עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מעונין לקנות כרטיס מסך (8800GT) עכשיו התקציב שלי דלל מידי וראיתי שבחו''ל הוא עולה משהו כמו 200 דולר ואפילו פחות.... ויש לי מישהו בשכונה שיש לו paypal ואין לו בעייה להזמין לי... עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם על אתרים אמינים בחו''ל שמוכרים בזול ועושים משלוחים בארץ ואני שואל אם מישהו עשה פעם דבר כזה של להזמין חלקים למחשב מחו''ל...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. בחופש אני רוצה לעבוד בלפרמט מחשבים\לתת שיעורים פרטיים על כל מיני דברים כללים במחשבים\ עוד חארטות.... ניסיתי להכין שלט ויצא לי מזה גרוע... מישהו מוכן להכין לי שלט (בוורד) שיהיה רשום בו את כל זה ? בבקשה ! אני תולה את זה בלוח מודעות אז אם אפשר בבקשה שיהיה טיפה בולט, תודה רבה רבה למכין ! ;D

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. מצאתי לא מזמן את המגהדרייב בארון שלי, ואני חייב את המשחק. אם מישהו מוכן לתת/למכור או מכיר חנות שמוכרת(קשה לי להאמין שיש) בבקשה ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  4. תודה רבה לעונים...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  5. מישהו יודע איך אני מוצא מישהו שיכול לבוא אלי או שאני אליו ולהתקין win xp על הנטבוק שלי? הבעיה עם win 7 היא שהיא מקרטעת

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שימו תמונות של דיזלים חדשים מזוייפים או אמיתיים שיש בארץ אני מעוניין לקנות התקציב שלי זה עד 550 שקל לג'ינס אמיתי ולמזוייף 300 אבל שהוא דומה ממש למקורי ויפה

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

שלום, אני מחפש מכוניות ישנות למכירה משהו בסביבות שנת 90' ומטה מכוניות שלא עולות יותר מ5 אלף ככה תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Iko89,

אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?

10. Started by nineball,

ערב טוב, whoever lurks here בזמן האחרון התעורר אצלי הצורך בניידות קצת יותר גבוהה, אז החלטתי לקנות אוטו. משהו קטן ונחמד להסתובב איתו בעמק (יזרעאל) בעיקר, אבל שלא יבאס אם פעם בעשור צריך גם לתת קפיצה לאיזור המרכז. תקציב- מתחיל ב 7000, עד 10000 בעיקרון, ואם יש משהו שווה בצורה יוצאת דופן, אז אפשר להגיע גם ל 12. ניסיתי כבר את ק(ע)רס פורום, אבל חוץ מבנאדם ורבע נורמליים השאר או מנסים לדחוף את ה 323 שנת תרפפ"ו שלהם שתקעו עליה ספוילר ואומרים "שווה לך להשקיע 15", או שמתעסקים במה יאיץ ל 100 יותר מהר במקום מה יותר בטיחותי/חסכוני בדלק/זול ויעיל מבחינת תחזוקה וטיפולים. אם יש לכם המלצות או פורומים טובים בנושא, אתם מוזמנים לחלוק. כמה דברים שהסתכלתי עליהם- רנו- טויינגו (האופציה הרצו…

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by Sting,

היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. ליום הולדת של אבא שלי.... אני מחפש באינטרנט, מי שיכול לתת לי המלצות ולינקים לאתרים טובים ואמינים יעזור מאוד, גם פומביות זה טוב אם תתנו מחיר שוק נורמאלי.... וגם אתרים עם ביקורות יעזרו... תודה מראש עריכה מס' 1: מצאתי את האתר הבא http://www.j-rubin.co.il והוא נירא לי די אמין, יש להם הצעות טובות??

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

ראיתי כבר כמה נושאים כאן בעבר לגבי מכונות תספורת אבל עדיין לא הגעתי להחלטה. אני כבר תקופה משתמש במכונה פשוטה (מספר את עצמי, חייל) של Philips, שכבר ראיתי אותה נמכרת ב100שח בסופר פארם (חשמלית, לא נטענת.) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=SG&slg=EN&ctn=QC5115/15 אני מחפש משהו דומה שיעשה את העבודה טוב יותר - המכונה לא מצליחה להוריד את השיער במהירות ובצורה אחידה, ואני מתעכב בכל תספורת על הדברים האלו (זמן יקר במוצ"ש לפני חזרה לבסיס..) - מכונה עמידה (שלא תשבר בנפילה הראשונה, נוסעת איתי לכל מקום בתיק) - טווח של גבהים עם מרווחים קטנים (למשל במכונה כרגע יש 3-21 עם רווחים של 2 מ"מ וזה מעולה) - לא חובה נטענת ואולי אפילו עדיף שלא. הסוללות תמיד עושות בעיות א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by J.allmighty,

אני מחפש לעבור קורס CCNA של Cisco משהוא יודע איפה באזור רמת גן ? רצינית אם מדריכים טובים , בית טוב בקיצור.... וכן אם משהוא עבר את הקורס שישתף קצת...

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by Proww,

אהלן HWZONE. אני מחפש מכשיר שבעצם איני יודע איך לקרוא לו. אני יודע לאפיין אותו (לא בטוח אם הוא קיים בכלל). למשל יש לי מחשב שמחובר כמובן לראוטר. בצד השני יש מן מערכת סטריאו (או משהו דומה למשהו שמנגן מוזיקה עם רמקולים. אפשר לשים קלטות וכמובן דיסקים במכשיר..) אני מחפש מכשיר שיוכל לבצע את הדבר הזה: להעביר מהמחשב (על ידי WIFI של הראוטר) למערכת סטיראו את המוזיקה מהמחשב. שיהיה ניתן לשלוט על המוזיקה באמצעות המחשב על מערכת הסטריאו. האם יש מכשיר שיוכל לעשות זאת? לקשר בין המחשב והראוטר לבין המערכת סטריאו? אשמח לעזרה, וסליחה על הפרטים הדלים.

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by The Dom,

הכלב שלי כול הזמן בורח ורוב הזמן הוא בורח לגינה שהיא מטר מהבית שלי... ולפעמים הוא בורח לתוך העיר ולפעמים לכביש המהיר..... יש איזה מכשיר שאני יכול לשים עליו כדי למצוא אותו (לא צ'יפ)?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by amir.o,

יש לנו בעיה רצינית מאוד, כל הזמן מגיעות אלינו למרפסת ציפורים ויונים ( או יונות,איך שכותבים את זה ) מלכלכות ועושות רעש, שמעתי שיש מכשיר שעובד על גלי קול ומבריח אותן,מישהו מכיר ויכול לכוון למוצר/אתר תודה מראש ,אמיר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי יש לי כרגע נוקיה 6680 מכשיר מעולה מכל בחינה חוץ מהגודל המרגיז בטירוף שלו... אז ככה השימוש העיקרי שלי איתו זה שיחות אי סי קיו (ברשת אורנג' אפשר להתחבר לאי סי קיו מהפלא) ואולי משחקים מידי פעם... משתמש גם במצלמה, שעון מעורר, יומן פגישות, לוח שנה, אבל את זה אני מניח יש בכל מכשיר... בקשר לזה שהמכשיר עם מערכת הפעלה סימביאן אף פעם לא יצא לי להשתמש בזה או לנצל את זה ככה שזה לא הכי חשוב לי... בכל מקרה אני מחפש מכשיר שיהיה בדור השלישי של אורנג' כמה שיותר קטן וכמה שיותר משוכלל... תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Dj_Infernal,

אני מחפש להקה שמנגנת מלודיות קלאסיות מהירות...זה יכול להיות רוק קלאסי או מוזיקה קלאסית או מלודיות פסיכודליות. אם אתה מכירים להקה או שיר ספציפי מסוים אז בבקשה אני חייב את עזרתכם. הדגש הוא על מלודיות פסנתר או אורגן מהירות...לא כך מהירות אבל יחסית מהירות . תודה מראש !!!

20. Started by Dima67,

מישהו מכיר אולי אתר שמרכז אכסניות, מלונים די זולים (מקום לישון וארוחת בוקר) בוויניפג (קנדה)? גוגל לא ממש עוזר לי בעניין. מוצא לי תוצאות יקרות מדי לטעמי, 90$ וכאלה ללילה. אם יש למישהו המלצה זה יהיה אחלה. D:

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. קצת לא קשור אבל בטוח יש פה חלק שכבר עברו את זה , מסיימים י"ב ורוצים חוויה אחרונה עם כל החבר'ה לפני שכל אחד ממשיך עם החיים שלו בצבא וכו ... בגלל מועדי ב' ותאריכי הגיוס אין אפשרות לדילים כי אני מוגבל לתאריכים 13-20 ליולי ... אין לי יותר מדי מושג במלונות ,אבל מה שכן אני יודע שעל המלון\אכסנייה החבר'ה רוצים לשלם כמה שפחות , 500-650 לכל אחד ( אנחנו שישה אנשים ) . אז ככה , אם תוכלו לתת לי שמות של אכסניות\מלונות ( עדיף כאלו שהייתם בהם ) טובים ושיתאימו לבני נוער ( כלומר קרובים לחוף ..מקומות בילו וכו ), אני וחבריי מאוד נודה לכם .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by overload,

marilyn manson - this is the new shit אני חיב חיב חיב חיב את המנגינה של השיר הזה (מנגינה ברקע בלי המילים), היא מושלמת יש למישהו מושג איפה מוצאים דברים כאלה? גיגלתי את זה כבר, לא יצא לי כלום. HELP

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by J0n1,

שלום. היום בטקס יום הזיכרון בבצפר, בזמן הקראת החללים בוגרי התיכון, הם השמיעו מנגינה מוכרת שאני מחפש כבר הרבה זמן. אשמח אם מישהו יוכל לזהות אותה, העלתי הקלטה בהודעה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  24. יש לי עוד חצי שעה חזרה מאוד חשוב ואני צריך להכין מיקס שמעורב עם בלט, דחוף! תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.