תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה. אני קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, המפרט בצד, מהתחלה התקנתי vista 64 bit כי יש לי 4 גיגה, התקנתי דרייברים הכי חדשים להכל, ניסיתי להריץ משחקים שונים וראיתי שזה לא רץ מספיק מהר כמו שזה אמור לרוץ, קיבלתי מספר פריימים מאוד נמוך. טוב חשבתי אולי זה vista זה שעושה בעיות. מחקתי אותה, שמתי xp pro sp2. אחרי שהתקנתי דרייברים, בכל עלייה של מערכת הפעלה קופצת הודעה שיש חוסר בהספק ונראת כך - http://img155.imageshack.us/img155/6202/mypccn8.jpg "The Nvidia system sentinel is reporting that Nvidia-powered graphics card is not receiving sufficient power. To protect hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performanc…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... זה התחיל כשהמיקרוסופט הפשוט והרגיל התחיל לעשות לי קצת בעיות הלכתי לחנות וקניתי לי A4TECH שנראה עכבר חביב (SWOP-48) היום קיבלתי איזה פאד לעכבר ( של טרמאל טק) כרגע מתי שאני מזיז את העכבר מצד לצד במהירות הוא מתחיל להשתגע והעכבר עצמו קופץ למקומות שונים על המסך כיאילו הצדדים התבלבלו עם למעלה ולמטה תאמת זה קרה לי גם בלי הפאד אבל בלעיתים פחות דחופות האם יש איזה אפשרות של פתרון לעניין חוץ מלהחליף עכבר ? הפאד הוא לא גורם הבעיה מכוון שאצל חבר עם MX1000 הוא לא עשה שום בעיות ניסיתי להתקין "דרברים" שבאים עם העכבר אך זה לא שינה כלום למי שלא יודע איך הוא נראה אז זה ככה.. http://www.thermaltake.com/images/accessories/mousepad/damier/black.jpg
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת. הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק. האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז הבעיה הזאתי היא הבעיה הכי מוזרה שהייתה לי אי פעם. קיבלתי מדפסת חדשה של לקסמרק התקנתי אותה והכל טוב. הבעיה כאשר מדליקים את המחשב מחדש המסך הראשון של הלוח אם מופיע asus a8n-e ומשם הוא לא זז.. רק כשאני מדליק את המדפסת המחשב ממשיך את הפעולות שהוא עושה ומעלה את וינדוס... בדקתי את זה יותר מכמה פעמים ... למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ..אולי בביוס? ד"א המדפסת היא X5470 לקסמרק.
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כותרת.. הם שקטים וטובים יענו אחלה ספקים או ספקים סבירים כאלה ? אני מחפש ספק בסביבות ה320-330 ש"ח שיהיה טוב 500W
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום מישהו שבא למחשב הנישא של אבא שלי את הפלאג של ה PS2 למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג פלאג PS2 להלחמה במקום זה שנשבר? עידו
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב. האם ניתן להשתמש באופיס שקניתי עם רשיון בכמה במחשבים ולהתקין אותו בכמה מחשבים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היום בדיוק מצאתי את הכבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלוויזיה (כבל קצר, שמתחבר למאריך) הבנתי שצריך לחבר אותו ל video בטלוזייה (החיבור הצהוב) אבל מה עכשיו אני צריך לעשות? כשאני נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך שלי (radeon 8500) אז אני לא יכול לעשות Enable לטלוויזיה משום מה (תחת Display) ונגיד וזה הסתדר איך אני צופה דרך הטלוויזיה? פשוט להפעיל את הסרטון דרך Real Player וזה יספיק? (כמובן שהטלוויזיה נמצאת ב AV) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב ישן שאני משתמש בו כHTPC. היום הוא החליט לא להדלק יותר, כשאני מדליק אותו הוא משמיע צפצוף יחיד כאילו שהכל בסדר ואז לאחר כמה שניות משמיע 2 צפצוצים קצרים או 3 צפצופים קצרים (פעם זה ופעם זה). ניסיתי לנתק הכל חוץ ממעבד ולא עזר, ניסיתי להפעיל עם כרטיס זכרון אחת בכל אחת מהסלוטים ולא עבד, עשה אותו דבר בכולם. אני לא יודע מה לעשות, לפי הבנתי הבעיה קשורה בזכרון (ביוס של AMIBIOS). אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן: מעבד +Athlon64 3200 לוח אם של אסוס עם כרטיס מסך מובנה (של nvida 6100) 3 gb זכרון ב- 4 סטיקים הזכרונות DDR מערכת הפעלה XP pro התקנתי כרטיס מסך ATI Radeon HD2600pro עם זכרון של 512, ודרייברים מעודכנים. משום מה הכרטיס גונב לי כגודלו בערך מהזכרון הפיזי של המחשב. כך שעכשיו אני מקבל שיש לי רק 2.5GB בערך. אני חשבתי שכל הקטע הוא שכרטיס מסך עצמאי לא גונב זכרון, אז מה קורה? כשהייתי עובד עם הכרטיס מסך המובנה הוא יהיה לוקח זכרון (משהו כמו 64 ביט) וזה היה הגיוני. מישהו נתקל בתופעה הזו אצלו?
