עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mynis,

http://img116.imageshack.us/img116/8053/micrq2.jpg זה ממש חשוב לי כי כשאני בוונט זה דופק לי משחק שלם [CS] הותקן דרייבר חדש יותר ממה שהיה בהתחלה PLEASE HELP :-\

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by dj_poo,

קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  3. שלום לכולם וחג שמח !! לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה .. אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI .. 1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ? - זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ? 2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בוקר אור! יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה. זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד.. המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe. אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר! אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי). חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט.. קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המחשב נופל לי כל הזמן מישהו בבקשה יכול לנתח את קבציMinidump שלי.......... תודה מראששש............ הקבצים:http://www.megaupload.com/?d=NM4HSHQP [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by thifi,

היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. כמו שאמרתי.. במחשב הזה התחלתי לשחק עם הכבלים הקטנים שמתחברים ללוח אם.. ועכשיו המחשב נדלק אבל אין את הצפצוף והמסך לא נדלק.. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  8. היי המחשב שלי חדש ונמצא אצלי חצי שנה יש לי איתו כמה בעיות שאני חייב עזרה בהן 1. בהתחלה הווינדוס היה מתקן על הדיסק קשיח אבל אחרי כחודש ככה קניתי SSD חדש למחשב והתקנתי ווינדוס 7 עליו. עשיתי כל מה שאמרו ברשת לגבי התאמה של המערכת לכוננים כאלה (TRIM פועל בווינדוס ו-AHCI בבסיוס) אבל משום מה לא ראיתי הרבה הבדל בהפעלה של המחשב עד עכשיו לעומת הדיסק קשיח (אומנם היה מהיא יותר אבל מעט) 2. לפני כחודש הופיע לי בעיה במחשב שכשאני מדליק אותו הוא עושה הפעלה נורמלית רק עד הלוגו הפעלה של ווינדוס 7 אחרי שהלוגו מופיע על המסך מופיע no signel ואחרי כמה זמן פתאום מופיע מסך ההתחברות של ווינדוס בדרך כלל זה קורה אחרי התקנת עדכונים אבל לפני חודש ככה זה לא היה בכלל 3. עוד שאלה קטנה..אפשרי לעשות איחוי …

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by QQQ,

יש לי 2 דיסקים קשיחים: אחד IDE שאני משתמש בו כרגע, ועוד SATA שעוד לא השמתמתי בו. אני צריך שהם יהיו ככה: הSATA יהיה ראשי, והIDE יהיה המשני איך אני אמור לסדר את הג'אמפרים שלהם? הIDE בטח צריך להיות על SLAVE, אבל בSATA לא ראיתי משהו שקשור לMASTER\SLAVE וכו' יש לו בג'אמפרים SSC, PM2, OPT1, OPT2 אז מה אני צריך לעשות כדי שהIDE יהיה משני והSATA יהיה ראשי (מבחינת ג'אמפרים)? ואם זה משנה איזה לוח אם יש לי, יש לי ASUS P4S800D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. (הנחתי שזה המקום המתאים מאשר תת פורום אודיו...) בכל מקרה, הבעיה היא כמו שתיארתי בכותרת, ובהרחבה: אם נגיד אני מנסה לדבר במשחקי מחשב דרך המיקרופון, הוא נותן לי רעש סטטי מטורף. מה שמוזר זה שזה קורה לי גם כשאין מיקרופון מחובר בכלל! וגם בבדיקה של ווינדוס זה עושה את זה, ומ-2 הפורטים שיש לי (קדמי ואחורי). אם נגיד אני כן מחבר מיקרופון, אז אני יכול לשמוע את עצמי והוא עובד וההקלטה של ווינדוס עובדת, אבל ברגע שמנסים "לשדר" משהו דרך משחק או כמו בבדיקה של ווינדוס לעשות גם פידבק, הוא נותן כאילו "הד" חוזר אינסופי כזה. ניסיתי 3 מיקרופונים. לפני שאני קונה אוזניות+מיקרופון חדשות (בUSB כמובן, כי כנראה הפורט שלי דפוק), רציתי לדעת אם למישהו יש מושג מה הולך פה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. Started by guyk,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. הייתה לי בעייה במחשב: כאשר הפעלתי אותו, הוא שאל האם להעלות ווינדווס רגיל/ safe mod, במסך השחור הזה... לא משנה איזו אפשרות בחרתי, הוא עשה ריסטרט וחזר לאותו מצב, כאילו לופ אין-סופי... עכשיו, אני רוצה לפרמט את המחשב ולמכור אותו, אז חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר והעברתי את כל המידע שהייתי צריך. חיברתי את הכונן הקשיח למחשב בחזרה, ועכשיו עולה לי המסך ההתחלתי (ממנו אפשר להיכנס לBIOS) אבל גם כאן- לא משנה מה אני עושה, המכשב כאילו נכבה- מסך שחור, אבל המאווררים והכול ממשיכים לעבוד! ניסיתי לאפס את ביוס, להוציא את הבטריה, וזה לא עוזר! עריכה: שחכתי לומר שהוא רושם לי: CMOS checksum error - default loaded מה לעשות??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by or_17d,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל הייתי בחול בסופ"ש משום מה המחשב התחיל להתקע נתן מסך כחול ונכבה. מאז המערכת לא רוצה לעלות, אי אפש לראות את קוד השגיאה במסך הכחול כי הוא ישר עושה ריסטרט. האפשרות הכי קלה היא לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש, הבעיה שלי היא כזאת שיש לי חומר של המכללה על המחשב אז פירמוט ירד מהפרק. יש דרך לחבר את הארד דיסק של הנייד למחשב הנייח , להעביר את המידע ואז לפרמט? או שיש פתרון אחר? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר, אני מחר חוזר ללימודים. לא ידעתי בדיוק איפה לפרסם את זה, אז פירסמתי פה ובניידים, במידה וזה לא טוב מנהלים בבקשה למחוק וסליחה מראש. תודה אור.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. הנה הטמפרטורות שלי: --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name Gigabyte K8NF / K8N Pro-SLI / K8NS / K8N-SLI / K8N Ultra / K8NXP Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: CPU 63 °C (145 °F) GPU 69 °C (156 °F) GPU Diode 80 °C (176 °F) GPU Ambient 61 °C (142 °F) WDC WD1600JB-…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by zuck,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by SaarD,

שלום ניסיתי אוברקלוק כבד + העלאת מתח קטנה ומה שקרה זה שכנראה הזכרונות גרמו לריסט של המערכת והיא יותר לא מגיעה אפילו לביוס. ניסיתי להוציא את הבטרייה ל חצי דקה ולהחזיר אך שום דבר לא קרה אני לא מאמין שנשרף משהו כי זה היה בקירור מים והטמפרטורה הראתה 35 מעלות (אין כמו דנגר דן טוב) אנא עזרו

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by crovei,

יש לי בעיית קריסות רצינית. המחשב שלי נופל לפעמים סתם במהלך עבודה רגילה, כמעט תמיד במהלך הלילה שאני משאיר את האימיול פתוח, ובזמן הרצת משחקים (למשל אובליביון, half life/cs/tf2). המשחקים מקוריים. ניסיתי להוריד את רמת הגרפיקה בשביל להוריד עומס, אני סוגר את כל התוכנות שפעולות ברקע וכלום לא עוזר. המפרט בצד לא מעודכן, יש לי כרגע ג'יגה זיכרון והחלפתי את הכוננים של ה-40 וה-30 בכונן של 300 ג'יגה. זה ממש מפריע ולא מאפשר לי לעבוד כמו שצריך על המחשב.. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד. תודה! -עריכה- בטעות לא שמתי לב באיזה פורם אני כותב.. אם אחד המנהלים יוכל להעביר ל"תמיכה טכנית" אני אודה לו.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  18. Started by GB,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב בזמן הפעלת הווינדוס המחשב רושם: disk boot failure insert system disk and press enter מי שיודע שיענה בבקשה

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by dzolotreiv,

היי,יש לי בעיה עם מצב השינה,אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא יוצא ממצב שינה לבד תוך 20 דקות בערך

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  20. שלום. יש לי שני כרטיסי זיכרון של חברות שונות. כאשר אני מנסה להתקין אותם יחד מופיעות בעיות שונות במחשב. האם יש מה לעשות אני עובד על XP תודה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by gta_man,

יש לי מחשב ישן,עם לוח אם asus p2b. קניתי דיסק קשיח חדש בגלל שהקודם נהרס,אבל הביוס לא מזהים אותו... הפעלתי את ההתקנה של ווינדוס XP והיא כן זיהתה אותו והתקינה עליו את הקבצים ההתחלתיים,אבל עכשיו אני תקוע כי הביוס לא מצליחים לזהות אותו.. מה אני צריך לעשות?תודה מראש לעוזרים. דרך אגב הכונן עם חיבור IDE, אין במחשב הזה SATA..

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי לפני רגע שמתי לב שהופיע אצלי על המסך פס צבעוני למעלה מהצד, לא גדול. חשבתי שזה המסך, למרות שלא פגעתי בו. החלטתי לאתחל את המחשב, והפס נעלם כשXP התחיל בתהליך הכיבוי (לאחר שכל האייקונים נעלמו). זה אומר שזה בעיה בכרטיס המסך? התחמם? למרות ששיחקתי במשחק שלא דורש הרבה משאבים - World of Warcraft. והכרטיס יחסית חדש ולא זול: GTS 8800. עכשיו הכל בסדר, אבל אני מפחד שזה יחזור ויהיה יותר נזק. מה עושים? יש לי עדיין אחריות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by guy_pr,

שלום . יש לי בעיה כמעט כול פעם שאני צורב שירים הוא סרטים מופיעה לי ההודעה הבאה : an unepected error occurred while ripping the sample מה זה ואיך אני מתקן את זה ??? גיא.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by stropic,

-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב לפני משהו כשבועיים והמחשב הוא מחשב גיימינג להריץ משחקים כבדים וכאלה עכשיו אני משחק CRYSIS פתאום המחשב נכבה ולא נדלק פתחתי את המארז ולפי מה שראיתי לא נשרף כלום ולא היה ריח של שרוף ולא יודע למה יש לי תחושה שזאת בעיה בספק אני לא יודע את הפיתרון אבל אני רוצה לנסות לאפס את הBIOS אולי זה יעזור אז תסבירו לי פה איך לאפס את הBIOS בלי להדליק תמחשב נראה לי צריך להוציא תסוללה אבל העדפתי לא לקחת סיכון אם יש למישהו פיתרון אחר אז שירשום כאן בבקשה וגם תרשמו לי פה דרך לאתר את מקור הבעיה כי אין לי כוח לקחת אותו לטכנאי אלא אם כן אין ברירה

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  25. יש לי וירוס Malware בדפדפן שאי אפשר להסיר אותו. ניסיתי כל-כך הרבה תוכנות כגון: GridinSoft Anti-Malware Malwarebytes Anti-Malware AdwCleaner Adware_Removal_Tool_by_TSA rKill Malwarebytes' Junkware Removal Tool HitmanPro נורטון 360 SpuHunter4 מצאו וירוסים ומחקתי אותם אך אף תוכנה איננה הצליחה להסיר לי את הוירוס הזה. זה הוירוס: עשיתי חיפוש בגוגל ומדובר בוירוס Malware. איך ניתן להסיר אותו?

• 26 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.