עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Leonid.,

שלום רב, אתמול חוויתי תקלה מאוד מוזרה. ברשותי ראוטר edimax BR6424 (אלחוטי) שאליו מחוברים מחשב נייח (באמצעות כבל רשת), לפטופ (חיבור אלחוטי) וממיר מקליט (מחובר באמצעות כבל רשת). באופן שעדיין אינו מובן לי, כבל הרשת שמחובר בין הממיר לראוטר הפסיק לעבוד והפיל איתו את כל הרשת, ברגע שניתקתי את הכבל מהראוטר הרשת חזרה לעבוד כסדרה. החלפתי כבל ועכשיו הכל בסדר, אבל אשמח לקבל הסבר לתופעה המעניינת הזאת. בכבוד רב, לאוניד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמעט אחרי כל פעולה שאני עושה מופיע לי ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  3. הייתה לי אתמול הפסקת חשמל ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נשאר במסך טעינה הרבה זמן ולא עולה לי ה-Windows (ויסטה 32). זה היה אתמול והשארתי אותו כמה שעות מכובה אבל זה לא עזר. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by מאפיונר,

שלום, פירמטי את המחשב ליפני כמה ימים התקנתי את כול הדריברים והתקנתי משחק שהיה גם ליפני הפירמוט וכאשר אני נכנס למשחק אז הקול במשחק מקרטע ורק במשחק לא כשאני סתם במחשב שומע שירים הוא מקרטע חוזר להיות נורמלי ושוב מקרטע וכן הלאה ועכשיו ניסיתי להיכנס שוב למשחק והמשחק עצמו התחיל לקרטע גם באיכות הכי גבוה וגם בהכי נמוכנה מה הבעיה? ליפני הפירמוט לא הייתה לי את הבעיה הנ"ל המפרט של המחשב הוא: מעבד intel pentum d 3.4 ghz זיכרון 4 גיגה כרטיס מסך ati eax1900XT כונן קשיח 1000 גיגה והתקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסק ושל הכרטיס מסך ומאינטרנט תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by Omri Zobery,

אני מעלה תמונה מתוכנה שבודקת את המעלות של המחשב. אבל לא ככ הבנתי אם זה טוב או לא ואם זה לא טוב רציתי לקבל טיפים איך לקרר אותו.. (הנתונים משתנים מפעם לפעם)

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. לאחר שלא השמשתי במחשב כשבוע הדלקתי אותו ושמתי לב שאני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אליה הייתי מחובר כל הזמן. כעת בצד שמאל למטה ( איפה שמופיעות כל הרשתות הזמינות) אני רואה את שם הרשת ובנוסף איקס אדום לצידה מבלי אפשרות להתחבר. דרך אגב - מכשיר האייפון עדיין מזהה לי את הרשת ואני מצליח לגלוש דרכה. לא התקנתי פיירוול או תוכנות מיוחדות. מה לעשות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים חבר שלי קנה מחשב חדש עם לוח אם 965P-S3 יש לו הארד דיסק אחד SATA2 וכונן DVD IDE כאשר אנחנו מנסים לעשות אתחול מדיסק התקנה של ווינדוס אנחנו לא מצליחים וגם כאשר אנחנו מכוונים את ה BIOS לעשות בוט מ CDROM הוא לא קורא את הדיסק בכונן. ניסינו עם כמה כוננים וכמה דיסקים וזה פשוט לא עובד. מבדיקה בפורומים ברשת מסתבר שלמערכת שבבים הזאת יש בעיה לעשות אתחול מ IDE וצריך כונני SATA. מישהו מכיר את הנושא הזה? יש למישהו טיפ איך לעשות אתחול למחשב כדי להתקין חלונות? כל לינק או תוכנה שתעזור בנושא יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. אז ניסיתי לעשות ריבילד לboot.ini ועשיתי fixmbr והתקנתי מחדש בלי פורמט(אחרי שבפעם הראשונה המחשב פורמט) ועדיין כל פעם שמכבים את המחשב הוא לא רוצה לעלות הוא מגיע לשלב של חיפוש boot מcd מופיעה הודעת שגיאה לפחות משנייה והוא עושה לעצמו ריסט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום... אחי הגדול העביר את המחשב לחדר אחר, אחרי ההעברה, כשחיברנו את כל הכבלים מחדש, כולל הכבל של המסך, המחשב נדלק ואני גם יודע שהווינדוס בגלל הרעשים מהרמקולים, אבל המסך עצמו נשאר עם הודעת NO SIGNAL. ניסיתי לחבר את אותו מסך למחשב השני שיש לי בבית, והוא עבד, ניסיתי לחבר מסך אחר לאותו מחשב לא טוב, וגם הוא לא עבד, סימן שהבעיה היא במחשב עצמו. יש לציין שהכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח אם. בכל מקרה חיזקתי את כל החיבורים וזה לא עזר, הוצאתי את כל כרטיסי הPCI וגם זה לא עזר. אפילו חיברתי איזה כרטיס מסך ישן באחד מחריצי הPCI וניסיתי לחבר אליו את המסך וזה לא עבד. ניסיתי גם לנתק את ההארד דיסק והסידירום וכונן הדיסקטים, גם זה לא הניב שום תוצאות ואפילו צפצופים לא היו. הפעם היחידה שהמחשב צפצף …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by puGs,