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהכותרת תקינה מחשב בן 2.5 שהוחלף לו עכשיו חדש לוח אם וגם ספק כח הכל מחובר וברגע הדלקה כל הרכיבים בהחלט מרגישים ככאלה שעובדים אבל כשאני מסתכל על המסך אני שם לב שיש תקשורת נכנסת אבל המסך נאשר כאילו בסטנד בי כלומר הוא מבין שהוא מחובר למכשיר אבל הוא לא מקבל ממנו את התצוגה ניסיתי להעביר לכרטיס המובנה ועדיין נשארה הבעיה ניסיתי בנוסף את שתי החיבורים במסך גם דיגיטלי וגם אנלוגי ועדיין לא עובד מה שאומר שאיפה שהוא בחיבורים פספסתי משהו ? כאמור הלוח אם חדש וגם הספק המוצרים נקנו באייבורי אם זה אומר משהו (תקול?) כמובן תודה רבה לעוזרים מראש
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי צורב מדגם NEC DVD-RW AD-7170A במערכת של amd athlon xp 2500+m abit nforce 2 NF7-S 3 סטיקים של 512 מגה זיכרון של סאמסונג, במהירות 400Hz כרטיס מסך של leadtek geforce 6600gt western digital 160gb ועוד אחד של 80 ג'יגה של wd וכל השאר לא חשוב הבעיה מתחילה ברגע שאני צורב משהו, המערכת פשוט קופאת לכחצי דקה, ואז ממשיכה לצרוב ככה זה קורה במחזוריות של 4-5 פעם כל צריבה ניסיתי לנקות אבק, להחליף דיסקים ולהחליף תוכנות (השתמשתי בנרו ובאלכוהול) אבל עדיין הבעיה ממשיכה. תהליך הצריבה מגיע בערך ל25% ואז המערכת קופאת, אחרי כחצי דקה ממשיך לצרוב עד 40% ואז שוב קופא לחצי דקה, ואז ממשיך לצרוב ושוב קופא ב65% וממשיך ... וזאת אותה השבלונה לגבי כל דבר שאני צורב, אין אם זה קובץ ווידיאו או קובץ ISO …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
בוקר טוב-הבנתי שמדובר בקבצי מערכת,אך כיצד מגיעים לבעיה עצמה אשמח לקבל הסבר קצר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב השני בבית עולה מסך כזה אפשר לסדר מבלי לאבד מידע?
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG FLATRON L1960TR ופתאום סתם אני גולש באינטרנט המסך נכבה ויוצא לי חלון : Digital : Power Saving Mode כביתי ת'סמך והדלקתי אותו לא קרה כלום, ניתקתי את הכבלים- והרקבתי בחזרה כלום לא קרה, עכשיו אני על המסך הישן שלי !!! אני לא יודע מה לעשות !
