עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכם היום שידרגתי את המחשב והמפרט שלי כרגע הוא e6750 radeon 4870 1gb 550w chiftec ספק עכשיו אחרי ששיחקתי בсod6 אחרי בערך 10 דקות המחשב קרס והופיע מסך כחול. צירפתי את הקובץ דאמפ שהווינדוס יצר אחרי הבעיה מקווה שתצליחו לעזור לי . תודה עריכה עכשיו אני מקבל מסך כחול כל כמה שעות לא קשור אם אני משחק או לא.... יש למישהוא מושג מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by Jabberwock,

הכרטיס מסך שלי הוא: SAPPHIRE HD 5770 אחרי כמה זמן במשחק המסך לא מראה תמונה יותר, כנ"ל עם התוכנה FurMark. פעם הוא לא היה עובר את ה-70 מעלות עכשיו הוא מגיע לי ל-90+ איזה משחה תרמית כדאי לקנות ומאיפה? בבקשה עזרה!!!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אתמול בלילה המחשב הוריד כל הלילה קבצים שלי..... בתוכנה LIMEWIRE אבל כשהתעוררתי היום הוא פתאום היה רק מסך שחור..... המחשב עושה עכשיו גם רעשים כל פעם שהוא חושב מה שהוא לא עשה קודם.....אולי הקובץ דפק אותו....אני ממש חייב לתקן אותו... ואני לא יכול ללכת למעבדה מסביות אחרות... בבקשה תגידו מה לעשות...אני מכנסי תדיסק של המערכת הפעלה לשני הכוננים והוא לא מזההה!!!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by din707b,

שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!

5. מחשב חדש HP G62 B50SJ אחרי הקניה התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים בהתחלה עבד מעולה ומהר מאוד עם כל מה שנתתי לו לעשות. שלשום התקנתי לו BSPLAYER שלא עבד טוב אז מחקתי אותו. מאותו יום הוא מתפקד לאט ממש בכל מה שאני עושה בו עד כדי כך שכשאני מנגן קבצי סטרים (יוטיוב, גרובשרק...) המחשב כולו נתקע ומשתחרר רק אחרי איזה 5 דקות. איך אני שם את האצבע על הבעיה? למישהו יש הצעות מה לעשות עם זה? תודה מראש, שקד.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Plazmata,

הסידירום מקבל חשמל נפתח והכל אבל לא מופיע בחלון של המחשב שלי...בבקשה אם מישהו יודע איך לעזור ליי שיגיבב...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. יש לי בעיית סאונד בנטפליקס,מדובר באפליקצייה שנמצאת על הטלוויזיה החכמה. (הסאונד נהיה ממש פחות איכותי ,יותר חלש כזה , כאילו חסר לו את הדולבי דיגיטל או משהו כזה.. ממה שאני שומע בטלוויזיה הרגילה שאני רואה למשל כדורגל או חדשות) ,וזה רק בנטפליקס בתוך כל הסדרות וכל הסרטים. אז השאלה היא אם הבעיית סאונד שציינתי בסוגריים היא נובעת בגלל שהאפליקצייה מותקנת ישר על הטלוויזיה ובעצם אין כבל HDMI שאולי הוא נחוץ כדי שהאפליקצייה תפעל כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. שלום רב אני פשוט מתחרפן, אני שומע רעשים מכיוון הHD כשאני כשאני עושה scroll באתרים מסויימים אלו לא רעשים כמו ששומעים כשהוא קורה/כותב יותר כמו זימזומים קטנים כאלו בכל פעם - חריקות קטנות עוד דוגמא, נגיד שאני מתקין תוכנה/משחק ופותח עוד חלון על חלון ההתקנה וכשאני מזיז אותם אחד על השני יש את הרעשים האלו ??? למה לעזאזל זה קורה ? :'( תודה רבה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  9. יצרתי קובץ התקנה על דיקאוןקי, והצלחתי לאתחל את המחשב דרכו אבל הוא לא מוצא את הSSD בהתקנה. ניסיתי לשנות הגדות בBIOS לפי דברים שמצאתי בגוגל ורדיט אבל שום דבר לא עוזר. אשמח לעזהר

10. קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by מישל כביר,

היי יש לי מחשב של ASUS בגיל שנתיים וכך גם הסוללה. כל פעם שאני מטעינה את המחשב המסך נכבה כאילו עובר למצב שינה .אני עם פורמט של חלונות והמטען הוא מטען מקורי של ASUS. אשמח לעזרה מה לעשות. תודה מישל

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  12. האם כדאי להתקין על מערכת הפעלה של ווינדוס אקס פי את גירסת הSERVICE PACK 2 כי שמעתי שזה סתם "מסרבל" את המחשב ורמת הביצועים יורדת... בבקשה רק תגיבו מהר!.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by moshe chaim,

יש לי מחשב נייד של dell עם 2 כוננים, כונן אחד נעלם מידי פעם וחזר שוב לפעמים, מישהו יודע מה יכול להיות הסיבה? אציין שהבאתי את המחשב לטכנאי מחשבים והוא לא ידע מה לעשות עם זה... תודה!!!

14. Started by e-r-a-n,

[קודם כל, אישית, זה נראה לי הפורום המתאים ביותר לפרסם הודעה זאת, אם אתם חולקים עלי, אני "מרשה" ( :saint:) לכם להעביר לי את הנושא לפורום המתאים יותר] ועכשיו לענייננו יש לי כ. קול Terratec Sixpack 5.1+, על מנת להתקין אותו יש את הדרייבר שצריך להתקין, ואת ה control panel (תוכנה של הכ. קול) הדרייבר התקנתי, הוא מזוהה היטב במנהל התקנים. אבל קיימות שני בעיות, שסביר להניח (לדעתי) שאחת קשורה לשניה. קודם כל עדיין קיים התקן לא ידוע שנקרא crystal soundfusion device, והוא כמובן קשור לכרטיס קול ובגלל זה, ה Control panel לא יכול להטען. אין לי שמץ של מושג מה עשיתי לא כמו תמיד.. יש לכם רעיונות? טיפים? משהו ? :-\

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  15. Started by orzilca,

אהלן חברה יש לי בעיה עם הזכרונות במחשב יש לי לוח Abit NF8 ועד היום היו לי 2 כרטיסי זכרון של TwinMos DDR400 256MB (הלוח תומך ב-Dual Ram) היום קניתי כרטיס של 512 מאותו הסוג הרכבתי אותו במקום אחד של 256 ומשומה המחשב קולט רק את ה-256.. ניסיתי להוציא אותו ולהשאיר רק את ה-512 והוא מזהה אותו אני לא מבין למה זה.. עברתי גם על ההגדרות בביוס לא מצאתי דרך כלשהי לבטל את האפשרות של ה-DualRam למישהו יש מושג איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by סער,

שלום D: מממ דוד שלי הביא לי את המחשב שלו הוא החליף מארז למחשב שלו נתונים: Ga ep43-Ds3r [לוח אמ] HD4870 וקירור למעבד כולשהוא . ספק: Silver Power 500w המחשב עבד מצויין ליפני זה אך אחרי החלפת המארז אחרי שהמחשב נדלק סופרים שניה אחת והוא מתכבה כאילו עושה לעצמו ריסט וחוזר כול הזמן עד שאני מכבה את המחשב . ניסתי להוציא את כול החוטים להחזיר כמו שצריך, אותו הדבר נשאר. ואין לי מושג מה לעשות . ניסתי לנתק את ה PWR LED RSTRT LED HDD LED ולהפעיל עם מברג, וזה עדין אותו הדבר . ניסתי להוציא את המעבד ולהפעיל, המחשב נישאר דולק . יכול להיות שהמעבד נדפק ? / מקצר ? אגב, עם הראם או בלעדיו, המחשב לא מצפצף כאילו הראם לא משפיע כלל . ניסתי להחליף ראם וזה עדין אותו דבר . אשמח אם מישו יוכל לנסות לעזו…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by nevgauker,