אוקיי הבעיה היא במחשב של ההורים שלי: בעת פתיחת המחשב המחשב נתקע כל הזמן ולעיתים ממש קרובות מופיע מסך שחור לכמה שניות,עד שלבסוף מופיע המסך הכחול. כל עזרה מסוג שהיא תתקבל בברכה,תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום התקנתי את המשחק והמחשב בשלב כלשהו פשוט עושה לי ריסט זה לא לפי זמן ולא בשלב מסויים. משחקים אחרים עובדים לי חלק ורק בזה יש לי בעיה קשה לי להאמין שזה קשור לקירור המפרט שלי בחתימה אשמח לכל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by joniar,

יש לי מחשב די ישן.. מעבד AMD כפול (3200) 1GB ראם ואם שאר הפריטים יהיו חשובים אעלה אותם.. נישברו לי פינים בדיסק קשיח אז אבא שלי קנה קשיח חדש (זה מחשב של אמא...) אני רוצה להתקין עליו את הוינדוס אבל הוא מגיע לבוט אומר שהוא ניכנס לדיסק ואז הוא ניכבה...ממה זה יכול להיות? לא נראה לי שזה תוכנה..כי אין על המחשב שום דבר... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by idoyi,

יש לי את המחשב בערך שנתיים וכשקיבלתי אותו הביוס לא היה מעודכן והטמפרטורה שהוא הראה הייתה גבוהה מאוד עידכנתי את הביוס הבעיה הסתדרה.... נשרף לי ההארדיסק לפני שבוע שמתי הארדיסק חדש ווינדוס חדש והבעיה חזרה המד טמפ מראה טמפ של 65 במצב מנוחה...ניסיתי לעדכן את הביוס שוב והוא מעוכן לאחרון מה עושים????

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by אני איני אני,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש בערך בינואר 07.. עד לפני חודש וחצי הכל עבד פיקס, שום בעיה, שום כלום. תחילה קניתי את המחשב עם 1GB זכרון, כשרציתי לשדרג.. התקנתי SiSoftSandra בשביל לבדוק איזה סוג של זכרון יתאים לי בדיוק (הוספתי עוד 2GB זכרון, כרגע יש לי 3). עכשיו, אחרי שהתקנתי את הסאנדרה, סתם הסתכלתי בכל מיני פרטים על המחשב.. הטמפ' של המעבד עמדה על 71 מעלות צ'. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב - אמרתי להם שטמפרטורת המעבד גבוהה מדיי, ואני רוצה טיפול. אין לי תלונות לחברה, החליפו לי מאוורר למעבד ללא תשלום - אצלם במעבדה לא היה רעש (בדקתי את זה). החזרתי את המחשב לביתי, אחרי כמה זמן (עד 12 שעות) הרעש מהמאוורר החל שוב. התקשרתי שוב, וכך 3 פעמים החליפו שוב ושוב את המאוורר ללא תשלום, וה…

15. Started by rony1880,

היי יש לי הרגשה מוזרה אולי הזוי קצת שלאחר שהחלפתי מארז לR4 יש ירידת ביצועים מוזרה, לדוגמא: ההנצמרק של MAFIA 2 היתי מקבל כ 86 FPS היום כ 76 FPS ,בתוכנת Heaven DX11 Benchmark היתי מקבל כ46 FPS היום אני מקבל רק כ 43 FPS , גם שמתי לב במשחק BF3 גם אטיות מוזרה , אני ממש לא מבין את התופאה ההזויה הזו , מוזר שבבדיקת 3D MARK 11 התוצאה נשארה אותו הדבר כ 8000 נקודות , אני כברשוקל לפרמט או כבר להחזיר למארז הישן .