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום D: הורדתי קובץ מה"מומחה" בנענע שזה קובץ עם סיומת Key עכשיו המחשב לא מזהה את הקובץ- ככה שאני לא יכול להפעיל אותו מה לעשות ? הינה תמונה להמחשה http://img220.imageshack.us/img220/8083/key7hz.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדבור במחשב של אחי, מחשב ותיק אבל שלא ממש השתוללו איתו (בניית מצגות, כתובת עבודות בWORD, צפיה בסרטים וגלישה). ע"פ מה שאחי אומר, כמה חודשים כבר המחשב ללא סיבה נראת לעין (למרות שבד"כ זה ככה : ) המחשב מתכבה. אחרי אתחול הכל עובד כרגיל עד לפעם הבאה. לפני שבועיים התחילה בעיה חדשה - מידי פעם הוא לא מזהה את ההארדיסק בביוס ונותן הודעה שקובץ CONFIG.SYS הושחת ויש לבצע שחזור למערכת ההפעלה דרך הדיסק. כשמנסים להריץ את ההתקנה של הוינדוס הוא מגיע עד לשלב שצריך לבחור הארדיסק להתקנה ואז ישר מכבה את המחשב. ככה מידי פעם מזהה מידיי פעם לא, עד שלפני שבוע הוא הפסיק לזהות את ההארדיסק לחלוטין בביוס. את הצורב שמחובר הביוס מזה כמו שצריך. חשוב להוסיף, ההארדיסק מזוהה באופן תקין במחשב אחר אליו חו…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש למעבדה... המחשב עם ווינדוס 7 (מחשב חזק) פתאום היה מסך כחול. כיבוי והדלקה המחשב טוען וטוען...ניסיון שני בsafe mode כנ"ל. ניסיון שלישי ומאז מציג את המסך שצריפתי. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN ואחרי הדיסקטים של הפלופי כשאני מכנס את הדיסק WIN הוא אומר שההארד דיסק לא מחובר. אני פשוט ניתקתי חוטים ונראה לי שלא חיברתי טוב. איך אני מחבר את ההארד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתחתי צייר ושלושה אתרים וניסיתי לשמור ועלתה הודעה שאין מספיק זיכרון וצריך לסגור תוכניות לפני הפירמוט ההודעה הזאת בחיים לא עלתה לי והנה עוד שתי הודעות שקשורות לשגיאת מערכת זיכרון ול-McAfee
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מחשב שניסו להתקין לו Activator לווינדוס, לאחר מכן הלוח מצפצף כל כמה שניות בלופ והמחשב לא עולה. אפשר לשחק בהגדרות של הביוס, שינוי להגדרות ברירית מחדל והוצאת הסוללת הביוס לא עוזרים. הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי כשאני משחק VICE CITY אני לא יכול להשתמש בגז והברקס של ההגה אלא רק בימין שמאל!!! אז ככה, כשאני הולך (מחוץ למכונית) אני יכול לשלוט ע"י הפדאלים אסל בתוך אוטו זה פשוט לא מגיב ניסיתי לכוון את המקשים באפשרויות של המשחק, אך גם שם הוא לא קולט את ההגה במשחקים אחרים הוא עובד כמו שצריך!! כרגע הוא מחובר לUSB (אין לי אפשרות אחרת) והדרייבר הוא, אין!! שאלה: יש אפשרות להשתמש בדריבר כאשר ההגה מחובר לUSB???? עוד שאלה: אם התשובה לשאלה הקודמת היא כן (וגם אם לא) משהו יודע איפה אני יכול להוריד דרייברים להגה הזה? או מה אתר הבית של החברה??????? תודה אוהד
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ספק HEC-300 ולאחרונה המאוורר שבו חדל לפעול. עקב כך המחשב קורס פעמים רבות מפני שהספק מתחמם ואין אפשרות לקררו. האם ישנה אפשרות לתקן את המאוורר או שיש צורך ברכישת ספק חדש? תודה, TzV-EyE-GeR
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שמעו אנשים תקשיבו יש לי הארד דיסק בנפח 20 ג'יגה בכונן D יש לי ווינדוס XP ובכונן C יש לי ווינדוס 98 .. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב .. תגידו אני יכול בכלל לפרמט את המחשב כי שאני מנסה לעלות את האתחול דרך הדיסק של הווינדוס זה נתקע ורשום לי במסך WINDOWS setup is starting תודה לעוזירם ..
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לפעמים כשלא נוגעים במחשב הרבה זמן- הוא נתקע, מה זה אומר נתקע? העכבר לא מגיב- הסמן לא זז, אבל אני כן יכול לעבוד עם המקלדת.. והעכבר מחובר ורואים אור אדום בחלק התחתון שלו... כשאני עושה ריסטרט כמובן זה מסתדר והכל בסדר, אבל בגדול זה ממש מציק... יש למישהו רעיון למה ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-