עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by SharonSx,

אני צריך לעשות הרצאה בעוד כמה ימים, ואני לא מוצא נושא מעניין ופשוט שקל לדבר עליו. תציעו לי רעיונות להרצאה באנגלית..

• 14 תגובות
    • 8.4k צפיות
  3. היה לי בהתחלה רעיון לעשות על "מלכות יופי ויופי ישראלי" אבל הרעיון הזה נפסל כי אין מספיק חומר על זה ברשת... יש לכם רעיון טוב בשביל הפרויקט הזה? צריך להיות משהו שקשור לא"י (רוק ישראלי, יופי ישראלי, חיל האוויר, האקדמיה למוסיקה הישראלית, כל דבר שאפשר לדחוף בנושא שלו את המילה "ישראלי")... מה אומרים? תודה רבה לכל המגיבים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חשבתי לעשות על מדע בדיוני , אבל אני אצטרך למלא הרבה עמודים רק מהראש , ואין לי כוח לזה . למישהו יש רעיונות לנושאים מעניינים שגם קל למצוא עליהם חומר באינטרנט לפרוייקט ? ( בפרוייקט אני צריך להציג כמה שאלות ולענות עליהם )

• 11 תגובות
    • 17.2k צפיות
  5. נראה לי ששמעתי את זה אצל קליידרמן אבל עברתי על 30 שירים שלו ביו טיוב וזה לא היה שם אבל יש לי כמה תווים מהתחלה, אז אם מישהו מנגן בפסנתר הוא ימצא את זה מהר זה המוטיב המרכזי: G F# E F# G

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by redead,

לא יודע כמה אנשים רצים כאן אם בכלל אבל אולי בכל זאת.. אני מחפש לקנות איזה נעלי ריצה ולא בא לי להקשיע 600 שקל אלא יותר משנו בסגנון של 300+- יש איזה המלצה בנושא?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. הי, הלכתי לכמה חנויות נעליים ולא מצאתי משהו שנראה לטעמי. כל מה שראיתי היה נעליים שטוחות שדומות לנעלי חתן/בר מצווה שכולנו מכירים. לפני כמה ימים ראיתי בטלוויזיה את הפרסומת של גינדי תל אביב וראיתי שם נעליים שנראות בול מה שאני מחפש, אך לא הצלחתי למצוא עליהם פרטים.. לינק לפרסומת: http://youtu.be/Dp3QJc6ERWk הנעליים החומות מופיעות ב0:03 אז חשבתי לשאול כאן - מזהים במקרה? או מכירים אולי מקומות שמוכרים נעליים בעיצוב דומה? תודה מראש חברים!

8. Started by intel suck,

היי אחרי כמה חודשים שאני רץ ודי שחטתי כבר את הnike impax הישנות, הגיע הזמן להשתדרג לנעלי ריצה חדשות, חשבתי על brooks dyad 6 אבל בינתיים אני לא בטוח, יש לי כף רגל קורסת כשאני דורך עליה הקשת פשוט קורסת והרגל נהיית שטוחה איזה נעליים מתאימות למצב כזה? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח, אם יש פה אנשים שגם הם רצים אני אשמח לעזרה. תודה יום טוב.

9. לאבא שלי יש מעין חלום ילדות וזה הנעלים האלה: המקום היחידי שאני מוצא אותם זה באייביי , מישהו מכיר חנויות שמוכרות סטוקים ישנים של אדידס? המחיר שלהם כולל מושלוח זה בערך 150 דולר - שזה המוןן... מישהו מכיר אנשים או חנויות בארץ שמתעסקות עם נעלים כאלה? עצות איך ואיפה לחפש? עברתי בערך שעה וחצי בגוגל כל לינק אפשרי.. הדגם המדויק הוא Adidas Rom Model : 018240

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  10. Started by MasterDK,

זה סרט שהיה בהוט לפני כמה שעות סרט חמוד אז בקיצור אני מחפש את ה Soundtrack של השיר הזה שהיה בסוף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by Nahum2,

הסדרה שודרה בערוץ 3 היה שם נער שיצא עם המשפחה שלו ליער ונפל עליו עמוד חשמל ואז הוא עבר לעולם סטייל ימי הביינים עם "קוסמים" שהם בעצם אנשים עם ציוד שמסוגל ליצר חשמל ולירות אותו על מטרות. לצערי אני לא זוכר הרבה יותר מזה. למישהו יש מושג? אני מאמין שהסדרה שודרה לפני 10-11 שנה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  12. אם מישהו זוכר היתה סדרה בשם אדון החיות...משהו בעבר עם איזה איש ששולט בחיות.. מישהו יודע מה השם של הסדרה באנגלית? וכנראה שזה לא ביסט-מאסטר כי ביקשתי מדוד שלי שיחפש לי והוא לא ממש הבין למה אני מתכוון.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by alexta-z,

HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  14. היי חבר'ה אני מחפש סדרה קומית חדשה שתעביר לי פה ושם איזה חצי שעה עם כמה צחוקים ואם יש שם גם כמה כוסיות לשתוף את העיניים מה טוב דיי עברתי על המון סדרות טובות כבר לכן אני מחפש משהו חדש שעוד לא יצא לי לראות. תודה מראש

15. היי כאשר אני חוזר הביתה משירותי הצבאי לא יוצא לי כ"כ לעקוב אחרי תוכניות בלו"ז הטלויזיה אז מה שנשאר לי לעשות הוא בעיקר לראות הרצות של תוכניות בביפ מדי פעם וקצת השלמות מהמחשב. כרגע אני עם לא מעט פערים בסדרות דרמה אבל... אני מרגיש צורך לראות קומדיה איכותית, אחרי שנים של צפייה בשידורים חוזרים של סיינפלד וחברים. אז זהו, שאני ממש בררן בצחוק וקשה להצחיק אותי. כשאני רואה את ה2 האלו אני ממש יכול לשבת חצי שעה עם חיוך על הפרצוף, אבל קומדיות פשוטות בכלל לא משעשעות אותי. יש את SCRUBS והמצויירים (פאמילי גיי, סאותפארק) וכאלו שהם ממש נחמדים, אבל עדיין חסר הטץ' הסופי לסדרה קורעת. יש המלצות רציניות? גם דברים שהם לא ה-כ-י חדשים, אבל לא סדרות כושלות סדרות מעפנות ("תהרוג אותי וזהו" סטייל)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by J0n1,

שלום, ראיתי את הסדרות הנ"ל: אבודים גיבורים נמלטים 4400 פמליה יריחו האוס סאות' פארק ורוניקה מארס ועוד כמה שבטח שכחתי ואני אזכר בהמשך. בכל מקרה רציתי המלצה לסדרה חדשה וטובה, שווה את הזמן איך ה"עשב של השכן"?

• 49 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. סדרות שמציגות את הבעיות של העשירים

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by navk2,

לא מזמן פתחתי פה ת'רד דומה לזה אבל אני לא חושב שהבנתם אותי אז... אני מחפש סדרת מד"ב עם מתח ואני מעדיף עם חייזרים\יצורים, היום סיימתי ליראות את יריחו (JERICHO) סדרה דיי טובה אבל לא יודע... משעממת מידיי ודרמתית מידיי, אני מחפש יותר מתח אפילו אוליי לפחד קצת אבל משהו שישאיר במתח כזה... קיצור מי שראה את פלישה יודע על מה אני מדבר למרות ששם לפעמים זה גם כזה רדוד, וגם לא מראים יותר מידיי את החייזרים... אמרו לי שיש את T.I שהיא בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מצאתי אותה בשום מקום... (לא תרגום ולא את הפרקים..) תודה רבה רבה למי שעוזר !

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  19. פעם שידרו סדר של ילדה יתומה שהדודים שלה אימצו אותה, יש לה שיער אדום, היא אוהבת לצלם ולרכב על סוסים... זה בערך מה שאני זוכר. אני חושב שהיא פותרת כל מיני תעלומות אני לא בטוח. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אני מחפש סדרת קומדיה נחמדה להעביר איתה את הזמן כרגע אני רואה My name is earl / Family guy /Malcolm in the middle אם אין לכם המלצות לקומדיה אני אשמח גם למשהו בסגנון Prison break תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב.. ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה? נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by intel suck,

היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by liav12,

אהלן, כותרת מוזרה זה נכון, אבל לפני כשנה בערך היתי בהדרכת אלכוהול דרך העבודה שהיתה בחברה הסקוטית, היה מדובר בוויסקי יפני ולכן האוכל שהוגש היה כמובן יפני, מליוני סוגים של סושי היה שם, אבל רק אחד מהם ממש ממש אהבתי, הסגנון שלו היה כמו סוג של חצי טיובה, כלומר נראית כמו U בדיוק, ה U עצמו עשוי כנראה סוג של אורז ( זה היה בצבע בהיר אז לא אצה), ובפנים היה ממולא בסגנון של סושי, לרוב בירקות. זה אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי, ברוב טיפשותי לא שאלתי מה זה, והבנתי שזה הוזמן מקימונו שבתל אביב, אגב באתר לא ראיתי אצלם אזכור למשהו דומה. אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע מה הדבר הזה נקרא בשביל שאוכל להזמין את זה להבא תודה!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. Started by F430,

ורציתי לדעת זה משנה גם איזה מטען יש לי אני הולך לקנות אותן מאיבייי

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.