תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאחר כמה ימים שלא הפעלתי אותו, היום הפעלתי אותו והוא נכבה לאחר כ 4 שניות ואז נדלק ושוב אותו דבר, מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כתבתי תדיון הזה בפורום כרטיסי מסך, חשבתי שזה המקום המתאים, אבל עכשיו נראה לי שפה יותר יעזרו לי.... טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... ביטלתי ת SLI דרך הדרייבר גם לא עזר, הורדתי את ההגדרות רזולוציה הכל למינימום גם לא עזר . אני כבר ל…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי נגן של IRIVER 5GB לכל חיבורי הUSB שחיברתי במחשב שלי הוא לא מגיב(מופיע כונן אבל אי אפשר להיכנס). כשחיברתי למחשב אחר הכל עבד. הערה: כשחיברתי נגן אחר למחשב שלי הוא עבד מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בשמע של המחשב. לפעמים אני שומע את השמע שאני שומע מהמחשב כאילו הוא קופץ כזה (כאילו זה דיסק שרוט) / רעשיים סטטיים כאלה... אני שומע כשאני שומע מוסיקה, סרטים, אינטרנט ועוד... מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad 9400 לוח אם: asus p5q כרטיס קול: realtek hd audio מערכת הפעלה: xp sp3 אז מה לעשות כדי להיפתר מהרעשיים והקפיצות האלו?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בזמן אחרון כול דבר שצריך לפעיל את הכרטיס ב 2D לא עובד הוא אומר שהוא לא מוצא כרטיס מסך דברים אחרים פשוט פועלים על המעבד אם הם יכולים ניראה לי שזה לא קשור ממש לתלת מימד אלא יותר ל גירסה מסוימת של DX או משהוא כי משחקים ישנים גם לא עובדים לי איך אני מסדר את זה? האם בהתקנה של DX9CAP כבר יש את DX8 וכול השאר? או שאני צריך להוריד ? (כי אני חושב שזה בעיה) בפעלתי את הבדיקות של DXDIAG עשיתי TEST DRICET3D ובמבחן הראשון של ממשק 7 הוא ניחשל זה מה שהוא כתב Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) Direct3D 8 test results: All tests were successful. Direct3D 9 test results: All tests were successful.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קבציי הminidump http://rapidshare.de/files/27723634/minidump.rar.html תודה לעוזרים .. =]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי עדכון לביוס שלי מאתר הבית של אזוס אך אינני מצליח לעדכן אותו! 1005awd זה הקובץ וכאשר אני מנסה להכנס ל-update step הוא פשוט לא נותן באתר עצמו! למישהו יש רעיון? בתודה מראש אלעד
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי לקוח עם לוח Intel Smackover החדש שמתאים למעבד I7 החדש. הבעיה היא עם הכרטיס קול שעל הלוח והיציאה הדיגיטלית / אופטית. משום מה אני לא מצליח להפעיל אותה ולא עוזר התקנת דרייבר מהאתר של Realtek או אינטל. כאשר מסתכלים על מכווני הקול היציאה של SPDIF מופיעה אפורה. ביציאה הרגילה של הקול שומעים נהדר כך שהכרטיס קול תקין.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
פתחתי פורטים עם הנתב linksys WRT54GL ועדיין יש לי LOWID, למה?
