תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי לדבר הזה מאגר ההמהרה. וראיתי שם כל מיני פרויקטים. מה זה בדיוק? ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, התמונה שמתקבלת בטלויזיה מלאת הפרעות, פסים וריצודים. כשאני מחבר מחשב אחר לטלויזיה, אין שום בעיה בתמונה שמתקבלת. למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LG w2220p בין שבועיים. התקנתי win 7 והמסך נהיה מטושטש. בהתחלה חשבתי שזה רק הטקסט אך זה כל המסך. כנראה שזה לא בעיה של ה win7. מכיוון שגם xbox 360 מחובר hdmi רואים מטושטש. יכול להיות שההתקנה של win7 שינתה הגדרות של המסך. ייתכן ושיניתי הגדרות של המסך וגרמתי לטשטוש (כפתורי מגע רגישים ומעצבנים). המסך נראה כאילו מישהו הטיז עליו ען ספריי. מישהו נתקל בבעיה? אני פתוח לכל רעיון. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 18:15:46 כמובן שהכוונה למסך מטושטש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס עם צ'יפ של VIA, הXP מזהה אותו, אבל הוא לא מזהה שאני מחבר אליו מצלמה שפעם הוא זיהה. החלפתי כבל, זו לא הבעייה. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי הוא דיי חדש לא ממזמן קניתי אותו של LG רציתי ליצרוב כמה סרטים ומשחקים על דיסקי DVD והוא לא רוצה לעשות את זה CD הוא צורב מאוד יפה אבל DVD הוא לא רוצה כותב כל הזמן שגיעה לפני זה לא היה לי דבר כזה אההה ואגב אני גם לא מצליח להעתיק מדיסק לדיסק לא משנה אם זה מCD ל CD או מ DVD ל DVD הוא לא רוצה גם כותב הודעת שגיעה התוכנה שאני מתשתמש בא היא כמובן NERO 6 מאוד מקווה שתעזרו לי
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק לכונן והוא לא פותח אותו ניסיתי גם בצורב לשים והוא מדליק אור לשניה אבל לא פותח את הדיסק ושאני ניכנס למחשב שלי מופיע לי רק כונן c ו a מישהו יודע למה הוא לא קורא את הדיסקים זה עבד לפני כמה זמן?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל הכוונה למחשב הישן שלי - האם שווה רק ל"הריץ עליו" איזה מדריך להאצת המחשב, וכמובן לינק למדריך שכזה (ניקוי, מחיקת תוכנות מיותרות, שינוי הגדות וכד') אולי שווה להוסיף זיכרון פנימי או שאין טעם להשקיע ופשוט להחליף אותו בגדול אני מעדיף לדחות את ההחלפה שלו (במחשב חדש) באיזה חצי שנה.... צרפתי קובץ על פרטי המחשב וקצת על התוכנות שאני משתמש (דברים הרגלים + VS ,IAR ) ועוד משהו קטן - אני בד"F עם דפדפן פתוח, זה יועיל אם אני אעבוד עם דפדפן של אונט? או משהו אחר שיותר קל מכרום תודה מראש לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן, המחשב שלי עושה ריסטים באמצע משחק... יש ימים שזה עושה ממש מלא (כמן היום חחח), ויש ימים שזה לא עושה בכלל... היום אני לא מצליח להכנס לFAR CRY למשל... איך שאני נכנס לבחור שלב, המחשב מרסט... לפעמים הוא גם מביא מסך כחול... לא תמיד... כיביתי את הכיבוי האוטומטי, ועדיין הוא לפעמים מרסט ולפעמים שם מסך כחול... זה מוזר לא??... אחרי שאני מוריד תכיבוי האוטומטי הוא לא אמור לרסט את המחשב... =\ היום היה לי איזה מסך כחול אחד, והיה רשום שם smwdm.sys, שבדקתי וזה קשור לכרטיס קול... משום מה בכל זאת יש לי תחושה שזה לא קשור לכרטיס הזה... (איזה כרטיס OB... לא יודע איזה חחח... לוח אם חרא P4S533MX...)... אם הכרטיס היה פגום, היה בעיות בקול לא???... או שלפחות גם בהשמעת מוזיקה או משהו…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לוח-אם, מעבד וספק כוח חדשים, ומשום מה המערכת מסרבת להידלק. לוח האם הוא: Gigabyte GA-G41M-ES2L G41 CHIPSET. המעבד: Intel Dual Core E5400 2.8Ghz. ספק הכוח: ThermalTake LitePower 500W W0311RE. את כל הרכיבים הרכבתי על מארז ישן שהיה לי, וחיברתי הארד-דיסק IDE וזיכרון DDR2. חיברתי את חיבור ה-ATX ללוח-אם (12X2) וגם את חיבור ה-ATX-12v למיקום שלו ליד המעבד (2X2). מכיוון שהכפתור Power במארז לא עובד, סגרתי מעגל ישירות על לוח האם בפינים המתאימים. כשאני מחבר את הספק לחשמל ומדליק אותו, פשוט לא קורה כלום. הספק נראה לי בסדר, וכשאני מחבר אותו יש מין זץ חשמל כזה שמעיד שאין בעיה בכבל, ושמגיע חשמל לספק. אני מפספס משהו? אחד הרכיבים תקול או שפשוט עשיתי משהו לא נכון? תודה!
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב. ביצעתי סריקה עם "ספייט בוט" במצב בטוח- להלן תוצאות בתמונות. מה למחוק ומה להשאיר? מטריד אותי בעיקר "מיקרוסופט אנטי וירוס- מרכז אבטחה"- מה זה אומר? עריכה: מחקתי הכל, רק לא את האנטי וירוס. האם למחוק? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי לוח של פי.סי פרטנר 133 MHZ של פנטיום 3 ושאני מנסה לשים לו מעבד של פנטיום 3 800/133/256 - V1.7 הוא לא מקבל אותו ושאני מדליק את המחשב שהמעבד בפנים המחשב לא נדלק יש מתח אבל הוא שקט כמו מזגן ! אין את הצליל של הקליק שמחשב נדלק. אמרו לי שצריך לבדוק מתחים אם הלוח מקבל סוג כזה של מעבד לבדוק גי'מפור האמת ששיחקתי עם כל הגאפרים שום דבר לא עזר הוא פשוט לא מסתדר עם המעבד הזה. על הנייר הבאס של המעבד 133 ושל הלוח 133 הציפסט של הלוח VIA APOLLO PRO 133 והוא תומך עד גיגה אז מה הבעיה ? דרך אגב מה זה CORE VOLTAGE ? - I/O VOLTAGE ? יכול להיות שאין תאימות של מתחים בין הלוח לבין המעבד ? הקטע שהמתחים של הסלרון הם CV-2V וה I/O V -3.3 והלוח מקבל אותו ביחס לפנטיום (מעבד) שדורש רק CV-1.7V דיי…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בוקר טוב, היום בבוקר ניתקלתי בתופעה מאוד מוזרה, שהכרטיס מסך התחיל לעשות בעיות מוזרות. המסך התחיל להבהב כל כמה שניות התחילו להיווצר כל מיני פסים צבעוניים על המסך, כשהייתי ניכנס לתקיה הייתי רואה רק את המסגרת של התקייה וזהו והמחשב היה נתקע בהתחלה חשבתי שיש הבעיה עם הדרייברים שהתקנתי לאחרונה, מחקתי אותם וכל הבעיות נעלמו, כשהתקנתי מחדש דרייברים (גירסה שונה לשם בדיקה) התופעה חזרה על עצמה... משהו יודע מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב pentium cpu g2030 3.00ghz 3.00ghz win 7 64X 4 ram אני מריץ עליו קובץ exel בעל 24000 שורות ואם המון חישובים ומשום מה הוא נתקע כל הזמן שאני שומר את הקובץ בסיום העבודה ושמתי לב שהCPU על 100 שאני בקובץ האים המחשב חלש מידי בשביל לעבוד על הקובץ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Asus מדגם G73Sw עם Windows 7 64 Bit וכשאני סוגר את המסך הוא ממשיך לעבוד כרגיל למרות שהגדרתי לו להיכנס למצב שינה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, levelone.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי מחדש את WINXP אחרי פירמוט של המחשב... (אם זה חשוב אז התקנתי אותה על WIN98 שהתקנתי מדיסקט הפעלה שלה) מוגדר רק משתמש יחיד שפי מה שהמערכת טוענת הוא נחשב הADMIN ... אבל - שאני מנסה להתקין תוכנות מסוימות או דרייברים לכ.מסך שלי - המחשב אינו מאפשר לי לעשות זאת וטוען שאין לי מספיק הרשאה לעשות את הדברים האלה - למה הוא מגביל אותי ואיך אני מקבל הרשאה ? אגב, עוד בעיה קטנה, בכל פעם שאני מנסה להכנס להגדרות אחד הדברים בWINXP כמו הגדרות מערכת המחשב מנסה לחפש את הדיסקט ושלא מוצא שואל אותי למה אין לי את RUNDLL32 . אם לוחץ "ביטול" כמה פעמים זה נכנס בסוף - אבל עצם ההמתנה שהוא מחפש בככל פעם את הדיסקט - מעצבנת איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה על הלוח אם ברגע שאני מתקין אותו הוא רושם לי בעיה אחרי הריסטרט של ההתקנה הנה התמונה http://www.xcite.ws/a.bmp תודה למי שיעזור..
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המחשב עובר OCCT יציב ובכל זאת אני מקבל איזה 6~ מסכים כחולים ביום, לא מצליח לפתור את הבעיה וגם לא מצליח לנתח בעצמי את הDMP ( הסתבכתי עם ה SYMBOL האלה ) צירפתי את הקובץ DMP האחרון... תודה ! עריכה, מצאתי שכניראה הבעיה היא מקובץ intelppm.sys חיפוש בגוגל מצא את זה, http://www.webune.com/forums/windows-blue-screen-with-intelppmsys.html שאומר שהבעיה היא משהו virtual machine... מישהו מוכן להסביר לי מזה ? ושצריך לעשות שינוי קטן ב רג'יסטרי, עשיתי, נראה מה יהיה... מחכה לעוד רעיונות... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד 478 .. עכשיו עברתי למחשב של אבא שלי . אל תגידו שאני יהרוס כי אני יודע מה אני עושה ! אז ככה:הנה הדגם של המאורר: A65061-003 והנה התמונה שלו בידיוק ! : http://www.weirdstuff.com/mas_assets/thumb/13192.jpg אני משתגע אני לא מצליח לפתוח אותו ועוד משהו ARCTIC SILVER 5 מתאימה למעבדי INTEL 478 ? לכל מעבד? היא מתאימה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש בעיה עם הלוח כנראה , הוא התחיל להשמיע צפצופים כאלו שלא היו, והוא היה מצוין עד עכשיו. השאלה מה היא הבעיה?? ניסיתי להחליף זיכרון , מעבדים, הוצאתי את כל הכרטיסים ואת כל ההראד דיסקים והסידירומים ושום דבר לא עוזר... מה נראית לכם הבעיה??? (מצורף לינק לקובץ הצפצוף שהקלטתי עם ה-MP3) http://bnk.web.lsrv.co.il/bips.wav העתק ישר למדיה פלייר וזה יעבוד תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, המחשב שלי "מתעלם" מכונני הדיסקים שלי(צורב וכונן דיוידי רגיל), יום אחד פתחתי את ה"המחשב שלי" וגיליתי שרק הכונן דיסקטים שלי נמצא, ניסיתי כל מני דברים דרך המנהל התקנים ושום דבר לא עזר, ניסיתי לנתק את הכבל ide שלהם ולהדליק מחדש וזה גם לא עובד, אין לי מושג מה לעשות... בבקשה תעזרו לי... ??? ???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של קומפאק מדגם:NX9030 ויש בו כרטיס מסך מדגם: Intel® 82852/82855 Graphics Controller והתקנתי ווינדואוס 7 ואז בפרטים של הכרטיס היה כתוב כך: Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) מישהו כאן יודע איך אני מחזיר את הכרטיס לפעולה? וגם אני ישמח אם תוכלו להגיד לי כמה זיכרון יש לכרטיס הזה תודה מראש, ארד גונן.