רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ברשת ביתית קיימת ראוטר חדש (מארה"ב) מסוג Linksys WRT54GC. הגדרתי את כל ההגדרות ע"פ ההוראות והמלצת ספק האיטרנט. הראוטר עבד לפרקי זמן קצרים (דקות ואפילו שניות) והתנתק (לא קיבל פינג) עד התיחול הבא שלו חוזר חלילה. המליצו לי להחליף קושחה אך עם התקנתה הראוטר נתקע (נורית power בצבע צהוב במקום ירוק ואין יותר פינג). נכנסתי למספר אתרי דיונים (בארץ ובחול) וגיליתי טונה של בעיות עם Linksys, בעיקר בעיות ניתוקים ולמרביתן לא ראיתי סיום טוב. לפני שאני זורק את הקופסה ואומר "לינקסיס לעולם לא", האם למשהו רעיון מה ניתן לעשות? להלן פרטים טכניים: אני משתמש במודם אלקטל שחור ישן בעל 5 נוריות דרך ADSL של בזק. ספק אינטרנט הוא "אינטרנט זהב". סוג החיבור הוא PPTP, כתובת הראוטר היא 192.16…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי שני מחשבים המחוברים ברשת אלחוטית דרך ראוטר מדגם WRT54GL LINKSYS, אחד מהמחשבים כולל כרטיס טלויזיה. השאלה שלי היא האם אפשר בדרך כלשהיא לקלוט במחשב אחד את התמונה מכרטיס הטלויזיה במחשב השני ? אני יודע שיש דרך לשדר החוצה (אל העולם הגדול...) אבל תהיתי עם אפשר לשדר בעזרת הראוטר לרשת הפנימית... תודה לעונים. אלון.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
משהו פשוט שיהיה גם אלחוטי.. אני פשוט לא מבין יותר מדיי בזה.. תודה מראש עדכון: הראוטר מחובר למחשב עם כבל, יש רק נייד שנמצא ברשת עם אבטחת wpa פשוטה. בקשר לתקציב.. 200~
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שאני בטוח דפדפן אחד אני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים ביחד.איך אני פותר את זה? שאני פותח דפדפן נוסף אני יכול שוב רק עוד 2 מקס' זה בטוח משהו בהגדרה..
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך פורטים לאימיול זה עושה לי שהחמור עם מתפחת יש לי מודם 2Wire יענטו אלחוטי בבקשה אחים שלי אוהב אותכם תודה רבה ד"א אני חדש פה ! :nixweiss: :-X
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני נכנס לדירה שכורה בה קיים נתב של בעלי המקום. הנתב נמצא לשירותי אולם אני אינני היחיד שאעשה בו שימוש. איך ביכולתי לוודא ששימוש בנתב זה יהיה בטוח ופרטי? האם התחברות לאתרי חשבון הבנק/קניות כגון אמאזון וכו׳ יכולות להיעשות עם וודאות בשמירת הפרטיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Edimax Mimo nMax BR-6524n Linksys WRT54GL 54Mbps Router כל מה שאני צריך שהם לא יקרסו עם ביטורנט או כל P2P אחר .
