עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום לכולם חג שמח יש לי שאלה היום הפכתי את המודם אלקטל הום שלי לפרו לפי המדריך WWW.AVI.ORG.IL עכשיו יש לי כמה שאלות לאחר השדרוג אם אני לא טועה אמרו המודם לתפקד כרוטר ולהיות פיירואול נכון? אז איך לאחר השדרוג יכלתי להכנס למירק ולגלוש באתרים בלי שזה חסם ? ועוד שאלה איך אני יודע אם השדרוג הצליח? עשיתי הכול לפי המדריך והכול עבד ככה אבל אני אני יודע אם הוא הצליח? ושאלה אחרונה אני בקרוב הולך לפרמט תמחשב לאחר הפרמוט אני יצטרך רק להגדיר את הTCP IP כמו שהוא עכשיו שהוא מקבל איפי אוטמטמי והשרתים DNS של הספק שלי? רק את זה אני יצטרך להגדיר או ששוב לעושת את כול התילך מחדש?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

עם כבל רשת מוצלב אפשר להתחבר לאינטרנט בשתי מחשבים או רק להעביר בינהם קבצים? :s05:

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  4. הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  5. יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  6. הכותרת אולי קצת לא ברורה אז אני מצטער מראש... ברשותי 2 מחשבים נייחים ומחשב נייד, כאשר המודם ADSL מחובר לאחד מהמחשבים הנייחים דרך ה- USB (מודם קטן מלבני של בזק). ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית כך שהגלישה באינטרנט לא תהייה מותנית בהדלקה של אחד מהמחשבים, אלא תהייה זמינה תמיד. השאלה העיקרית שלי היא מה הציוד שאני צריך אם כך: האם אני צריך בעצם מודם+ראוטר אלחוטי כמו שראיתי בכמה מקומות ברשת? כמו האם מישהו יודע אם בזק מספקת סוג מודם/ראוטר שכזה? מקווה שהסברתי את זה מספיק ברור.. אם לא אני אשמח לפרט יותר בתודה מראש לאוניד

7. אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by gzlt,

שלום שלום הקמתי רשת אלחוטית (נתב edimax, כרטיס רשת של edimax אלחוטי ומובנה בלפטופ) בבית והכל סבבה, גולש יופי...אבל.... יש לי בבניין כנראה עוד רשת אלחוטית הנקראת בשם RTAUW-xxxxxxx - הבנתי שזה שם כללי שמודם/נתב מקצה. לא משנה איזה ערוץ אני מגדיר את הרשת - 1, 6, 4, 11, בשלב מסוים הרשת מתנתקת ואני רואה שהשכן החוצפן משנה את הערוץ שלו (או שמא זה משתנה אוטומטי?) פשוט צריך לדבר עם השכן שיפסיק לעשות שטויות או שיש פתרון אחר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  9. יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by itaysk,

היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  11. היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by רועי 123,

שלום יש לי מחשב אחד חדש עם XP ומחשב ישן עם ווינדווס 98 החלטתי לעשות רשת התקנתי כרטיס רשת לכל מחשב וחיברתי כבל ביניהם לאחר מכן במחשב החדש הגדרתי רשת בייתית אבל הוא כתב לי שהכבל רשת מנותק אז עשיתי לו שימשיך בכל זאת והמשכתי את ההתקנה ואז גם התקנתי במחשב הישן הכל הלך חלק חוץ מזה שבמחשב החדש הוא כותב לי "כבל רשת מנותק" מה לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by CyberBot,

תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  15. שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?

16. Started by harelgil,

שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?

17. אם אני אשתמש במחשב עבודה (מחשב שנועד לעבודה בלבד) כשרת לעוד 8 מחשבים (כאילו שרת לרשת שמשתף אינטרנט, מידע וכדומה) יהיו בעיות?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. Started by VegansXe,

עדיפות לקנייה מKSP או Ivory USB/PCI EXPRESS מה שאתם חושבים שיותר להתמודד עם חיבור רצוף העלאות והורדות.... הראוטר בחדר הסמוך לא בממד תודה

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  19. אז ככה, לפני איזה חודש שדרגתי ל 1.5MBPS. בזמן האחרון אני מרגיש שהאינטרנט הרבה פעמים פתאום מזדחל. היום בבוקר הוא בקושי זז, ועכשיו כבר התעצבנתי והתחלתי לבדוק פינגים. נדהמתי לגלות: לגוגל, 837MS ממוצע, בד"כ באיזור ה 30. ל HWZONE, יש 816MS ממוצע, בד"כ באיזור ה20. ל ZAP בכלל היה לי TIMEOUT. וזה אחרי שסגרתי את האימיול. רק איסיקיו פועל ברקע. לעוד מישהו יש כזאת איטיות? או שהבעיה אצלי?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by michanonymi,

שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by idan1836,

כל פעם שהמסנג'ר שלי פתוח אז מופיעות לי הודעות כאלו נראה לי מהמסנג'ר כי רשום למעלה מסנג'ר, והוא אומר לי כדי לבטל את ההודעה אז יש להכנס לאתר windowspatch.com.. איך אני אמור לבטל את ההודעות? והאתר כנראה לא קיים!

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by Netanel Moshe,

מה אתם חושבים על הפוסט הזה ? https://www.instagram.com/p/BxoIbloAtgh/?igshid=16h9pdejrvo2e

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by ag43,

המצב כרגע בבית הוא כזה: מחשב ישן שמשמש כראוטר ומנהל הורדות מחובר אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר אחר. למחשב זה מחובר המחשב החדש שבו אני עובד, גולש וצופה בסרטים. למחשב זה (השני) אני מעוניין לחבר כרטיס רשת אלחוטי USB שברשותי מדי פעם כאשר אני מעוניין לחבר את הפוקט PC שלי לאינטרנט או לראות בפוקט סרטים שנמצאים על המחשב החדש. הבעיה שלי כרגע היא לגרום לפוקט PC ולמחשב להתחבר אלחוטית. הגדרתי (דרך הZERO CONFIG) רשת מאובטחת ולמיטב זכרוני המחשב אמור "להתחבר אליה" ולהראות סמל של אלחוט מחובר, דבר שלא קורה. הפוקט רואה את שם הרשת אך לאמצליח להתחבר אליה (הוא כלח הזמן מראה שהוא מנסה ולא מסיים את הניסיון). ניסיתי להוריד את האבטחה כדי לבדוק אם בזה הבעייה וזה לא עזר. אשמח להסבר צעד צעד על הדרך לק…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by yirmio,

שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  25. Started by TscR,

שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של EDMIAX שאין לי מושג אפילו מה הדגם, ראוטר רק קווי [הוא נראה ככה נקנה בערך לפני 5 שנים. בקיצור תמיד פתחתי פורטים דרך NAT-> port Forwarding. נוצרה לי בעיה כאשר רציתי לפתוח פורטים גם למחשב אחר ברשת [את אותם הפורטים]. כאשר אני פותח את הפורט אני צריך להכניס IP של המחשב [של הרשת] וככה זה מנתב את הפורט רק למחשב המסויים. כאשר אני מנסה לפתוח ל2 מחשבים ביחד אני לא יכול בגלל שזה אומר שאי אפשר לפתוח את אותו הפורט. האם יש דרך לפתוח לשני המחשבים את אותו הפורט? תודה

• 4 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים