תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
ממצב אחים שלי ?! השאלה בכותרת ... אם זה לא המקום המתאים לשאילת השאלה הזאת תעבירו את זה ותודיעו לי לאן העברתם את הנושא ?...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי היום את המסך, לאחר המלצות רבות. המסך אמור לשמש אותי כמסך נוסף, המתחבר ללפטופ שלי במצב אקסטנד. הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד מעצבן!!! המסך כל כמה שניות עובר למצב של SLEEP של חיסכון באנרגיה וקוטע לי את רצף העבודה!!! ע"מ להחזיר אותו מהצב הזה אני חייבת ללכת לסקשן של הרזלוציה במערכת ההפעלה (7) ולבקש מהמחשב לזהות אם מחובר מוניטור נוסף למחשב...אחרי שניה הוא מזהה אותו וחוזר לפעולה...זה ממש מייגע. זה יכול לקרות תו"כ שאני עובדת על המסך עצמו! מה עושים ע"מ להפסיק את זה? או לפחות לשלוט בזה בצורה יותר טובה כדי שזה לא יקטע את הרצף? זה ממש דחוף! אודה לכם על תשובה מהירה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אחד מין הפרתישנים שלי לא מגיב ולא פועל כמוה שצריך (ראו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=261425.0) ניסיתי לפרמט אותו וזה מה שזה נותן לי: :s05: אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות... תודה לכל המגיבים !!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 5850 ומעבד i5 750, ללא אוברקלוק, והם מגיעים לי לטמפרטורות של 80-90 מעלות במאמץ ומקריסים את המחשב בעת משחקים כמו battlefield 3 (לא בטוח שזו הסיבה לקריסות, אך הטמפ' גבוהה מאוד בעת המשחק). בשנייה שלפני הקריסה נמדדו כ-72 מעלות למעבד (היה יציב על הטמפרטורה הזאת הרבה לפני שקרס), והכרטיס מסך עמד על 85 מעלות בערך (גם כן היה יציב על הטמפרטורה הזאת לכל אורך המשחק). במשחקים אחרים כמו assassin creed revelations הטמפ' של המעבד הייתה בערך 68 מעלות לאורך כל זמן המשחק, ושל הכרטיס מסך כ-85. באף משחק אחר חוץ מבאטלפילד המחשב לא קרס, ולכן אני לא בטוח שזאת הבעיה. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב קצת ישן שעבר מעט זמן מאז שהשתמשו בו, הוא היה עושה המון בעיות, בין השאר הוא היה טוען: CPU Fan Failed or to low , NTLDR Is Missing הוא היה נתקע מדי פעם ולא היה מה לעשות חוץ מReboot לפעמים הוא היה מאתחל את עצמו 3 פעמים לפני שהוא היה עולה , אחרי כמה זמן שסבלתי את זה, עכשיו הוא החליט לא לעלות , ואני לא יודע אם זה בעייתי חומרה או תוכנה, הוא מגיע לשלב של של העליה של Windows (עם הלוגו ופס הטעינה) ואז נופל, אם תוכלו בבקשה לכוון אותי מה הבעיה וכיצד כדי לי לטפל בזה בנוסף אני מעוניין לבדוק את כל רכיבי החומרה בשני המחשבים שלי, מה אתם ממליצים לי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המפרט בחתימה . המחשב מקורר היטב על המעבד יש קירור של TT - SPARK 7 על הכרטיס מסך יש ARCTIC COLLING אפילו על הצ'יפסט יש קירור אקטיבי TT -TIGER המארז של HEC עם 2 מאווררים 120 MM + ספק 300 של HEC לפעמים התקיעות הם סתמיות ככה בעבודה שוטפת ללא מאמץ . פשוט הכל על המסך נעצר - עד הריסט שאני חייב לעשות . ובמקרים נדירים המחשב נתקע עם רעש נוראי ומעוות מהכרטיס קול . הדריוורים של הכרטיס מעודכן. המחשב עבר אתמול פירמוט . אני חושד בספק , אני לא בטוח יש למישהו עצות או דרך לעזור . אודה לעוזרים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מסוג ACER עם וינדוס XP עם העלאת המחשב הוא רושם לי הודעה שעלי לגבות את החומר כי הדיסק קשיח עומד להתקלקל הוינדוס כל איזה חצי שעה נותן לי מסכים כחולים . אני מתלבט אם לקנות דיסק קשיח חדש ולהרכיב או שאפשר לתקן את הנוכחי ? בכל מקרה למחשב יש תוכנה מקורית של XP בפנים מה יקרה איתה אם אני יחליף דיסק כי אין לי את הדיסק האורגינלי יש רק אפשרות לRecovery תודה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת מחשב לוח אם GIGABYTE-965P-S3 עם מעבד אינטל e6400 ו-2GB זיכרון. ספק כוח חדש של SUPERSONIC. המחשב נכבה לפני כמה שבועות ומאז לא נדלק. כשלוחצים על ON הוא נדלק לכמה שניות (מסך לא מספיק לעלות) ונכבה שוב.. ככה בלופ אינסופי. חשבתי שזה אולי הספק - החלפתי אותו וזה לא עזר. אחרי כן חשבתי שאולי המעבד מתחמם מהר מדי ולא מקבל מספיק קירור. החלפתי המשחה הטרמית, ניקיתי מאווררים, שאבתי אבק. אך גם זה - לא עזר. הסתכלתי על הלוח אם ולא ראיתי חלקים מנופחים או משהו בסגנון. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
צהריים טובים, ניסיתי להתקין משחק די ישן בשם 'כוכב כחול', משחק ישראלי מצאתי הורדה דרך 'מסע אל העבר' שעשו אחלה פרויקט למי שלא מכיר. בכל מקרה המשחק שלהם מותאים לXP ויש לי WIN7 אולטימייט שאמור להיות בלי בעיות תאימות לתוכנות XP, בסדר. הפעלתי את התוכנה על תאימות 95 מומלצת. עדיין... מופיעה לי ההודעה הבאה http://prntscr.com/a913o8 מה ניתן לעשות ? אפעיל את התוכנה בXP MODE ואעדכן, אבל אני לא חושב שזה יעזור. - לא עזר
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
לפני כשנה וחצי הרכבתי לחבר מחשב. לוח גיגהבייט,פנטיום, וכרטיס מסך של GAINWARD. כרגע יש בעיה- אני מדליק את המחשב- ובמקום לראות את השורות של הדוס, עם ההפעלה של המחשב, רואים הכל בצורת "ציורים" - הכל צבעוני ומרוח ,פסים רחבים... המחשב לא עולה... הכרטיס מסך נשרף...? האם זה משהו אחר? ניסיתי לפרק, להוציא זכרונות, לא הולך...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התחילו להופיע לי מסכי שגיאה כחולים (ווינדוס 7) עם שגיאות שונות ואחריהם ריסט. בהתחלה זה היה כל כ-5 דק', אחרי זה בתכיפות גבוהה יותר. פתחתי את המארז כדי להוציא סטיקים של זכרונות ולבדוק אם הבעיה באחד מהם. כשהוצאתי את אחד הסטיקים המחשב קפא כבר במסך פתיחה של הלוח אם. כשהוצאתי עוד סטיק המחשב כבר לא עלה (וגם לא כשהחזרתי אותו). המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים אבל המסך נשאר שחור וגם אין את הצפצוף של הלוח אם ושום צפצופי שגיאה. האם אלו סימפטומים של לוח אם גמור או שיכולה להיות בעיה אחרת? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב קורס לי אני יספר לכם קודם איך זה התחיל נראה לי ואז מה הבעיה אז פעם המאוורר של הספק שלי הפסיק לפעול ורק אחרי איזה שבועיים החלפתי אותו בזמן הזה התחמם המחשב כול הזמן ששיחקתי ועשה לי בעיות אחרי שהחלפתי נוצר לי בעיה חדשה של קריסה כיאלו למשל אני משאיר בלילה את המחשב ונגיד מוריד אז שאני בבוקר מסתכל אני רואה ששום דבר לא עובד כיאלו המחשב עובד הוא נמצא בוינדואס אבל העכבר ושום דבר לא עובד אני לא יכול להזיז אותם ולא כלום ואחרי שאני עושה ריסטרט זה עובד שוב והכול בסדר וגם למשל אם אני מפעיל משהוא חזק ואני מפעיל עוד משהוא בוא זמנית אז גם קורה אז שזה מתרסק ואז אני לא יכול להפעיל מקלדת ושום דבר כיאלו לא עובד אבל המחשב פועל זה מראה שהוא פועל (נכון העכברים עם האור אז שהו…
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
נתונים:Windows Xp Pro והרדיסק WD 80 GIGA כשאני לוחץ מחשב שלי->כפתור ימיני על ההרדיסק->מאפיינים, הוא מראה לי שטח בשימוש 68 גיגה (בערך) כשאני בתוך הכונן ומסמן את כל התיקיות הוא מראה לי 48 גיגה(בערך) *אני יודע שהמחשב שומר איזה 2 גיגה בשביל סל מחזור(שניתו אותו ל 2) וגם 2 בשביל שחזור מערכת... ??? איפה 16 גיגה האחרים? מה עושים כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום קניתי עכבר חדש (של TEAC) חיברתי אותו אבל הוא לא פועל! בהוראות כתוב שצריך להשתמש בדרייבר אבל לא קיבלתי שום דרייבר. אני חייב עזרה זה דחוף!!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אחרי שאני משחק במשחק כבד הטמפ' דיי גבוהות וזה מפחיד לפי speedfan temp 1:48 temp 3:43 hd 1:47 לפעמים אפילו קצת יותר זה בסדר? או שזה חם מדיי? מפרט: p4 2.4B gigabyte 8SQ800 ההארד דיסק עם המד טמפ' הוא של seagate 40 ג'יגה... וכרטיס מסך radeon 9500 pro 128mb יכול להיות שגם הוא מתחמם מדיי יש עליו את המאורר הרגיל שלו וסך הכול במארז יש לי 4 מאוררים (2 מאחורה 1 למעלה ועוד אחד על הדלת של המארז..)
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכום, אני חווה בעיה טכנית שבערך בפרק זמן של 24 שעות המחשב שלי מראה את המסך הבא: ואחרי שהוא קורס אני צריך להיכנס לBoot Menu של הלוח אם וכל הזמן אני שם לב שהכונן הראשי של הBoot השתנה מהSSD לאחד הכוננים האחרים. ולאחר שאני משנה בחזרה לSSD, המחשב עולה מצויין. זה התחיל בערך מאז שהתקנתי את העדכון האחרון של Windows 10. עכשיו אני מבין שכנראה הפתרון הוא לבצע התקנה חדשה של הWindows (אלא אם תפתיעו אותי ותגידו לי שהתקלה היא בSSD). כיצד אני עושה את זה? הורדתי את הWindows 10 בחינם מהמבצע שדרוג חינם שMicrosoft הריצו ואין לי את הWindows בדיסק (או CD-KEY לצורך העניין). תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שהזכרון מודלף, מבלי ששום דבר(מיוחד) רץ ברקע, סכנה כנראה לטריואני או תוכנת ריגול וכו'..
