כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום תמליצו לי על סרטים שכדאי להוריד בnewsnet שזה בתשלום סרטים ששווה לראות במסך פלאזמה עם סראונד לא סרטי קומדיה סרטים סרטים כוולל אפקטי סאונד תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למה אם מחשב קרוב לטלויזיה זה יפריע לתדר או משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5483 :lol:
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה להגשה לבצפר ואני בחרתי לעשות על השוואה בין תומקאר לרכב רגיל,ואני מכניס לעבודה גם סקר מה צעירים מעדיפים יותר. הייתי מאוד רוצה שתעזרו לי בענק ותענו על הסקר,בנוסף היה ממש נחמד עם תגיבו למה ומדוע. ממש תודה למי שעונה ועוזר.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מפרסם את האתר הזה אפילו שאני לא מרוויח עליו גרוש פשוט שיהיה לכם נוח למי שצריך להעלאות איזה תמונה או משהו קטן ואין לו איך www.nerya.hostiz.com תהנו
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קרב (וירטואלי) אלים במיוחד עם דוב הצליח לעשות את מה שדמויות אקסצנטריות של מיליונרים לא, והעניק לשחקן את הפסלון המוזהב הראשון בקריירה שלו בטקס ה-88 של פרסי האקדמיה שיחת השבוע ברשת האינטרנט הגיעה לסיומה יחד עם טקס פרסי האוסקר לשנת 2016 – והבשורה הגדולה היא שלאונרדו דיקפריו זכה סוף כל סוף בפרס שהיה חסר לו ובפרס שרבים האמינו כי היה זכאי ואמור לקבל כבר מזמן. כצפוי, תפקידו הראשי בלהיט הקולנועי 'האיש שנולד מחדש' (The Revenant) זיכה אותו בפרס היוקרתי ביותר של התעשייה, כאשר גם במאי הסרט אלחנדו גונזלס איניאריטו זכה בפרס הבמאי הטוב ביותר ושיחזר הישג היסטורי משנות הארבעים של המאה הקודמת, כשזכה פעמיים ברצף בתואר הנכסף. סרט הדרמה-פעולה שכבר גרף מעל ל-400 מיליון דולר בקופות (ו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלהן חבר'ה. מכירים את סטים? Steam . שכחתי סיסמא. חלק מתהליך שחזור הסיסמא הוא לענות על שאלה סודית ששכחתי ת'תשובה אליה (8 שנים, מי זוכר?). העניין הוא שכבר נכנסתי לחשבון הזה הרבה פעמים (לפני שנגעתי הסטים היה מתחבר אוטומאטית), אז אני מעריך שהסיסמא שמורה על אחד הקבצים בתקייה של הסטים...יש למישהו רעיון איך אני שולף ת'סיסמא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכבת אוטובס-איך מגיעים הכי מהר,אני צריך להיות בחרפ ב8 בבוקר אשמח להצעות לדרך הכי יעילה ומהירה
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני עובד במקום מסויים מעל 7 חודשים , דרך חברת כח אדם. מישהו יודע איך כל החוקים הולכים ? מגיע לי לקבל דמי אבטלה ? עם עבדתי במשך 7 חודשים ועזבתי ? או רק עם פיטרו אותי ? נניח והם מפטרים אותי אז מגיע לי לקבל פיצוויים על השבעה חודשים ? ככה שעדיף לי לעשות להם בעיות כדי שהם יפטרו אותי ? הם לא בדיוק רוצים לפטר אותי , אבל אני מקבל שכר ממש נמוך שם , ויש שם חרא יחס לעובדי כח אדם , ונמאס לי לעבוד שם. מה קורה במידה ואני עוזב את העבודה ככה בלי להודיע כלום לכח אדם ולמעסיק ? אני חייב להודיע לבוס שלי שבועיים מראש שאני מתפטר ? יש חוק כזה ? לא בא לי להודיע לבוס שלי שבועיים מראש..בא לי לחכות ליום שיהיה מלא מלא עבודה ולקחת את הדברים שלי ולהודיע שאני מתפטר וללכת..לבוס שלי ככה בפנים…
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני חייב להשיג תמונת לווין של איזור מסוים בשרון ואני פשוט לא מוצא מקורות לתמונות טובות(google earth לא בא בחשבון בגלל שהוא לא מספק תמונות איכותיות לישראל)... תודה על העזרה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי נניח שנסעתי לי להנאתי ב- 842\845 וירדתי במחלף נתניה. יש למישהו מושג איך אני יכול להגיע משם לתחנה מרכזית, או (יותר טוב) לבית הקברות (הצבאי) בנתניה ? thanks
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן להוריד את השירים של "קוקו" מהתוכנית???? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שבכל מקום זה ככה וזה החוק אבל למה זה ככה בעצם? למה על נסיעה, שגם ככה משלמים עליה מס, לוקחים מאנשים מיסים גם במשכורת?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.speed4u.co.il/sg_products~29~33.htm זאת חנות מומלצת ביותר!!! תיראו איזה מיבחר, איכות ומחירים טובים(LOL) פשוט מציאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין רעיונות..אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח [= תודה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גוגל המציאו דבר חדש חייבים לנסות! כל הפרטים פה: http://mail.google.com/mail/help/motion.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. שמעתי שיש בתי ספר תיכוניים שבהם אפשר להרחיב 10 יחידות מחשבים - 5 יחידות רגילות כמו בכל בתי הספר ועוד 5 יחידות פרוייקט webserice או משהו כזה. לצערי בתיכון שלי לא היה אפשר לעשות את ה10 יחידות מחשבים. אני מנסה להתקבל לאוניברסיטה ועומדות בפני שתי אופציות: 1) לשפר את הפסיכומטרי 2) לעשות את הפרוייקט במחשבים של ה5 יחידות - אופצייה שנראית לי יותר ראלית (מאחר וזה תחום יותר חזק אצלי מאשר הפסיכומטרי). העניין הוא שאני צריך לדבר בטלפון עם מורה כלשהי מתיכון כלשהו (לא משנה מהצפון עד לדרום) שיודעת מה צריך לעשות בדיוק בשביל הפרוייקט. חיפשתי באינטרנט מספר תיכונים אבל אין בהם 10 יחידות מחשבים. מישהו מכיר שמות של תיכונים בהם ניתן לבצע את ה10 יחידות מחשבים או מורה שמכיר/ה טוב את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים. עד היום קיבלתי במשכורת תוספת אחזקת רכב. הרכב שלי מתחיל להראות סימני זיקנה ואני מתלבט האם לקחת רכב ליסינג מהחברה (נותנים אפשרות רק ליונדאי איוניק). ביקשתי מחשבת השכר סימולציית שכר ויוצא שאני "מפסיד" כ 3200 ש"ח בנטו כל חודש אם אני לוקח רכב חברה. מה דעתכם?האם הנוחות שווה את ההפרש (ומה באמת ההפרש בין עלות החזקת רכב פרטי לעלות הנ"ל?)? רק שביב מידע - כרגע אני משלם כ 1000-1200 ש"ח בחודש דלק (נסיעות לעבודה ומסביב).
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה זה? למה תמיד שאני מוחק את זה זה מתקין את עצמו מחדש בלי לבקש ממני רשות? ובכלל איזה רשות יש לחנות של גוגל להתקין לי אפליקציות במכשיר דרך האתר שלהם מבלי שאני יאשר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה מושגים , ואני אשמח אם תגידו/תפרשו לי אותם: * אוסמוזה * משתנה תלוי/בלתי תלוי * לחץ תורגור בתודה מראש, יאיר :hi:
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-