טוב הבעיה שלי ספק קשורה לתוכנה ספק לחומרה..אבל היות והתוצאה הסופית היא פיזית אני רואה לנכון לפרסם כאן. ברשותי צורב די וי די חדש המסרב בכל תוקף לאפשר לי לצרוב די וי די(קוא היטב וצורב דיסקים רגילים היטב) הודעת השגיאה:"invalid block adress" תוכנת צריבה:נרו 7 צורב:lg 4167 dvdx16 dual layer מדיה:dvd-r 1-x8 4.7 צד אחד של tdk מערכת הפעלה:xp sp2 פרטים נוספים יפורסמו לפי הצורך כבר חיפשתי תשובה בפורומים אחרים ללא הצלחה ואני על סף טיול למעבדה למעבדה אודה לכם אם תוכלו למנוע זאת בתודה מראש רותם

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. אוקיי, העניין הוא כזה, ברשותי ti4600/win2k/nvidia 40.72/via4in1/cpu temp:43/case:23 אני בא לשחק בכל משחק בעל גרפיקה, והוא פשוט ברגע שהחלק שבו הגרפיקה מתחילה [לדוגמא בדיוק שמתחיל הקטע שבו המרוץ מתחיל] הגרפיקה לרגע נראית מוזר מאוד.. צבעםי מוזרים, והכל... ואחרי שנייה המשחק נסגר לחלוטין.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים, לא ממש עזר.... יש לכם רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הספק שלי מוצא מתח מאוד נמוך -- במקום 3.3 הוא מוציא 2.41 איכשהו זה גורם למסך שלי למצמץ בבקשה הצילו.... לא בדקתי מתח היוצא מהספק בעזרת מד מתח _ אני מתבסס על הנתונים שאני רואה בביוס_ אפשר להעלות את המתח באיזשהו אופן? ממש לא בא לי לקנות ספק חדש.

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by shaul930,

זה המפרט שלי נכון להיום: Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 Cooler Master HAF ספק כוח 650w לא יודע אם כדאי לשדרג את מה שיש לי כרגע הוא לקנות מחשב חדש לגמרי, תודה משחק משחקים כגון COD וכו מחשב משמש גם ללימודים (תכנות וכו)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. עם אינטרנט פתוח

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני מקבל תמונה עם גלים כאילו יש הפרעות של קליטה ניתקתי את האנטנה מהטלוויזיה אך זה לא עזר למישהו יש עצה אייך אני מעלים את התופעה הזו אולי קיים איזה פילטר שמעלים את זה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kazan,

אתמול בערב היה לי קצר חשמלי, התברר שמה שמקצר זה המחשב האם הנזק מהקצר נגרם רק לספר כח או לכל שאר המחשב? הספק כח של Spire550Watt במידה ויש רק להחליף ספק על איזה אתם ממליצים ובמידה ויש בעיה עם כל שאר החלקי המחשב לאיזה חנות/טכנאי כדאי לקח את המחשב באזור חדרה? מפרט: מעבד E8400 לוח אם P5Q ASUS זכרון 2X400 GSKILL 800MHZ דיסק קשיח 500 GB WD ספק SPIRE 550Watt כרטיס מסך MSI HD4850 תודה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  24. נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות. נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב: AGP Aperture Size מסומן כ 64MB. הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס? תודה לעונים

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by motorishta,

שלום רב. אני סובל מזה כבר כיומיים, זה לא קורה באופן קבוע, זה יכול לקרות גם כשאני סתם מקליד ברגע זה את ההודעה, אבל לרוב זה קורה לי ב-GTA המספר הודעה הוא 0x0000008e. לפי מה שאני הבנתי מאתר של מיקרוסופת זה הזיכרונות. עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל, את האמת זה קרה לי אחרי שפירמטתי את המחשב. לא יודע אם זה קשור, אבל היה אובר קלוק על המערכת לפני הפירמוט, ביטלתי את האובר קלוק ואז פירמטתי . כאשר היה אובר קלוק זה לא קרה לי אפילו פעם אחת! המפרט שלי הוא E6750 GA-P35-DS3L 1X2GB 1066MHZ OCZ CL5 8800GT איך אני בוודאות יכול לדעת מה זה? אין לי כוח לפרמט שוב את המחשב בשביל להיות בטוח אם זה זה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.