עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ב-Messenger הם עולים כסף, מישהו מכיר אתרים שבהם זה חינם ואפשר לשחק עם חברים ברשת? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. שלום יש לי להכין פרוייקט באנגלית, השאלת מחקר שלי היא: השפעת סמים ואלכוהול על הנהיגה בטווח הארוך [שעתיים ויותר ] והקצר [פחות משעתיים] הבעייה שלי, זה שאין לי חומר [מהאינטרנט כמובן] אני אשמח אם תביאו לי אתרים שעוסקים בנושא הזה באנגלית כמובן, מאמרים, כתבות שנגרמו כתוצאה מזה (שוב באנגלית), תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by mrsph666,

Never again ------------ [Verse 1] It's been two years now, Hope is fading out, Now I realize, Still I wanna shout (My heart out!) [Verse 2] All those countless times, I have seen your eyes, Emptiness and lies, That is I despise (Despise!) [Chorus] Never again, Will it come up to this, Never again, Will I suffer defeat, Never again, Will I look at you, and think "I love you!" [Verse 3] What I've done so far, Must be not enough, What we have been through, Means nothing to you [Verse 4] No hope, no goals, Nothing at all, Lying in my bed, It all seems so dead [CHORUS]

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by DarkRise,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי. דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד. עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop. אני גם מעוניין להב…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Optimus_Prime99,

שלום, יש ברשותי ציוד מחשבים ישן - מסך 17" ומדפסת ישנה וכו'. האם מישהו כאן מכיר מקום בו זקוקים לציוד מחשבים ישן שאפשר לתרום אותו לקהילה או לנזקקים או דברים בסגנון? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by NetSpider,

רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. למשל הפונקציה f(x) = 2x -3

• 21 תגובות
    • 15.5k צפיות
  11. בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  12. Started by hanan055,

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  13. עשיתי מנוי לשרת פרוקסי לא עבד. ביטלתי את המנוי. הורדתי תוכנה בשם Hotspot Shield שאמורה להסתיר את המיקום ו-Hulu עובד, אבל מאד לאט. יש דרך לצפות בשירות בלי לעבור לארצות הברית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by DJO,

אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  17. משהו אלקטרוני כזה, שיתן בראש. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by DOGMA,

אני רוצה לראות את המסטרקארד שמכסה את זה מושיק אמרתי לך לשלם עוד 3000 שקל בשביל החלונות החשמליים! עלות הפינוק 182255 דולר

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by oren,

היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!! נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין... אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש! אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!! חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן... תוכלו להמליץ על אתרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Drazick,

מה דעתכם להוסיף תמיכה בסקריפט הזה: http://www.britepic.com/ לפחות בפורום צילום.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. ירדתי לשלוש יחידות במתמטיקה ואני צריך קצת עזרה למשהו האתר של משרד החינוך לא עובד לי ורציתי לדעת מה המיקוד לטופס 001 וטופס 002 לשלוש יחידות ואם אפשר דוגמאות למבחנים כי אני פשוט לא מוצא תודה לעוזרים אני שונא מתמטיקה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Drek Boy,

קבלו משחק חשיבה מהירה משהו בסט http://apps.facebook.com/biggestbrain/ אחד הממכרים... היום התחלתי ואני לא יכול להפסיק.... הגעתי לבנתיים ל2200... חבר שלי הגיע ל2750... בוא נראה מה הגודל של המוח שלכם....

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. [glow=red,2,300]http://www.easx.co.il/pirsum/Globes.htm[/glow]

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים