כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
הרשת מעניקה לנו פרטים טכניים ראשונים אודות דור ה-Gemini Lake, שמגיע להחליף את Apollo Lake ממש בקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, שמעתי על חוק מסוים, המאפשר לי לקנות מכשיר סלולארי בחנות פרטית, לבוא איתו לחברת הסלולר והם יתנו לי את אותן הטבות\זיכויים שהיו ניתנים לי אם הייתי קונה אותו מהחברה עצמה. האם חוק זה קיים בפועל? יש כרגע מבצע בסלקום שנותן לי 500 ש"ח בקניית מכשיר חדש, אם החוק קיים אוכל לקנות בחנות פרטית וסלקום ישלמו 500 ש"ח? הסיבה שאני שואל פה ולא בחברה עצמה היא שהחברה לא תמהר להביא לי את הפרטים האלו.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
http://www.politicalcompass.org/test מבחן נחמד שמצאתי...לא מושלם אבל עדיין די מעניין. אז איפו אתם עומדים? אחרי שתעשו את השאלון תגללו למטה ותקבלו תוצאות על ציר ה X ועל ציר ה Y תעתיקו את התוצאות. התוצאות שקיבלתי: Economic Left/Right: 6.25 Social Libertarian/Authoritarian: -3.54
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למוזיקת רקע. לא למשהו ספציפי אלא מוזיקה שאפשר לשים ולשכוח שום דבר שיסיח את דעתי ממה שזה לא יהיה שאני עושה. משהו סגנון המוזיקה ש justin law שומע ( מ souleater ) מי שמכיר. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
על-פי תוכנית המספור הלאומית של משרד התקשורת (מדצמבר 2000), יחול שינוי במספור הסלולארי בישראל, החל מ-20 באפריל 2004. מטרות השינוי כפי שהוגדרו על ידי משרד התקשורת : * הגדלת מלאי המספרים הזמין למנויים חדשים לאור תחזית הביקוש לשנים הבאות. * זיהוי מפעיל סלולארי על פי קידומת יחידה להשגת שקיפות לגבי מחיר שיחה, מאחר שלשיחה ברשת אחרת יש להוסיף כיום למחיר זמן האויר, תוספת של 45 אג' + מע"מ לדקה. (חלק מחברות הסלולר מציעות תעריף כולל ואחיד לשיחות ברשת ומחוץ לרשת). * פינוי קידומות 06 כולן וחלק מקידומות 05 להרחבת התחרות בשרותי תקשורת בעתיד על ידי מפעילים ו/או שרותים חדשים. איחוד קידומות והוספת סיפרה שביעית כל הקידומות שהוקצו לכל חברה סלולארית יאוחדו לקידומת אחת מזהה לכל …
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=EvjdzfV2iFQ (אנגלית) מאוד משעשע לדעתי, האיכות קצת גרועה
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן חברים השאלה שלי כזו. אני עובד בעסק שהוא נחשב שעבודה מועדפת אני עובד בו מהתאריך ה 21.11.10 כמובן עד היום. השאלה שלי אם אני יכול להגיש את בקשת קבלת המענק מהסיבה שרשום שצריך להיות 6 חודשים מלאים ובתאכלס כבר עברתי את ה 150 ימי עבודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
:-X http://entertainment.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=poll.results&id=3346
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עברתי היום תאוריה מפעם ראשונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי לזה 3 חודשים בגלל השביתה הזאת בעעעעעעעעעעע אני מאושר שבוע הבא טסט ואז רשיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
מספר אנשים שלבושים בלבן, אין להם שירים אלא רק מנגינות שמורכבות ללא כלי נגינה, את כל הצלילים הם מפיקים בעזרת הפה. אאל"ט מנהל / אמרגן הלהקה הוא ההוא מרמזור שאשתו מתעללת בו... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי את כל האפשריות קניתי עוד טלפון לא עזר , יש הפרעות שאני מתקרב לחדר שלי... יש שם ראוטר אלחוטי ומחשב ... זהו ולפעמים יש הפרעות בסלון לא יודע למה זה ... הטלפון : Apx 7000IL Uniden עובד בתדר 1.8 והראוטר 2.4......... מה אפשר לעשות עם זה ?? תודה
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בזמן האחרון יותר ויותר אנשים התחילו לשים תמונות של בחורות בפרופיל שלהם - עם הדבר הזה אין לי בעיה, ואפילו אני עשיתי זאת.זה בסדר עד גבול מסויים כי יש כאן מספר אנשים שלקחו את העסק הזה Way too far! הם התחילו לשים תמונות עירום, לי אישית זה לא מפריע אבל אני בטוח שישנם אנשים שעשויים להפגע מכך, היות וזה לא אתר חומרה של חילונים-שמאלנים-צפונים-יפה נפש ואני בטוח במאה אחוז שגם מנהלי האתר לא רוצים שזאת התדמית שהאתר יקבל. כמו-כן, לדעתי, אלו הן לא מתונות שמכבדות לא את המעמד, לא את המקום ולא את האתר. בנוסף, צריך לזכור כי משתמשי האתר מתחייבים כאשר הם נרשמים לפורום לא לפרסם חומר שעשוי לפגוע במשתמשים אחרים בדרך כל שהיא. לתשומת ליבכם ותשומת מנהלי האתר.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לא מחפש משהו ישן, רוצה משהו מדהים לא עלילה על חשבון גרפיקה (מעדיף PS3 על wii)
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תחרות מלכות יופי אני הולך לייעוץ פסיכולוגי/פסיכיאטרי!!!!!
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע על דרכים שבהם אוכל לנסות ולאתר קרוב רחוק של משפחתי שגר בניו יורק העיר יש לי את שמו משפחות וגיל וזהוא אשמח אם תוכל לנתב אותי לאתרי אינטרנט או שירותים נוספים שבהם אוכל להעזר תודה מראש[ DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-