עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. (שטח של 4*3 מטר אם זה משנה) והאם אפשר לעשות לבד או שחייבים בעל מקצוע. והאם יש כאן מישהו שמבין גם בריצוף פרקט (למיניציה)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Sargon,

למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם? למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות? הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר? אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים. אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי. רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כ…

4. הזמנתי דרך KSP את המחשב הנ"ל תגיבו מה הייתם משנים המטרה של המחשב זה גיימינג בינוני + איך ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  5. אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by com,

יש לי דיסקמן שמשתמש (זולל) בסוללות aa רגילות. אני רוצה לקנות זוג (או רביעיה תלוי המחיר) של סוללות איכותיות ומטען פשוט. (אין לי מובנה בדיסקמן) בקשר לסוללות : איזה סוג איזה מטען איזה מחיר. בי. (kom, אני מאמין שאתה מבין קצת בזה)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hedva,

מכירים את זה שאתם מחפשים רבע שעה את מכירים את זה מכירים את זה שאתם במצב רוח טוב וקצת מתחכמים, ופתאום האתר מז'עז'ע, ואתם בטוחים שחטפתם באן

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Cereal Killer,

יאללה משחקים את משחק האסוציאציות! אני אתחיל שמים

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

בת'ארד זה ניזכר במשחקי ילדות במחשבי שחור לבן... זוכרים את BUMPY? בכדור האדום שצריך לאסוף ממתקים? או את הנסיך הפרסי... אבל בדו מימד? באיזה משחקים אתם נזכרים? ועל כל מי שנכנס חובה לרשום!!!(סתם בצחוק....)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

הייתי במוסקווה וראיתי שב 7.3 תהיה הקרנה 1 הפכתי את כל הרשת ואת האימול ולא מצאתי. אז אולי מישהו מצא את הסרט הזה?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by rap_tr,

בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by maverick,

האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ידידה שלי מיי חן, משתתפת בתחרות "מיס בייביליס" בFLIX, בתחרות היה צריך להכין מאין סרטון תודה, נאום תודה על כך שהיא כביכול נבחרה להיות מיס בייביליס. היא באמת השקיעה וערכת סרטון לתחרות, ביימה וערכה יחד עם חברה טובה שלה בעוד שרוב המתמודדים סתם צילמו את עצמם מדברים. היא ביקשה ממני לפרסם את זה בפורום אחרי שסיפרתי לה על הפורום ועל מספר האנשים שקוראים כאן בפורום, אני מפרסם הודעה זאת סתם כדי שתראו את הסרטון שהיא הכינה ואם בא לכם לעזור לה אתם יכולים גם להצביע :-) http://www.flix.co.il/tapuz/babyliss/showVideo.asp?m=1425903 אם ההודעה הזאת לא במקום בפורום HWZONE אני אמחק אותה מיד.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by p11ma,

שלום, אני מעוניין להרוויח כמה ג'ובות על המחשב הישן ישן שלי... זה המפרט: מעבד INTEL Celeron 2.66 GHz (ליבה אחת) + המאוורר המקורי זיכרונות: 1x DDR400 512MB 1x DDR400 256MB CL 2.5 כונן קשיח: 80GB 7200 RPM (כונן חדש של WESTERN DIGITAL WD800JD עלה לי 200 שקל) כרטיס מסך: Nvidia Geforce MSI 5200FX 128MB ללא מאוורר - רק גוף קירור [ככה הוא הגיע) לוח אם: Gigabyte 8VM800M 775 http://www.tfdn.net/Upload/2006910122027947.jpg מארז: מארז של אייבורי שעבר התעללות כונן דיסקים: SAMSUNG RW 52-24-52 ספק כוח: MONO MODE ATX 400 כמה לדעתכם אני אמור לדרוש על מחשב כזה? הוא עובד כמו סוס רק לידיעתכם, והוא בן 3 או 4... כבר הפסקתי לספור. מכיוון שאין לי עוד מסך בשבילו, התקנתי עליו WINDOWS SERVER 2003 ו…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  16. rele' Tomada do ar condicionado Luz noturna ? תודה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by Boris_yo,

אני מתלבט בין אלו: AURORA HSM אני צריך לשימוש ביתי שמגרס גם כרטיסי אשראי ודיסקים שגם עדיף. האם מישהו יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DAVIDD,

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  21. אני בן 15 עוד 3 חודשים בן 16 בקיצור חשבתי על לעשות רישיון לקטנוע . בקיצור אני רוצה לדעת מתי כדאי לי להתחיל כמה זמן בערך העסק הזה יקח לי ? וכמה יעלה לי לעשות את הרישיון ולקנות קטנוע נחמד לא משהו מיוחד.אני רוצה לדעת מחירים איפה אפשר לעשות באיזור חיפה מאיפה אפשר לקנות חוברת עם תמרורים וכאלה יעני ללימוד קטנוע תודה לעזורים.

22. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על זמו אוויר בפלאפונים. אם מישהו מתקשר אלי לפלאפון ואני עונה לו זה נחשב גם מאצלי זמן אוויר, כלומר גם אני ישלם לדקת שיחה ולא רק הוא? או שרק הוא משלם? תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by Dima67,

אני מתכוון לטוס לקנדה בזמן הקרוב ואני אקח איתי את הסלולרי והמחשב הנייד. כמובן שאני אצטרך להטעין אותם. למיטב הבנתי השקעי חשמל שם שונים מאלו שיש לנו בארץ. איזה שקעים יש להם? איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש כאלו? (אם מישהו יוכל להביא תמונה זה מאוד יקל עליי).

• 4 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. Started by nivz,

דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by Symbore,

it is like everyone around him are his bitches

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.