כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
טוב אני ואבא שלי רוצים לקנות פורד מוסטנג ישנה ולשפץ אותה !!1 טוב עכשיו אני לא מוצא פורד ישנה ומפורקת........ והיא צריכה ליהיות מתה כדי שיהיה מה לשפץ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מתי מגיע לישראל? אני כבר חצי שנה מחכה לו!!!!!11 :jump: תודה
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני עכשיו שומע את האלבום החדש Black Eyed Peas-Monkey Business הם גאונים! אפילו שלא אהבתי את הדיסק הקודם "אלפנק" כל כך, זה פשוט מ ו צ ל ח! איזה קולות איזה צלילים! נפלא. המלצה שלי לכולם, שווה בדיקה . שיר ממומלץ - PUMP IT
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אין סרברים נורמלים להתחבר אליהם,ובאלה שאני כן מתחבר בסופו של דבר אין שום דבר שאני רוצה(אני מדבר על שירים ושירים מוכרים מאוד שיש בטוח להרבה אנשים)
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הנסיעה לפולין שלי ממש מתקרבת (ה-29-30 לחודש) ולכן יש לי שאלה: האם שקעי החשמל בפוליןזהים לשקעי החשמל בארץ? וגם כן אשמח לכל מיני טיפים לאנשים שכבר היו וביקרו..
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-
-
או לפחות את התמונה בגדול, מישהו יכול לעזור פליז?! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אתם מרגישים באיטיות בלתי נסבלת בגלישה באתר של ג'ימייל ובמשיכת מיילים מחשבון הג'ימייל שלכם לאחרונה?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מעט מאד אנשים מחוברים, בעיות בשליחה ועוד ? למעשה לדעתי הבעיה עדיין קיימת...
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
לא אכפת לי טורנט של מה, אופן אופיס, לינוקס, אוסף שירי חבריהם המשותפים של ציפי שביט ודן מרחסין, כל דבר שהוא מטורנט שלא צריך הזמנה ושבמאה אחוז (אם בדקתם בעצמכם זה בכלל מעולה) שהוא באמת נותן מהירות גבוהה בשביל להשוות אצלי אם יש איזשהי הגבלה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לפרסם את האתר שעושה את אותה פעולה של 144 רק הפוך (אני מכניס את המספר והוא רושם את הפרטים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=11ryeXDAPlo זוחלת על נייר A4. האם מישהו יודע מה מתפתח ממנה והאם זה מסוכן? אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום, אבל אני מפחד מתולעים, ואני מעדיף להראות את זה.
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים רציתי לדעת שלושה דברים: 1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות??? 2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר??? 3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$??? בתודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חברת הזכרונות המובילה *GeIL* מסתיימת ב IL שזה בעצם Israel... האם יש קשר בין החברה הזאת לישראל?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום אני בן 15 גובה 166 ככה ושוקל 48 בערך.. אני עוד לא ממש מפותח פיזית סתומרת בלי שפם וכו' אבא שלי גובה 174 ואמא 160.. בעקרון בבדיקות אמרו לי שאני יעבור את אבא שלי וזה מה שאני רוצה.. לדעתכם יש סיכוי? בנוסף לכך רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שמאוד פוגעים בגדילה ואם יש דברים שיכולים מאוד לעזור? אני יודע שאף אחד פה לא רופא אבל מישהו יכול להמליץ על דברים שבריא לאכול או ספורט שכדאי? בעקרון אני רץ עם חברים משחק כדורגל משתדל לאכול וכו' אבל אשמח להכוונה בעניין האוכל... בקשר למחשב ישיבה הרבה שעות יכולה לפגוע משמעותית בגדילה? אם כן יש דרך להקטין את הנזק? אני יושב הרבה על המחשב אך לא בטוח שאני יושב בצורה בריאה, המלצות איך לשבת? אבל מנגד עושה גם הרבה ספורט (גלישה כדורגל ריצה לפעמים)…
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.idiotboxtv.com/ אל תעבירו ואל תגנזו שקצת יצחקו החברה - זה אתר גדול
-
כנ"ל...
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הכי זול...בערך 120 שח כולל משלוח,דיסק מספר 2 מפוצץ בדברים מגניבים,אבל אם יש לכם את פרק 1 ב DVD אל תצפו לדברים מקוריים,פרק 2 ב DVD הוא בדיוק כמו פרק 1 (3 Intro's שמתחלפים כל פעם שמפעילים את הסרט),אבל פרק 2 אוכל בגדול את פרק 1 מומלץ לשרופים וגם לפחות שרופים.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-