כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני צריך לשלוח לחו"ל אוזניות עם מגבר לצורך תיקונים מקיפים (דברים שבגללם חובה לשלוח חזרה ליצרן). הבעיה היא שמדובר על צמד חמד יקר מאוד ואם אני אצטרך לשלם מע"מ עליהם זה יהיה משהו כמו 250$ וממש לא בא לי. לכן אני רוצה להוציא את המסמכים הנדרשים בכדי לא לשלם מע"מ כשהם יחזרו מתיקון. דיברתי עם נציג של הדואר שאמר לי שחובה להגיע לסניף הדואר ליד יד-אליהו (ההגנה 137), להוציא טופס ייצוא שיעלה לי כסף, ואז לשלוח את זה. לדעתי זה נשמע מטומטם מדיי אפילו בשביל המדינה שלנו שיש רק סניף אחד בארץ שאפשר לשלוח ממנו דברים לתיקונים. כנראה שמדובר על דברים של יבואנים ולא משהו פרטי. מישהו שלח דברים לחו"ל לתיקונים ויודע את הפרוצדורה הנדרשת? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
http://hellsgate.online.ee/~mait/fahrschule.swf חברה זה פחות או יותר מה שקורא במדינה שלנו דרך אגב מי שלא מצליח לפתוח את הלינק אז צריך לסמן את כולו להעתיק ואז לעשות paste לתוך האקספלורר
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מצטער על היותי קצת בור בנושא אבל אני כל הזמן נתקל בזה ואנשים אומרים לא להכנס לזה. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה? :-\
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לפתוח את האשכול הבא, למטרה שכל מי שרוצה, יביא לפה זוג של אנשים , שדומים מאוד מאוד אחד לשני, יחד עם תמונות המוכיחות זאת, ויטען שהם אחים. מה אני ראשון? בסדר... שמעתם שרוג'ר פדרר (NO1 בטניס) וקוונטין טרנטינו(במאי סרטים, קיל ביל,כלבי אשמורת וכו')? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
או איך שלא קוראים לתוכנית הזו, על אנשים "מאותגרים משקלית" שמנסים לרדת? שמתם לב לשיר היפה של איימי מאן ברקע? תראו מה קורה כשהקריאייטיב לא שמים לב למילים... It's not What you thought When you first began it You got What you want Now you can hardly stand it though, By now you know It's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up You're sure There's a cure And you have finally found it You think One drink Will shrink you 'til you're underground And living down But it's not going to stop It's not going to stop It's not going to stop 'Til you wise up Prepare a list of what you need Before you sign away the deed …
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אתם צכירים דרכים טובות ללימוד פסנתר\אורגנית ללא מורה? (אתר\ספר מומלצים??) הכוונה שלי זה לא ללמוד רציני מדי אבל עדיין לדעת לנגן סביר (החלום שלי זה לנגן את clubbed to death [שיר הנושא של המטריקס] ואפשר גם בדרך את ההתחלה של Teenage wasteland ) יש עצות?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו שם פה ממש לא מזמן קישור לאיך נותנים את הניקוד בבראור ביום סיירות.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו מכיר את הקישור שיגיב בבקשה
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תחרות מלכות יופי אני הולך לייעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי!!!!!
