כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,689 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כמו שהכותר אומרת מחש סרטונים כמו Mad Mod Mike ו..Luna Demo (NVIDIA)... מכירים?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בזמן האחרון חורף ומשעמם מאוד מאודדד. מישהו יכול להמליץ לי על סרטי אומנויות לחימה שונים? מעדיף סרטים חדשים שיצאו בזמן האחרון. תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש סרטים איכותיים ויפים. הרבה אקשן בסגנון final fantasy או אקירה, הנסיכה מונונוקי. אני מניח שהבנתם מה אני רוצה, למישהו יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אתר שאוכל לרכוש/להשכיר סרטי בלו-ריי עדכניים כמו Iron Man 2 או Inception שיהיו בעלי תרגום בעברית.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באה עליי הדודא לסרטים גיקים בסגנון "רשת החברתית" ודומיו. אומנם אני לא מעוניין בהם- אבל בין הגדולים יש את סטארקראפט ומלחמת הכוכבים . ניתן להכליל גם את מטריקס, טרון וכאלה לצד שלל הסרטים. סרטים על האקרים מפורסמים כגון HACKER ARE PROPLE TOO (מקווה שלא טעיתי בשם) וכאלה גם ניתן להוסיף לרשימה. לסיכום- כל סרט שמדבר על טכנולוגיה, מחשבים, קצת מד"ב טוב, סרטים אוטוביוגרפים וכיוצא בזה. רצוי שיהיו סרטים אייכותיים/ מומלצים. תודה! נ.ב- איך קוראים לסרט התיעודי של THE PIRAT BAY? הוא יצא כבר "לאקרנים"? (מקווה שזה עדיין בגדר חוקיי הפורום.)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש סרטים (טריילרים, משהו חינמי),מקודדים ב H264, עם ביטרייט כמה שיותר גבוהה וברזולוציה של 1080I (או שזה P?) ו720P
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש סרטים טובים לראות, בין אם בקולנוע בין אם בחנות בלוקבסטר הקרוב ובין אם להשתמש בדרכים כאלו ואחרות בכ מקרה אני מחפש סרטי פעולה עם אפקטי סאונד נחמדים וכאלה וכן הרבה מתח בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לאהוב את ההומור שלו ממש... מישהו מכיר עוד סרטים בסגנון?,איזה סרטים של ג'ים קארי נחשבים להכי מצחיקים חוץ מאלו שבכותרת והמסכה? חח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סרטים טובים שיש בהם פסקול מצוין אני אתן דוגמא לסרט אחד Maximum Overdrive של סטיבן קינג והמוזיקה שם כולה נעשית על ידי AC/DC וזה פשוט כייף לראות את הסרט יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש עבודה במכירות מחשבים / סלולר. עם נסיון במכירות ושירות לקוחות. אני מחולון. אשמח לשמוע אם אתם מכירים מישהו שצריך. 0544531869 תודה רבה : )
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אולי אתם מכירים מקום בו אפשר לעבוד? אני בגיל 17 אני צריך עבודה בפתח תקווה.... אם אתם מכירים אז תגידו לי....
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת". 2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות. 3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות. 4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני. 5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם 6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר. 7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה). נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח. נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני בן 17 ואני צריך כסף :... בקיצור הבעיה שלי היא שאני לא ממש יודע מאיפה להתחיל אפילו, אני מכיר הרבה אנשים בגילי שעובדים במקומות מסויימים אבל אין לי מושג באמת איך להשיג עבודה, איזה מקומות מעסיקים אנשים מתחת לגיל 18, ומי יקבל אותי אולי אני קצת עצלן שאני נעזר באנשים פה, אבל אני יודה לכם מאוד אם מישהו שכבר עבד במקומות מסויימים בגילי יתן לי טיפים על איך למצוא עבודה ומה במה כדאי לעבוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי כמה חודשים לפני הגיוס...יש לי רכב צמוד. מלצרות לא בא בחשבון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני בוגר תואר ראשון בכלכלה בבן גוריון כרגע התחלתי MBA בפתוחה. בעל ניסיון בתחום. מחפש עבודה בתחום כספים/בקרה תקציבית/ תמחור באזור מרכז/ דרום אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני עוד חייל משוחרר ומובטל שעסוק בלגרד את הביצים כרגע... (לא לגלח!). בקיצור, אני מחפש עבודה ואני די מעוניין במשרה בסגנון של "טכנאי" מחשבים, להתקין מערכות הפעלה, להרכיב מחשב, לתקן... בראש שלי היה הטכנאי מחשבים הממוצע בחנות שיושב לו ב"מעבדה" בפנאן ומתקין מארזים בסבבה. אני רוצה לדעת מאנשים שעבדו/עובדים בתחום מה יש להם לספר על העבודה ומה הידע שנדרש... כרגע אין לי ביד שום תעודה ממשית שאני יכול להציג שיש לי ידע בנושא אבל אני כן יודע להרכיב מחשב מאפס (נכון כמו הרבה אנשים אחרים בפורום אבל מישהו צריך גם להתפרנס מזה לא ? ??? ). השאלה היא האם זה כדאי בכלל ללכת לתחום, אני די אוהב אותו וזאת נראית לי משרה הרבה יותר טובה ומסודרת מאשר עוד מלצר/קייטרינג/שליח וכו'... מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עבודה כלשהי, לא מאומצת/אימוץ קל. חיפשתי בעיתונים והתקשרתי, חלקם לא היו כבר רלוונטיים, חלקם דרשו עוד משהו וחלקם שכחו לציין גיל.... קיצר עשיתי לפחות איזה 10 צילצולים ועדיין לא מוצא. מישהו יודע איפה אני יכול עוד למצוא?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי אני מחפש עבודה בין השעות 4 בצהריים- 7 או 8 בערב אני מחפש עבודה לגיל 15 בראשל"צ תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני עובד כרגע בסינמה סיטי. בגלל שאני עוזר מדריך בקבוצת הכנה לצה"ל ארבע פעמים בשבוע, ועוד יום אחד מתאמן בשביל הכושר שלי, אני לא יכול לעשות מספיק משמרות בשבוע שם. השעות פשוט חופפות או שלא משאירות לי מרווח ביטחון במקרה של תחבורה ציבורית שמאחרת וכו'. אני מחפש עבודה שאפשר לעבוד בה בשעות הבוקר עד הצהריים, או לחלופין לתת 3-4 שעות בלילה. אם למישהו יש רעיונות לתחומים, או אפילו מקומות ספציפיים שאתם מכירים ועובדים כך, אני אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה ללא דיפלומה או תואר(אבל כן מוכן לעבור הכשרה מהמעסיקים אם צריך..). הכיוונים פחות משנים לי, אני כרגע סטודנט ומחפש לשלב עבודה. מה שבאמת חשוב לי שתהיה עבודה עם סביבה יותר..נגיד את זה מפותחת וידידותית..הכוונה בלי דפ"רים ערסים ומנהלים אפסים למיניהם שחובבים משחקי כבוד. אני מוכן לסבול הרבה דברים אבל אין סבלנות לזה. אני אשמח אם מישהו יודע על עבודות כאלה מלבד חברות תקשורת\בנק שעליהם כבר אני יודע אך מחפש עוד דברים כדי לדעת מה הכי מתאים מביניהם. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-