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח של HEK 420 w כרגע יש לי כרטיס מסך gf7950gt 512 אני רוצה להחליפ אותו ב gf8600gts 256 השאלה היא האם הספק שלי יחזיק מעמד יש לי שני מסילות של 1- 17 אמפר והשני 16 אמפר!!! כמו כן יש לי מעבד דיול קור 2.66 ו 10 מאוורים 3 מהם של זלמן גדולים ..כל השאר קטנים.. 2 ארד דיסקים אם תוכלו לעזור אני מאוד ישמח!!!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחשב ישן (בן 6) בזמן הפעלה רגילה המחשב פתאום נכבה ורק לאחר כמה דקות אפשר להפעיל אותו שוב ורק על ידי ניתוק וחיבור מחדש לשקע. כפתורי הריסטארט וההפעלה לא מגיבים. לפעמים המחשב פשוט נתקע, שום דבר לא זז וצריך לעשות ריסט יש למישהו רעיון איפה הבעייה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי היתה לי איזה מצלמת אינטרנט ישנה שלא ידעתי של מי..ועכשיו כשהתקנתי ויסטה חשבתי שאולי פה זה יעבוד. אני מחבר, הויסטה מנסה למצואא..אחרי 2 דקות מוצא ומתקין! ופתאום מגלים שהיא של A4 TECH 8) קיצר, הוא התקין ואומר שהכל טוב..עכשיו אני רוצה סתם לצלם איתה תמונות..איך אני עושה? ולמשל במסנג'ר, אני מנסה לבדוק אותה שם..אני יכול לבחור בA4 TECH אבל זה לא מציג שום תמונה =[ אין שום דגם ספציפי..לא רשום עליה כלום..כזה שוק >_< במנהל התקנים רשום A4 Tech PC Camera V חיפשתי באתר שלהם..בגוגל. ולא הצלחתי למצוא.. אולי מישהו יוכל לעזור לי להפעיל אותה?? תודה רבה רבהה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אני הבעלים מזה שנתיים של Sapphire 7870 2GB היום במהלך משחק המסך השחיר. אחרי דקה של חוסר תגובה ריסטארטי, ומסך הלוג-אין לא עולה בכלל (המסך נשאר שחור) אלא אם נכנסים למצב בטוח. חיפשתי קצת על התקלה ומסתבר שאני לא היחיד שנתקל בה. אחרי שמסירים את הדרייבר לכרטיס מסך במצב בטוח אז הווינדוז עולה גם כרגיל. אבל ברגע שאני מתקין דרייבר - שוב מסך שחור חוץ ממצב בטוח. ניסיתי את זה מספר פעמים (גם בעזרת תוכנות לניקוי דרייברים ישנים ואז התקנה חוזרת). עוד לא ניסיתי לפרמט ואני מעדיף להמנע מזה, אבל עד אז אני חושש שזו בעית חומרה (כך מתואר בקישור). רציתי לשאול האם יש דרך לבדוק בוודאות מה מקור הבעיה? הכרטיס מסך אמור להיות טוב וכולה בן שנתיים, חבל לי לקנות אחד חדש. אציין שכרגע אני ללא…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי עכבר של microsoft (basic optical mouse) שהוא USB כמובן באמצע המשחק התמונה מתחילה להסתחרר בעיגולים ל-2 שניות ורק כאשר אני נוגע שוב בעכבר התופעה מפסיקה. אומנם זה קורה לעיתים די רחוקות אבל זה מפריע מאוד. זקוק לעזרתכם....תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, לא הייתי בטוח אם זה לפה או לציוד הקפי, בכל אופן הרמקולים של המחשב שלי עובדים לסירוגין. רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה גורם לקצר או לקצר הזמני ואיך אפשר לתקן את זה? אני יודע בוודאות שהבעיה היא ברמקולים, רמקולים אחרים שחיברתי עובדים אז זה לא במחשב, שחיברתי את הרמקולים בנפרד למחשב הם גם כן עבדו, לכן הבעיה היא בסאב הראשי שכל הרמקולים מתחברים אליו כדי ליצור אפקט סראונד, הוא היחידי שלפעמים עובד ולפעמים לא, פתחתי אותו והוצאתי את הלוח מגעים, אבל לא ראיתי פיוז שרוף מה גם שמידי פעם הוא כן נדלק. מישהו מבין בזה? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-