כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
אין סרברים נורמלים להתחבר אליהם,ובאלה שאני כן מתחבר בסופו של דבר אין שום דבר שאני רוצה(אני מדבר על שירים ושירים מוכרים מאוד שיש בטוח להרבה אנשים)
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש הודעות בפורום שכשהם רוצים לשים לינק הם רושמים את המילה לינק ואיך שהוא הם עושים שאפשר ללחוץ על המילה לינק והיא פותחת את הקישור איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זהו,זה רשמי,הסידרה תופסק לאחר העונה הנוכחית http://www.startrek.com/startrek/view/news/article/9469.html חבל :-\
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נשאר רק לאחל לכותב לחלות גם כן בסרטן, כדי שאז כולנו נוכל לצחוק. http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=720496
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כשהיה את stage הפסקתי להיכנס ליוטיוב וכל הדרדלה שמסביב, כולכם זוכרים שהאתר הזה היה ליגה אחת מעל כולם, האם יש כיום משהו קרוב אליו?
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה: המשחק דיי ישן, והיה הזוי בצורה אפילו מפחידה. אם אני לא טועה מדובר במשחק שמורכב מיומן חלומות של איזהשהו בנאדם. המשחק עצמו הוא גוף ראשון, ללא שליטה מעבר להליכה ואולי לקפוץ. מה שהיה בעיקר הזוי שם זה ששום דבר לא היה נראה מתוכנן או קבוע מראש. הרבה שימוש בצבעים וטקסטורות הזויות, בלי יותר מדי הגיון... אם מישהו מזהה - אשמח לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן, התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK. היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם? קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי. אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן חברים מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית באוקטובר. יש לי כמה שאלות: 1) מה אני צריך/ממולץ לקנות מראש בשביל להגיע הכי מוכנים? 2) יש קורס קיץ של שבועיים במתמטיקה שימושית לקראת השנה אך בזמן זה אהיה בחו"ל ולא אוכל להשתתף בו. האם זה אסון וכדאי לוותר על החו"ל? האם אפשר להשלים בדרך אחרת דרך האינטרנט או ספרים? 3) אם יש למישהו עצות וטיפים אשמח לשמוע! תודה ובהצלחה לכולם
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הנה דוגמה לפורום שעוזר לאנשים בבעיות המחשב שלהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מחר מבחן ויש תרגיל ממש דחוף, הנושא זה משוואות פרמטריות X^2 +(5a-2)x^2 +6a^2-4a=0 תגידו אם לא הבנתם מה כתוב. הסימן ^ מייצג חזקה למי שלא יודע. תודה לכל מי שינסה לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי לכולם חברת און טור מארגנת חבילת הופעה להופעה של רמשטיין ב-25/11 (23/11-28/11) 5 ימים שכוללים מלון על בסיס חצי פנסיון טיסות ומיסי נמל+ העברות מהנמל למלון+אולי מהמלון לאולם ביום ההופעה וכרטיס כניסה להופעה (כרטיס עמידה שניתן לשדרג לעמידה קרוב לבמה בתוספת של 85 יורו) עלות החבילה היא 675 יורו ( רק הכרטיס עולה יותר מ-100 יורו) לאדם כאשר צריכים להירשם שני אנשים לפחות במחיר חבילה זה וכרגע חברים שלי לא ממש מעוניינים להצטרף אלי ולהירשם לבד זאת עוד תוספת של 195 יורו לחבילה מה שמייקר את העסק. ויש לי את ההזדמנות לטוס כך שחבל לי לפספס את ההופעה לכן אם יש כאן מישהו שמעוניין גם לטוס להופעה ולהירשם איתי ביחד אני מאד אשמח או שאם כבר מישהו נרשם לבד או עם עוד אנשים אני אשמח גם להצטרף אפ…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://www.idobarkan.com/katzav.html http://www.idobarkan.com/nassralla/funny_nassralla.html http://zone.walla.co.il/?w=//935963 TASCAM
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אם באמצע הדשא יש שלט שכתוב עליו "אסור לדרוך על הדשא" אז מי שם אותו?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
רצי לדעת כמה שווה המפרט הבא: מעבד:amd 3500+ (2000mhz)athlon 64bit לוח אם: msi k9n neo זכרונות: ddr2 1024mb 667mhz לא יודע איזו חברה... כ.מסך: msi nx 6200 le 128mb דיסק קשיח:160gb לא ידוע איזו חברה... כ.קול מובנה: realteck 7.1 hd alc883 כ.אופטי:nec dvd-rw nd3-3550a כמובן שיש מארז ספק מקלדת עכבר מ.רשת יש גם מסך דק שאני לא זוכר את שמו אבל הוא 19" רק מי שיעזור אנא ממך אל תכליל פריטים אלו... המחשב כבן שנה ויד שניה... מה מחירו של מחשב כזה היום בערך? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כרטיס ויזה למי שלא מבין... זה כמו "אישור" כזה לבוא לפה כמו שצריך לארה"ב וזה די דחוף כי חבר שלי רוצה לבוא לפה ואני צריך לדעת... אז מישהו יודע?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מרגיש צורך לשתף אותכם באתר אולי הכי קרוע שראיתי בחיים. אפשר לקרוא לזה אתר למען הside talking http://www.sidetalkin.com פשוט תראו בעצמכם ותביאו את התמונות המועדפות אלכם ואם אפשר אז אפילו תצלמו תמונות שלכם ;D
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לכל מי שקיבל בימים האחרונים מייל אחד או שניים מהאתר ה-"חביב" סטארקום אשר מציע לכם לרכוש בחנות המקוונת שלו אני מבקש לא לשלוח להם מייל בחזרה ולבקש שיסירו אתכם מהרשימה כי זה לא יעזור. הנה הפרטים על האתר: domain: starcom.co.il descr: Shtaim 2 Shtaim Ltd descr: Rozansky 18 descr: Rishon Le Zion descr: 75706 descr: Israel phone: +972 3 9621105 fax-no: +972 3 9524264 admin-c: SA3924-IL tech-c: SA3924-IL zone-c: SA3924-IL nserver: ns.barak.net.il nserver: ns1.barak.net.il changed: domain-registrar@isoc.org.il 20040215 (Transferred) person: System Administrator address: Daronet Ltd address: Ha Yezira 16 address: Ramat Ga…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
סיפור זה סופר לא מכבר הימים, אולי שמעתם אותו לפני כמה שנים, סיפרו אותו אז לילדים הקטנים, וזו הגרסה לילדים הגדולים. בכפר קטן, שקט ורגוע, גר לו נגר, אומלל ופגוע, דבר אחד לא יכול המסכן, מה שכולם עושים לזיין. ביום יפה בהיר וצח, באה פייה ואמרה לו כך: "שמע נא אליי, נגר חמוד, הזין שלך יעמוד כמו עמוד". מה שהתרחש שם אסור לי לומר, בכל זאת הסיפור הוא קצת מצונזר הפייה הטובה נהנתה מאד, כזה זיין - בשבילה זה כבוד, היא הודתה שהיה לה ממש שיגעון, ומיד התברר לה שהיא בהיריון הפייה המסכנה, בשבילה זהו ברוך, לילד תקרא על שם הזין הארוך, אז סבא ג'פטו נסע עד לטוקיו, והחליט לבסוף שיקרא לו פין נוקיו. פין נוקיו גדל והיה ילד עץ, עם חברותיו הכוסיות הרבה להתרוצץ, וכך מאושר לו ג'פטו היקר, כן, כן, בחיים…
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-