תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
אני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה there was a problem starting winjbl32.rom the specified module could not be found אוקיי אני מתאר שזה רכיב חשוב לפי השם, מה הבעיה..? הקובץ לא נמצא? לא פועל? איך אפשר לתקן? אני ממש לחוץ מזה..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שבהרבה משחקים יש לי בעיה של נפילה ב FPS חשבתי שזה ביגלל שהמשחקים הם פרוצים אבל עשיתי בדיקה עכשיו בתוכנה 3DMark 11 החינמתי על רזולויצה 1280X720 ובטסטים הFPS הגיע ל 10 -11 הכרטיס מסך הוא HD 6870 הכרטיס מעודכן וגם directx מעבד I5 760 זיכרון 4גיגה לוח אם Asus P7P55-M ספק של thermaltake מסך SAMSUNG syncmaster bx 2235
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי בעיה במסך החדש שקניתי לפני כמה חודשים,יש לו חיבור DVI HDMI ביחד,בתור כבל כזה עם כניסות שנראות כמו USB. אבא שלי שלח את המסך לתיקון,אבל היום חיברתי את המסך הישן שלי דרך כניסת VGA ולא היה מסגרת ולא מסך מוקטן ,אבל שוב שאני מחבר למסך הישן את החיבור הלבן של הDVI שוב יש בעיה במסך ושוב הוא מוקטן עם מסגרת שחורה. יש לכם המלצות מה לעשות? המסך החדש שלי הוא Samsung TA27950 והמסך שאני כרגע משתמש בו הוא LG 23" אין לי מושג מה השם שלו. אני אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מה נשמע? יש לי כבל HDMI שאותו העברתי לטלוויזיה LCD מהמחשב. את הכבל חיברתי לכרטיס מסך (amd radeon hd 7950) שתומך בהעברה של קול דרך HDMI, בדקתי. התמונה עוברת כמו שצריך, אבל הקול לא עובר, וכשאני בא לשנות את התקן ההשמעה לHDMI, הוא כותב לי שהוא לא מחובר, מצורפת תמונה: אני בוחר את הHDMI, ואין אפשרות לקבוע אותו כברירת מחדל, כמו שאתם רואים... אשמח לקבל עזרה, תודה רבה, שנה אזרחית טובה!
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את המחשב וכעת לא מזהה את שני הרכיבים הבאים: multimedia audio controller vga compatible מה עושים?? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חבריי הפורום היקרים, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב שאני מתקשה בפתרונה מה שקורה זה שהמחשב עובד בסדר ואז פתאום הוא נתקע...(רואים בווינדוס סמן של חשיבה של העכבר -שזז) המחשב לא מגיב כלל..הכפתור ריסטרט לא עובד וגם כפתור הכיבוי לא ואז אין לי ברירה אלא לנתק אותו מהחשמל...אחרי שאני מתנתק אותו מהחשמל הוא פשוט לא נדלק! ולכן אני נאלץ לנתק אותו מהחשמל לכ3 שעות ורק אז הוא נדלק ועכשיו כשהוא נדלק הוא פשוט נדלק ונכבה מעצמו ולא מציג כלום על המסך (יש לי לוח אם ABIT IP35) אשמח לעזרה בברכה,
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש שקניתי לפני איזה חודש וחצי בערך E7400 2.8 4GB RAM RADEON HD4830 בהתחלה הכל היה בסדר והבעיה איזה שבועיים - שלוש ככה. הבעיה קורה רק אחרי שימוש ממושך במחשב שזה יכול להיות 24 שעות מאז שהמחשב דולק ואפילו יותר וגם פחות. פשוט כל הדברים הגרפיים לא פועלים. משחקים שפעלו לפני 10 דקות כמו שצריך פתאום קורסים לפני שהם עולים וחלק מהם עם בעית DIRECTX שלא קשורה ולא נכונה ואפילו משחק אחד כתוב שיש בעיה להעביר לרזולוציה של 1280 . בנוסף גם הסרטים שאני מפעיל בנגן לא פועלים והנגן נתקע, ושהמצב גרוע אז אפילו להעתיק תמונה לצייר דרך הPRINT SCREEN אני מקבל שגיאה שאין מספיק זיכרון לבצע את הפעולה. עשיתי בדיקה לזכרונות דרך MEMTEST ולא מצא שום שגיאה בהם, לכ מסך לא מצאתי ת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי בעיה במחשב של ריסטרטים ומסכים כחולים, עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה חומר ודברים אבל שום דבר לא עזר וגם עם הקבצי דמפ שיש בנעוץ בעזרה שמה עשיתי במסך כחול מופיע בערך ככה: לפעמים ככה: driver_irql_not_less_or_equal לפעמים ככה: BAD_POOL_HEADER וגם ככה: page_fault_in_nonpaged_area ורשום מלא דברים ואז מספרים (אם צריך אני ירשם אותם) ורשום את הקובץ הבא: wanarp.sys בין היתר מופיעים הקבצים הבאים: win32k.sys , nv4_disp , nv4_disp, avg7rsxp.sys וגם רשם את זה: beginning dump of physical memory עשיתי חיפוש על הקובץ ומצאתי דברים אבל הכול באנגלית וגם לא מצאתי הסבר משהו טוב ומה שיש בעברית לא עוזר ... דרך אגב הייתי אצל טכנאי וגם הוא לא יודע המחשב עושה ריסטרט…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם המאוורר מסתובב מהר? ואך מגביהים את המהירות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן עידכנתי בימים האחרונים את המחשב שלי. רוב הפריטים רכשתי מחדש i3-2120 + מאוור של זלמן gigabye b75-d3v 4g זיכרון ספק (ישן ) fsp400W HD (ישן) מקסטור תומך ב-SATA עדכנתי מערכת הפעלה חדשה. עוד לא התקנתי משחקים. אני רק בשלבי התקנת תוכנות. משום מה המחשב עושה ריסטרט מדי פעם. חשבתי שזו בעיית חימום אבל שמתי משחה תרמית חדשה( arctic mx2) יש פעמים שלאחר שהמחשב קופץ, הור קופץ עוד פעם במהלך עליית הווינדוס מה שגורם לי לחשוב שוב שזו בעיית חימום. מצד שני כשאני נכנס לביוס מיד לאחר הקפיצה, הטמפ לא עוברת את 35 מעלות.. הצעות???