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחרונה התוכנה הנ"ל איטית בצורה מטורפת, ומדובר עוד על השירות בתשלום ! אשמח לכל המלצה על שירות דומה, בתשלום, שמציע חלופה מהירה יותר.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? אני צריך לבחור מגמה בבית הספר ואני מתלבט בין המגמות האלו- פיסיקה,כימיה,ערבית,טכנולוגית. יש גם מדעי המחשב אבל זה לא מעניין אותי. אז למה אתם ממליצים ללכת? אני מתחבר לכול המגמות האלו ואני לא יודע מה לבחור אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
זה מה שהחטלתי לעשות היום במקום ללכת לביצפר, לסוע לנהריה, לטפל בכמה דברים ולהעביר קצת זמן איכות בים... בטעות העברתי שם בערך שעה ומשהו בלי לשים לב.. רק צילומים ורגיעה... צריך לעשות את זה יותר. בכל מקרה, צילמתי בערך 70 תמונות, איזה 10 מחקתי, ובחרתי 31 הכי טובות שיש. תהנו
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איך בדיוק נעשית ההעברה של כספים בין בנקים שונים ובין מדינות שונות ? זה הכל ממוחשב או שבאמת כל זמן מסוים מעבירים באמת שטרות ?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז ככה, בשורת הכתובת פשוט להדביק את זה : (עריכה : זהירות, כנראה שזה דופק בחלק מהמקרים משהו, לקרוא למטה, על אחריותכם בלבד... שלא תגידו שלא אמרתי...) chrome://browser/content/browser.xul וקיבלתם דפדפן בתוך דפדפן... למי שתמיד עם המון טאבים פתוחים, עכשיו יכול לרכז אותם בסוג של "על טאבים" עם "תת טאבים"... אבל תכלס זה לא פתרון הכי חכם/יעיל/ריאלי, אז אם למישהו יש פתרון יותר טוב להרבה טאבים פתוחים, אני אשמח לדעת, תמיד יש לי מינימום 10) אגב, נלקח מכאן שמצאתי כאן. תהנו...
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בתאריך 25.4.03 איליה התכתב לאחרונה איתי ומאז נעלמו עקבותיו. אם מישהו יודע על מקום הימצאו שיודיע לי. :smoke: הוא נהג להתכתב בICQ כל יום. בנוסף הוא לא הגיב כאן מס' חודשים טובים.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם אני רוצה לבנות אוטומט שבודק חלוקה של מספרים ללא שארית. גם משמאל לימין וגם מימין לשמאל, איך אני בודק את החוקיות לבניית האוטומט? נגיד אוטומט שמקבל מחרוזת בינארית שאם נמיר אותו לבסיס 10 נקבל מסםר שמתחלק ב3 ללא שארית. איך בונים כזה דבר מימין לשמאל ומשמאל לימין ? תודה..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הנה הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב ראשון...לא משהו יקר גג 10 אלף תוכלו להמליץ על אתרי יד שניה מהימנים? אולי מאיפה שהוא שקניתם.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום, אני עוד מעט מתגייס, ואני צריך מכונת תיספורת טובה שתחזיק לי להרבה זמן ושתהיה טובה. אמרו לי MOSER הכי טוב לקנות אבל השאלה איזה.. בנוסף אני צריך שהמכונה תגיע לדרגים נמוכים ( ולא רק 3 6 9 ממ).. אם אפשר אפילו מ-1 ומעלה.. למטרת זקן גם לדוגמא.. שתהיה מכונה נטענת.. ונעה בין המחירים 350-500 תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי https://m.ynet.co.il/articles/58374100?utm_source=ynet.app.android&utm_term=58374100&utm_campaign=general&utm_medium=social
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.evanwashere.com/StolenSidekick/ http://www.msnbc.msn.com/id/6409077 בחורה נסעה במונית, שכחה את הפלאפון. היא בקשה שיחזירו אותו (צלצלה אליו\שלחה הודעות עם פרס כספי). מסתבר שהוא נגנב ע"י מישהו שנכנס א"כ למונית. היא קנתה את אותו הפלאפון, ואחרי שהדליקה אותו, הופתעה לגלות תמונות שצולמו ע"י הגנבים. בעזרת ידיד שלה, שמבין קצת במחשבים, הם גילו את המייל שהגנבים השתמשו בפלאפון (המידע נשלח לשרת של הספק ואז בחזרה אליהם). הם חיפשו את המייל בגוגל, ומצאו את את המשתמשים שלהם בMyspace. מדובר באח, חייל בצבא ארה"ב (בן 25). אחות בת 16, עם תינוק, וחבר שלה בן 24-26. לאט לאט אנשים התחילו להכנס לאתר, ובעזרת Digg.com, הם קיבלו חשיפה גדולה יותר, ואחרי 3-4 ימים כבר מדובר בחשיפה בקנ…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473961,00.html ואני אומר WhatThaFuck
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-