עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. אני רוצה לבקש מהם שימחקו את השם משפחה שלי ממשתמש ישן שלי שאין לי את הסיסמה שלו [ככה אנשים שיחפשו אותי בשם המלא שלי בחיפוש של האיסיקיו לא ימצאו את המשתמש הישן] למי פונים ואיך? תודה מראש.

3. המממממ הלכתי שנייה מהחדר שלי שהייתי באמצע אכילת עוף כמו כל בן אדם לא צמחוני לפתע שחזרתי גיליתי שהיה לי על העוף זבוב, כנראה זבוב הבית עכשיו, איך אני יודע שהמניאק, סבתא שלו בגבס ואמא שלו בבית חולים, לא הטיל לי ביצים של הזחלים שלו בתוך העוף כדי שהם יאכלו את זה ושאני יאכל את זה בטעות? אם אפשר עזרה מהירה בבקשה למה אני לא מתכוון להישאר פה עם העוף עד מחר תודה

4. Started by avivlevy,

טוב אני עובד על הציור הזה כבר חודש,(למרות תמיד אני מצייר מכוניות). עבדתי עליו קשה מאוד! עשיתי בערך 20 ציורים על לתוצאה הכמעט מושלמת.(לפחות אני חושב), הציור נעשה כחיקוי לתמונה הזאת במציאות הציור נראה הרבה יותר יפה פשוט יש לי סורק של 5 שקל במצאית הקווים יותא ישרים.. מה לעשות ככה תמונה יוצאת עם איכות סריקה של 200DPI טוב אז אני מקווה שתהנו(וסליחה על הAVIV פשוט עבדתי על זה קשה.....):

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לנוחיות שלכם הסיפור מסופר ב2 גרסאות (+ אני משועמם ורוצה לשרוף קצת זמן) ויהיה הנער בן 18 וילך הנער לצבא [ מה לעשות, חייבים, כשאתה בן 18 המדינה לוקחת ממך 3 שנים] וירצה הנער לשרת בX אך לא נבחן הנער בכלל [המסכן נפל בין הכסאות, בין מחזורים של בחינות ולכן אין לו ברירה בכלל] ויבוא הנער לקצין המיון ויראה כי גורלו קבוע [ בא לקצין המזדיין וקיבל הלם קרב, הוא נדפק, משטרה צבאית] וילך הנער לבה"ד 13 ויעשה טירונות [ הוא הלך לגהנום שבסוף העולם ימינה וטחן חודש של שטיפת מוח ומשמעת צבאית נוקשה] וילמד הנער להיות חוקר [ ואחרי חודש טירונות, מרוב חוסר ברירה הלך להיות חוקר מניאק וטחן שלושה חודשים של... טחינה] ויגיע החוקר למצ"ח צפון וישובץ ברמה"ג [ אחרי כל הז…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Guy King,

והסכימו על הפסקת אש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294536,00.html

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר ספריי או חומר ששמים על ספות וכאלה כדי שחתולים לא יתקרבו ויהרסו את הספות? אבא שלי קנה ספות חדשות ואם החתול שלי יהרוס את החדשים כמו שהוא הרס את הישנים הוא יבעט אותו מהבית... תודה לכולם.

• 43 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by Sp_RuS,

אני רוצה לקנות רמקולים לרכב לדאש-בורד, 4"... אני לא מבין בזה הרבה.. אבל בתיכנון גם רדיו דיסק... אני לא מחפש שם של חברה... אני מחפש משו טוב... עד כמה שהבנתי יותר RMS, יותר טוב... http://zap.co.il/model.asp?model_id=375546 מצאתי את זה, וראיתי שיש לו RMS 50 בערך, זה טוב... אז למה המחיר נמוך כל כך?! ולא מצאתי ביקורות... כל עזרה והמלצה תעזור!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by idan22shp,

