עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by qwerty1987,

בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  2. הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?

3. Started by Static,

בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני מקווה שזה שייך לפורום, אם לא אני מתנצל מראש בכל אופן התחלתי לעסוק בתחום... ואני מחפש מחירונים שונים של דילרים לחומרה באיזור השרון.. על מנת להשוות ולמצוא את הטובים ביותר... יש לכם המלצות בשבילי?!?!? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. לפני כשנתיים פורסם באתר משרד החינוך מחקר מעניין לפיו אחוזים בודדים מכלל הזכאים לתעודת בגרות בכלל ממשיכים ללימודים גבוהים. (מכללה/אוניברסיטה) לצערי אני לא מצליח למצוא את המחקר. מישהו יכול לתת קישור למחקרים דומים?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אני רוצה לעזור לדוד שלי לקנות מחשב חדש. כיוון שהוא לא צריך משהוא מיוחד, אני רוצה למצא מחשב במחיר בין 700-800 שקל אולי קצת יותר שיהיה מחשב זבל מעבד שיהיה 300-400-600 לא כולל מסך. יש חנויות שמוכרות דברים מיושנים כאלה? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני מחפש מחשב נייד הכי קטן שיש אני זור פעם לסוני יצא מחשב ניד ממש ממש פצפון אבל אני לא מוצא את הדגם אם מישהו יכול להמליץ לי או לשלוח לי לינק לאתרים שאני אומר קטן אני מדבר על יותר קטן מה12" של היום תודה

8. לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  9. עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yarl,

מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  12. מחפש מידע בנוגע לחנויות מחשבים ומחירים ברוסיה, יכול להיות שאני אקנה משם כמה חלקים, תלוי במחיר כמובן. האם מישהו מכיר חנויות זולות ברוסיה שיש להן אתר אינטרנט בו אפשר להרכיב מחשב או סתם לראות מחירי חלקים? בקיצור, כל מידע בנוגע לקניית חלקים מרוסיה יכול לעזור - תודה.

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  13. היי ;D אני: מחפש מידע בנוגע למפעיל מערכות מחשב בצבא מה הוא הידע הדרוש לסוג של שירות כזה בצבא ואייזה מבדקים ואייזה רמה של מבדקים יש שם בצבא בקשר לזה אייזה חומר יש במבדקים לזה בתודה מראש לעוזרים אוהד!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לקבל מידע לגבי תוכנית תלפיות... מידע שמעבר למה שכתוב באתר (מומלץ מישהו שבפרוייקט או שכבר סיים). מידע לגבי: 1) מה בדיוק עושים. 2) יציאות בכל שלב של המסלול. 3) מיקום האימונים והלימודים. 4) כסף ומשכורות. 5) הסברים כללים לגבי המסלול. 6) היחס של הצבא למשתתפים בפרוייקט. 7) האם עדיף תלפיות או עתידים? וכו'... כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 1,

הפרופיל שלי הורד ל45 נפשי, עקב סיבות שלא רוצה לפרט כאן, בעיקר בגלל הרצון לעבור לבסיס קרוב לבית, כי שיררתי בבסיס 5 שעות מהבית, שהוא פתוח וכולם חוזרים הביתה כל יום ורק אני ועוד מעטים נשארים בבסיס וזה מתסכל. בכל מקרה רציתי לדעת איך זה ישפיע על העתיד, האם זה משפיע על החיים האזרחיים לאחר השחרור? איך זה ישפיע על המילואים ועל הסדיר? האם אני הולך להיות עובד רס"ר?! :-\

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש מטי.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש ולמנהל שמחק את הת'רד שלי,,, צריכה להיות לך לפחות ההגינות להודיע לי בפרטי שאתה מוחק את הת'רד... הסבר גם יהיה נחמד, כי אני אישית לא מוצא סיבה למחוק את הת'רד. מטי.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by iceman90,

כידוע (או שלא) בעוד פחות מחודשיים אני מתחיל את לימודי באוניברסיטת בן גוריון, בגלל שבקשתי למעונות נדחתה אני מחפש דירה, יותר נכון שותף/שותפים. חיפושי באינטרנט לא העלו דבר אז תהיתי אם אולי מישהו מכם יכול לעזור לי בחיפושי. אני מחפש אתרים שקשורים לנושא ישירות ועל הרדך.. אם יש איזה באר שבעי טוב בינינו, שמות של עיתונים שבד"כ נמצא את הדברים האלו בהם (אולי יש עיתון שיותר נפוץ אצל סטודנטים... לא יודע). קיצר כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש לידיעת מנהלי האתר... השימוש באופציית ה"יידע"( מוחקת את ההודעה/ת'רד. (או לפחות מחקה לי פעמיים). מטי.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by lipa,

איפה ממוקמים אזורי הרגשות , ואיך הרגשות פועלים או מופעלים תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. מחפש מידע על המצאת הטלפון הסלולרי אם אפשר מידע על זה? ושיהיה באנגלית זה לפרויקט באנגלית בבקשה תעזור לי למצוא לא מצאתי כלום בגוגל

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  21. רציתי לדעת היכן הוא הומצא שנים ועל ידי מי בבקשה מי שיכול תעזרו לי למצוא מידע על זה כי ול מה שמצאתי זה איך הוא עובד ואיך פיתחו אותו..

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by bordos,

שלום. התחלתי להיכנס לעולם המחשבים והייתי מעוניין לדעת כמה שיותר על הדבר הנפלא הזה. התחלתי כבר ללמוד שפות תכנות (הייתי שמח אם תמליצו על שפות שימושיות שיש היום בשוק וניתן ללמוד אותם דרך האינטרנט. בינתיים אני יודע על c,c++,c#, html, php, asp, java, javascript,visualbasic,vbscript, .net). אני מעוניין לדעת כמה שיותר על חומרה: מה התפקיד של כל כרטיס במחשב, על ההיסטוריה שלו, מי אחראי לפיתוחים שונים של אותו כרטיס, במה פיתוח זה מתאפיין, אילו בעיות הפיתוח פתר, איזה חברות מובילות בשוק ובאיזה מוצר, למה הם הכי מובילות, מה ההבדל במוצר בין כל חברה וחברה (נגיד שasus הכי נמכרת בלוחות אם, אני רוצה לדעת למה, מה ההבדל בינה לבין חברות אחרות במוצר זה ועוד). אשמח אם תתנו פה לינקים שיפנו אותי באו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום אמרו לי למצאו מידע על גיפ של פורד שלא נפוץ בארץ הגיפ או פחות לשטח או יותר יוקרתי השם שלו זה אקסקורס משהו דומה לזה לבד לא מצאתי מידע עליו או תמונה אז אם מישהו מכיר או יודע עליו מידע שיכתוב תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש תוכנית בערוץ דיסקברי ששמה "מקומות נידחים". באיזשהו תוכנית הגיע המנחה למעבדה רוסית שננטשה (מתישהו), שבה הרוסים ערכו ניסויים בחומרים שונים (לא היה הרבה פירוט בתוכנית מלבד זה שהם מאוד מסוכנים). המעבדה נמצאת באחד ממדבריות אפריקה. זה מה שידוע לי, והייתי שמח לקבל עוד מידע על מה קרה שם. תודה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. Started by Yossarian22,

שלום לכולם ראיתי בימים האחרונים קצין העונד סיכה משונה שלא ידעתי מה היא ולא מצאתי עליה מידע באינטרנט וחשבתי אולי מישהו פה מכיר אותה הסיכה הייתה עגולה, בצבעים אדום וצהוב, כאשר משהו כמו חצי ממנה היה אדום והחצי השני צהוב עם כל מיני נקודות בצבעים האלה בפנים[לא ממש הבנתי מה זה אמור להיות]. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.