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, שמור ומטופח רק לפני כשנה הוחלף הגוף קירור למעבד בגלל שבקודם המאוורר שבק חיים, מדובר בלוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H התופעה שמתרחשת: המחשב נדלק, המסך נותר כבוי, ולאחר אולי דקה-שתיים נדלק המסך, ונראה שהדברים מגיבים אך הוא במסך לפני הבוט של הווינדוס שמבקש ריסטור. מאחר והמקלדת היא מקלדת USB אלחוטית, אין לי מה לעשות (אבל נתעלם מהעובדה הזו) אם עושים ריסט, או ברבים מהמקרים האחרים אני מדליק, הוא ישר נותן צפצוף קצר ומהיר מאוד ולבסוף מרסט או מכבה עצמו (הצפצוף מתרחש או בעת עליית המחשב או לאחר דקה-שתיים), מבלי שהמסך נדלק בכלל ככה או ככה, בשורה התחתונה לא ניתן להשתמש במחשב (המקרה שהוא מגיע לשלב הבוט של הווינדוס נדיר) האם זה סופו של הלוח אם? האם מדובר במשהו אחר? א…
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
המערכת שלי: Intel P4 2.6 GHz עם אובר קלוק ל2.98 R9800 Abit IC7 G OCZ PC4000 512mX2(1GB) אז ככה: הכל התחיל לפני כשנה (החופש הגדול של שנה שעברה ליתר דיוק), שיחקתי להנאתי באטלפילד 2 על הגדרות בינוניות ורץ חלק על 100 FPS. שהתחילו הלימודים הפסקתי לשחק וחזרתי אחרי חודש וגיליתי שלא רק שאני לא מריץ אותו על הגדרות בינוניות חלק, אני מריץ אותו על הגדרות נמוכות ויש לי בסביבות ה70 FPS. ניסיתי במהלך הזמן הזה כל מיני תוכנות וכל מיני דברים וכלום לא עזר. עשיתי בדיקה ב3DMark03 יצא לי 5253 עשיתי גם בדיקה ב Aquamark GFX:5445 CPU:9458 סה"כ: 42301 כמה דברים נוספים: 1)פירמטתי מאז את המחשב 3 פעמים ולא עזר 2)עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך בעבר, אבל כששיחקתי בחופש הגדול הייתי בלי האוברקלוק תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כמה קריסות ביום של המחשב - לפעמים עם bluescreen ולפעמים הוא פשוט מת. לעיתים זה נראה כאילו כוננן ה-SSD התנתק וכשהמערכת עולה היא לא מצליחה לתקשר איתו והבעיה עוברת רק אחרי כמה דקות. תיאוריה: ה-PCIe x16 slot #1 יושב ליד הבקר וגם ליד ה-SSD, ושם כמובן מורכב הכרטיס מסך שהוא גדול מאוד וחם מאוד. 1) האם יתכן שהתחממות הכרטיס מחממת מספיק את סביבתו וגורמת לבעיות? הכרטיס מסך כה גדול שיש מעט מאוד רווח מתחתיו ולידו באופן כללי. 2) האם למישהו היו בעיות דומות (או אחרות) עם לוח אם זה? 3) באתר gigabyte כתוב שאם יש כרטיס מסך בודד, עדיף מבחינת ביצועים שיהיה על סלוט #1 . אבל ללוח האם הזה יש עוד סלוט pcie x16 שנמצא נמוך יותר ובאזור מרווח יותר. האם תהיה לי בעיה אם אעביר את הכרטיס לשם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קורה שבזמן גלישה המחשב נתקע, במיוחד בזמן צפייה ביוטיוב ומגה וידאו, זה קורה לי כמה פעמים ביום, פעמיים-שלוש. ועכשיו גלשתי שוב במאקו ופתאום המסך הפך לכחול והיה כתוב למטה physical memory ומספרים עולים מ-0 עד 100 ואז המחשב נכבה והפעיל את עצמו מחדש...אני לא יודע אם זה קשור אבל דקה לפני שנכנסתי למאקו אז סתם ציירתי משהו קטן בצייר. המחשב חדש(קניתי לפני 3 חודשים), יש לי 2 אנטי וירוסים וניסיתי לבטל אחד מהם כדי שלא תהיה התנגשות, flash player מעודכן, אקספלורר 8, וזה קרה לי גם ב-chrome. אני משחק הרבה במשחקים(red alert 3...bfbc2) ולא קרה לי שזה נתקע באמצע משחק, שיחקתי מקודם שעה red alert 3, יצאתי ממנו, אחרי כמה דקות נכנסתי לצייר וסתם ציירתי משהו, יצאתי מזה, נכנסתי לאינטרט ו…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז יש לי עידן+ שאני צריך להריץ עליו סרטים עם DOK אין אותו לידי כך שאני לא יכול לנסות ולבדוק איך יוצא אני חייב שייצא טוב (יש לי את הדגם INNOVA) השאלה שלי אם יש לי סרט 1080P קול DTS (מה שלא נתמך) ואני ממיר את זה עם AVS לAVI (אני לוחץ על TO DVD לא TO AVI) זה מספיק? העידן+ יקרא את זה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם ידוע על בעיה כלשהיא עם תוכנת GHOST 2003 (במצב PC DOS לא בחלונות) עם דיסקים SATA 2? ניסיתי לבצע אתחול עם CD של GHOST 2003 והוא לא מזהה את הדיסק הקשיח, יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי אני זקוקה נואשות לעזרתכם. יש לי מחשב נייד IBM THINKPAD T23 שאחרי פירמוט ל-XP לא מתחבר לאינטרנט. כאשר ניסינו להתקין את המודם ADSL USB ההתקנה הופסקה באמצע ו...זהו אין כלום - התומך ב HOT אומר שיש בעיה באחת החומרות אבל לא ידע להגיד במה. המוזר הוא שגם כרטיס הרשת לא מגיב לכבל שחיברנו - יש עליו X (אבל הוא מזוהה מצויין במנהל המשימות ) והתומך היה ממש אובד עצות. שמתי לב שבכל זאת יש התקן לא מוכר ב DEVICE MANAGER ואין לי מושג מהו מכיוון שהכל עובד חוץ ממה שציינתי. אני מחפשת את הדיסק דרייברים ללוח האם ( א י ן ל י אותו) אבל לא יודעת למצוא באינטרנט - פשוט אני חושבת שהתקנה של ה"לא מוכר" הזה אולי תעזור פה. לוח האם : IBM 26747MU ציפסט : INTEL ALMADOR 1830MP בבקשה תנסו לעזור לי. תודה רבה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתם לא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני.. בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיות ועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל. למה הם לא נכבים?
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הצורב מזהה את הכונן כאילו המהירות המקסימלית לכתיבה על cd היא x32 ולא x52. בעבר הצורב זיהה נכון את המהירות (מדובר בדיסקים של silver line, מאותה החבילה שהצורב זיהה בעבר כ x52 וניסיתי כמה דיסקים שונים) ניסיתי להתקין מחדש את נרו, וגם גירסאות חדשות וישנות יותר של נרו (הגרסה הנוכחית שלי היא: 6.6.0.8 ) השינויים שעבר הצורב ממתי שהוא צרב x52: עדכון firmware מ 1.01 ל 1.04 מהאתר של nec אחרי שראיתי שיש בעיה ניסיתי להכנס ל nero drive speed ולא מצאתי שם משהוא שימושי האם קיים firmware אחר שיתקן את הבעיה? נ.ב. עדכנתי את ה firmware בגלל בעיה אחרת בצורב וגם היא לא נפתרה: הצורב לא משתמש נכון ב buffer לדעתי, פעם ב 3 דקות בערך הוא עוצר כדי לקרוא מהדיסק, וסרט שאני רואה מהדיסק לדוגמא, קופא בזמן…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר הוא מחק תוכנה ועכשיו מנסה להתקין גרסה אחרת כנראה שמה שהתוכנה משאירה במחשב מפריע להתקנה חדשה מה הדרך הכי קצרה ופשוטה למצוא ולמחוק מה - regedit את כל מה שנשאר? מ"ה ווינדוס 10 בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מסוימת במחשב שלי ואני אודה לכם אם מישהו יוכל להציע לי פיתרון כאשר אני מחבר מיקרופון למחשב ומנסה לבדוק אם הוא פועל המיקרופון לא נשמע דבר זה מוזר מכיוון שבמחשב השני בבית הוא אכן פועל אני אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המציקה הזו
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-