כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי למי שיש אתרים עם תכנים (משחקים צילצולים אייקונים וכו') לנוקיה 6230 אני אשמח לקבל תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו היה בה? יום ראשון הבאה יש לנו טיול ליומיים לשם ואני רוצה לדעת איך האכסניייה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
- 1 follower
-
-
איזה אתרים לדריברים אתם מכירים? כבר חיפשתי ב GOO...
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ב-Messenger הם עולים כסף, מישהו מכיר אתרים שבהם זה חינם ואפשר לשחק עם חברים ברשת? תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי להכין פרוייקט באנגלית, השאלת מחקר שלי היא: השפעת סמים ואלכוהול על הנהיגה בטווח הארוך [שעתיים ויותר ] והקצר [פחות משעתיים] הבעייה שלי, זה שאין לי חומר [מהאינטרנט כמובן] אני אשמח אם תביאו לי אתרים שעוסקים בנושא הזה באנגלית כמובן, מאמרים, כתבות שנגרמו כתוצאה מזה (שוב באנגלית), תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה
-
- 23 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
Never again ------------ [Verse 1] It's been two years now, Hope is fading out, Now I realize, Still I wanna shout (My heart out!) [Verse 2] All those countless times, I have seen your eyes, Emptiness and lies, That is I despise (Despise!) [Chorus] Never again, Will it come up to this, Never again, Will I suffer defeat, Never again, Will I look at you, and think "I love you!" [Verse 3] What I've done so far, Must be not enough, What we have been through, Means nothing to you [Verse 4] No hope, no goals, Nothing at all, Lying in my bed, It all seems so dead [CHORUS]
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לייבא ארצה את המארז הזה: http://www.frozencpu.com/products/7530/cst-728/Lian_Li_V_Silent_Series_PC-V1110A_Silver_Mid_Tower_Case_On_Sale.html אין אותו בארץ, והייצור שלו הופסק אז אני רוצה למהר, וזו הסיבה גם למה איני יכול להזמין אותו ישירות מרוזטק, יבואן Lian Li הישראלי. דמי המשלוח לארץ שערורייתיים (700+ ש"ח. אבל אם אין ברירה, אשלם אותם). אם אביא את המארז דרך mustop למשל, זה יהיה יותר זול? והאם זה רלוונטי להביא אותו יחד איתי בטיסה? דמי המשלוח בתוך ארה"ב זולים מאוד. עוד רציתי לדעת, מה קורה כשמביאים ארצה מארז, מבחינת מיסים, מכס וכו'. האם זה משתנה כשמביאים את זה בעצמך בטיסה רגילה \ כשמזמינים מ- ebay \ מחנות כמו FrozenCPU \ או מ- Mustop. אני גם מעוניין להב…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ציוד מחשבים ישן - מסך 17" ומדפסת ישנה וכו'. האם מישהו כאן מכיר מקום בו זקוקים לציוד מחשבים ישן שאפשר לתרום אותו לקהילה או לנזקקים או דברים בסגנון? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
-
בטלפון שאלו אותי מה המושגים האלה ואיך הם עובדים IPCONFIG ,PING , הגדרת IP למחשב השאלה למה לצפות בהמשך ?? ועל מה כדי לחזור ול"התכונן" חחח (בחומרה אין לי בעיה וגם לא נראה לי צריך משהו שקשור לזה)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עשיתי מנוי לשרת פרוקסי לא עבד. ביטלתי את המנוי. הורדתי תוכנה בשם Hotspot Shield שאמורה להסתיר את המיקום ו-Hulu עובד, אבל מאד לאט. יש דרך לצפות בשירות בלי לעבור לארצות הברית?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה 6230 עם 512 זכרון. באיזה פורמט הטלפון משתמש והם יש תוכנות קידוד לפורמט של הטלפון ? אני יודע שהרזולוציה היא 128X128.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-