חבל להכביר במילים פשוט תיכנסו http://idan23s.smser.co.il תקראו בצד ימין את הכתבה מה THE MARKER וגם את זה לפתוח: http://www.planetnana.co.il/boazaviv/heshbonnnn.GIF והמצחיק הוא שיש יותר טובים ממנו.. אז ככה החברה עצמה הודיעה שהיא מחכה לכמות מסויימת של אנשים כדי לקבל את המיזם שיקנה אצל אחת מחברות הסלולרי השונות שכבר נחות על מפתנה : אורנג, סלקום פלאפון וגם מירס נכנסה לשוק הזה.. בנתיים אין פרסומות לכן כל החברים בהשעייה לכרגע..חברי האתר הודיעו לכולם שיחזיקו עוד קצת זמן ולהכניס עוד חברים חבר'ה ברגע שזה יוצא לפועל זה גאוני...חבל להיתקע מאחור. עד שתיזכרו זה יהיה היום של אתמול.. אותי זה קנה ועוד עשרות אלפים רבים.מדובר על השקעה של 1 ש"ח ו 3 דקות הירשמות. הקטע הוא שאתה צריך להביא חבר…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  10. Started by J.Dog-Christ,

חחח כבר 43 דקות [עכשיו 12:43 בלילה] שאני בן 17! יאי מזל טוב לג'ו! וואו אני ממש נהייתי בדד, אני אפילו עושה לעצמי פוסטים של מזל"ט -ג'ו..

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by CaRTeR,

אני עומד עכשיו בפני השאלה הזו אני חושב בפעם האחרונה שאני יכול להשפיע, הבעיה שאם אני אשפיע ההשפעה תיהיה חד משמעית לפה או לפה. אנשים שבקרבי או שעושים י"ג מחשבים תנו חוות דעת כן או לא והסביר לא לזרוק באוויר. אנשים שלא בקרבי או לא עושים עתודה טכנולוגית דעתכם לא נחוצה פה, על אחת כמה וכמה מי שלא התגיס!!!

• 69 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by Odedb52,

שלום... שוטטתי לי באינטרנט בתקווה למצוא מידע על אופניים בסגנון צ'ופר... 8) האם מישהו מכאן בנה משהו כזה אי פעם? : אם כן בבקשה שתפו אותי במהלך העשיה ואם יש תמונות או דברים כאלו... כי נכנס בי ג'וק כזה שאומר לי "אתה חייב לבנות אחד כזה!" ;D ואני באמת חייב! מי שרוצה...: קצת מידע ותמונות באתר של הצ'ופריסטים מצפון מערב http://www.northwest-chopper-bicycles.com/WELCOME.html מקווה שתהנו ותידבקו בזה כמוני [glow=red,2,300]*** אזהרה *** מדבק במיוחד![/glow] ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 68 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come

• 73 תגובות
    • 5.7k צפיות
  14. Started by The Dom,

יש ראפר בריטי שקוראים לו sway (אם אתם שואלים איך הגעתי לראפ בריטי-אני מכיר הרבה אומנים) ואני לא מוצא מילים לשירים שלו כמו product ו download הנה האתר שלו אבל שם גם אין קישור למילים: http://swaydasafo.com/

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  15. שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  16. ?

• 43 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by elad76,

אני רוצה לרכוש יותר ידע כדי לעזור לאנשים פה אז אפשר בבקשה איזה מאגר מידע על חומרה:כרטיסי מסך לוחות אם מעבדים וכו'.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by moshe55501,

חבר'ה הגובה שלי זה 176 ס''מ ושוקל 63 קילו אני בן 15 וחצי וכבר חודשיים מתאמן במכון כושר ועד עכשיו לא ראיתי שום שינוי בי כלום אפילו טיפה שרירים וחבר שלי שהוא גם במכון כושר כבר יש לו ריבועים וכל יד שלו זה שתיים שלי למה זה ככה ?? :'(

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 1immortal,

ראיתם בטח מחמם קפה USB ... מנורת USB ... מאוורר USB ... אבל לא כזה ... http://www.webpark.ru/comments.php?id=15792

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MasterDK,

חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…

• 48 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by timac,

יום שישי הלשכת גיוס בחיפה פתוחה??? רק מי שיודע בבקשה זה חשוב מאוד.. תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by Kurt,

יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by B.D.B,

[ltr] Bitte - nicht so schnell! = Please - not so fast! although the original meaning is apperantly drive slowly, I find the unintended double meaning very amusing. btw, this is real. more info here.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בחינם? או שיבקשו כסף?.....אני מדבר על הכבל הלבן הזה שמתחבר בין הממיר לשקע בקיר..

25. Started by ishai82,

שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.