רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חיפשתי נואשות ולא מצאתי, וללא דרייבר אני יאלץ לחזור ל XP כי אין אינטרנט ולא בלי בכלל... יש סיכוי לנס?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כי במדריכים ראיתי שאפשר לשדרג גירסאות 8604 או 8704 .
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום , אני מחובר לאינטרנט ב 1.5 ADSL דרך נטוויזיון דרך Speetouch Home שמשודרג לראוטר 510 אליו מחובר HUB שאליו מחוברים שני מחשבים , הכל עובד סבבה אלא כאשר : הגלישה נהיית איטית בצורה שמטמטמת שועלים ואתרים לפעמים לא נטענים בלי Refresh כש : מחשב א' : מוריד קבצים ב uTorrent (מיקרו טוררנט ) מוגבל ל 5KB למעלה מחשב ב': מוריד קבצים ב XDCC ( אין כמעט Upstream ) **שני המחשבים ביחד לא מתקרבים אפילו לניצולת רוחב פס למעלה ( ובטח שלא למטה ) אם אני סוגר את אחת התוכנות הגלישה חוזרת למצב תקין. השאלות שלי : * איך פותרים זאת ? * האם יש קשר לראוטר ? * האם יש קשר ל Hub ? האם Switch ישפיע על המצב ? ( לא לצחוק אם זאת שאלה מטומטמת ) * אשמח להמלצות למודם\ראוטר טוב ( עם Switch 2 יצי…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שעות נאבק פה עם הגדרות.. יש לי נתב tp link אני מנסה לחבר אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב מספר 1 , הראשי שהגדיר את הגדרות הרשת מחובר - ועובד מעולה משום מה אני לא מצליח לחבר את המחשב השני, אני מנסה לראות אם הוא מזהה את הראוטר ע"י ping לראוטר והוא לא מצליח. יש למישהו רעיון / יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית: שני מחשבים, הראשי מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי מאובטח.יש לי תוכנת עריכת וידיאו במחשב הראשי ואני רוצה שניתן יהיה להפעיל אותה גם במחשב המשני. האם זה אפשרי ואם כן, אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את כרטיס הרשת Edimax EW-7128G בסלון, ובחדר יש לי נתב של בזק. לעיתי נדירות מהירות ההעברה היא 2.5 מגה לשניה, בדר"כ היא על 1.2-1.8 ולפעמים כמו היום, היא על 400-900 קילו לשניה ובימים כמו היום, לפעמים הקשר בין המחשב לסלון ובין שאר המחשבים נפסק לפרקים. ניסיתי למקם את האנטנות בצורה אופטימלית, ובאותו מיקום המהירות משתנה בימים שונים. איך אני יכול לסדר שתמיד המהירות תהיה גבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין נתב אלחוטי של בלקין , הצלחתי לבצע קונפיגורציה מהמחשב כך שיראה את הנתב אך איני מצליח שהנתב ידבר עם המודם (אלקטל ספיד טאץ'). האורות על הנתב דלקוים האופן נכון (לפי המדריך). מערכת הפעלה חלונות 2000 פרו. פיירוול של סיגייט, מנותק כרגע.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום שלום הקמתי רשת אלחוטית (נתב edimax, כרטיס רשת של edimax אלחוטי ומובנה בלפטופ) בבית והכל סבבה, גולש יופי...אבל.... יש לי בבניין כנראה עוד רשת אלחוטית הנקראת בשם RTAUW-xxxxxxx - הבנתי שזה שם כללי שמודם/נתב מקצה. לא משנה איזה ערוץ אני מגדיר את הרשת - 1, 6, 4, 11, בשלב מסוים הרשת מתנתקת ואני רואה שהשכן החוצפן משנה את הערוץ שלו (או שמא זה משתנה אוטומטי?) פשוט צריך לדבר עם השכן שיפסיק לעשות שטויות או שיש פתרון אחר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. עד היום היתי מתחבר עם ה5800 שלי לרשתות של השכנים כי את הרשת שלי אני לא מוצא אשמח אם תוכלו להסביר לי מה להגדיר בראוטר כדי שהטלפון יזהה את הרשת הראוטר שלי זה level one wbr-3406tx
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי לקנות בשביל שיעבוד עם 014 בתשתית בזק??? בנוסף יש מבצע שמקבלים מודם אלחוטי מבזק, חינם אם משדרגים ל 2.5 מגה...זה מודם שווה??? ובכלל כל העסקה הזאת שווה?
