עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש את הפלאש על הזמר ההומו (לאמוצהר) שהוא מתגייס לצבא יעני והוא אומר אחרי לצוללות ועוד פלאשים שלו יעזרו לי תודה

2. שלום! אני רוצה לקנות פנס לאופניים מDX לנסיעה בשטח בחושך. תקציב: 20$ לפנס. (מטען ובטריות בנפרד מהתקציב) חשבתי בינתיים על אלה, יש עצות? 13$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16240 20$ http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36356 32$ - מחוץ לתקציב, אבל אם זה ברמה אחרת, אז אשמח להסבר למה. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28687 מטען: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1251

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. נתקלתי בתמונה של האוטו הנ"ל ואני חייב פרטים על האוטו, מנוע תאוצות מחיר (אני יודע שאין לי כסף בשבילה) ועוד כול מיני פרטים שנראים לכם תודה. נ.ב עוד תמונות לא יזיקו.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מקומות שאפשר ללמוד בהם לימודי ערב במדעי המחשב בעיקר באיזור הצפון מישהו מכיר? וחשבתי כבר על אופציה של הפתוחה אבל מחפש איזה מכללה או משהו שיהיה קצת יותר רציני. תודה

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by NiTRo37,

שלום רב חברים, אני מחפש פרסומות לנייר טואלט של סנו,סנו סופט או משהו כזה, בתקווה להורדה. מיועד לעבודה . תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Crash5,

לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by ChrisBrown,

אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by evman007,

פרק שבו טימי מופיע עם איזשהי להקת רוק.... תודה.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

הדבר היחיד שאני זוכר שקרה בפרק זה שג'ורג החליט שהוא מעכשיו כל הזמן "פורש בשיא", אז אחרי שהוא מספר איזה בדיחה או משהו מצחיק הוא יוצא מהחדר....קצת מעורפל אבל אולי מישהו בכל זאת זוכר ?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. בצה"ל הייתי צלף בגולני, אשכרה התענגתי על כל רגע ועזרתי למדינת ישראל. במילואים גם מילאתי בכיף את התפקיד עשר שנים. אבל זמן עבר ואני כבר לא כזה צעיר למארבים וכו ויום אחד העלו את כל החברה בגילי מהפלוגה על טיל-זרקו אותנו ליחידה עורפית. הכיף שלי זה קליעה. אבל אין לי כח למועדונים וחרטות כאלה של ילדים. אני גר איפשהו בשרון ויש כאן מרחב בלי סוף. אני מחפש תחליף. כמובן שאש חיה לא על הפרק, כמו כן ראיתי כל מיני בולשיט מסין שיורים פלסטיק למרחק יריקה, לא אהבתי. יש למישהו הצעה/רעיון בשבילי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by benor,

יש פתרון נוח, יעיל וזול לבית?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by WarMachine,

קיימת אצלי בחדר ובבית בכלל בעיה של נפילות מתח, עד כה זה לא הרס לי שום מכשיר חשמלי(תרם לחיים זה בטח לא) אבל לדעתי אני צריך לשים לזה לב הרבה יותר ביחוד שהשקעתי למעלה מ10K על המחשב החדש שיצרוך גם הרבה יותר חשמל, מה גם שטלויזיה מחוברת לאותו שקע(מפצל ל-6), רמקולים מחוברים לשם,מדפסת משולבת,המחשב, מסך מחשב,PS2. השאלה שלי היא אם קיים מכשיר כלשהו שפשוט מייצב את המתח על הקו המסוים שלי לחדר כדי שלא יהיו עליות ונפילות מתח או שפשוט להצטייד באל ספק ולגמור עניין. במידה ואתם מכירים מוצרים שקולעים לעניין ויש לכם המלצות\ביקורות עליהם אז אני אשמח לשמוע עליהם. שוב אני רוצה להדגיש שאני מעדיף לייצב את המתח לכל המפצל הזה של ה6 מאשר להשתמש באל פסק למחשב בלבד.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by yoni_h,

הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אשמח אם מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הפתרונות(של כיתה י"ב אם זה משנה) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  22. אם אפשר לקבל קישור לאתר כלשהו שמציע שרות חינמי להורד צילצולים ודברים למכשיר הנ"ל תודה

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by psychuil,

הייתי רוצה להוציא לא יותר מ600 ללילה לזוג, שיהיה ג'קוזי ושאר הפינוקים הרגילים, ומשהו מעניין לעשות באיזור. מישהו יכול להמליץ על צימר בסגנון?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by J0n1,

אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.