כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,570 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש איפה אפשר להשיג בארץ סיגריות בשם פיליפ מוריץ סופר לייט..... אפילו חנות שמייבאת סתם סיגריות שאין בארץ תעזור.... תודה איתן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הייתי קורא את הספר אבלל??? הבצפר המפגר שלי לא הודיע לי שישנו בוחן אחרי החופש אלא הוא הודיע לחלק מתלמידים שיעבירו לשאר השיכבה ומה רק היום גיליתי שזה מה שהולך להיות=/ אווקיי מזה יומים ליקרוא ספר כזה קצר כלום רק חבל שאין לי את הספר=/ לכן אני מחפש סיכום
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בעברית רצוי אך אנגלית גם יתקבלו בברכה. חיפשתי בגוגל ובאתרים רבים אך לא מצאתי שום פירוט! יש למישהוא רעיונות איפה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות סיכומים איכותיים בחדו"א עם הרבה דוגמאות פתורות והסברים. קיים דבר כזה?
-
- 23 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סיפור שסיפרנו לנו לפני כמה ימים. הוא הולך בערך ככה. היו 2 אנשים שרבו פעם. יום אחד האיש הראשון [היו להם שמות] קיבל הזמנה לסעודה ענקית שהשני עשה. הוא לא האמין, הוא בדק את זה כמה וכמה פעמים וחשב לעצמו אני לא מאמין... אחרי 20 שנה שלא דיברנו הוא עדיין זוכר אותי. הוא התלבש הכי יפה שיכל, קנה מתנה וכו' והלך. בסעודה היו 100 מהאנשים הכי בחירים שיש. הוא בא לאיש ואמר לו תודה רבה וזה והביא לו את המתנה. האיש נדהם ואמר מה אתה עושה פה תעוף מפה וכו' והאיש התחיל להתחנן שלא יבייש אותו ויזרוק אותו מול כולם, הוא הציע לו שהוא ישלם על כל הסעודה רק שלא ישלח אותו בלי כבוד. זה היה סיפור שקשור לבית המקדש אני חושב שבגלל שנאת חינם הרומאים השמידו את בית המקדש. ואם ישלכם עוד סיפורים…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ישנו איזו סירטון שיכול גם להיות כשומר מסך למחשב על ציפורים על כבל חשמל שציפור גדולה יותר מתיישבת להם על הכבל וכולם שם מנסות להעיף אותה. מישהו יודע איך ניתן להשיג את זה?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רואים מישהו מדבר וברקע רכב קטן סוחב בקושי בעליה קראוון ואח"כ רואים את הרכב מיתדרדר אחורה עם הקראוןן. מישהט מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מחפש סירטון שבו לוקחים חתול ומדביקים לו רצועות סולוטייפ בחלקים שונים בגוף וזה משפיע על הדרך שהוא הולך. סירטון קורעעעעעעע בבקשה שמישהו ימצא אותו.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני לא יודע אם מכירים פה או לא.. אבל בספח שנה שעברה הסתובב ברשת סירטון של Jibjab של משהו עם מצה הדמות הראשית בסירטו בתמונה בסוף ההודעה עכשיו אני וחבר שלי מנסים לחפש את הסירטון ונכון לכרגע עוד לא מצאנו כלום אשמח לעזרה אם למישהו יש באימייל או משהו אגב השם של זה Matzah - Hip Hop For Hebrews בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות כי אין שום פורום שמתעסק עם משחקי לוח בכל מקרה, יש לי חבר שיש לו אוסף גדול של משחקי לוח והוא החליט שהוא רוצה להסליב את הקלפים כי כל משחק עלה לו באיזור ה400 ש"ח אז הוא לא רוצה שהם יישחקו מהר. הוא ניסה להזמין מחו"ל אבל תמיד יוצא שנגמר המלאי. מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת סליבים לקלפים ובמחיר נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש סמל מסויים,של עיגול,וממנו יוצאים 3 קווים מעוגלים,בערך ככה ~. ובקצה כל קו יש ראש כזה של נחש... אני מחפש סמל מעוגל לרסס על משטח כלשהוא,זה יכול להיות גם קטן מאוד. אם מישהו יודע על מה אני מדבר או יש לו סמלים יפים אחרים הוא מוזמן להגיב תודה רבה! עריכה: מצאתי חח זה הסמל הזה http://metku.net/reviews/tarantula/index.jpg כ"כ לא כמו שתיארתי אותו. אז אם למישהו יש סמל מעוגל יפה... סליחה על השיגוע,אם למישהו יש להבות שמתפשטות לצדדים כמו זה: אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חברה אם מישהו פה אולי רוצה להיפטר מספה יד שנייה לאימון חזה תכתבו בבקשה אני מחפש בנרות (תמורת תשלום כמובן). תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי ספק אצל KSP שיש לה חנות בירושלים אבל הבנתי שהשרות שלה על הפנים ואת רוב הדברים היא מייבאת בעצמה כך שלך תדע איפה היא ממשת את האחריות... ויש לי גם ספק אצל מור לוי אבל אין חנות בירושלים... אני מחפש אז חנות מחשבים עם אפשר להיות ספק שלהם או סתם מקום רק לספקים, שממוקמים בירושלים . חשבתי על CD LOG הם נראו לי מקצועיים אבל שוב אין להם חנות בירושלים... =\ אשמח לאיזה מקום(לא על איזה חנות שהקימו אתמול), תודה.
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני בשוק לקנות מחשב חדש , אני יודע מה אני רוצה אבל לא בטוח ממי לקנות. בעבר רכשתי מוצרים מפלונטר ותמיד הייתי מרוצה אולם אחרי ה"חידוש" וכל הבלאגן שהלך שם אני קצת חושש לחזור אליהם . מי מכיר ספק טוב שנותן שרות טוב ולא מפציץ במחירים ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה על העזרה חברה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהרמה הבסיסית עד חדו''א מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לחברי הפורום. רכשתי שעון של CASIO , מדגם: 7900 G-SHOCK ואני מחפש ספר הסבר/ הדרכה לדגם שלי . אשמח אם למישהו יש אתר כלשהו , שיכול להפנות אותי אליו (כמובן עיברי) או קישור למסמך WORD או PDF .. העיקר שיהיה ספר הדרכה בעיברית! אשמח מאוד לסיוע שלכם חברים .. תודה שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה ומוצלח..
-
- 4 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
כותרת ^^ שיימכר בארץ ויהיה בעברית... יש את הספר של HOD-AMI של דורון סיוון, המדריך לטכנאי מחשבים.. ספר ממש טוב רק שהוא כבר ממש לא מעודכן ומתיישן..... למישהוא יש המלצה לספר אחר?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ספר שמסביר מושגים כגון אינפלציה, ריביות, מדדים, לוח סילוקין וכדומה. אני לא מחפש ספר שנכנס לכל מיני תיאוריות כלכליות הזויות ולא רלוונטיות למציאות.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-