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by yakir1111,

שלום קניתי כרטיס מסך גיפורס 2 בשביל המערכת HTPC שאני בקרוב בונה והשאלה שלי הי אם רואים טוב בטלויזיה שמחברים את הטלויזיה לTVOUT שבכרטיס זאת אומרת שאני מיתכוון אם האיכות בסדר? או שרואים מטושטש? זה אמור להיות תמונה חלקה וטובה? בבקשה תענו לי תודה יקיר

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  17. אהלן, יש ברשותי מצלמת רכב עם כרטיס מיקרו SD שכל הסרטונים נשמרים עליו. ברגע שאני מנסה להפעיל את הוידאו על המחשב בחלק מהסרטונים הוא מוציא לי שגיאה ובחלקם לא. כמו כן הפורמט של הסרטונים הוא MOV (למקרה וזה חשוב). יש פתרון לזה? (זה מאוד חשוב בגלל שאתמול עשיתי תאונה ודווקא הסרטון של התאונה עצמה תקול, הורדתי כמה תוכנות לתיקון קבצי MOV פגומים והצלחתי לשחזר רק 50% מהסרטון בגלל שהתוכנה הייתה חינמית (GRAU GMBH)) מאוד הודה לכם אם תעזרו לי בזה כי אני חייב למשוך את הסרטון. הנה תמונה של השגיאה: תודה רבה רבה!

18. Started by srolik,

התקנתי שוב את מערכת ההפעלה WINME על המחשב הדיי ישן עם לוח של ASUS TUSI-M וכרטיס מסך משולב , אך אני רואה תצוגה של 16 צבעים בלבד , אין לי את הדריבירים המקרויים אז הורדתי מהאתר של ASUS וגם זה לא עזר עדיין אני רואה רק 16 צבעים , יש למישהו פתרונות או מאיפה אני יכול להוריד דריברים לכרטיס מסך המשולב הזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  19. במחשב של חבר, הHD התחיל לגסוס, הביוס נתקע , וכמובן שלא מזהה את הקשיח (גם קשיח אחר, תקין לחלוטין). כיוון שאני לא מאמין ברצף של צמד קשיחים שכושלים זה אחר זה,האם יש קשר לספק תקול שלא מצליח לספק 10W מסכנים לכונן? לצערי, אני עדין לא אבחנתי בעצמי את התקלה, והייתי שמח לדעת אם יש טעם לנסות כונן שלישי, או לגרור מחשב בכדי לבדוק את תקינות הקשיחים האחרים? ערכת השבבים היא P35, עם IC9R אם אני זוכר נכון. עצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש לי את המחשב שנה בחיים לא היה לי את הבעיה הזאת אני משחק 20 דקות חצי שעה ואז המחשב עושה ריסטרט בלי שום הודעה ושום שגיעה אני רוצה לדעת ממה זה יכול לקרות לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד Q6600 כרטיס מסך palit 9600gt 512mb ספק כחsmart-com 500W תמונה של הטמפרטורות אני לא יודע ממה זה קורה מקווה שמישהו יכול לעזור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עשיתי ריסט תמים למחשב, ולאחר מכן הוא לא עולה. עשיתי ניקיון יסודי, וניקיתי את המאווררים, כרטיס זיכרון הוצאתי והחלפתי באחרים (כנראה לא בעיה בזיכרונות עצמם) המחשב נדלק ורשום Memory Testing (או משהו כזה לא זוכר בדיוק) ואחרי 10 שניות משהו כזה הוא עושה ריסט ושוב פעם אותו הדבר.. יש לציין שאי אפשר להגיע לBIOS, הוצאתי את הבטרייה שעל לוח האם לכמה דקות בשביל לבצע איתחול לכל ההגדרות אבל זה לא עזר.. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אשמח, אין לי מושג מה הולך, כי הכל נראה תקין.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by eliran-f,

שלום אני אחריי הרכבה של 4 זיכרונות כל אחד 512 MB DDR2 533Mhz משום מה המחשב רואה את הזיכרונות ואף עובד טוב..עד ש ווינדוס נותן הודאה-"מניעת ביצועים נאלץ ליסגור תוכנית זו->EXPLORER" ואז סוגר את הווינדוס..למה? יכול להיות שאחד הזיכרונות לא תקינים? כי רק שתיים מסוימים עובדים טוב..לפחות ככה זה ניראה דרך אגב עכשיו אני על 1GB RAM תוכלו לעזור ? תודה

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by lt mor,

שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Kululu,

היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.