רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי אתר מסויים שברגע שאני מתחבר אליו הוא אומר שהכתובת IP שלי שמסופקת ע"י הספק שלי לא מורשת בשימוש באתר הזה איך אני יכול להיכנס לאתר ? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יזהה את הIP שלי בתור הכתובות של הספק הבלתי מורשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני לא יודע מה צריך למלא בדיוק בראוטר בתפריט של הפורטים כדי לפתוח אותם. אני צריך לתפוח את הפורטים של האימיול 4662-4672 גם בUDP וגם בTCP. מצורפת תמונת מסך של התפריט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איזה מודם לאינטרנט מהיר עדיף, דרך כרטיס רשת או דרך ה-usb ? האם יש הבדלים במהירות כרטיס רשת לעומת usb ? אשמח אם תעזרו.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי. יש לי שתי שאלות . 1)יש לי כמה מחשבים ברשת בבית,שמתי לב שכאשר אני מחבר את אחד מהם לרשת (אחרי כמה שעות) הרשת נהיית איטית. המצב הגיע לשיא אתמול שכאשר כל הרשת אפילו לא העלתה דף אחד באינטרנט,כולל שניסיתי לחבר את המודם ישירות אליו(החיבור הצליח) אבל שום דף לא הועלה אלא רק נטען ולא קיבלתי שום שגיאה(כולל בבדיקה עם בזק במשתמש 1@1 אם זה עוזר ), השאלה שלי היא איך אני יכול לסדר את המחשב הזה שלא יפריע לשאר המחשבים באינטרנט ,ביצעתי כבר 2 סריקות עם תוכנות אנטיוירוס שונות? 2)יש לי ראוטר שאליו מחובר אקסספוינט. 3 מחשבים מחוברים לראוטר ואחד לאקסספוינט,אלו שמחוברים לראוטר(אחד מהם לא חוטית) משותפים ברשת בלי בעיה כלשהיא,אבל המחשב שמחובר לאקסספוינט לא מזהה את שאר המחשבים ברשת. שאני …
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חיפשתי נואשות ולא מצאתי, וללא דרייבר אני יאלץ לחזור ל XP כי אין אינטרנט ולא בלי בכלל... יש סיכוי לנס?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הם האינטרנט האלחוטי של אורנג עובד ברכבת? אני נוסע כל יום 40 דקות לכל כיוון וחשבתי על הצטרפות לחבילה אבל לא יודע אם תיהיה ברכבת המהירה קליטה???
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מנסים להקים רשת פרטית ע"י חיבור של אחד מהמחשבים למודם הכבלים (terayon 715x( ישירות, וחיבור של השאר דרך מתג אתרנט. המחשב שמחובר דרך הUSB מחובר לאינטרנט, אבל המחשבים שמחוברים דרך האתרנט לא מסוגלים לקבל כתובת IP. (גם כשמחברים אחד מהמחשבים ישירות למודם, ללא המתג). בתמיכה של הכבלים אמרו שהבעיה עשויה להיות במחשב או בכרטיס הרשת, אבל נראה ששניהם תקינים... למישהו יש איזו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
ngn מתי זה היה זמין ביהוד? כבר חודשים שאני ממתין משהוא יודע מתי זה יגיע ?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רואטר של אדימקס אלחוטי והרבה תוכנות לא פועלות לי כי הפורטים סגורים אחים שלי אני מבקש לעזור..תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ראיתי שישנה אפשרות להקים רשת על תשתית החשמל בבית. קראתי ידיעה אחת כאן ממאי על כך שהרשת עדיין מוגבלת במהירות שלה. באינטרנט מוכרים את: http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-NetworkCard&manufacturer=MSI אשמח לשמוע ביקורות של אנשים שהתנסו בהקמת רשת כזו, ומה העלות האמיתית? אם יש כזו ובכלל המלצות איך לעשות את הדבר פשוט יותר.