כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
-
אני עומד לפני הזמנה ראשונה בeBay, ורציתי לדעת כמה דברים לגבי המשלוח - איך אפשר להעריך כמה זמן יקח למשלוח להגיע? משלוחים ממוכרים שונים יגיעו בזמנים שונים? לאן המשלוח יגיע? עד איזה סכום המשלוח פטור ממיסים למיניהם? תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.oniton.com/license/
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שירות חדש ומדהים מבית ענקית התוכנה גוגל- האף של גוגל. גוגל מאפשרת לנו מעתה (בגרסת בטא) לרחרח את החיפושים שלנו- זה מדהים! קרבו את האף ורחרחו בעצמכם! החוויה פשוט מדהימה. נסו גויאבה או פלסטיק שרוף, זה פשוט מהמם! כמובן שיש עוד המון באגים, וריחות כמו כלב רטוב או רגל קרושה עוד לא במאגר. איזה כיף שיש חברות כמו גוגל שעושות דברים כל-כך טובים ומועילים לאנושות. איך השירו עובד בשבילכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, אני בכיתה יב' וכמו שאתם יודעים יש בגרות בע"פ. בחרתי לעשות על חומרת המחשבים והתפתחותה בשנים האחרונות. אני צריך כמה שיותר כתבות שמדברות בעניין (כמובן באנגלית). אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ויכול להמליץ לי... תודה.... לא חובה שיהיה בעברית אבל עדיף ואם אתם יודעים שזה אתר טוב שמעדכן בנושא המשחקים (משחקי וידאו) וכל מיני גדג'טים ודברים כאלו.... שוב תודה...
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שמעתי שזה תוכנית מצחיקה לאללה... אני יודע שבייס, רק באילו ימים, באיזה שעה ובאיזה ערוץ ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מצאתי לפני שבועיים גורת חתולים בת חודשיים מייללת, עקבתי אחריה במשך יומיים וראיתי שאין אמא בסביבה, אז החלטתי לקחת אותה ולאמץ אותה, לשלום אפילו הצלחתי לשכנע את הכלב שלי לא לנבוח עליה ואפילו לשחק איתה, פשוט חומד של גורה... היום ראיתי אותה מתה, דרוסה על הכביש, עצוב לי עכשיו, למרות שיש לי אותה רק שבועיים נקשרתי אליה (ולדעתי הכלב שלי גם מחפש אותה). אני לא יודע מי דרס אותה, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותו (היא היתה קטנה כ"כ), רק בקשה קטנה, כשאתם נוהגים, שימו לב לחתולים קטנים שנמצאים על הכביש, קצת תשומת לב תוכל להציל הרבה חתולים ממוות.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התגייסתי לפני קצת יותר מחודשיים ויש לי פלטפוס קשה. כנראה שלצה"ל יש בעיות עם לתת הפנייה לאורטופד, כי אני הודעתי על הבעיה שלי פחות או יותר כשהתגייסתי. אולי לא לחצתי מספיק על הצבא, אבל זה לא הנושא. הבעיה שיש לי כרגע ברגליים היא דיי מוזרה. מצד אחד כשאני בלי משקל עליי אין לי בעיה לרוץ. מצד שני כשאני עם משקל עליי (אפוד) הרגליים מתחילות לשרוף כבר אחרי 200 מטר בערך של ריצה קלה. מעבר לזה לעלות מדרגות/ללכת בעליות גם מאוד מרגיש כבד. חוץ מכל זה יש לי עייפות מסויימת ברגליים (לא מאוד חזקה, אבל קיימת) שהיא כרונית. בכל מקרה, כרגע אני ברגילה ורציתי לדעת אם זה אפשרי לראות אורטופד (צריך אורטופד צבאי?) עד שאני חוזר מהרגילה ולהוציא מדרסים אישיים? ואם לא מה אני צריך לעשות כדי להוציא מדרסים כמה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש דרך כלשהי להעביר את הסרטים שהוקלטו במכשיר (yes MAX) למחשב או לHD חיצוני? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
הי,אני התעניינתי בלימודי השפה האנגלית באופן מקצועי ואני שואל את עצמי איפה אפשר ללמוד הכי מקצועי את האוצר מלים, זמנים, פעלים משתנים וכל מה שקשור (כולל מבטא) כדי לדעת אנגלית שוטפת כמו דובר כשפת אם...ולא חובבני מסרטים וסדרות מישהו פה מכיר לימודים איכותיים של המקצוע(גם אם זה כולל אוניברסיטות,וול סטריט,לימודים בחו"ל)?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הבגרות מחולקת ל3 חלקים מדעי המחשב א' מדעי המחשב ב' ויחידה נוספת בפרולוג (לפחות ככה אני למדתי) מישהו יודע איך אני משכלל את הציונים לקבלת ציון סופי? בא' קיבלתי 98 סופי בב' קיבלתי 91 סופי וביחידה הנוספת 100
-
- 4 תגובות
- 11k צפיות
-
-
לא יודע, יצא לי לראות איזה 2-3 סרטים של מישל דורושינסקי הזה... וכל פעם הרמה מפתיעה... מסתבר שעכשיו הם החליטו לעשות מעיין סרטון שמכיל "מבט ראשון" על מוצרים, אחת לכמה זמן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165299,00.html לא ברור לי מה המטרה... כאילו רואים אותו מחזיק את המוצרים וזהו... הוא לא אומר משהו עליהם, את הרמקולים בכלל לא שומעים, על ה IPOD הוא סתם מ**** את השכל, והוא מהלל אותו, בעוד שבאותו עמוד יש הפניה לביקורת (המאוד חובבנית ד"א) על הנגן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3162114,00.html ששם הוא קיבל ציון מאוד נמוך של 2 מתוך 5 (הם אפילו לא עקביים). יוזמה ברוכה, אבל אם כבר עושים מבט ראשון, שיתנו קצת יותר בשר על המכשירים שהם מציגים, זה נראה כאילו הם עשו אי…
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לפרסם את האתר שעושה את אותה פעולה של 144 רק הפוך (אני מכניס את המספר והוא רושם את הפרטים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני אני רוצה לדעת על כל האוברקלוק ושאר הירקות ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי תודה!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, עלה לי הסרט לראש ואני לא מוצא מה הסרט הזה בדיוק כי לא מצאתי שום דבר ב IMDB שיתן פירוט על וודו... מדובר על הסרט שהוא שוטר (איזה סרט הוא לא שוטר ) וחבר שלו נהרג בהתחלה אם אני לא טועה...יורים בו. ובסוף הסרט הוא רב עם איזה בחור ג'מאיקני שעוסק בוודו וכל מיני...אם אני לא טועה הוא רב איתו עם חרב בסוף הסרט. אני לא מצליח להזכר בשם הסרט! מי שיכול לעזור..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-