כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
OK OK... זו היא קלאסיקה אמיתית... צוות Vgames (לפני שהפך להיות אתר מסחרי) כתב לחג הפסח של לפני שנתיים (או שלוש) הגדה חדשה... http://vgamers.vgames.co.il/hagada/index.html אתם מוזמנים לצחוק...
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
אני מדבר על הקולנוע בנהריה אם זה משנה.. האתר של גלובוס לא מעודכן ושווה לתחת, ואני לא יודע איך להזמין מראש, המענה האוטומטי נותן להזמין רק לשבוע הקרוב אני חושב... אז למישהו יש מושג איך? אולי מישהו כבר הזמין? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מהחנות של NIKE.COM עם מישהו הזמין אז שייתן פרטים כמה עלה המשלוח וכול זה תודה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בוקר טוב לכל הנמצאים :xyxthumbs: יש לי בקשה קצת מוזרה , אבל זה בשביל מטרה נעלה : 5 נקודות בונוס לקורס שהחברה שלי עושה במסגרת הלימודים שלה . הקורס הוא בשיווק ברשת , ומדיה דיגיטלית, והמרצה הפסיכופט שלהם הפיל עליהם משימה : לפתוח חשבון טוויטר , ולמי שיהיו הכי הרבה עוקבים , אותו אחד יקבל בונוס חביב של 5 נקודות לציון הסופי של הקורס . אז במשימה הראשונה עמדנו , פתחנו בבוקר חשבון חדש , ועכשיו המשימה השנייה : עקבו בהמוניכם אחרי החשבון שלה https://twitter.com/lady_in_purple מי שיש לו , ומי שאין לו , אשמח לכל אחד שפשוט יוכל להוסיף אותה . תודה על שיתוף הפעולה !
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לא מצליחה לפתוח ולהפעילמאת הטאבלט.צריכה דחוף רום.אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אתם יודעים איך לקנות מודם ? אז אם לא Ynet יסבירו לכם איך עושים זאת נכון... רק חבל שהם כותבים כאלה שטויות לפעמים... :
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רואה שני דברים אפשריים, 1) מפרשים של ספינה, 2) לחמים קופצים מטוסטר. יש רעיונות ? ;D
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רמיקס מוזר, אבל אחרי השמיעה השנייה שלו לדעתי הוא מדהים. שווה לקרוא את הביקורות של הרמיקס באתר- משבחים את הסרטון יותר מכל הסרטונים האחרים שראיתי ביוטיוב. כדאי לשמוע עד הסוף ולא לכבות כבר בהתחלה. מה דעתכם על הרמיקס? נ.ב. אם זה כבר הופיע בפורום נא למחוק
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
and go easy on the sufganiyot !! http://www.jerusalemonline.com/ahmedinijad.asp
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני חייב תוכנה שהופכת כל דבר שהוא גיבריש לעברית, יש דבר כזה? כי כשאני מנסה להעתיק איזה משהו שרואים אותו בעברית למקום אחר(נגיד WORD) רואים אותו בגיבריש... תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לדעת לאיזה טלפון של משרד מכס אני יכל להתקשר לגבי כמה שאלות בנושאים הבאים: חלקי מחשב, רכב(צמיגים), ואלקטרוניקה (טלוויזיות). לאיזה טלפון אני יכל להתקשר? נתנו לי את הטלפון הבא: 039421671 , אבל הם לא עונים (אני ינסה מחר). אני בכל מקרה ישאל כאן שאלות אולי תדעו: 1. אם אני רוצה להזמין חלק של מחשב (מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים, PSU, וכד' ..) יש איזה חוק מגביל? חוץ ממכס (מעל 300$) ? 2. לגבי טלוויזיות, אני רוצה להזמין טלוויזיה 40', האם יש חוק מגביל שאסור לי להביא את הטלווזיה וכד' ? אני מאיזור מרכז אם זה משנה..
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי מחשבים בבית, הראשון הוא : Core 2 Due E8400 3Ghz 4Gb DDR2 800Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 600W המפרט השני הוא : Athlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz 4Gb DDR3 1333Mhz Radeon HD 6850 1GB Thermaltek 450W שתי המפרטים עם לוחות אם פשוטים יחסית, לא יהיה שום OC לשתיהם אותו כרטיס המסך... יש לי מסך FHD LED 24' של סמסונג, איזה מפרט אדיף ועד כמה... כרגע אני משתמש במפרט הראשון ואני מרוצה... השאלה אם יש טעם להחליף לשני או שלא יהיה יותר מידי אבדל ? אני משחק ומשתמש במחשב בFHD
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום כולם אז אני מנסה לבדוק כאן את ענין הכספים אחרי שנציג של הוט שיגע אותי בטלפון שעתיים הסקר די ברור נראה לי . השאלה מיועדת למי שמשלם רק על טלוויזיה ללא טריפלים כוללי הכל. ואם כן - יש את אופציה 12 . שוט! בלי להתבייש!! למי שיש חבילות נוספות שמשלם עליהם יכול להוסיף כאן מה וכמה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, נכנסתי היום לת'רד בנושא הבעיות עם Giganews ובזק והתחלתי להתעניין. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה (או בהרחבה D: ) על כל העסק. על Usenet, על השרתים שמאחסנים את מה שיש ב-Usenet (זה מה שאתרים כמו Giganews עושים, נכון? אם לא, מה כן?). מה זה ה-binary retention days? לפי הבנתי, זה הימים שקובץ מסוים נשאר בשרת, זה נכון? זאת אומרת שאחרי X ימים לאחר העלאתו הקובץ ימחק מהשרת? בכללי, כמו שאתם מבינים - אני ניוב בנושא, אשמח אם יסבירו לי את מה שצריך לדעת כדי לקחת חלק בזה יום נעים, גיא.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע במקרה איפה אפשר למצוא את פתרון בחינת הבגרות בערבית? פשוט הפכתי שני עיתונים ואת כל הרשת מיום הבחינה ועדין לא מצאתי! תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אנשים החבר הכי וותיק שלי הך לעולמו....הוא איתי מיום הוולדי ונשארתי רק עם חלקיק קטן ממנו השיער שלי!
-
-
לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום האם לאחר שמכרתי מוצר באיבי העמלה נלקחת אוטומטית מהסכום שמועבר לפאיפאל או שאני צריך לשלם את זה ידנית לאחר השלמת העסקה? אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברים. אני זקוק לעזרה(במשהו ספציפי, לא באופן כללי, למרות שאולי גם זה). היום נזכרתי, במעין פלשבק לא ברור באיזה סגמנט שהיה בתוכנית מסויימת שאני פשוט לא מצליח להיזכר במה היא. חיפוש בגוגל העלה חרס. אני כמעט בטוח שמדובר בCartoon כלשהו. הסגמנט עצמו: פתאום עוצרים את רצף העלילה ואז יש קריין שאומר בקול סמכותי And now - Something totally UNRELATED! בבקשה עיזרו לי, מאיזו תוכנית זה לעזאזל?! :'(
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
http://www.gamefreaks.co.nz/2010/09/03/u-s-army-bans-sale-of-medal-of-honor/ "מכה" לEA הצבא מחרים את המשחק,לא יודע מה זה אומר לגבינו(הצרכנים) אני די מבין אותם,גמאני לא הייתי קונה משחק שמראה חיילים שלנו מתים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-