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי ראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל באמת מעולה אחלה קליטה איכותי והכל אבל יש לי בעיה שהוא מתנתק לפעמים עכשיו בכל המחשבים הוא לא מראה שהוא מתנתק גם בראוטר לא הכל נראה מחובר ושהכל עובד טוב כשנכנסתי לכתובת של הראוטר בStatus ראיתי שLogin Status הוא על דיסקונקט עכשיו שלוחצים קונקט זה לא מתחבר קיצר צריך להוציא ולחבר מחדש את הכבל חשמל של הלינקסיס ואז זה על קונקטד השאלה שלי היא למה הוא מתנתק מתי שבא לו ולא מודיע על כך? וגם איפה הבעיה תכלס בראוטר או במודם? ומה אפשר לעשות? כי באמת אני נורא מרוצה ממנו... תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל הזמן. יש לי אינטרנט 12 מגה שעובד בדרך כלל חלק, למרות שאחת ליום בערך המהירות יורדת למתחת ל1 מגה. התשתית שלי זה הוט והספקית היתה נטויז'ן. הספקית לא ידעה לתת לי תשובות והתשתית האשימה את הראוטר (מכיוון שבחיבור ישיר לממיר זה עובד חלק). קניתי ראוטר חדש ושום דבר לא השתנה. החלפתי את הספקית לבזק בינלאומי ועדיין האיטיות הזו חוזרת על עצמה כמעט כל יום. עשיתי שיחה ישירה בין הוט לבזק בינלאומי כאשר אף אחד לא יודע לתת לי סיבה, הוט ממשיכים להאשים את הראוטר. יש לציין שאני בחיבור ללא חייגן. בנוסף, כאשר אני מכבה את הראוטר והממיר ומפעיל מחדש בדרך כלל זה חוזר למהירות הרגילה. אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית שתהיה מורכבת מנתב , 2 desktops ועוד 1-2 laptops ראיתי את ראוטר הבא 3com 3CRWER100-75IL בסביבות 240 ש"ח ואני אצטרך עוד 2 כרטיסי רשת לdesktops זו רשת במהירות 54 האם כדאי לשדרג לראוטר 3com 3CRWER200-75IL שתומך במהירות 108 ועולה כ 400 ש"ח? (וגם אצטרך לקנות כרטיסי רשת מהירים יותר) השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט ואולי משחקים.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מודם אלקטל 510 ויחד עם התמיכה של בזק התקנו אותו. הבעיה היא שלא ניתן להתחבר כלל (ווינדוס 98 פנטיום 2) נראה מוזר לי שלא התבקשתי בעצם להתקין את המודם, אלא רק את החייגן, אבל לדבריהם אין כלל צורך בדיסק התקנה של המודם ודי בהתקנת חייגן WOW . אמרו שזו בעיה ברכיבי התקשורת, הסרתי את "תקשורת" בלוח הבקרה/הוספה והסרה, אבל בהתקנה היה איזשהו ERRORלמרות זאת, נכון לעכשיו הכל נראה מותקן. ניסינו שוב אבל עדיין לא ניתן להתחבר. לבסוף יעץ לי התומך לפרמט לפרמט את המחשב. האם אוכל לקבל עצה ממכם ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית: שני מחשבים, הראשי מחובר ישירות לראוטר והשני מחובר לראוטר בחיבור אלחוטי מאובטח.יש לי תוכנת עריכת וידיאו במחשב הראשי ואני רוצה שניתן יהיה להפעיל אותה גם במחשב המשני. האם זה אפשרי ואם כן, אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום הראשון: http://www1.linksys.com/international/product.asp?coid=6&ipid=764 השני: http://www.3com.com/prod/en_EU_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWDR100A-72 ואם יש למישו המלצה יותר טובה עד 1K תתקבל בברכה ( כמובן עם הסבר למה ומה היתרונות) תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
הי, אני מחובר לאינטרנט דרך הסיבים של פרטנר לצערי פרטנר חוסמים את התכונה של הגדרת הורים בראוטר שלהם (אינטרנט + טלפון). רציתי לדעת אם יש מכשיר שאני יכול לשים בין הראוטר לרשת הביתית שלי שייתן תמיכה ב: 1. ניתוק מחשב מסויים 2. הורדת מהירות גלישה למחשב מסויים - מניעת משחקים. 3. גישה מרחוק. תודה, זוהר
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי אינטארנט 750KBIT ואני מוריד 6KBYTE הורדתי תוכנה נגד הוירוס WELCHIA או משהו כזה ועדיין המהירוד של ההורדה אותו דבר אבל שאני מחבר את המודם לכ.רשת של אבא שלי במחשה שלו (מנתק מהמחשב שלי) אצלו יש מהירות של 50-98 איך איפשר לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לשיתוף קבצים (אימיול של ליאונט ,אימיול של וורז ,ביטרונט ...בנפרד כמובן ) האינטרנט שלי נופל ואין לי אינטרנט הדרך היחידה שאני יכול להחזיר את האינטרנט זה ריסטרט למחשב ולמודם. זה קרה גם בעבר כאשר השתמשתי בנורטון כאנטי וירוס,כיום אני משתמש ב NOD32 ועדיין יש לי ניתוקים. הורדתי את חומת האש של ווינדוס ללא פעילה. דפדפן אינטרנט הוא AVANT...אם זה קשור בכלל. בבקשה תנו יד אני כבר מיואש
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-