עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ye_3333,

חברה אני יודע שזה לא שיך לפה אבל אני גם לא יודע לאיפה זה שייך בכול מקרה אני רוצה להזמין משהו מחו"ל והם ביקשו ממני את ה zip code שלי ואני בכלל אל יודע מזה חח אז מה זה ? תתודהה

• 20 תגובות
    • 16k צפיות
  2. Started by R0ck,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן נכון מתי שבאים להתקבל ואוניברסיטה ומקבשים תעודת בגרות אז מי שב4 יחידות מקבל למשל בונוס 15% ומי שב5 יחידות מקבל בונוס 25% אז נגיד מישהו מוציא 95 סופי ב4 יחידות אז יש לו 110 סופי שזה כמו 88 ב5 יחידות אז נגיד מישהו בא עם 95 סופי ב4 יחידות ומישהו בא עם 88 סופי ב5 יחידות אז בתכלס הם שווים מבחינת מתמט כשרוצים ללכת לקורס כלשהו שלא דורש רק 5 יחידות? ויש הרבה קורסים שדורשים רק 5 יחידות מתמט?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by MilkMan,

אני מחפש עליו מידע כגון כמה כוח סוס ,משקל הרכב ודברים כאלה, בגוגל אני לא מצליח למצוא.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by תותי7,

מתי עולה פרק 17 של נמלטים ?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by OR007,

This is not the shit we use to see everyday ! http://mybox.trenger.ro/~torgeir/malec.wmv

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!

• 51 תגובות
    • 6.2k צפיות
  8. קיבלתי את זה היום במייל ופשוט נדהמתי מוצ"ש מתקבל קריאה על רכב שנפל לבור 50 מטר ... ליד מלון נובוטל כביש 1 ירושלים. כוחות רבים של כוננים ואמבולנסים זרמו למקום.. בדיווח הראשוני דובר על מס' אנשים בתוך הרכב.. מתנדבי הצלה שהגיעו ראשונים למקום לא האמינו למראה עינהם... משהו שנראה כמו רכב מונח בתחתית בור עמוק.. ועובדי המלון צועקים בהיסטרייה שהוא נפל למטה.. החברים יורדים במדרון תלול לעבר הרכב ומוכים שוב בתדהמה.. הנהג יושב בתוך הרכב חי נושם בהכרה ו... מדבר. נס!! בינתיים מגיעים כוחות נוספים .. הפארמדיק אייל זהבי לוקח פיקוד.. ולאחר התארגנות הכיבוי (ממזרח העיר) הועלה הפצוע מקובע על קרש גב לכיוון האמבולנס.. פונה במצב בינוני לעין כרם. 3 צלעות שבורות. 3 חוליות צוואר שבורות ו…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Josh,

יושנים יותר . איזה כיף 8)

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by R0ck,

http://halflife2.homelan.com/forums/showthread.php?s=&threadid=11071 מצד אחד, זה היה כ"כ צפוי...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

אתם מרגישים באיטיות בלתי נסבלת בגלישה באתר של ג'ימייל ובמשיכת מיילים מחשבון הג'ימייל שלכם לאחרונה?

12. עבר עלי שבוע קשה. לא, אף אחד לא מת לי חלילה, לא הפסדתי הון ענק, וזה גם לא המצב הבטחוני. השבוע נאלצתי להתמודד עם ההתמכרות הקשה שלי: החידון של הזון. שבוע שלם בלי צל צילו של חידון, ללכת לישון ללא שום משמעות לחיים, לקום ללא סיבה, למען כלום. והנה, שבוע עבר חלף לו, ואני קם אל בוקר יפיפה, צלול ושטוף שמש. זהו הבוקר! חשבתי לעצמי. בציפיה מתוחה חיכיתי לבוא הערב המיוחל, להטיל את העוגן על משבצות החידון הכחלחלות והמרגיעות, המוכרות כל כך, כמעט אמהיות! אך הנה ספינתי בוששה לבוא, ומצאתי עצמי בערב אפל ורע, בליבה של הרשת, ללא חידון. אני קורא אליכם, כותבי החידון! הבו לנו חידון נוסף! לא צריך פרסים ולא צריך דבר נוסף, רק את החידון, אלוהים, את החידון! אל תתנו לעשרות אומללים כמוני לסבול עוד שבוע …

13. אם היה לאינטרנט מלך מי הייתם רוצים שהוא יהיה? אני הייתי רוצה את מט וטריי היוצרים של סאותפארק השאלה הזאת מובאת לכם מחבר שלי.. חח

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. יש לי סירטונים של כ-5 דקות פלוס מינוס באנגלית שאני מעוניין להוסיף להם תרגום בעברית,יש אופציה לשלם למישהו שיעשה את העבודה אבל אז העסק יהיה יקר. יצא לי להיתקל באתר שהמטרה שלו לתרגם סירטונים לכמה שיותר שפות אבל איך שהוא האתר אבד לי. מישהו מכיר או יודע על עוד אופציות חינמיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by pringles,

היום אני בן 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. יצא יחסית לאחרונה, כל הטראקים בו מבוצעים ע"י גיטרה ועיבוד ייחודי, מרגיע ונעים לאוזן. ביצוע מדהים, מומלץ! http://solyaris.altervista.org

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  19. אז ככה אני אמור לקבל Geforce 6800Ultra, Agp Version והיום הגיע אלי מכתב. הודעה ראשונה: עיכוב בטחוני לצורך זיהוי השולח ותכולת הצרור שמספרו בלה בלה, אבק ליצור קשר עם מחסן עיכובים במספר טלפון בלה בלה. הדבר הזה הלחיץ אותי מוות, מה זה מחסן עיכובים? למה לעזאזל הכרטיס מסך שלי שם? יש לי הרגשה שהם יהרסו אותו שם או משהו =\ אוף, שמישהו ירגיע אותי =] אגב יש מכ"ס על חלקי מחשב מחול? אני צריך לשלם משהו? הכרטיס עלה 370 דולר... תודה ידידי

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  20. מילון שחור כזה, אנגלי-אנגלי-עברי... אני צריך להדפיס משהו שיהיה בדיוק באותו פונט משהו אולי יודע ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. אני צריך את התירגום לחלק השני של הסרט. הבעיה היא שמצאתי אחד ב-EMULE אבל הוא לא כ"כ מסונכרן לסרט. ניסיתי גם לעבוד עליו עם Subtitle Workshop אבל ללא הועיל :-\. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by AvalonX,

מה דעתכם עליו ? אני לא יודע אם כל העובדות פה נכונות אבל עדין עשה לי טוב לקרוא את זה כי יש פה הרבה דברים שפשוט לא מעלים נגד טענות של השמאל והפלסטינים. אנא, קרא. זה ייקח ממך לא יותר מדקה וחצי לקרוא! 1. ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים - לפני קום האיסלאם. 2. פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשתינאים ב-1967 , שני עשורים - אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית. 3. לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס, היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך3,300 ! שנים. 4. השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפנה"סנמשכה רק 22 שנה. 5. במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים מעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SoHoN BuChO,

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by Culandur,

אני מחפש כבל לחיבור הסלולרי שלי (siemens s45) לPC מישהו יודע איפה אני יכול לקנות? עדיף ברשת ועדיף בזול ;D

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים