רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! ברשותי שני מחשבים המחוברים ברשת אלחוטית דרך ראוטר מדגם WRT54GL LINKSYS, אחד מהמחשבים כולל כרטיס טלויזיה. השאלה שלי היא האם אפשר בדרך כלשהיא לקלוט במחשב אחד את התמונה מכרטיס הטלויזיה במחשב השני ? אני יודע שיש דרך לשדר החוצה (אל העולם הגדול...) אבל תהיתי עם אפשר לשדר בעזרת הראוטר לרשת הפנימית... תודה לעונים. אלון.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מוריד בעיקר מ-Rapidhare. תודה.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
משהו פשוט שיהיה גם אלחוטי.. אני פשוט לא מבין יותר מדיי בזה.. תודה מראש עדכון: הראוטר מחובר למחשב עם כבל, יש רק נייד שנמצא ברשת עם אבטחת wpa פשוטה. בקשר לתקציב.. 200~
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים ויש לנו בית אבל אין בו חיבור לאינטרנט זה אפשרי לחבר מחשבים עם כבל רשת למודם ולחשמל? ובנוסף גם לחבר מחשבים אלחוטי? (יש לי מודם משולב ראוטר עם 4 כניסות רשת ועוד אלחוטי)
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לשתף תיקיות בין מחשבים. במרכז הרשת והשיתוף אני רוצה לסמן את שיתוף התקיות כ"אפשר שיתוף תיקיות", אך הוא אומר לי שאי אפשר לבצע כי: "שירות RPC אינו זמין". מה זה ואיך אני יכול להפוך אותו לזמין ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי אתר מסויים שברגע שאני מתחבר אליו הוא אומר שהכתובת IP שלי שמסופקת ע"י הספק שלי לא מורשת בשימוש באתר הזה איך אני יכול להיכנס לאתר ? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יזהה את הIP שלי בתור הכתובות של הספק הבלתי מורשה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עניין כזה, הוספתי נקודת עבור טלפון עם כבל התקנה חדש, באורך 9 מ' כי זה בערך מה שאני צריך. יש פילטר על כל נקודה שיש בה טלפון מחובר. הראוטר מחובר על נקודה מקורית בקיר, לא זו שהוספתי. ברגע שהכבל החדש מחובר הראוטר לא מצליח להסתנכרן ואי אפשר להתחבר, ברגע שמנתקים אותו הכל בסדר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
1. עד כמה יורד לי רוחב הפס כשהמחשב השני משתמש באינטרנט ? 2. אני יודע שיש דרך להגביל את רוחב הפס במחשב השני עם BandwidthController אני צריך להתקין ב2 המחשבים או פשוט רק איפה שאני רוצה להגביל ואז אני שם את הרוחב פס על כמה שאני רוצה? 3. אני רוצה להגביל את המחשב השני מהורדות מהאינטרנט וכל מיני דברים-אני משתמש כרגע בNIS כדי לעשות את זה עם הפרנטאל קונטרול, יש דרך אחרת עם יותר אפשרויות ? עריכה: נזכרתי בעוד 1 ;D 4. יש מצב שאני מגדיר אייפי חדש למחשב הזה בלי ראוטר? הבנתי שאפשר איכשהו דרך המודם להפוך אותו לראוטר או משהו לא יודע בדיוק איך זה מודם מוטורולה של הכבלים
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את הראוטר הזה בקרוב ורציתי לדעת האם הוא מסוגל להריץ במקביל בכמה מחשבים תוכנות כמו אימיול שידוע שגורמות לניתוקים בהרבה ראוטרים ובנוסף, רציתי לדעת אם מישהו יודע מה מגבלת הראוטר להעברת פורטים? אם יש כזו. [עקרונית אני זקוק לראוטר שמאפשר לי להעביר הרבה מאוד פורטים.... כמה שיותר יותר טוב] ולסיום, האם יש ראוטר משתלם יותר בטווח המחיר [מבחינתי עד 350 ש"ח] אפילו לא אלחוטי, שעונה על הדרישות שכתבתי ...... תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סוף סוף! כל היום, מהבוקר אני מתעסק עם הרשת המעצבנת הזאת ומה אני מגלה, הבעיה היא בכרטיס רשת המובנה כביכול של הלוח (Albatron K8X800 pro 2) לצערי, הכרטיס אמור להיות לא רע בכלל (Gigabit), מצאתי איזה כרטיס רשת לחיבור מהיר ישן, התקנתי ויש הכל הסתדר ההגדרות היו מצויינות! תודה על "העזרה"
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות Switches לבית של 4 או 5 יציאות אבל איני יודע איזו חברה כדאי לי לקנות.... מבקש המלצות או סקרים שיוכלו לתת לי החלטה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאחרונה הותקן בבית מודם + ראוטר של סימנס (מה שמקבלים בבזק) לאחר שהוחלף מודם + ראוטר של אלקטל שחווה בעיות דומות אך חמורות יותר. המודם מאבד סינכרון פעם בכמה שעות או ימים, עם האלקטל זה היה למשך זמן ארוך, ועם הסימנס החדש זה קורה למעט פחות זמן אבל עדיין ישנם ניתוקים\איבודי סינכרון. עם האלקטל נאמר לי בבזק שנתוני הקו שלי גרועים מאד אך עם הסימנס הנתונים טובים והם כיוונו אולי לבעייה עם האזעקה שמותקנת בבית. מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
2 המחשבים על אותה קב' עבודה,לשניהם IP פנימי,מחוברים לראוטר. מהויסטה ל-XP הכל סבבה. מה-XP אני רואה את התיקיות המשותפות בויסטה אבל הוא אומר שאין לי פרמישן,יש לי שיתוף והורדתי את המצב של הסיסמא אבל זה עדיין לא עובד. לפני כמה שמן ראיתי פה שמישהו הייתה לו את אותה הבעיה ומישהו פה נתן ל פיתרון ע"י זה שהוא רשם משהו ב-RUN ושינה כמה דברים. חרשתי בשעה האחרונה את הפורום ע"י חיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה הזאת אני אשמח כי אני עם הבעיה הזאת כבר הרבה זמן.
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאחר ניסיונות רבים לעבוד עם הציוד של סלקום התיאשתי. ניסיתי לחבר נתבים פרטיים לנתב-מודם שלהם VV5820, הניתוקים המשיכו. קניתי נתב+מודם D-LINK DSL-245GR חיברתי אותו כמודם ונתב לתשתית בזק/נטויז'ן. יש אינטרנט, יש ווי-פי. מה שאני לא מצליח זה לחבר את מכשירי ה"מוקה" הקטנים שלהם לנתב החדש שלי. ואת קו הטלפון שלי, לנתב החדש. יש דרך לעשות את זה עם או בלי ה VV5820. תודה, יוני
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם מודם USB ב-ADSL. לאותו מחשב מחובר מחשב נוסף בחדר אחר עם כבל Ethernet לגלישה באינטרנט. אני בקרוב קונה מחשב נייד שאותו אני גם מעוניין לחבר לרשת, אך אין במחשב עם המודם יציאה נוספת של LAN. אינני מבין בעניין הזה יותר מידי אך ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה ומצאתי את זה: http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=649125 האם באמצעות המתאם הנ"ל אוכל לחבר בין המחשב לבין המחשב נייד לגלישה באינטרנט באמצעות כבל Ethernet? האם צפויות בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את פורטים 6881 ו 6889 איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני עם תשתית של בזק ובזמן האחרון באופן רנדומלי נורית הDSL יוצאת מסנכרון לפעמים היא ישר מסתדרת ומתחברת מחדש אבל לפעמים יש מצב של עד 50 דקות עד שאני מקבל חיבור לאינטרנט.. בזק עשו בדיקה מרחוק לקו והכל תקין, אמור להגיע טכנאי.. חוץ מזה למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-
יש לי 4 פריטים CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKING FILE AND PRINTER SHARING QOS PACKET TCP IP לרשת ביתית כולם מסומנים בV איזה ניתן להוריד לחיוג למודם אלקטל כולם חוץ מFILE SHARING מסומנים ראיתי מדריך באינטרנט שאמר שחיוג למודם אלקטל אפשר להשתמש רק ב TCPIP ואת כל השאר להוריד, זה נכון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-