עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. ברצוני לדעת מספר שאלות והן. 1. מאיזה דת הוא מגיעה? 2. באיזה שנה נפטר ?( מצטער אני יודע שזה חור בהשכלה). 3. מה הייה התחום העיקרי שהייה טוב בו.? 4. האם היתה לא משפחה? תודה לכולם, אשמח מאוד לשמוע מכם דגובות. לילה טוב- Gil. Z

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  2. שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by olegr,

או לפחות את התמונה בגדול, מישהו יכול לעזור פליז?! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by IG,

בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי איש קשר אחד בGMAIL שיש לו שתי כתובות מייל הוא מופיע אצלי בצט פעמיים כי הכנסתי את את שתי הכתובות תחת אותו השם .איך עושים שיופיע בצט רק אחד ומתי שהוא יהיה מחובר באחד מהם אז פשוט זה יופיע? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by Shoko,

יש כאלה שיגידו שהקורס הזה שווה ל*** ואני לא אמרתי שהוא שווה משהו.. אבל היה אחד הדברים הכיפים שעשיתי עדיף במקום לשבת בבית והיה השבוע הכי כיף שהיה לי אל מול כל השנה בבית ספר. : וכל 2 כיתות התאחדו ובכל כיתה היו מדריך\ה + ע.מדריך . אז איזה משפטים המדריכים מוציאים אנחנו נשפכים מצחוק... למשל הוא אומר לה ... "את בכית לי מ-2 אצבעות ואת עושה לי עם כל היד " WTF?!? ואז היה עוד משהו שהפיל אותנו... הם הסבירו לנו על הטובוס ועל הגייד... עכשיו הוא מסביר : "יש 3 חורים ,יש כאלה שמעדיפים את זה בחור הראשון יש כאלה מעדיפים את זה בחור יותר למעלה" (ואז הוא פונה למדריכה) "באיזה חור את מעדיפה את זה ? " היו שם הרבה דברים מצחיקים רק צריך להיזכר...

7. Started by BedB0y,

אני אמנם לפני פסיכומטרי בכלל, אבל חשבתי על זה, ואין לי מושג מה אני רוצה כרגע אני מתעסק בטכנאות ורשתות (לכיוון הMCSA\MCSE), תחום נחמד סה"כ, אבל אני לא בטוח שאני רוצה להמשיך עם זה, ולא בטוח שאני רוצה תואר במחשבים. חשבתי על זה, לפני שהגיע עידן ההיי טק, מה אנשים היו לומדים? נראה לי שעידן המחשבים גרם לאנשים להתקבע על התחום הזה, והפוטנציאל לתחומים אחרים נשאר רדום. מה דעתכם? יש פה מישהו שלומד משהו שלא קשור למחשבים והוא מרוצה?

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by bnetzi,

שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. למרות שאני כלל לא רואה האח הגדול, אני טוען כי המערכון עצמו פשוט ענק http://www.youtube.com/watch?v=ZKmuuIxKWh4

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  10. חברים, אפשר לנשום לרווחה

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by liverpoolfc,

through a storm hold your head up high And don't be afraid of the dark. At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Tho' your dreams be tossed and blown. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  12. אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by klayton,

פארודיה על GTA4 ;D http://www.youtube.com/watch?v=olawRS06E54

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  14. היי, לאחרונה נזכרתי בטיסן ישן שהיה אצלי בבית שבניתי בחוג טיסנאות מזמן. תיקנתי מה שהיה אפשר, ויש לי את כל החלקים, הדבר היחיד שחסר לי זה הסטראטר שלו - משהו שנראה ככה: http://www.citysound.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=79&catId= שממה שאני מבין אמור להצית את המנוע. מאחר שאני לא בטוח שהטיסן יחזיק מעמד, ואני לא רוצה לבזבז 120+ שקל, חשבתי ליצור את הניצוץ הנחוץ עם סוללה ואולי עם קבל. לדעתכם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  15. Started by almonime,

אחחח, איזה יופי, תענוג. למי שמכיר, סבבי, למי שלא ( כמוני ), אני מקווה שתהנו. יש לילדון כישרון ופוטנציאל אדיר.

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  16. כותרת

17. Started by Symbore,

הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by someone,

למישהו יש כללים לכתיבת חיבור? (איך לכתוב סיכום ופתיחה בין היתר, מה אסור ומה מותר, באיזה מבנה.... ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  20. Started by TermiNal,

הגעתי היום למסקנה שהחדר שלי ממש מכוער.. סתומרת אני לא מכוער פשוט מאוד בנאלי ומשעמם.. חשבתי לעצב את החדר בסגנון של בר.. בעקרון החדר שלי כרגע צבע לבן חלק פשוט מיטה ארון ושולחן כל השאר פנוי ויש שטח די גדול.. אשמח להצעות לצבעים ואולי לכל מיני דברים שאפשר להוסיף לחדר למשל חשבתי באחת הפינות לשים שולחן קטן ומסביבו פופים מין פינה לשבת עם נרגילה וכו' אם למישו יש רעיון בסגנון אבל שיהיה יותר סטייל של מועדון\פאב ולא מועדון נרגילות זה יהיה נחמד אשמח לעוד הצעות אולי לשולחן נחמד סתומרת אולי יש משהו שאפשר לעשות כמו איזה בר או כל הצעה אחרת ותמונות יתקבלו בברכה.. תודה

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  21. http://www.dailymotion.com/video/x5e8q_alphajet-et-mirage-2000_events מישהו במקרה יודע איך קוראים לשיר בתחילת הסירטון? הוא ממש יפה.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by lital1,

אני רוצה לרכוש מהם מסך מסך מחשב ו906BWוSamsungו אשמח לשמוע תגובות לגביהם...

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by overload,

לכל מי שלא מכיר את הקומיקסים של VGAMES הפעם זה אחד ממש טוב :

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by composite,

זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by hara1212,

מי שמצליח לעבור את המישחק מקבל מה שהוא רוצה http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=0Q2SK9569I1XS0ZI0FGBQHBBN5 בהצלחה.

• 12 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים