עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קצת מזכיר לי את הצבא: "תתפלל ש ס.מ"פ לא יתפוס אותנו ישנים בשמירה"..... אורי ומישה מטילי האימה.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by x-dude,

הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. אז אם מישהו יודע על זה בבקשה שיביא לי לינק תודה. ומצטער אם זה הפורום "הלא נכון" לנושא הזה אם זה כך אז תעבירו אותו.... ראיתי "אינטרנט" אמרתי זה בטח שייך לפה.... טוב תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by Keman,

הנה הוא: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  5. אני זוכר שהיתה פה עצומה למען הזזת תאריך הבחינה, שהיתה אמורה להתקיים יומיים אחרי הבחינה במתמטיקה. לפי מארגני העצומה, המאבק הצליח! http://bagrut2007.brinkster.net/ באתר של משרד החינוך לעומת זאת, הבחינה בפיזיקה עדיין מופיעה ב -31/5 .. מישהו יכול לאשר את הדחייה?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  6. http://www.speedbandits.dk/

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  7. לכל המכורים ל http://www.youtube.com/watch?v=vjvVBCNcL_A אני ו 3 חברים מנגנים לייב ב 4 גיטרות חשמליות שווה האזנה תנו תגובות... http://rapidshare.de/files/31969014/Wave1.mp3.html

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by miaoo673,

כיצד אני מפרק את המעריך על-מנת להשוות את הביטוי לפונקצית אקספוננט? תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by night-fire,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473961,00.html ואני אומר WhatThaFuck

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  10. שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  11. אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  12. לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by Shoko,

יש כאלה שיגידו שהקורס הזה שווה ל*** ואני לא אמרתי שהוא שווה משהו.. אבל היה אחד הדברים הכיפים שעשיתי עדיף במקום לשבת בבית והיה השבוע הכי כיף שהיה לי אל מול כל השנה בבית ספר. : וכל 2 כיתות התאחדו ובכל כיתה היו מדריך\ה + ע.מדריך . אז איזה משפטים המדריכים מוציאים אנחנו נשפכים מצחוק... למשל הוא אומר לה ... "את בכית לי מ-2 אצבעות ואת עושה לי עם כל היד " WTF?!? ואז היה עוד משהו שהפיל אותנו... הם הסבירו לנו על הטובוס ועל הגייד... עכשיו הוא מסביר : "יש 3 חורים ,יש כאלה שמעדיפים את זה בחור הראשון יש כאלה מעדיפים את זה בחור יותר למעלה" (ואז הוא פונה למדריכה) "באיזה חור את מעדיפה את זה ? " היו שם הרבה דברים מצחיקים רק צריך להיזכר...

14. Started by BeNzZy-BoY,

אני זוכר שמישהו שם פה ממש לא מזמן קישור לאיך נותנים את הניקוד בבראור ביום סיירות.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישו מכיר את הקישור שיגיב בבקשה

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by musari,

כולם תמיד אומרים פרצו לי ופרצו לי עכשיו אני לא ניראה לי שזה הגיוני ,עם מישו לא יודע את הקוד שלך הוא לא יכול לפרוץ!!!! תתקנו אותי אם אני טועה...? או שיש לך קומבינות והשרת של האיסיקיו נמצא בביתך...

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by Kurt,

חיפשתי בזאפ ולא ממש הבנתי אם הgps בא כחלק מהמפרט של המחשב או כתוכנה שצריך לקנות בנפרד אם מישהו יוכל להסביר לי איך העסק הזה עובד ואולי להמליץ על כמה דגמים טובים (בלי קשר למחיר) תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by HiperPsY,

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  18. הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.

19. Started by pssheba,

שלום, תיירת מאירופה מבקשת לבקר ברמת הגולן בתקופת הפריחה של מטעי התפוח. מישהו יכול לומר מתי עונת פריחת התפוח בגולן? תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  20. כיום יש לי בטלפון סוללות לא מקוריות עם 500 mAh. לאחרונה הסוללות מתרוקנות ממש מהר וכנראה הגיע הזמן להזמין חדשות. מצאתי סוללות באיביי עם 1500 mAh. השאלה שלי היא אם ערך כזה גבוה עלול להזיק לטלפון בצורה מסויימת. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by kobi_af,

שלום יש לי אולר ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו.. 1.אפשרי לשמן אותו עם שמן ביתי לבישול? 2.איך אפשר להשחיז אותו באמצעים ביתיים ואיך אפשר לבדוק אם הוא בכלל צריך השחזה? תודה

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by lev-27,

זה קצת מביך... אני צריך עזרה בחישוב אחוזים בדו"ח מעבדה. אז ככה: עשינו ניסוי ב-70 זבובים. מתוך 70 זבובים 59 הגיבו לסוכר בריכוזים שונים. מתוך 59 זבובים שהגיבו 20 זבובים הגיבו לתמיסת סוכר בריכוז 0.005M, 18 זבובים 0.01M עוד 10 הגיבו ל-0.05M ולסיום 11 זבובים הגיבו ל-0.1M. אני צריך לחשב את אחוז הזבובים שהגיב לכל ריכוז. כלומר X% הגיבו לי-0.005M וכך הלאה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  23. למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  24. המפרט מפורט בשם משתמש שלי. כמה שנים הוא יחזיק לי לשימושים של hd אינטרנט וסירטונים ביוטיוב ואופיס כמה זמן יחזיק לי? מארז ידית כסוף שחור דלת שקופה usb עליוניים ספק כוח fan 12cm w0165 400w thermaltake לום אם -p43 neo 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.00 gh 6mb core 2 duo e8400 מאוור למעבד :pro 775 arctic cooling זיכרון dbt geil 2gb ddr2 800mhz צלעות קירור כ.מסך-nvidia geforce 9500 gt 1gb o.c דיסק קשיח פנימי-500gb 32mb westrn digital צורב:gh22ns sata lg dvdX22dl מאוורר למעבד: 775 dual core כרטיס רשת:1gb lan ob כ קול 7.1 (ob (8 cannel כמה זמן המחשב יחזיק לי בשביל הדברים שלי 4 5 שנים כמה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by IG,

הי לכולם, בזמן האחרון כל אתרי הלוחות בסגנון winwin, yad2 וכו' התחילו להוציא מחירונים משלהם לרכבים מיד שניה... מי מהמחירונים (כולל זה של לוי יצחק) הוא הכי "טוב"? ומה בכלל ההבדל בינייהם? ושאלה נוספת: איך משפיע מספר הבעלים הקודמים על המחיר (ובכלל, איפה אני מוצא פירוט לגבי ההשפעות של שריטות, קלומטראז' וכו' על המחיר?) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.