כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה ההבדל בין בגרות פנימית וחיצונית? איזה מקצועות הם חובה לבגרות מלאה?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי בארה"ב לפני כמה שנים חולצת I´m with stupid משהו כזאת... בכל אופן... אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות חולצות מצחיקות כאלה בסגנון...
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אז ככה: היישוב A נמצאה מזרחה ליישוב B והיישוב C דרומה לו ,המרחק מ b לc הוא 21 קילומטר , רוכב אופניים רכב מA לC בדרכו חזרה(באותה מהירות)הוא רכב תחילה מ c לB ואחר כך במשך שעה מ B לA סהכ זמן הלוך חזור = 3ץ5 , חשב את המרחק בין A ל B תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=QB8GnC0XKTY ענק! אני זוכר שמזמן ראיתי את הסרטון הזה ויש לו כמה שנים, מישהו מכיר ויודע איך קוראים לו?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כיתה ח עובר לח ו אני לומד באורט יגאל אלון בנצרת עילית כיתת מופת חבר שלי בחייל האוויר הטכני בחיפה ו הוא אומר שטוב שמה יש לי חברים מ חייל הים בעכו ו גם אומרים שטוב אז עם אתה משם או משם או יודע משהוא על הבית ספר עזור לי בבקשה הינה השאלות שמעניינות אותי על שני בתי הספר!!!: 1) איך הלמידה בשני בתי הספר איזה מיקצועות אפשר ליבחור אחרי בית הספר ו איזה כושי הלמידה של המקצואות איזה מיקצואות אפשר ליבחור במהלך הלמידה כיאילו בסוף 2)העם חייבים ללכת לצבא או אפשר ליגמור יג יד 3)לאן אפשר ללכת אחרי הבית ספר לילמוד 4)איך ההקשבה בבית ספר העם הילדים מתפראים או לא 5)איזה פקודות יש שמה איזה דרגות יש בבית ספר פסים ו כו 6)איזה מדים יש שמה העם אפשר לקבל תעודה לנסיעה חינמית באוטובוסים…
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו פה מספיק מבוגר כדי לזכור את תקופת הBBSים? כן, אני מדבר על התקופה החשוכה, ימי הביניים, לפני שהיה אינטרנט... כשהגרפיקות נעשו בטקסט... והמודמים דיברו ב14,400 - 28,800 ביטים לשניה... אני בזכות זה עד היום יודע לכתוב בעברית בDOS עם ALT + מספר בין 128 ל154 בע"פ.. בקיצור חפרתי בכמה דיסקטים ישנים ומצאתי כמה עבודות שלי שאני עד עכשיו לא מאמין שאשכרה היתה לי הסבלנות לצייר אותן תו, תו, צבע, צבע... העתקתי את ה- 4 האהובות עלי ל-GIF אחד. מה דעתכם? מישהו כאן התחבר פעם לBBSים שאלה הגרפיקות שלהם (BBSים ירושלמים)?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך בבקשה עזרה בהכנה לראיון עבודה זאת הפעם הראשונה שלי ואני לא מוצה שום אתר שיש בו שאלות שיכולים לשאול אותי בראיון עצמו אם מישהוא עשה ראיון כזה יודע על שאלות ששואלים ויכול לתת לי גם תשובות תודה רבה אם משהוא מכיר שאלות שיכולת לעזור לי הוא פקודות cmd תודה תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי היכן לרשום את זה אז החלטתי לרשום כאן. אני יודע שכאשר אני פותח קובץ חדש בNOTEPAD ורושם דברים, כל אות שארשום המחשב ישמור בזיכרון 8 ביט (או ביייט אחד) בשביל לשמור את המידע הזה, כלומר אם כתבתי קובץ עם 10 אלף אותיות, אז יהיה בזיכרון 10 מגה בייט של אותיות (כולל רווחים והכל) נכון? השאלה העיקרית שלי היא כזאת... איך כתבו קבצים או אותיות כאשר היו מחשבים עם זיכרון של 8 ביט או אפילו 4 ביט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שישלחו לי משהו מארה"ב לפה(חבילה במשקל של קילו בודד בערך..), עכשיו הבעיה היא דרך איזה חברה לעשות את זה. ביררתי עם FEDEX, עלות המשלוח היא כ100$ , די יקר לחבילה קטנה כזו . האם ישנן חברות טובות אחרות שיותר זולות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם,בקרוב אני עובר דירה אני מתלבט איזה שולחן למחשב/כתיבה/ספרייה כזה לקנות.. חשבתי על זה : http://www.bernina.co.il/sale.asp?pid=684 ועל http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=7198 מה נראה יותר יפה? אשמח לקבל הצעות אחרות.. תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אפשרי? להוציא את הבטריה לשבוע ושהפלאפון ישכח שהוא נעול?
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לפני כמה שנים שמעתי שיר שלהם ועד אתמול לא ידעתי איך קוראים לשיר או ללהקה. (אתמול גיליתי במקרה) השיר ששמעתי הוא מתוך האלבום Proud Like A God ונקרא Open Your Eyes. מישהו מכיר אותם ויכול לספר לי על הסגנון שלהם ועד כמה שאר השירים שלהם דומים לשיר הזה? (שדווקא מצא חן בעיני)
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבר שלי הקלטנו שיר חדש... העלתי אותו באי מיול ואין מקורות רבים. בבקשה עיזרו לי להפיץ את השיר וכך גם אתם תוכלו להנות ממנו (ותאמינו לי שאתם תהנו). קוראים לשיר "שורף לך ת'מוח" או בשם קובץ מלא: ג'יגימאווי - זמן ממוצע - שורף לך ת'מוח.mp3 בבקשה הורידו את השיר ושתפו אותו כדי שכל עמנו יוכל להנות ממנו!!! תנו פידבק גם כאן בפורום. תודה רבה, אתם לא תצטערו.
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
רק אני היחיד שמחכה בגלל ששיגעו לו את השכל תחכה הוא מחכה לR600 ולירידת מחירים של אינטל ? אני קונה את ה QX6700 ב400 דולר דרך עובד אינטל :> מי עוד מחכה כמוני :< אני כבר מת למחשב חחחח , במיוחד שעו חודש יש שלילה
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
-
אתם יודעים איך לקנות מודם ? אז אם לא Ynet יסבירו לכם איך עושים זאת נכון... רק חבל שהם כותבים כאלה שטויות לפעמים... :
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-