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי לכולם, לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים נסיים את התואר ונשתדרג! בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט. לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן. אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה. אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (br…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המחשב יש את הקטע שהמחשב קורא את כול החומרה שלו.. אז מה שקורה אצלי הוא נתקע בשורה הראשונה (השורה הראשונה מציינת את דגם הלוח-אם) לפחות 3 דקות ולוקח לו בערך כ 10 דקות לעלות. אם אני מנסה לעשות ריסט המחשב יעלה כמו שצריך בפעם השניה. אני חושד אולי שהייתה בעיה של חשמל ויכול להיות שאולי הלוח קיבל איזשהו קצר האם ייתכן? לוח-אם GIGABYTE EP43 UD3L אני אשמח לקבל הצעות נ.ב המחשב נקנה בערך לפניי שנתיים כמה זמן אחריות אמורה להיות על הלוח אם ?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אתמול כשסתם עבדתי על המחשב (מפרט בצד) פתאום התחילה בעיה מוזרה. הופיעו כל מני פסים אלכסוניים על המסך בצבע כחול, אך המחשב עבד כרגיל. כעבור כמה שניות זה הסתדר לאחר מכן כשנכנסתי למשחק כלשהו שמותקן אצלי במחשב פתאום זה חזר אך הפעם זה לא הסתדר... עשיתי ריסטרט ועכשיו המסך בכלל לא מזהה SOURCE, יש לי samsung 931C אם מחכים קצת הוא בסוף מזהה והמחשב עולה, אבל לא רואים כלום, רק פסים וכמו שלג כזה מדובר בבעיה בכרטיס מסך? כי יש לי אחריות עדיין
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי בצד. היו שמתי לב לטמפרטורה גבוהה, קרוב ל 70 מעלות במצב המתנה, המאורר עובד תקין הכרטיס בן פחות מחודש. עד היום הטפרטורה היתה על 30 מעלות במנוחה. (בדקתי במספר תוכנות ניטור כך שהבעייה לא בתוכנה (הכרטיס חם למגע) אין משהוא שרץ ברקע ומעמיס על הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם GA-MA78LMT-US2H התקנתי על Disk on key של Sandisk מערכת Bootable. הבעיה היא כשאני עושה רסטרט הוא לא מזהה לי את הכונן. באפשרויות BOOT יש כמה אפשרויות בחירה של USB USB-FDD USB-ZIP USB-CDROM USB-HDD ניסיתי לבחור כל אחד בתורו, וזה פשוט לא מאתחל, כותב לי boot error ואז אם אני לוחץ ENTER הוא ממשיך לעלות את מערכת WIN7 מדיסק קשיח. אולי אני עושה משהו לא נכון. אז אם מישהו יודע איך אני אצליח לאתחל מUSB אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב ישן : P4 1.4GHZ 256RAM ATI 9550 עכשיו בזמן האחרון בסביבות החודש המחשב עושה לי ריסטים פיתאמים בלי שום הודעה לפני זה פשוט פיתאום ריסט , בדקתי מעלות של המעבד בערך לפני ריסט וראיתי שהם בערך על 50 שזה בסדר יחסית , טוב ניקיתי אבק סידרתי את החוטים בדקתי שכול המאוררים פועלים . אבל המחשב בכול זאת מתכבה , ובשבוע האחרון הוא אפילו מתכבה ב-45 מעלות . וגם עוד בעיה מוזרה כשאני מכניס דיסק שיש בו AUTOPLAY המחשב עושה ריסט (לדוגמא דיסקים מקוריים) ובדיסקים שאין בהם AUTOPLAY אין בעיות (לדוגמא דיסק מוזיקה צרוב) . איך אני יכול לתקן את שני הבעיות האלו ? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חיברתי ללוח אם שלי (GIGABYTE) כונן DVD עם חיבור IDE, מחובר שם כבר צורב עם חיבור SATA. המחשב לא מזהה את הכונן החדש משום מה, כיוונתי את הג'מפר ב-IDE ל-SLAVE אבל זה לא עוזר. לא ראיתי שיש ג'מפר לצורב SATA. כבל ה-IDE תקין בודאות, הDVD תקין בודאות, אבל עדיין לא הבנתי מה יכול להוות בעיה. משתמש עם ווינדוס 7 (בפעם הראשונה הוא ביצע התקנה של ההתקן אבל לא מופיע עוד ברשימת ההתקנים)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בשבוע האחרון התחילו לי כמה בעיות במחשב..הכל התחיל כששיחקתי מיינקראפט(!!) עם כמה חברים, המחשב קפא(הסאונד ממשיך לעבוד ברקע, לדוגמא שמעתי אותם מדברים/מוזיקה ברקע), נהיו צבעים סגולים על המסך, אחרי זה לפעמים מסך שחור והייתי צריך לעשות ריסטרט כדי לצאת מהמצב הזה ולחזור לשחק. הייתי בטוח שזאת בעיה עם מיינקראפט, אז לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. לאחר כמה ימים שיחקתי בHOI4 וגם שם זה קרה. בדקתי בCoD4, וגם שם זה קרה מהר מאוד אבל בפעם הזאת צילמתי את זה: *חשוב לציין שזה קרה רק במשחקים. ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל לא ממש הבנתי מה הגורם לבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. בעיה נוספת שקרתה לי(לא בטוח אם היא קשור…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם.. עזרתם לי פעם ואני זקוק לעזרתכם שוב! אה וסליחה מראש אם זה יצא גדול אני פשוט רוצה להיות בטוח אז זה המצב: יש לי כונן IDE יחיד של סמסונג בנפח של 40GB אשר מחובר ללוח האם בחיבור ישיר לאחרונה שמתי לב ש40GB זה ממש מעט ולא מספק את צרכי והחלטתי לקנות (בקרוב) כונן קשיח חדש: Western Digital 320GB SATA II 16MB 7200RPM WD3200KS לפי המדריך של לוח האם שלי ראיתי שיש לי 2 חיבורים של SATA במחשב אבל לא מצוין שSATA II נתמך שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה פשוט יפעל כמו SATA רגיל, וזה הדבר הראשון שרציתי לברר, האם זה נכון? אני מקווה שעד לפה הכל מובן כשעברתי על תגובות בכל מיני אתרים כולל האתר הזה ראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות בהתקנה הכונן הנוסף, וכל מה שאני רוצה לעשות זה למנוע את …
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מראש כל הכתיבה היא GPU/mem, אני בעל 6950 פתוח ל-6970 גירסה מדוייקת: Sapphire 6950 Dirt 3 2GB הבעיה היא כזו: כשאני מפעיל את המחשב ללא OC אין בעיה (OC מהדרייבר עובד מעולה מקסימום 840/1325) הבעיה מתחילה כשאני עובד עם Sapphire TRIXX. בדקתי הכול כאשר אני על 925/1375 הוא יציב ואין קריסות, אין ירידות מתח אין נפילות וולטים אחרים, אבל כשהוא יורד ל-150/250 או 500 (ב-GPU) במצב מנוחה בזמן OC (לא מהדרייבר) הוא מתחיל לבצע את הבעיות האילו שנישראות גם אחרי שאני חוזר לפעולה מקסימלית: http://youtu.be/svp1rHUaffA המחשב משמש לגיימינג ולמטרות BITCOIN (לכן ה-OC בגבוה) והיום חוויתי BSOD : Attempt to reset the display driver and recover from time-out failure הייתי רוצה עזרה לפתור את זה. לפי היד…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בחוברת לוח אם יש לי כמה קונפיגורציות לבחירה, איזה לבחור,אינטל ICH9R סטה קונטרולרס או גיגהבייט סטה2 סטה קונטרול ? האם יש חשיבות למיקום החיבורים של הארד דיסקים סטה 2 ? האם חייב כונן פלופי?(אין לי פלופי , חוץ מפלופי חיצוני של הנייד והוא יכול להתחבר, השאלה איך אני מגדיר אותו)? מה סדר כונני האיתחול שאני צריך לקבוע? סידרו לי את זה, והבנתי שהבקר שנבחר הוא גיגבייט
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרון ddr2 נוסף ואני פשוט לא מצליח להכניס אותו לסלוט. וידאתי שאני מכניס אותו בהתאם ל"חור" ששמבדיל בין הכנסה נכונה ולא נכונה. אני מצליח להכניס את הזיכרון כחצי דרך אבל הוא מתעקש לא להיכנס יותר, כנ"ל עם הזיכרון הקודם. כשאני מנסה להכניס את הזיכרון נשמע כאילו יש חול בתוך הסלוטים הפנויים - אף פעם לא השתמשתי בהם. הוצאתי והכנסתי את הזיכרון הקודם בקלות לסלוט שלו ושם לא שומעים כאילו זה מלוכלך. ניסיתי לנקות עם לחץ אוויר, למרות שזה לא נראה מלוכלך. הצלחתי גם להכניס את הזיכרון החדש בסלוטים שהיו בשימוש די בקלות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ניסיתי בנתים את Left 4 Dead וDevil May Cry 4. או שהם ניתקעים לרגע ואז ממשיכים או שהם פשוט קורסים. יש לציין שזה ניתקה וחוזר כל הזמן ולפעמים ניתקה לגמרי בLEFT 4 DEAD -הורדתי דרייברים מעודכנים מNV, ואת הקודמים מחקתי, ולאחר מכן מחקתי מה שנאר עם Driver Sweeper. אני מריץ אותו על רזוצויה נמוכה כי כרגע אני על 17 אינצ'. 1024 -768 -בLEFT 4 DEAD שמתי 4X MSAA E5200 OCZ Vendetta CPU Cooler DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775 Antec Three Hundred SeaSonic 550W SS-550HT G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12 260GTX gainward golden simple
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי מחשב עכשיו חיברתי usb עם התקנה של win 7 הwin מתחיל לעלות ואז נעצר בהתחלה ואומר שהדרייברים לא מותקנים עכשיו ניסיתי לשים את הדרייברים בתוך התיקייה של ההתקנה של הwin ואני לא מצליח לראות את הקבצים מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך להתקין בבוט , תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-