כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סמל מסויים,של עיגול,וממנו יוצאים 3 קווים מעוגלים,בערך ככה ~. ובקצה כל קו יש ראש כזה של נחש... אני מחפש סמל מעוגל לרסס על משטח כלשהוא,זה יכול להיות גם קטן מאוד. אם מישהו יודע על מה אני מדבר או יש לו סמלים יפים אחרים הוא מוזמן להגיב תודה רבה! עריכה: מצאתי חח זה הסמל הזה http://metku.net/reviews/tarantula/index.jpg כ"כ לא כמו שתיארתי אותו. אז אם למישהו יש סמל מעוגל יפה... סליחה על השיגוע,אם למישהו יש להבות שמתפשטות לצדדים כמו זה: אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה על העזרה חברה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהרמה הבסיסית עד חדו''א מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לחברי הפורום. רכשתי שעון של CASIO , מדגם: 7900 G-SHOCK ואני מחפש ספר הסבר/ הדרכה לדגם שלי . אשמח אם למישהו יש אתר כלשהו , שיכול להפנות אותי אליו (כמובן עיברי) או קישור למסמך WORD או PDF .. העיקר שיהיה ספר הדרכה בעיברית! אשמח מאוד לסיוע שלכם חברים .. תודה שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה ומוצלח..
-
- 4 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
כותרת ^^ שיימכר בארץ ויהיה בעברית... יש את הספר של HOD-AMI של דורון סיוון, המדריך לטכנאי מחשבים.. ספר ממש טוב רק שהוא כבר ממש לא מעודכן ומתיישן..... למישהוא יש המלצה לספר אחר?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון הרבה זמן פנוי בצבא, ואני רוצה להתחיל ללמוד משהו במחשבים. מאחר ואין שם אינטרנט ואני יוצא חמשושים אז אני גם לא יכול להירשם לשום קורס. האפשרות היחידה שנותרה לי היא ספר. עיכשיו אני מתלבט איזה סוג חומר ללמוד: תכנות, רשתות, עיצוב, וכולה וכולה יש לכם המלצות? ואם יש ספר מסויים אז אשמח לדעת תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תמיד ענין אותי כל הענין ה"מסתורי" בArea 51 או הכור בדימונה וכל מה שמשוער שיש שם. אני מחפש ספר (בעברית) על האזורים האלה ועל דברים מוכחים ולא סתם השערות (בית לחייזרים נטושים או בית חרושת לשמלאנים) מישהו מכיר ספר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש אתר/ספר טוב ללימודי הנדסאי שפת C. או אם יש אתרים מומלצים, אשמח לשמוע. האתרים הבאים מומלצים? יש אתר מומלץ יותר? http://www.underwar.co.il/library.asp?Page=Programming#cat104 http://clang.eitan.ac.il/
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ביום חמישי הבא אני אסע להלפר ספרים בתל - אביב. מי שאינו מכיר ( ), הלפר היא חנות הספרים הכי גדולה בארץ. החנות מציעה מבחר עצום של ספרי מד"ב ופנטזיה משומשים ובמחירים נוחים. אז יש המלצות? אני מעדיף ספרי מד"ב איכותיים כגון היפריון או חולית. רק שתבינו עד כמה גדול המקום, החלטי לצרף תמונה. נ.ב זה רק חלק קטן מהחנות...
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי סובארו ואני מחפש ספר תיקון בסיגנון של HAYNES למי שמכיר בבקשה לינקים לספרים או אתרים בחינם כמו שאנחנו אוהבים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ספרים בנושאי צבא, מוסד בסגנון - כצל ציפור, המתנדב. או ספרים שעוסקים בזוגיות בסגנון - חוכמת הבייגלה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אוהב בעיקר ספרי מדע בידיוני , מתח ספר שיהיה קל לקריאה - מבחינת סגנון הכתיבה תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670375,00.html http://www.haaretz.co.il/literature/1.1439762 בקיצור אני חיפשתי ולא מצאתי ברשת באיזה חנות אפשר לקנות את שתי הפסרים הבאים: המרגל שלא ייאמן / המחסל / למישהו יש מושג? את כל שאר הספרים שתורגמו כבר יש לי...
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש ספרי קריאה/מאמרים המציגים את תקופת ההתישבות והקמת מדינת ישראל, בדגש על הפעולות של האצ"ל לח"י הגנה והפלמ"ח באותם זמנים, מהם העקרונות של כל אחד מהם ולאיזה זרם פוליטי הובל כל אחד מהם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בעיקר אני מדבר על google adsense, תמיד רציתי להתעסק בזה אבל כל המידע באינטרנט הוא בסיסי בלבד, אם יש שם של ספר טוב שנותן טיפים מועילים אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-