כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום שאפשר לעשיג בו פוסטרים ענייקים ...בגודל של תחנות אוטובוס בערך לחדר.. כי בהפנינג הם ממש קטנים..
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי בבית שני פוסטרים של הצייר Luis Royo פוסטרים מדהימים. סרקתי את כל האינט' ולא מצאתי תמונות כאלה (את הצייר מצאתי ואת התמונות שלו, אבל בינהן אין עוד כאלה תמונות) אולי מישהו מכיר צייר עם סגנון דומה לזה של Luis Royo? אולי למישהו בבית יש תמונות/פוסטרים עם אותו סגנון ויודע את הצייר? שני הפוסטרים שיש לי בבית:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי לפני כמה ימים פורום שמתעסק בעיקר במכשירים סלולאריים ... לא זוכר יותר מידי רק זוכר שיש תתי פורום של כל החברות הסלולאריות כגול סלקום , אורנג' , פלאפון וכו' ... תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
רכשתי לא ממזמן מכשיר DVD חדש שהוא DIVX והבנתי שאפשר לשנות לו את מערכת ההפעלה ואת ההגדרות ולעדכן תוכנה ועוד כל מיני דברים אם מישהו מכיר פורום העוסק בזה בבקשה שיכתוב תודה
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש פורום חומרה ברמה גבוהה מאוד מח"ול, אם אפשר פורום saund אבל גם פורום חומרה כללי יהיה טוב. אבל רק פורומים מאירופה או ארצות הברית ברמה גבוהה מאוד! (אל תידאגו אני לא יחליף אותו בHWZONE יש לי רק שאלה אחת) תודה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מחפש פורום טוב למחשבי כף יד כי פה לא מצאתי מישהו יכול להביא לי לינק? כמו כן על הדרך אולי אתם יודעים איפה אני יכול להוריד דברים למחשבי כף יד כמו Destinatior 3 וכו וכו . תודההה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או לפחות מקום שבו אוכל לפרסם...
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. האם הינכם מכירים פורומים פעילים מאוד כגון תפוז והייד פארק? אני מחפש פורומים שכמות גדולה של אנשים צופה בהם ולא פורומים קטנים ונידחים. ואה, ד"א - לא, אני לא מחפש פורום מחשבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארץ או בחול זה לא משנה רצוי שיהיה בהם לוח קניה ומכירה. סתם בשביל הנוסטלגיה לאבא שלי יש רדיו משנת 1937 מבין הראשונים בכפר סבא philco http://webpages.charter.net/kk5fe/philco.htm
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה ממש לא טובים. מישהו מכיר אולי כמה פורומים של יוצרי מוזיקה אלקטרונית? תודה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינקים למערכות פורומים רציניות באנגלית בנושאי מחשבים וכו'..... תודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש פח כזה? עדיף כמה שיותר קרוב ליציאה לביל"ו. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שמעתי על פיצה שממה שהבנתי היא יחסית חדשה בפ"ת (או לפחות מקום שעושים בו משלוחם לאיזור) והפיצריה עצמה היא של רוסים, שמעתי מ-2 אנשים שניסו ונורא אהבו ואמרו שהבצק מאוד עבה ושהם שמים הרבה גבניה אבל בלי קשר זה מאוד טעים ואני רוצה לנסות, אני חושב שיש להם בתור תוספת גם נקניק ואולי גם שרימפס או קלמארי. מישהו מכיר? שמע משהו? אני מאוד מאוד רוצה לנסות שם.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשרואים סרט, ביוטיוב \ במאקו... הכל בסדר. אבל אם שומר המסך שלכם מכוון ל2 דקות או דקה, אחרי דקה או קצת יהיה חושך על המסך, ואז צריך להזיז העכבר, מה עושים כדי שזה לא יקרה? כדי שהמסך יזהה שיש פעולה (שיזהה שגם הסרט זה פעולה), כי זה ממש מרגיז, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום עשיתי את מבחן ואני חייב את הפיתרון.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג , וזו אחלה הזדמנות להחליף את הפלאפון .. התקציב שלי הוא כ 300$ , ואין לי אף דרישה מיוחדת .. למישהו יש המלצה ? :ס
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-