עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by triple_maxim188,

העתקתי והעברתי מספרי אנשי קשר מהפלפון ויצא ככה שרוב האנשי קשר מופיעים לי בסימני שאלה איך אני יכול לשנות את זה

2. Started by eli_a2006,

שלום לכולם אני מחפש שיר שבאמת קשה להשגה הוא בעיברית זה בסגנון ראפ דתי משהו יפה כמה מילים מהשיר שאני זוכר: "אני בוכה אלוהים אותי רואה" אוו משהו בסגנון ואז יש ראפ זה שיר יפה מאוד אני לא יודע איפה למצוא אותו תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. גדול!! גדול!!!!!!! חשבתם ש-"חחחחחחחחחחחחחחח" זה רק משהו שכותבים באינטרנט? אז טעיתם!! http://www.youtube.com/watch?v=oiTE8G_c9fg&mode=related&search= (פעם ראשונה אחרי דקה, ועוד הרבה לקראת הסוף..)

4. היי חברה רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים איזו תוכנת שיתוף קבצים או אתר, שיש שם בעיקר שירים וקטעים נדירים כגון הרשימה הבאה : 1. Cassandra Fox - Touch Me (Mike Koglin remix) 2. Eric Prydz vs. Pink Floyd - Proper Education 3. Oxia - Domino (Kompakt) 4. Jody Wisternoff - Nostalgia (Remix) (In Charge Records) 5. Antidote - Transcentral (Banshee) 6. FUTURE FAVORITE: Above & Beyond - Tri State (Frase remix) 7. Black Pearl - Bounty Island (DJ Shah San Antonio Harbour remix) (Armada) 8. Optik - Claim (Banshee) 9. TUNE OF THE WEEK: Marco V. - Any Better, Or... (In Charge Records) 10. 4 Strings - Mainline (4 Turntables Remix) (Spinnin) 11. Sophie Sugar - Fallen Too Far (Armada)…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by Holy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294726,00.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מצטער אם זה לא הפורום, אנא העבירו במידה ולא :-)

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  7. בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. מישהו מכיר חנויות נעליים טובות מאיזור המרכז? ושלא מוכרים שם נעליים של ערסים?

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  9. נולדתי וגרתי בישראל ויש לי אזרחות אמריקאית , אני יכול לעבור לגור שם בלי בעיות עם צה"ל ולא לעשות פה צבא? | | | V רק מי שיודע !

• 89 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by R0ck,

*צונזר ע"י מחבר הת'ראד* סיבה - צפי להשלכות הרסניות ברמות שלא ניתן לתאר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הכוונה לאזור תל אביב והכוונה למכירה רגילה ולא קבוצתית או משהו כזה ואם תוכלו לתת לי חנות בהולנד או צרפת שמוכרת את זה אני אשמח מאוד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by stone cold,

לIRON יש דיסק חדש- Iron Maiden- A Matter of Life and Death לפי זה - http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0 הנגנים בסדר אבל הקול של ברוס חלש אבל זה כמובן רק שיר אחד מישהו יודע מה האיכות של הדיסק עצמו?

13. אהלן, שמעתי בחדשות שמתחילים ב 3/9 האם זהו גם תאריך של תחילת שנה ב מכללות/אונברסיטאות?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  14. היי רציתי לשאול איזה חנות יש שמתמקדת במוצרים של LG באיזור ר"ג פשוט אני רוצה לקנות תכף מסך שלהם ואני רוצה לראות אותו לפני אז סביר להניח שיהיה בתצוגה אם זה עוזר עברתי בקו 66 ולא ראיתי את השם של החנות זה היה באזור של המיני קניון הזה (לא איילון יש עוד אחד נידח יחסית בר"ג או משו באיזור) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  15. קבלו את מקלדת ה Razr עם תמיכה ב Zune של מיקרוסופוט אני חייב לציין שאחרי כל המוצרים הנלווים שראיתי לנגננים (בעיקר ל ipod ), זהו היפה ביותר אפשר לראות בתמונה גם את העכבר המשותף להם בצד ימין

