כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התחיל החופש לפני הגיוס, אז התחלתי לחפש עבודה ומצאתי אותה בתל-בר (מכבסה לבתי חולים). אני עובד באגף שבו צריך לעמוד ולעבוד כל הזמן, מ-6:30 ועד 15:30 או מאוחר יותר (8 שעות לפחות) והרגליים פשוט לא עומדות בלחץ, עבדתי 4 ימים רצופים. בשלושת הימים הראשונים עבדתי בנעליים פשוטות וישנות, היום עבדתי עם נעלי נייקי. השאלה היא, האם המצב הזה הגיוני? האם כולם ככה? אולי משהו עם הרגליים שלי? האם כדאי לקנות נעליים לעבודה? מה עם קרוקס?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיימת אצלי בחדר ובבית בכלל בעיה של נפילות מתח, עד כה זה לא הרס לי שום מכשיר חשמלי(תרם לחיים זה בטח לא) אבל לדעתי אני צריך לשים לזה לב הרבה יותר ביחוד שהשקעתי למעלה מ10K על המחשב החדש שיצרוך גם הרבה יותר חשמל, מה גם שטלויזיה מחוברת לאותו שקע(מפצל ל-6), רמקולים מחוברים לשם,מדפסת משולבת,המחשב, מסך מחשב,PS2. השאלה שלי היא אם קיים מכשיר כלשהו שפשוט מייצב את המתח על הקו המסוים שלי לחדר כדי שלא יהיו עליות ונפילות מתח או שפשוט להצטייד באל ספק ולגמור עניין. במידה ואתם מכירים מוצרים שקולעים לעניין ויש לכם המלצות\ביקורות עליהם אז אני אשמח לשמוע עליהם. שוב אני רוצה להדגיש שאני מעדיף לייצב את המתח לכל המפצל הזה של ה6 מאשר להשתמש באל פסק למחשב בלבד.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?
-
- 2 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הפתרונות(של כיתה י"ב אם זה משנה) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מחפש צ'יפ USB ל PS2 ... אני יודע שיש דבר כזה ראיתי באינטרנט וראיתי את זה כבר לכמה אנשים הייתי רוצה לקבל על זה קצת יותר מידע ....ועם אפשר איכן אפשר להשיג אותו בארץ..... פשוט משעמם לי אז לקחתי סוני של חבר אבל הבעיה היא שהוא מי USA והוא עובד על NTCS ואני יש לי דיסקים של PAL שניקנו ברוסיה במחיר מצחיק של 10 שקל לדיסק אז בבקשה please HWzone PIMP my PS2
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל קישור לאתר כלשהו שמציע שרות חינמי להורד צילצולים ודברים למכשיר הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
דברים מצחיקים וגם בעברית למי שיש (גם MP3) ravivsster@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוציא לא יותר מ600 ללילה לזוג, שיהיה ג'קוזי ושאר הפינוקים הרגילים, ומשהו מעניין לעשות באיזור. מישהו יכול להמליץ על צימר בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהBS Player יודע לעבוד בDTS. למישהו יש קובץ וידיאו קל או אדיו שיכול לעזור לי בבדיקה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אולי משהו כמו בסרט יורוטריפ שהוא אומר "יש לך מייל בן ז**ה"
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש צליל של מכונית שעוצרת עם חריקת צמיגים. לא משנה איזה. אני לא מליח למצא.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה לא קשור לכאן אבל בהחלט זה נובע מHTML JAVASCRIPT ללא רקע בכלל רוצה להתקדם בנושא SEO יש כאן אנשים?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הקמתי קבוצה במשחק UT ששמה The_UT_Knights אני מחפש מצטרפים\יריבים לפרטים צרו איתי קשר באיי סי קיו... ביי
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
משהו נחמד שקט כמוזיקת רקע, חשוב שלא יתפוס הרבה (מקסימום מקודדים לאיכות נמוכה). עדיף גם משהו פשוט סתם מנגינה בלי זכויות יוצרים, שלא יהיו לי בעיות בעתיד...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חרשתי את גוגל, ללא הצלחה... אני מחפש "נעימה" רגועה ושקטה, ללא מילים (רק כלי נגינה). משהו שנעים לשמוע. מישהו מכיר אתרים כאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למשהו? או שיכול להגיד לי איך עושים את זה בOPEN OFFICE
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ אודיו שבאמת מסוגל להמחיש לי את המערכת 5.1 שיש לי בחדר תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני סטודנט הנדסאי מכונות בשנה ב' כרגע לומד הידראוליקה שמתי לב שבמבחני מה"ט מבקשים להסביר מושגים כאלה ואחרים בנושא זה משהו שאני פחות מסתדר איתו ויותר קל לי עם נוסחאות אני מחפש איזה קובץ שיהיה בו הסבר על מושגי היסוד בהידרוסטטיקה והידרודינמיקה אני יודה מאוד מאוד למי שיוכל למצוא לי.. חיפוש בגוגל לא הביא לי לתוצאות רלוונטיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-