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מודם ale 130 של בזק ויש לי בעיה חדשה ומוזרה איתו אני משחק משחק רשת משהו כמו 4 שנים ועד עכשיו לא היה לי איתו את הבעיה הזאת... אני מתחבר למשחק הוא עושה את הטעינה שלו ומייד אחרי שמסיים נתקע החיבור לאינרנט וכדי לחזור לאנטנרנט אני צריך לעשות ריסט... עכשיו בדקתי את כל המשחק התקנתי מחקתי הכל 30 פעם... בקיצור אני חושב שזה עומס יתר או ווירוס על המודם או האינטנרנט למשהו יש משהו להציע לי? כדי לפתור את זה... לא פורמט :<>
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש אצלי איטיות מאסיבית ממש ברגעים אלו... השעה 17:40, אני מוריד קובץ שיש לו 2700 סידרים, הקובץ מאתר טורנטליץ' (בדרך כלל מוריד על פול פס...) ועכשיו זה הספיק להתחבר רק ל-32 סידרים. אני מוריד על 30-40 וזה אחרי שהטורנט היה פעיל במשך שעה! מישהו יודע על מה אני מדבר? או שאני היחיד עם הבעיה המטרידה הזאת? נ.ב - הפורטים פתוחים ואין שום תקלה אצלי. ניסיתי הכל!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הכותרת אולי קצת לא ברורה אז אני מצטער מראש... ברשותי 2 מחשבים נייחים ומחשב נייד, כאשר המודם ADSL מחובר לאחד מהמחשבים הנייחים דרך ה- USB (מודם קטן מלבני של בזק). ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית כך שהגלישה באינטרנט לא תהייה מותנית בהדלקה של אחד מהמחשבים, אלא תהייה זמינה תמיד. השאלה העיקרית שלי היא מה הציוד שאני צריך אם כך: האם אני צריך בעצם מודם+ראוטר אלחוטי כמו שראיתי בכמה מקומות ברשת? כמו האם מישהו יודע אם בזק מספקת סוג מודם/ראוטר שכזה? מקווה שהסברתי את זה מספיק ברור.. אם לא אני אשמח לפרט יותר בתודה מראש לאוניד
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני עושה בדיקת פורטים באימיול ובUTORRENT והם נכשלים, עשיתי פתיחה בנתב שלי ASUS 604G ע"פ האתר PORTFORWARD ובדקתי שבחומת אש שלי שתי התוכנות מוגדרות. מה הבעיה יכולה להיות? עריכה- לפני כמה ימים עוד היה לי XP וזה עבד בלי הפתיחת פורטים בנתב עם FIREWALL רגיל. אני אמור לכבות את הנתב או משהו? או להדליק את המחשב כדי שההגדרות יכנסו לתוקף?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין נתב אלחוטי של בלקין , הצלחתי לבצע קונפיגורציה מהמחשב כך שיראה את הנתב אך איני מצליח שהנתב ידבר עם המודם (אלקטל ספיד טאץ'). האורות על הנתב דלקוים האופן נכון (לפי המדריך). מערכת הפעלה חלונות 2000 פרו. פיירוול של סיגייט, מנותק כרגע.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
2 המחשבים על אותה קב' עבודה,לשניהם IP פנימי,מחוברים לראוטר. מהויסטה ל-XP הכל סבבה. מה-XP אני רואה את התיקיות המשותפות בויסטה אבל הוא אומר שאין לי פרמישן,יש לי שיתוף והורדתי את המצב של הסיסמא אבל זה עדיין לא עובד. לפני כמה שמן ראיתי פה שמישהו הייתה לו את אותה הבעיה ומישהו פה נתן ל פיתרון ע"י זה שהוא רשם משהו ב-RUN ושינה כמה דברים. חרשתי בשעה האחרונה את הפורום ע"י חיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הזאת אני אשמח כי אני עם הבעיה הזאת כבר הרבה זמן.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יוכל להתחבר לכרטיסי רשת רגילים כדי לשתף אינטרנט, מדפסת וקבצים בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק 10 מ' ומחוברים בכבל רשת חשוב לי שהוא יתמוך בהרבה חיבורים במקביל לתוכנות שיתוף וכן שיהיה איכותי כלומר שיתמוך במהירות גבוהה (כרגע יש לי 2.5M/150K) בלי ניתוקים וכו'
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חבילת 750K בכבלים ונטויזיון ולפני כשלושה ימים מהירות ההורדה ירדה בצורה דרסטית ל 20-40K (מאקס) הבעיה היתה מהורדה משרתי FTP וקבלת קבצים דרך DCC ואם אני מנסה להוריד מאתרים (CNET למשל) אז זה המהירות רגילה והכל טוסב ויפה! עכשיו עברתי ל 012 (בחינם) קצת יותר מהיר אבל אותה בעיה אני אנסה להחליף את המודים ביום שלישי אבל מה לעזאזל זה יכול להיות??????????? אולי משהו במחשב???
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-