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי חבילת 750K בכבלים ונטויזיון ולפני כשלושה ימים מהירות ההורדה ירדה בצורה דרסטית ל 20-40K (מאקס) הבעיה היתה מהורדה משרתי FTP וקבלת קבצים דרך DCC ואם אני מנסה להוריד מאתרים (CNET למשל) אז זה המהירות רגילה והכל טוסב ויפה! עכשיו עברתי ל 012 (בחינם) קצת יותר מהיר אבל אותה בעיה אני אנסה להחליף את המודים ביום שלישי אבל מה לעזאזל זה יכול להיות??????????? אולי משהו במחשב???
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא ב 012 על תשתית של הוט עם מהירות 5.0MB והעלאה 512KB. פעם בשלושה חודשים בערך 012 מתחילים לזייף אצלי במשחקי רשת: -1. לוקח לי חצי שעה להתחבר לשרת. -2. באמצע המשחק פתאום הפינג קופץ לו לשמים. -3. לאגים שאפילו אלוהים לא חלם עליהם. -4. האינטרנט אומר לעצמו מתי שבא לו: "היום אני לא אתחבר לשרתים כי לא בא לי". מה הקטע של 012.. אני לא מבין.. אני רוצה לעבור לחבילת גיימרים 5MB הורדה, 512KB העלאה. שאלה: החבילה הזאת היא עבודה אחת גדולה בעניים? שאלה 2: במידה ואתחבר לחבילה, יהיה שיפור? שאלה 3 שלא קשורה: אם אני עובר לבזק ועושה רשת בייתית לשתי מחשבים שרוצים 5MB מהירות. אני צריך 10 מגה בטוטל בחבילה. אבל הבעיה שאני ואח שלי לא נוכל להתחבר לאותו שרת באותו הזמן כי יש לנו את אותו הפי…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. יש לי איתו בעיה בSECURITY שלו הוא חוסם לי פורטים מסויימים למרות שבהגדרה הורדתי לו את ה V של הFIREWALL... מה עושים? 2. הטווח האלחוטי שלו מאוד נמוך למרות שהוא בתקן G.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם יתכן כי הפסקת חשמל תאפס את הגדרות ההאבטחה (סיסמת WEP) בנתב האלחוטי ? (Dlink +614)
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב במשרד שמחובר בADSL אני רוצה לשלוט עליו מהבית שאני גם מחובר בADSL מה ההמלצות לגבי תוכנות שיאפשרו לי לעשות זאת חינמיות וכו'
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עדיפות לקנייה מKSP או Ivory USB/PCI EXPRESS מה שאתם חושבים שיותר להתמודד עם חיבור רצוף העלאות והורדות.... הראוטר בחדר הסמוך לא בממד תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה כדאי? במה הדבר כרוך מבחינת עלויות, הכנות, תשתית, מגבר? האם יש חשש של קרינה מהראוטר (והאם רק ליד מיקומו או בכל החדרים בדירה)? אשמח להסברים מכל מי שמבין וכמו כן לתשובה מפורטת בענין הקרינה תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי! לפני כשבוע הזמנו מאינטנט זהב אינטרנט אלחוטי. אני אמרתי לאבא שלי שהם בטח ימכרו משהו זבל, אבל הוא אמר שהוא מעדיף לקנות מאינטרנט זהב כי הם בטוח לא ירמו אותנו... בכל מקרה, אתמול הגיע טכנאי, התקין את המערכת (של חברת LEVEL ONE. מישהו שמע עליה?) ומה שקרה הוא שאם מורידים קובץ בדיקה מהשרת של אינטרנט זהב זה יורד במהירות של 260KB/S (כמו שזה צריך להיות) ואם מורידים כל דבר אחר מכל אתר אחר, זה יורד ב50-60 ולאט לאט יורד לכיוון ה8KB/S! יש לציין שהקליטה בסדר גמור, וכאשר משתמשים בDOWNLOAD ACCELERATOR, הורדת הקבצים, מכל מקום אחר, זה יורד במהירות שצריכה להיות (230-260 בערך)... יש למישהו פתרןו לבעיה? הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ששדרגנו ל2MB/S לפני זמן קצר מאוד, ואולי יש בעיות... בכל מקרה, ה…
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-