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. Started by eladbu,

האם ביוון משתמשים ביורו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. טוב אז ככה..בעקבות המלחמה דחו לי את הצו ויש לי אותו ב28 לחודש.. בן דוד שלי שסיים קומנדו לפני כמה שנים אמר לי שממש לא מומלץ להגיע ללשכה ולא לדעת לאן רוצים ללכת... בקיצור..אין לי מושג מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע מאיפה לקחת "מידע" על החיילות ועוד יותר על המקצועות השונים מתוכן.. אפשר קצת כיוון ועזרה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי אנשים .. אתם בטח יודעים את הקטע הזה של הספאם באינטרנט - יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן .. מהיכן אותם אנשים ששולחים ספאם או כל הודעת פרסומת אחרת מגיעים לי לאימייל ? ..מאיפה הם משיגים את האימייל שלי ?? תודה.

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by vic1234,

מישהו יכול להביא לי אתרים שאני יכול לעשות מפרט וזה ירא כתמונה כמו פה למשל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  20. אוקיי אני מתאמן ושאלתי היא האם ביצים מזיקות לכבד, בעיקרון לרוב אני מבודד את החלבונים ואוכל נניח 3 חבונים ו1-2 חלמונים... אני מניח שהחלמון מזיק יותר אבל אני שואל כדי להיות בטוח, אם אני אוכל למשל 4 חלבונים + חלמון אחד זה מזיק? כי ידוע שאסור לאכול מספר רב של ביצים ביום. בכל אופן עד כמה מזיק? האם חלבון לבד בר אפקט זהה לביצה שלמה? וכמה באמת מותר לאכול ומה מידת הנזק שיכולה להיווצר? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

אבא שלי נתן לי תקציב של 100 אלף לקניית מכונית. הסוג של המכוניות שקורצות לי הן יותר כאלה בסגנון של הגולף והיונדאי גטז עם מנוע של לפחות 1.8 [אל תציעו לי את היונדאי גטז וגולף לא ממש בא לי...] תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by The Dom,

ולא בחילה מתוך זה שלא מרגישים טוב ממחלה... אלא בחילה כשנגיד אכלת יותר מידי.. ( )

• 28 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. Started by POPSTAR,

אני גובה 1.80 שוקל 61 ק"ג ויש לי שרירים בידיים וגם יש לי קוביות אבל אני רוצה קצת יותר להוציא את הקוביות ולעשות את הכתפיים יותר מנופחות איך אני עושה את זה בבית ? אין לי זמן לחדר כושר... ומה אני צריך לאכול וכו'... תודה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. http://www.demonbaby.com/blog/2004/04/first-annual-myspace-stupid-haircut.html http://www.demonbaby.com/blog/2006/01/second-annual-myspace-stupid-haircut.html בימים כאלו אני עוד יותר גאה להיות סקינגירל. אף אחד לא צוחק מהשיער שלנו.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Ghtm,

בקיץ שעבר פתחו כאן דיון בדיחות ענק שנמשך איזה 28 עמודים עם בדיחות קורעות מצחוק, אז חשבתי למה לא לבדוק מה התעדכן השנה? אז אני אתחיל באחת וכל אחד יוסיף כמה שיש לו, הכל הולך P: שני חברים נפגשים. הראשון אומר לשני: וואי אתה לא יודע הייתי עכשיו בארה"ב, הייתי בגן חיות אתה לא יודע איזה חיות יש להם שם... השני: איזה? הראשון: הכל שם מלא דנגרוסים... אחד עם אוזניים גדולות אחד עם צוואר ארוך אחד עם אף ארוך... השני: מה זה דנגרוסים? אין כזו חיה... הראשון: בטח שכן! השני: לא. הראשון: אז למה על כל כלוב תלוי שלט " דונט פיד דה אנימלס, איטס דנגרוס"? נקוה שיצליח כמו שנה שעברה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.