כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
שלום ... אני רוצה ללמוד בניית אתרים ועיצוב גרפיקה , בדקתי 3 מכללות . אם יש למישהו נסיון או המלצות אז אני אודה לו מאוד : 1- EPS--- http://www.eps.co.il/index.html 2- ג'ון ברייס --- http://www.johnbryce.co.il/ 3- המכללה למינהל --- http://www.college.org.il/courses/default.aspx?CourseId=183 תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה בגלל ה COMPUTEX2002 שכל הצוות נימצא שם?
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
דחוףף.. כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפהה?? צריך תשובה מדוייקת..
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני: שלום יש לי בעיה בלה בלה אני לא מצליח לגלוש לאתר הזה העיניין הוא שאמא שלי גם לא מצליחה וחבר כן. ניסיתי לשנות DNS ואייפי ולא עזר.... 012: מה הקשר DNS? DNS זה שלנו לא שלך. אני: באמת? איזה מטומטם אני! (בציניות כמובן) 012: חס וחלילה... ככה לומדים. אגב זה האתר היחיד שאתה נתקל בבעיה? אני: כן. 012: נו ואין תחליף? אני: אני מאחסן שם את האתר שלי... וכמובן אני לא יכול להכנס ל-FTP שלי ובנוסף חלק מהאנשים לא יכולים לראות את האתר שלי.... 012: חסר אתרים לאחסון? אני: אתה רציני? 012: טוב תשמע יש לי עמדה לבדיקה אני כבר חוזר.... אחרי 10 דקות: 012: תשמע מאוד מוזר. אני מצליח להכנס דרך PNS אבל דרך LNS אני לא מצליח ודרך ADSL אני כן מצליח.. מאוד מוזר... שקט ארוך....... אני: את…
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש להם שיחות חינם 1-800,אם אני מתקשר מהארץ למספר הזה הוא חינם? או שאני משלם רגיל שיחה לארצות הברית?
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בסגון dark angel, angel, buffy, babylon 5 ושאר sci- fi איכותי (לא סדרות מפגרות כמו סטאר טראק...) אגב, ראיתי גם את סטארגייט SG1 ואטלנטיס, ואת supernatural, אז לא להמליץ עליהן
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שמעתי שמה-01/01/06 כל הרשיונות נהיגה של 50 סמ"ק ישודרגו באופן אוטומאטי ל-125 סמ"ק, כך שבעלי רשיון נהיגה על 50 סמ"ק יוכלו לנהוג על 125 סמ"ק. מישהו יכול לאשר את השמועה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לדעת מה דעת הקהל פה על החנות Ivory מחשבים. תודה. לי הוא לא מאמין מישומה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יאללה חברה, תתחילו לארגן מפגש, אני בא! 8) ברצינות עכשיו, מתוכנן מפגש בקרוב? אם לא, זה יכול להיות פתיח מצוין לקיץ\לחופש הגדול (לצעירים שבינינו). מה דעתכם? נ.ב. אולי אני אתן איזו הרצאה באודיו?
-
שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
HELLO EVERYBODY פעם לפני שנים רבות, בארץ רחוקה וקסומה בשלהי שנת 1998\9 הייתה לה כל 23:30 תכנית\סדרה בערוץ MTV שאני אל זוכר איך קוראים לה... הסידרה הייתה בסגנון מצוייר אבל לא כמו בובספוג או אנימה אלא בסיגנון אמריקאי מציאותי והתרחשה בעתיד נראה לי בניו-יורק.. אני זוכר נער עם משקפיים (חנון) הייתה לו אחות שווה ועוד בחורה עם עיניים מךוכסנות שחשבו בהתחלה שהיא בן אבל בגיל חמש נפל לה ה*%@ והבינו שהיא בחורה , והיה עוד בחור שחור שהסתובב איתם. אני זוכר מפרק אחד שהחנון האחות והכושי ירדו לאיזו תחנת כבת נטושה וציירו גרפיטי ואיזה שוטר רדף אחריהם.. זה בערך כל מה שאני זוכר ! אם יש למישהו מידע על הסדרה או מישהו נזכר בה... תודה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולללללללם!!! אני צריך דחוף עבודה לערבית יותר נכון על ערבים אני צריך עבודה על האינטיפאדה האחרונה שהתרחשה או לפחות על האינטיפאדה הקודמת!! תודנ מראש לכל העוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניינת זמן רב לגבי מחיצה ניידת, אנו רוצים לסגור חלל קטן בבית לצורך פרטיות, שיהיה מבודד מרעש, ושיוכלו לפתוח מתי שרוצים, יש מחיצות אקורדיון, אך זה לא מבודד מרעש, יש מחיצות אקוסטיות מאלומיניום או עץ שעולה מאד הרבה, בסביבות 20000-30000 ש"ח, אפשר בבקשה לכוון אותי לנגר או מישהו שיכול לעשות את זה במחיר יותר זול? בסביבות 7000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש חדש ואני מקווה להשתלב . מחר יש לי מבחן ואני צריך עזרה החומר שיהיה במבחן, יינתנו פעלים בטבלה ויש צורך לזהות: שורש,בניין,גוף וזמן. מישהו מוכן להסביר לי איך זה פועל ולתת לי כמה דוגמאות כדי שאני יבין ? מכתב וסיכום. א'. איך מתחילים ומסיימים סיכום? מילות מפתח וכו'... ב'. איך מתחילים מכתב ומסיימים? מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות למכתבים וסיכומים שבדרך-כלל נותנים אותם במבחנים? תודה לכל העוזרים !
-
- 11 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני חייב דחוף מלגה. אין לי בעיה להתנדב אבל כבר אין מקום בפרח. האם יש מלגות שאתם מכירים שיש בכרמיאל או במוצקים או באיזורים האלו? האם יש מלגות שיהודים מחול תורמים? שוב, אין לי בעיה להתנדב ולעזור, אני חייב מלגה. תודה לכל העוזרים. נ.ב. חיפשתי במלא אתרים וכל מה שמצאתי זה מלגה לבוכרים ועוד כל מיני דברים שלא מתאימים לי. נולדתי בארץ ואני לא בוכרי ולא אתיופי וכו'. רגיל.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הי לכולם, בזמן האחרון כל אתרי הלוחות בסגנון winwin, yad2 וכו' התחילו להוציא מחירונים משלהם לרכבים מיד שניה... מי מהמחירונים (כולל זה של לוי יצחק) הוא הכי "טוב"? ומה בכלל ההבדל בינייהם? ושאלה נוספת: איך משפיע מספר הבעלים הקודמים על המחיר (ובכלל, איפה אני מוצא פירוט לגבי ההשפעות של שריטות, קלומטראז' וכו' על המחיר?) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
הגעתי למצב שאני יום לפני מבחן ו אין לי מושג מכלום. נראה אם תוכלו לעזור לי, תשתדלו שההסברים יהיו ברמה שדבילים כמוני יכולים להבין. האם יכול להיווצר מצב שהמודל אותו בדקנו נמצא מובהק (דרך מבחן F) אך המשתנים נמצאו לא מובהקים (מבחן t)? מה ההסבר לכך וכיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בתור התחלה גיטרה קלאסית
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-