שהכרטיס קול מקונפג נכון. אפילו ניסיתי מיקרופון אחר! לא יודע מה קורה. עזרה :| Creative Sound Blaster PCI נ.ב. מתי שאני לוחץ על הקלטה אז זה מקליט רעש סטטי כזה... אבל שום דבר שאני אומר למיקרופון.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול במהלך היום, החלו להופיע על מסך המחשב (בזמן שסתם רואים את ה-desktop) ריצודים - מעין כתמים קטנים ריבועיים או פסים של צבעים מרצדים. זה נמשך כמה שניות ואחר כך נעלם. אחרי בערך כ-10 דקות, כל המסך פתאום התחיל לרצד כך שאי אפשר היה לראות כלום ואז קיבלתי חיווי מהמסך שאין סיגנל. מאז, המחשב עולה ומגיע לריצודים ולסיגנל הנעלם כל הזמן ולא עולה מעבר לזה יותר. עוד פיסות מידע (לא בטוח שיש קשר): 1. לפני מספר חודשים הוספתי דיסק קשיח חדש וכרטיס מסך חדש למחשב אבל לא החלפתי ספק (אמרו לי שלא בטוח שצריך). הקונפיגורציה שלי היא: amd 3000+ 939 1 Gb samasung DDR 400 1 HD 80Gb IDE 1 HD 160 Gb SATA new: 1 HD 320 Gb SATA2 XFX 7600 GT AGP מארז + ספק: compucase 6919 והספק של …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה סרט FULL HD באמצעות VLC החדש, קשה לי להסביר אבל שאני רואה את הסרט הוא לא רץ חלק, כל כמה שניות יש קטע כזאת שכאילו זה נתקע לכמה מילי שיניות וממשיך, השאלה אם אני צריך להתקין עוד תוכנה בנוסף ל VLC או להגדיר בה משהו. איך פותרים את התקיעות הזאת למילי שניות/הסרט לא רץ חלק? תודה חברים!
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלומות חברים! אתמול החלטנו לקנות מחשב חדש לאח שלי ומהמחשב הישן פירקתי את המאורר של הספק בצד של המכסה של המחשב יש כזה חורים ודברים בקיצור מקום מתאים למאורר בדיוק בגודל הנכון אז הרכבתי עם הברגים וזה אבל עדיין נשאר הכבל האדום והשחור ואני לא יודע לאן לחבר אותו לאן אני צריך לחבר אותו? תודה רבה לעוזרים!! תמונה: אם אתם צריכים מידע כלשהו או תמונות של הלוח אם או משהו תגידו ואני אספק!
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-