כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שתי שאלות: 1. מהי איכות האימונים של צה"ל ביחס לצבאות מערביים אחרים? 2. האם המשמעת ה'סחבקית' (לפנות לקצינים בשמם הפרטי, להצדיע, אם בכלל, לסא"ל ומעלה) היא משהו חיובי? עצם זה שזה צבא וערך המשמעת הוא בראש, האם יש לזה ערך בשדה הקרב ובמבחני-אמת? ברור לי שביחס לצבאות ערב איכות האימונים של צה"ל הנה גבוהה ובנויה לדמות בצורה הטובה ביותר האפשרית תנאי קרב אמיתיים. אך צבאות ערב (אפילו צבא מצרים, שמקבל ציוד מודרני ואימונים מצבא ארה"ב, לא בדיוק נחשב לצבא מערבי) אינן בדיוק פאקטור להשוואה של צבא מודרני. מהי איכות האימונים והציוד בשירות המבצעי של צה"ל ביחס לצבאות מקצועיים כגון צבא ארה"ב (עם התקציב האדיר), צבא בריטניה, צבא צרפת וגרמניה, למשל. למרות הכינוי המעניין שלי, שירתי כלוח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי כבר שאלה בעבר ואני צריך משהו יותר ספציפי . יש את הקורא הבא שראיתי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270555570807&Category=4661&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1#ht_3775wt_1166 האם הוא תומך גם בRFID TAGS שהם לא כרטיסים? כי לא כל כך הצלחתי להבין האם צריך לדחוף לו את הכרטיסים על מנת לקרוא או לכתוב ? כי בעקרון זה 13 מגה הרץ וזה אמור לקלוט לטווח ארוך אז יש פה איזה בלבול שאני לא מבין. הנה המפרט מתוך הלינק: Specification: Read and write contactless smart cards Frequency 13.56MHz Protocol ISO 14443 TYPE A and Type B, ISO 15693 Supported cards: Mifare_One (S50&S70)/ UltraLight / Mifare_ProX; AT88RF020/ SR176 /SRIX4K Tag_i…
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=172327&sid=10 http://lokitorrent.com/ EEK
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני צריך את העניין די בדחיפות.. חיפוש בגוגל לא מצא כלום וכרגע אין לי חברים שיכולים לעזור לי במרפאות בצבא. יש דרך אחרת שאתם מכירים? או אולי אתם יודעים מניסיון אישי? הסעיפים: 21741 38611 26652 48612 נאמר לי גם שהספרה הלפני אחרונה קובעת את חומרת המצב,זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קאוורים למטאליקה בעיקר בסגנון של השירים של Apocalyptica - Inquisition Symphony סגנון סימפוני רוק. אבל שיהיה יותר כינורות ופחות כלי צ'לוים וכאלה שעושים רעש כבד יותר, כי אני מחפש באמת משהו קליל ורגוע תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם אוכל לצאת מהארץ לחודש?מתגייס ב-17 לנובמבר ומתכנן לטוס בעוד שבועיים.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לארץ? היי, כשאני נכנס לסל הקניות כדי לשלם אני רואה שכל/רוב המוכרים לא שולחים לישראל- האם יש לי אפשרות כלשהי לתקשר איתם ולבקש לשלוח? והאם בכלל יש טעם? (מדובר בבגדים, אביזרים וכדומה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מדריך בבסמ"ח בצבא ואני צריך שתעזרו לי להחליט בין 2 מסלולים: מומחה System או תקשורת נתונים מה עדיף(לא מבחינת קושי כי שניהם קשים וזה בסדר מבחינתי) מה יותר יועיל לי? מה יותר נחשב? מאיפה אפשר יותר להתפתח? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכם חברים מישהו יכול להגיד לי באיזה שעות כל השאלונים של אנגלית מועד ב' (9 ליולי) וכל השאלונים של מת' מועד ב' (14 ליולי) זה ממש דחוף לי ולא מצאתי באינטרנט תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן. אני מוכר את ה Radeon HD 5770 שלי באיביי. (הוא גם נמצא ביד שנייה פה באתר.) לאחר מילוי הפרטים, התבקשתי לסמן איזה סוגי משלוח אני מעוניין לספק. באמת שאין לי מושג בעניין. האפשרויות שניתנו לי באיביי: http://imageshack.us/a/img856/5640/ebayh.gif האפשרויות באתר דואר ישראל: http://imageshack.us/a/img5/4199/doarx.gif מה ניתן לסמן באיביי לפי המידע בדואר ישראל?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הכיסאות של רהיטי הכח שווים משהו? איפה הם עומדים ביחס לכסאות של צרעה/ ווקסמן???
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו רעה שכחו אותי בבית 4 מגניב פ33ה האם יש בית קזה ביחלל אני חושב על זה יש קזה בית מאוד מסקרן אחיו רק תושבות שלכם
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת החדשה של ישרכרד?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש מתנה לאבא שלי. הוא אוהב עפרונות, ומתלהב מכל מיני סוגים של עפרונות מיוחדים. חשבתי לבדוק אולי יש פה מישהו שמכיר חברה איכותית מסויימת או סוג מסויים של עטים מיוחדים שיתאימו למתנה? חשבתי על סביבות ה100-200 ש"ח. תודה לעוזרים אגב יש אפשרות לקניה מחול כמובן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים הגה של לוג'יטק ( Logitech Wingman Formula force GP - האדום) והוא התקלקל לי... ניסיתי לחבר אותו ביו אס בי ומחשב לא מזהה כלום - בדקתי בכל החיבורי יו אס בי שלי - דברים אחרים כמו המודם והמדפסת עובדים אז זו לא בעיה בשקע יו אס בי עצמו. רציתי לדעת מה בנוגע לאחריות (התקשרתי אליהם והם אמרו לי להביא את ההגה לחנות) כי הסתכלתי בפורום פעם והיה כתוב שאת המוצרים של לוג'יטק לא מתקנים אלא מחליפים אותם בחדש...
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ראיתי שעוד לא נפתח פה אז מי שרוצה לשאול שאלות שירשום פה..! ד"א יש למישהו מושג מתיי מתחילה עונה 2 ?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לרכוש שולחן מתכוונן חשמלי מחברת סופטק. האם יש המלצות לגבי שולחן כזה, או אולי חברות אחרות שכדאי לבדוק איתן לגבי שולחן כזה? תודה http://www.softec.co.il/product--7588.aspx
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז ככה דיפדפתי באתר של WWE וכצפוי התסריטים דפקו תקברן בתסריט הרגיל שמישהו מיתערב בקרב כאילו לא ראינו את זה מיליון פעם בעבר הWWE נותן לצעירים את מרכז הבמה כבר שנים והתסריטים שלהם דפוקים כבר המון זמן TNA לאומת זאת ניראה קרוב למה שWWE היה פעם והיום הרבה יותר מעניין גם התוצאות של הקרבות לא צפויות מראש בWWE זה ברור לי שסינה יחזור יתנו לו תחגורה ושבטיסטה יהיה גם במרכז הבמה שחקנים כמו הקברן\וHBK וכו לא יחזיקו בחגורה הרבה אם יתנו להם ליזכות ובקרבות חגורה ידפקו בקיצור משעמם ומגוחך כי דמויות כמו סינה ובטיסטה משעממות מאוד בגלל זה אני רוצה לעבור סופית לצפות בTNA ואני מבקש שמות של התוכניות והPPV שלהם בתודה קרירין
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שנגמרו לי רשמית כל האנשים עם ניקוד יותר גבוה משלי (אתמול שברתי את השיא ההכי גבוה ששמעתי עליו) החלטתי שחייבים להיות כאן אנשים שיתנו לי איזה שהוא אתגר אז השיא שלי הוא 15223 ובקומות המאקסימום שהגעתי אליו הוא 380~ דרך אגב אם אתם לא יודעים מה זה Icy tower תורידו מהר מ www.FreeeLunchDesign.com
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי מגילת קיר (פוסטר מבד) לבית. אני תולה אותו ומה אני מגלה...הוא מסריח! שאלתי חברים מה זה והם אמרו שזה בד עם כימיקלים רעילים... מישהו יודע איך לנטרל אותם? הריח פשוט בלתי נסבל והוא מתפשט בכל הבית
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לפעמים חוזר אחר זמן מה לפורום, ומתקשה למצוא את כל הנושאים שפתחתי איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחד החזקים! http://www.buzzpatrol.com/links/real-life-super-mario/
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי לכולם בעוד שבוע אני מגיע ליום חופשי בפאריז והייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה יום מסודר מהבוקר עד הערב של כל מיני מקומות סבבה לטייל בהם או אם אתם מכירים איזה אתר טוב שיוכל להדריך אותי בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-