עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. אז ככה 600E מחובר לראוטר WRT54GL , מחובר לשתי מחשבים , חוטי כמובן , מחשב אחד לידו האינטרנט עובד אחלה מחשב שני משום מה לפני איזה שבוע , המחשב שלי , התחיל לעשות בעיות עם האינטרנט , מתנתק מדיי פעם , כאילו אני מאבד תקשורת , לפעמים לא מצליח להיכנס לדף של הראוטר , לפעמים לא מקבל פינגים , לפעמים מצליח שתיהם ואינטרנט לא עובד , ובמחשב השני עובד סבבה עכשיו אני חושב אולי יש בעיה בכבל , או בכרטיס רשת , או בראוטר (ראוטר סבירות נמוכה) איך אני יכול לשלול תקילות כבל? איך לשלול תקילות כרטיס רשת? הכוונה לבדוק תקינות כרטיס רשת+כבל רשת יש עוד רעיונות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  3. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. קישור לאתר החברה USB lAN ADAPTER http://www.jetion.com/products/product_view.asp?proid=2086 חיפשתי ולא מצאתי מישו הביא לי תחיבור הזה וחסר לי רק תדרויר כי הוא לא מזהה אותו

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  5. היי אני מנסה להתחבר לאינטרנט עם הלוח הנל ובכרטיס רשת אני מקבל את האי פי הנכון אבל לא מתבצע חיבור לאינטרנט. מישהו יודע מה הבעיה? אולי צריך לשנות איזו הגדרה בביוס..? מחכה לתשובות תודה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  6. שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by nadav275,

שלום קניתי לא מזמן נתב אלחוטי של netgear שהומלץ כאן, ואני מחובר דרכו ביחד עם מודם RTA 1320 של בזק. המחשב שלי מחובר חוטי, ועוד מחשב בבית מחובר אלחוטי. לאחרונה, אחת לכמה זמן קורה שאני פשוט לא מצליח לגלוש דרך המחשב שלי (המחשב לא מתחבר) ואז אני צריך לנתק את המודם והראוטר לכמה דקות, לחבר מחדש, לעשות תקן network conection ואז הבעיה ניפתרת... מה מקור הבעיה המוזרה הזו ומה עושים?!?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. חברים, יש לי רשת ביתית בבית וכאשר אני רוצה להכנס למחשב שלי מהמחשב בחדר השני הוא מבקש ססמא .. איך מבטלים \ עושים ססמא שאדע אותה ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by kthedog,

אוקי יש לי את הראוטר עם המערכת הזאת...ואני רוצה לעשות מיפוי פורטים בשביל להריץ שרתי משחקי רשת וFTP וכו. עכשיו נכנסתי לראוטר הלכתי לvirtual server הגדרתי תא פורטים המתאימים ועדיין לא עובד..אני מניח שעשיתי טעות מסוימת..צריך עזרה מהר כי זה דחוף..מי שממש יכול לעזור לפנות לאיסיקיו.. איסיקו: 663515 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by Liran -,

אנשיםםם יש לי בעיה ??? אני עושה רשת בין שני מחשבים, בראשי יש ווינדוס XP ובלקוח ME שיניתי את ההגדרות במחשב הראשי ( השרת ) והלכתי ללקוח לשנות שם . במחשב הלקוח נכנסתי ללוח הבקרה > רשת > ולמאפיינים של TCP\IP ... ואין לי שם שום דבר שצריך לשנות, לא IP ולא שום דבר אחר.... רק מופיע לי ככה : http://www.geocities.com/techno_tick/untitled.JPG יכול להיות שתמונה לא תעבוד דרך כאן ישר, אז פשוט תעתיקו את הכתובת ותפתחו אותה בחלון אקספלורר חדש. כי אולי הלינק הזה לא יעבוד. איפה כל מה שאני צריך לשנות ? מה צריך לעשות .....? תודה רבה לעוזרים... אני כבר מיואש ???

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנה של רשת ביתית יש לי מודם ADSL של סמסונג.. הוא לא עובד לי עם חייגן VPN אלא עם Broadband של XP (דרך הוויזארד) אני לא יודע אם זו צריכה להיות בעיה, והמודם לא מצאתי דרייברים שלו והוא הגיע בלי דיסק, אמנם הוא מחובר דרך הכרטיס רשת.. זה בסדר? דבר שני ניסיתי לעשות ICS דרך האשף של XP (יש לי שתי כרטיסי רשת על המחשב בראשון וכרטיס רשת על השני) וכמובן אני משתמש בכבל מוצלב. המחשב השני הוא 98 והתקנתי בו את הוויזארד. האינטרנט לא משותף ורק בעזרת הגדרות מיוחדות שאני כבר לא זוכר מהם הצלחתי להפעיל את הרשת. ניסיתי לשחק סטארקראפט (דרך פרוטוקול TCP\IP) ברשת והמחשב שפתחתי בו את הקלינט (ה98) הפיל את הסטארקראפט... ניסיתי להתקין פרוטוקול TCP IP ולהשתמש בתוכנה קטנה של ק…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  12. שלום, יש לי ראוטר ואני לא יכול לבנות סרבר, האם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? ובבקשה להסביר יחסית מפורט. תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by horacio,

יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  14. שלום משהו אמר לי שאם אני מחבר את שני המחשבים שיש לי עם כבל רשת מוצלב אז אני יוכל לגלוש רק באחד מהם האם זה נכון? או שאולי הוא יתקוון לכבל רשת רגיל? בסך הכול אני רוצה לדעת אם אני מחבר את המחשבים שלי עם כבל רשת מוצלב אני יוכל לגלוש באתר אחד ואח שלי יוכל לגלוש באתר אחר

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. בראוטר לרשת יש לי ארבע מחשבים שמחוברים לראוטר ואני רוצה לקבוע את המחשב שלי כאדמין עליהם כדי שתהיה לי שליטה מרחוק על המחשבים איך אני עושה את זה האם ניתן לקבוע כזה דבר דרך ווינדוס או שצריך לעשות משהו מיוחד

16. שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Bearzz,

טוב, אז אחרי הפתיח המעורפל, יש לי בעיה: יש לי רשת מקומית בין שני מחשבים, Alcatel Speed Touch Pro משמש כראוטר. אז בכל מקרה, כאשר שני המחשבים מחוברים להאב, אז האינטרנט לא עובד (או עובד לאט מאוד), כאשר מחשב א' מחובר לבד, האינטרנט עובד, לעומת זאת כאשר רק מחשב ב' מחובר - האינטרנט בו לא עובד. אני מניח שהבעיה היא בתוכנה של מחשב ב', אבל לא בהגדרה, כי אני בטוח שהרשת מוגדרת נכונה, אני לא יודע מתי זה נדפק, נראה לי כאשר הרצתי windows update - אבל כבר הספקתי להתקין מחדש את ווינדוס במחשב ב' (עם אותן הגדרות רשת - שתמיד עבדו) וזה עדיין לא עובד. יכול להיות איזה וירוס תולעת שמתעלק על הbandwidth של מחשב ב'? אנ,לא יודע, עזרה!

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by ArielN,

נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by idan1836,

כל פעם שהמסנג'ר שלי פתוח אז מופיעות לי הודעות כאלו נראה לי מהמסנג'ר כי רשום למעלה מסנג'ר, והוא אומר לי כדי לבטל את ההודעה אז יש להכנס לאתר windowspatch.com.. איך אני אמור לבטל את ההודעות? והאתר כנראה לא קיים!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by Cyron,

למה אני לא יכול לשמוע את הצילצולים להורדה ?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום אני מעוניין להקים רשת בין 3 מחשבים, שאחד מהם הוא המתחבר באופן ישיר לאינטרנט ויש בתוכו 2 כרטיסי רשת, השני רגיל השלישי לפטופ(לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להקים רשת בין שלושתם, מה עושים ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Top11,

זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. תודה.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by yaronshani,

לא יודע איפה זה קשור אבל בכל זאת קניתי נתב ואשני מפעיל את האימיול יש low id זה ניראה לי בגלל שלא הגדרתי פורטים אז איך עושים שיהיה high id תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

לשם שינוי אני חושב שהן יחודיות, בסיור הקצר שלי לא מצאתי פיתרון לשאלות שלי (למרות שאם יגידו לי לחפש אני בהחלט אעשה חיפוש יותר מעמיק) נתחיל מההתחלה, מהחייגן החייכן ונעבור הלאה לשיתוף וזהו בעצם. אז החייגן: עכשיו בשביל להתחבר אני מפעיל את החייגן WOW (גרסה 4.6, הורדתי מהאתר הזה), זה פותח לי איזה דף אינטרנט של בזק, בוחר ספק, מכניס שם משתמש וסיסמא ובזה נגמר הסיפור. אבל, אני מעדיף להתחבר ישירות לספק ושבזה יגמר לי הסיפור. אני עובד עם אקטקום, יש להם הוראות באתר. ברגע שאני יוצר התקשרות לפי ההוראות ומחייג אז אין תשובה. מה לא עשיתי טוב? או שפשוט הדרך היחידה להתחבר זה עם החייגן WOW? אם אין ברירה ודרך פשוטה, אז אני יכול לסבול פעם בכמה ימים כזאת התחברות, אבל עדיין מעדיף שלא. השאלה ה…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. אחים שלי...תגידו זה אפשרי לשתף אינטרנט דרך HUB USB ??..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים