כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי מחשב פצצה! מעבד:intel core 2 duo E6750 כ.מסך:Asus GeForce 8800GT 512MB TOP *2 זיכרון:corsair 2GB 800MHZ *2 לוח אם:Asus P5N32-E 680i SLI כונן קשיח:WD 3200AAKS 320GB ספק כוח:Corsair 520HX 520W נכון חמוד? :anim-jjd: :clown: :ylsuper: :auto: :bigglasses: :nutty: :jump1: O0 :alcoholic: **לא זה לא המחשב שאני משתמש בוא ברגע זה ^^ עכשיו אני בעבודה של אבא שלי.....יש לו שני MAC G5 ועוד חרא PC ^^ אז ככה שכשאני אגיע הביתה אני אעלה תמונות מ-CRYSIS =]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לא האמנתי שאני הגיע למצב כזה אבל גם לי נמאס אמא שלי מורה וקבלה לצורך עבודתה מחשב נישא מתנה מחברה גדולה של נירון היא כמורה לא יחסה חשיבות לפס ירוק במרכז המסך אולם אחרי חודשיים כאשר נשבר התפס של הסגירה היא נגשה למעבדת החברה הדבר קרא בדצמבר 2001 אחרי חודש המתנה נמסר אחרי שיחות רבות שהמחשב בצרפת ןעדיין בבדיקה לפני כמה ימים אחרי אין סוף טלפונים עם כל אנשי "שרות הלקוחות " התברר שהמסך שבור והתיקון הוא של 550 דולר (מחשב חדש בדגם זה בסביבות 1000 דלר) נכון להיום המחשב עדיין לא אצלנו יותר מחודשיים ואנשי שרות הלקוחות עדין לא נתנו תשובה מה קורה או איפה המחשב בכלל (מנהלת שרות לקחות בחופש ו"הם לא יודעים") קצת חומר למחשבה :AR15:
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה כבר הרבה זמן לפתוח לי תחנת רדיו אינטרנטית, אבל שליחה של 16-15 בכבלים 1.5 לא תספיק לי, אז ראיתי שבמקומות אחרים שמשדרים דרך שרתים, מישהו מכיר שרתים כאלו שנותנים שירות בחינם???
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
סרט גיבורי העל המדובר של האחים וורנר מקבל מספר טריילרים חדשים לקראת ההשקה הבינלאומית ב-25 במרץ, וברשת כבר מדווחים על מכירות כרטיסים מוקדמות בהיקפים מרשימים אחרי הסיפתח המוצלח מאוד של Deadpool, שמגיע אלינו מעולם הקומיקס של מארוול, האם בקרוב נקבל להיט קולנועי בינלאומי נוסף – הפעם מכיוון העולם העלילתי של DC Comics? אם להאמין למה שמדווחים כעת במספר מקורות ברשת, התשובה היא כן. Batman v Superman, הסרט שמציב את שני גיבורי המפורסמים בעימות חזיתי עמוס אפקטים ואמור לשמש כקרש קפיצה ליצירתו של קו סרטים עמוס ומתרחב (בדומה לזה המצליח מאוד שיצרו אולפני דיסני ומארוול בעשור החולף), יושק ברוב השווקים ברחבי העולם בעוד קצת פחות משבועיים, ב-25 במרץ, והאנליסטים של תחום הקולנוע מעריכי…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
hi ppl! im here from the biggest internet cafe in the world! it has over 800 pc's i ordered most of the compoments for my new comp, it should arrive in few days. it's really fun here, this is my second day here in NYC. i watched cnn, i saw what goes in israel. thats it, i just wanted to say hi. i have 15 minutes left here, i think i will read one of the new articles.. i'll beback in a week, bye...
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הזיזו לי את הגיוס מה 25 ביולי ל 31. מישהו יודע אולי קצת על הגיוס הזה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
כמה זה עולה? האם אני אספיק לסדר את זה כבר לקיץ הקרוב?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי שמות של להקות ושירים של ריקודי סלסה. גם מוכרים וגם לא. תודה,EliaV-PeretZ.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום! אני כרגע עם נטוויז'ן והם לא מוכנים לתת לי את החבילה שאני רוצה(בגלל שאני לקוח ותיק) למי לעבור?(לא לאספון ולא ואורנג' כי אין להם את החבילה שאני רוצה) מי הכי פחות טוב? תודה אריאל
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
משאית של אייבורי חונה לי מול הבית והנהג הלך לאן שהוא,שווה לי לשים לו מסמרים מתחת לגלגלים?(אני רציני איתכם אחושילינג)
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים נפתח אתר חדש כמו האתר יד שנייה המפורסם שהוא לכל הארץ רק שאצלנו האתר רק של אשדוד זאת אומרת שתוכלו לחפש שם מודעות עבודה בדרושים, רכבים וכו' כמו באתר יד שנייה רק שהיתרון הוא שהוא רק בשביל אשדוד. רוצה לקנות רכב ואתה גר באשדוד ואין לך כח לנסוע עד לבאר שבע? הפעם המוכר שלך יהיה גם אשדודי. אם אתה אשדודי אז המקום הזה בשבילך, יש שם רק מודעות מאשדוד, רכבים רק מאשדוד וכו' בשביל הנוחות כדי לא להסתבך בלקנות ממישהו רחוק. מהי מטרת האתר? האתר בעצם הוא של איכות הסביבה ומטרתו לעזור לנקות את אשדוד ממודעות רחוב המכוערות שתלויות בכל פינה. האתר נפתח לא מזמן וכבר יש כניסות לשם ופעילות, אז למה לא לנסות? הקישור לאתר הוא: http://ashdodcity.co.il/ אם אסור לפרסם ככה אז מצט…
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איפה ובאיזו מסגרת אפשר לעשות אותם. כמה זה יעלה ? ואיזו תועלת אפשר להפיק במידה ואם הציון גבוה ? והאם הצבא\אוניברסיטה ייתחשבו בזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
טוב, אז החלטתי לפתוח את האשכול הבא, למטרה שכל מי שרוצה, יביא לפה זוג של אנשים , שדומים מאוד מאוד אחד לשני, יחד עם תמונות המוכיחות זאת, ויטען שהם אחים. מה אני ראשון? בסדר... שמעתם שרוג'ר פדרר (NO1 בטניס) וקוונטין טרנטינו(במאי סרטים, קיל ביל,כלבי אשמורת וכו')? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היה מאוד מוכר, בקובץ המלודיה המרכזית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Just watch it http://www.youtube.com/watch?v=hZWYwYqbfuM
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים ששמעו, או התנסו בשיטת האימון השלילי. מדובר באימון גופני, שעובד רק על החלק של הירידה/שיחרור, בכל תרגיל ספציפי, למשל בלחיצת חזה, רק על החלק שאתה מוריד את המשקולת לכיוונך. לפי מספר מקורות שקראתי האימון הזה יעיל ב50% ומצריך רק סט אחד לכל שריר, ולאחריו צריך לתת מנוחה של 48 שעות. התעניינתי מאוד בשיטה הזו, אז מי שניסה, מכיר, יודע, אשמח אם תשתפו את כולנו
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-